Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  اکثر خانواده‌های اروپایی از دولت‌ها و مقام‎های رسمی کشورهایشان به دلیل آزادی خرید و فروش مواد مخدر قانونی! افزایش یافته است.

پرتغال، سوئیس و هلند سه کشور اروپایی هستند که در آن، مواد مخدر به صورت آزادانه تری خرید و فروش می‌شود؛ ضمن آنکه پلیس مواد مخدر در دیگر کشور‌های اروپایی نیز تمرکز خود را بر روی «مصرف مواد مخدر» از سوی جوانان گذاشته و صرفا نسبت به تولید و قاچاق برخی مواد مخدر کشنده مانند هروئین و مواد صنعتی حساسیت نشان می‌دهند!

حتی هلند به عنوان یک کشور اروپایی، خرید، فروش و مصرف حشیش و ماری جوانا را آزاد می‌داند و حمل و نقل مواد مخدر را جرم تلقی نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین مسئله سبب شده است تا جوانان اروپایی دسترسی آزادانه‌ای به مواد مخدر داشته باشند.

بیشتربخوانید

پرمصرف‌ترین مواد مخدر در اروپا

حتی در کشور‌هایی که مصرف مواد مخدر جرم محسوب می‌شود، عملا حساسیتی نسبت به این موضوع اعمال نمی‌شود.

توجیه کشور‌های اروپایی چیست؟

کشور‌های اروپایی که سود هنگفتی را در تجارت رسمی مواد مخدر کسب می‌کنند، در توجیه این مسئله معتقدند که اگر مصرف مواد مخدر سبک محدود شود، جوانان به مصرف مواد مخدر سنگین‌تر روی می‌آورند!

همچنین آن‌ها معتقدند که باید به جای قاچاق گسترده مواد مخدر، می‌توان با قانونی کردن خرید و فروش بخشی از این مواد، برای تولید کنندگان و مصرف کنندگان نیز مالیات در نظر گرفت!

پایگاه آلمانی «دویچه وله» در این خصوص می‌نویسد «با وجود ممنوع بودن مواد مخدر، تجارت و استفاده از این مواد روزبه روزافزایش می‌یابد؛ به همین دلیل کمیسیون بین المللی پالیسی مواد مخدر خواهان تجدید نظر در این زمینه شده است؛ کمیسیون بین المللی پالیسی مواد مخدر خواهان دخالت کشور‌ها در تنظیم تجارت و داد و ستد مواد مخدر شده و گفته است که چنین روشی مؤثر‌تر از منع این مواد است.»

گزارش سازمان ملل در سال ۲۰۱۵ میلادی، به بهانه و مبنایی برای این تصمیم گیری تبدیل شده است.

براساس گزارش سازمان ملل، سال ۲۰۱۵ حدود ۲۷۵ میلیون تن در سرتاسر جهان دستکم از یکی از انواع مواد مخدر غیرقانونی استفاده کرده اند.

در همان ۴۵۰ هزار تن در نتیجه پیامد‌های مستقیم و یا غیرمستقیم مصرف مواد مخدر جان خود را از دست داده اند.

بنا بر این گزارش، با وجود منع مواد مخدر و اعلام مبارزه علیه این مواد توسط سیاستمداران کشور‌های جهان، استفاده و داد و ستد مواد مخدر هم از نظر کمیت و هم از نگاه درصدی به شدت افزایش یافته است.

کشور‌های اروپایی که به دنبال بهانه‌ای در این خصوص بودند، این گونه استدلال کردند که دولت‌ها و نهاد‌های امنیتی آن‌ها نیز به جای مبارزه با مصرف هرگونه مواد مخدر و روانگردان، دست به کنترل این موضوع بزنند!

به عبارت بهتر، کشور‌های اروپایی به جای فرهنگ سازی در خانواده‌ها، مدارس، جوامع و وضع محدودیت‌های فردی و اجتماعی برای مصرف کنندگان مواد مخدر، که می‌توانند بر روی زندگی دیگران و حتی کودکان و نوجوانان تاثیر سوء بگذارند، سیاست دیگری را اتخاذ کرده اند که در آن، سود کلانی به جیب دولت‌ها و پلیس می‌رود!

مقام‎های اروپایی مدعی هستند که وضع قوانین محدود کننده درخصوص مصرف مواد مخدر، منجر به افزایش قاچاق و در نتیجه، رشد تصاعدی تعداد زندانیان می‌شود! بحث بر سر آزادسازی فروش مواد مخدر در اروپا، مدتهاست در جریان بوده و بسیاری از تحلیلگران و جامعه شناسان طی سال‌های اخیر نسبت به عواقب و تبعات این تصمیم هشدار داده اند.

بحران‌های ناشی از مصرف رسمی و قانونی مواد مخدر، حتی برخی رسانه‌های اروپایی که تا قبل از این در مقابل این فاجه سکوت کردند را به ستوه آورده است.

شبکه یورو نیوز در سال ۲۰۱۶ میلادی و در گزارشی هشدار دهنده در این خصوص تاکید کرد «وقتی از مواد مخدر «تفننی» صحبت می‌شود، به ماریجوانا، کوکایین، هرویین یا شاید هم اکستازی فکر کنیم؛ مواد مخدر هر نسلی با نسل دیگر تفاوت دارد؛ ماری جوانا هنوز ماده مخدر محبوب در اروپاست، با این وجود جوانان هر چه بیشتر به روانگردان‌های شیمیایی تمایل پیدا می‌کنند، به نظر می‌رسد استفاده از این مواد، مد جدید در اروپاست.»

روانگردان‌های قانونی !

روانگردان‌های قانونی را می‌توان در اینترنت یا در فروشگ‌های مواد نشئه آور با قیمت مناسب بصورت پودر یا قرص در بسته‌های خوشرنگ تهیه کرد.

آیا دلیل محبوبیت مواد مخدر شیمیایی قانونی ارزان بودن آن است؟ به چه علت این مواد قانونی هستند؟ چرا هنوز فروش چنین موادی ممنوع اعلام نشده است؟ چون تولیدکنندگان روانگردان‌ها – که همیشه پس از کنترل‌های اولیه غیرقانونی تشخیص داده می‌شوند، بلافاصله یک مخدر شیمیایی جدید تولید می‌کنند؛ این درحالی است که مصرف برخی از این مواد نتایج مرگبار به دنبال دارد.

رمزگشایی از گزارش یورونیوز

همان گونه که از گزارش یورونیوز بر می‌آید، آزادسازی مصرف برخی مواد مخدر در اروپا، منجر به رویگردانی جوانان و نوجوانان از مواد مخدر صنعتی و مرگبار نمی‌شود؛ چنانچه بسیاری از متخصصان و روانشناسان هشدار داده اند، مصرف آزادانه برخی مواد مخدر، منجر به ایجاد اشتیاق خطرناک در میان جوانان و نوجوانان و برانگیختن حس کنجکاوی آن‌ها در قبال مصرف مواد مخدر دیگر خواهد شد؛ ضمن آنکه مصرف همان مواد مخدری که کشور‌های اروپایی آن‌ها را «سبک» قلمداد می‌کنند، بر روی روان و جسم مصرف کنندگان تاثیر جبران ناپذیری خواهد داشت.

برخی کشور‌های اروپایی، آزادی مصرف برخی مواد مخدر و قانونی کردن آن‌ها را نماد آزادی انتخاب و جاری بودن دموکراسی در کشورهایشان قلمداد می‌کنند! آن‌ها مدعی هستند که باید به انتخاب انسان‌ها، حتی اگر برای آن‌ها و جامعه مخرب باشد، احترام گذاشت.

نتیجه این ادعا (که ژستی دروغین از سوی غرب محسوب می‌شود)، ایجاد بحران‌هایی مزمن و دامنه دار در عرصه اجتماعی و عمومی کشور‌های اروپایی است.

در حال حاضر، سران اروپایی علاقه‌ای در خصوص ورود به بحران ناشی از مصرف گسترد مواد مخدر در کشور‌های خود ندارند؛ بی دلیل نیست که هر از گاهی، اخباری در خصوص مصرف و توزیع مواد مخدر سنتی و جدید توسط برخی سیاستمداران اروپایی می‌شنویم!

منبع: میزان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مواد مخدر اتحادیه اروپا قاچاقچیان مواد مخدر مواد مخدر کشور های اروپایی برخی مواد مخدر مصرف مواد مخدر روانگردان ها مواد مخدر کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۴۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهانپور: قلیان اکسیژن دیگر سرگرمی نیست بلکه مخدر است + فیلم

پزشک عمومی گفت: الگوی مصرف قلیان اکسیژن به سمت استفاده ی نابجا رفته به عنوان سرگرمی و تا حدودی به عنوان مخدر رفته است؛ البته باید در نظر داشت اثر تخریبی و روانگردان آن مشابه و در سطح بسیاری از موادی که مرسوم است نیست.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدتی است قلیانی به‌نام "اکسیژن" در برخی از کافه‌های لاکچری تهران از جمله در غرب و شمال تهران به جوانان به‌صورت آزادانه عرضه می‌شود. این قلیان که در تبلیغاتش، شادی‌آور بودن برای مصرف‌کننده را مطرح کرده، بر خلاف اسمش تنها از گاز اکسیژن تشکیل نشده است و می‌تواند عوارض بسیار شدید برای فرد مصرف‌کننده به‌همراه داشته باشد.


طرح مطالعاتی دستگاه "پاکدم" یا "قلیان اکسیژن" در زمان حاضر به‌صورت آزمایشی، تحت نظارت وزارت بهداشت حدود دو سال است که در ۱۰ استان کشور در حال اجراست. این وسیله ثبت اختراع شده است و بعد از اینکه تأییدیه آن از سازمان غذا و دارو گرفته شد به‌عنوان تجهیزات پزشکی ثبت شده و در سازمان غذا و دارو استاندارد‌هایی برای آن در نظر گرفته شده است.


دکتر کیانوش جهاتنپور در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون موضوع قلیان اکسیژن اظهار داشت: در اصل چیزی که در ایران به عنوان قلیان اکسیژن شناخته می‌شود و به نوعی الگو برداری و تغییر فرم چیزی است که در کشور‌های دیگر تحت عنوان اکسیژن کلاب شناخته می‌شود؛ یک اسم شبهه ناک است. چرا که ماده مورد استفاده در این دستگاه گاز اکسیژن نیست و ماده دیگری به نام N۲O و یا نیتروز اکسید است که به‌عنوان گاز خنده نیز شناخته می‌شود.


وی افزود: این گاز کاربرد‌هایی در حوزه پزشکی و صنایع غذایی و شیمیایی داشت، پس اصل موضوع جدید نیست. اما الگوی مصرف به سمت استفاده‌ی نابجا رفته به عنوان سرگرمی و تا حدودی به عنوان مخدر رفته است؛ البته باید در نظر داشت اثر تخریبی و روانگردان آن مشابه و در سطح بسیاری از موادی که مرسوم است نیست.


وی تصریح کرد: مصرف این گاز در برخی از کشور‌ها مجاز است و در مقابل برخی از کشور‌ها مصرف آن را ممنوع کرده اند.


دکتر جهانپور در رابطه با عوارض مصرف این گاز گفت: افراد پس از مصرف این گاز ممکن است دچار کاهش فشار خون شوند و علائمی مثل سرگیجه پیدا کنند. برخورد درست اورژانسی در این لحظه مانند برخورد با بیمار دچار به کاهش فشار خون است که روی زمین دراز بکشند و پاهارا کمی بالاتر از سطح قلب قرار دهند. اگر وضعیت بیمار مطلوب نبود و بحرانی بود باید با ۱۱۵ تماس گرفته شود.


وی افزود: برخی افراد در وضعیت‌های روانی مختلف و افسردگی ممکن است تمایل داشته باشند از این ماده استفاده کنند. باید در نظر داشت مصرف مکرر از طریق کاهش ذخیره b۱۲ می‌تواند پیامد‌هایی از قبیل آسیب به سیستم عصبی مرکزی، لرزش دست و مشکلات دیگر اعصاب به وجود بیاورد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مکرون: اروپا در حال مردن است
  • احتمال محرومیت نمایندگان لالیگا از حضور در رقابت‌های اروپایی
  • لیبرال دموکراسی پایبند هیچ قانونی نیست/تاریخ پراز جنایت استکبار
  • غافلگیری حاملان ۴۳۵ کیلو موادمخدر در ریگان
  • دستگیری هجده خرده فروش مواد مخدر در کیش
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • از کشف کود شیمیایی قاچاق در عجب‌شیر تا کشف تخم مرغ‌های فاقد مجوز در هشترود
  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی
  • مواد شیمیایی ماریجوانا 5 برابر سیگار
  • جهانپور: قلیان اکسیژن دیگر سرگرمی نیست بلکه مخدر است + فیلم