Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزها برند شیائومی جنجال زیادی به پا کرده است. از یک طرف قیمت گوشی‌های آن و از طرفی هم کیفیت و نوآوری‌هایی که این شرکت در عرضه‌ی محصولات خود بکار گرفته همه و همه از جمله مواردیست که حضور این برند نوظهور را در بازار گوشی‌های موبایل پررنگ‌تر کرده است. اگر قصد خرید گوشی موبایل را داشته باشید قطعاً برخی از مدل‌های این برند را نیز مد نظر قرار داده‌اید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

19کالا در ادامه به برخی از واقعیت‌های مرتبط به برند شیائومی اشاره خواهد کرد که ممکن است در تصمیم به خرید شما تاثیرگذار باشد. ابتدا از نقاط قوت گوشی‌های شیائومی شروع می‌کنیم به نظر شما نقطه قوت این گوشی‌ها چیست؟ آیا ارزش خرید بالایی دارند یا خیر؟ شاید شما هم شنیده باشید که مدل‌های گوشی شیائومی به مرور زمان کند می‌شوند، 19کالا در اینجا بررسی خواهد کرد که آیا این موضوع صحت دارد یا خیر؟

جالب است بدانید که شیائومی همواره سعی کرده است تا بهترین و قدرتمند‌ترین تراشه‌های موجود در بازار را در گوشی‌های خود استفاده کند. در واقع هم پرچمداران و هم میان‌رده‌های این برند از نظر قدرت سخت‌افزاری به نسبت بسیاری دیگر از کمپانی‌های مدعی موجود در بازار حرف‌های زیادی برای گفتن دارند. پس اگر به دنبال گوشی‌هایی هستید که عملکرد سخت‌افزاری بسیار خوبی داشته باشند، قطعاً مدل‌های مختلف گوشی شیائومی پاسخگوی نیاز شما خواهند بود و اما در پاسخ به این سوال که شاید سوال خیلی از خریداران هم باشد می‌بایست گفت که کند شدن گوشی بیشتر به نحوه استفاده شما از گوشی موبایلتان برمی‌گردد و به برندی خاصی مربوط نمی‌شود در واقع این امر ممکن است برای تمام برندها اتفاق بیافتد.

در واقع می‌بایست قبل از خرید یک گوشی بدانید که از آن چه انتظاری دارید، اگر این موضوع را در نظر بگیرید می‌توانید صرف نظر از برند، گوشی مناسب‌تری را خریداری کنید. گوشی‌های شیائومی به خوبی پاسخگوی نیاز شما به مدت طولانی خواهند بود و از این نظر مشکلی نخواهید داشت؛ اما در نظر داشته باشید باید نسبت به استفاده از مشخصه‌هایی مثل باتری، حافظه، نوع برنامه‌هایی که بر روی گوشی خود نصب می‌کنید حساسیت به خرج دهید. حتی در نصب تعداد برنامه‌ها نیز، مقدار رم و حافظه موبایل خود را در نظر داشته باشید، زیرا این موارد از جمله مهمترین دلایلی هستند که کند شدن گوشی را در پی دارند.

نقطه قوت گوشی‌های شیائومی چیست؟

از مهمترین نقطه قوت گوشی‌های این برند می‌توان به طراحی جذاب و کیفیت ساخت عالی بدنه آنها اشاره کرد. برای مثال کمتر گوشی این برند را این روزها می‌توانید ببینید که از محافظ گوریلاگلس و یا پوشش نانو دافع آب و مایعات بهره نبرده باشد که به نسبت بسیاری دیگر از برندهای موجود در بازار یک امتیاز عالی محسوب می‌شود.

 دومین موردی که مخصوصاً برای بسیاری از گیمرها و کسانی که استفاده سنگینی از گوشی‌های خود دارند حائز اهمیت است، سخت‌افزار این گوشی‌هاست. همان طور که گفته شد شیائومی همواره سعی می‌کند برای رقابت و ماندن در این بازار پرزرق و برق، از بهترین تراشه‌های موجود در بازار استفاده کند. اگر امتیاز ثبت شده برای گوشی شیائومی در بنچمارک‌های مختلف را با سایر برندها مقایسه کنید متوجه این موضوع خواهید شد.

سومین موردی که برای بسیاری از خریداران حائز اهمیت است تنوع محصولات این برند متناسب با بودجه و سلیقه خریدارست. برای مثال این شرکت چندین خط تولید راه‌اندازی کرده که هر کدام ویژگی خاص خود را دارند. برای مثال سری ردمی نوت از جمله میان‌رده‌های پرقدرت و عالی این برند محسوب می‌شوند که تمرکز عمده این شرکت بر دوربین‌ها و سخت‌افزار آنهاست در حالی که از قیمت بسیار عالی نیز برخوردارند. سری شیائومی ردمی نیز از جمله پایین‌رده‌های این برند محسوب می‌شوند که با وجود قیمت بسیار عالی، امکانات بسیار خوبی را در اختیار کاربر قرار می‌دهند. از دیگر خطوط تولید این شرکت می‌توان به ردمی کی اشاره کرد که بازهم گوشی‌های بسیار خوبی را ارائه می‌دهد. سری پوکو نیز منحصراً به تولید گوشی‌های گیمینگ اختصاص دارد و پردازنده قدرتمند و سیستم خنک کننده مایع مواردیست که این شرکت برای عملکرد بهتر و ارائه تجربه بهتری از گیم در محصولات خود بکار گرفته است. در ادامه 19کالا به موارد دیگری نیز اشاره خواهد کرد.

جدا از کیفیت و نوآوری‌هایی که این شرکت در طراحی گوشی‌های خود بکار گرفته، موارد دیگری نیز وجود دارد که از جمله امتیازات این کمپانی بزرگ آسیاییست. از آن جمله می‌توان به سیاست فروش این شرکت اشاره کرد که مستقیماً بر قیمت‌گذاری محصولاتش تأثیر‌گذار بوده است. اگر قصد خرید گوشی را داشته باشید و سری به بازار هم زده‌ باشید، به راحتی متوجه خواهید شد که این گوشی‌ها به نسبت امکاناتی که دارند قیمت بسیار مناسبی نیز دارند، به راستی دلیل آن چیست؟

مهمترین آن را می‌توان فروش آنلاین مستقیم و بدون تبلیغات پولی اشاره کرد:

در واقع شیائومی پول خود را صرف تبلیغات نمی‌کند و از این طریق باعث صرفه‌جویی در هزینه‌های ساخت و بازاریابی شده که به دنبال آن قیمت تمام شده محصولاتش بسیار کاهش می‌یابد؛ اما علاوه بر این، سیاست‌های دیگری را هم در پیش گرفته است، برای مثال محصولات خود را تنها به صورت آنلاین به فروش می‌رساند. به این طریق واسطه‌ها را حذف کرده و حاشیه سود خرده فروشی به حداقل مقدار ممکن می‌رسد. نتیجه آن تحویل یک محصول باکیفیت و با برچسب قیمتی بسیار کم است. جالب است بدانید که این شرکت تنها به تبلیغات از شبکه‌های اجتماعی و تبلیغات دهان به دهان متکیست. سیاست دیگری که این غول تکنولوژی آسیایی در پیش گرفته «فلش سلز» است. در این روش این شرکت محصولات خود را در تعداد محدودی و به صورت نوبتی (40 تا 50 هزار دستگاه در هر نوبت.) به فروش می‌رساند. از این طریق هزینه‌های نگهداری را به صفر رسانده و سود خوبی کسب می‌کند.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/ 

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: طرح ترافیک 99 جمشید شارمهد گروه تروریستی تندر مهرداد بذرپاش محمدرضا نوایی گوشی هوشمند گوشی های شیائومی شیائومی رپرتاژ آگهی طرح ترافیک 99 جمشید شارمهد گروه تروریستی تندر مهرداد بذرپاش محمدرضا نوایی موجود در بازار گوشی شیائومی داشته باشید محصولات خود برای مثال گوشی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۵۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسمان غرب موفق نبود/ شیرودی: درجه تشویقی‌ام را پس بگیرید

گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ونوس بهنود ـ فیلم سینمایی «آسمان غرب» به کارگردانی محمدعسگری و تهیه کنندگی حبیب والی‌نژاد در حالی با محوریت زندگی و رشادت‌های شهید علی اکبر شیرودی ساخته شد که به نظر می‌رسد نتوانسته آن‌گونه که شایسته است ادای دینی به این شخصیت دوران دفاع مقدس باشد.

فیلم «آسمان غرب» با نقش‌آفرینی میلاد کی‌مرام با محوریت رشادت و میهن دوستی خلبان شهید، علی اکبر شیرودی و همرزمان وی در چهل و دومین دوره از جشنواره فیلم فجر رونمایی شد. این فیلم سیمرغ بلورین بهترین صداگذاری و سیمرغ زرین فیلم از نگاه ملی را از آن خود کرد.

در همین ارتباط، قربانعلی تنگ شیر استاد دانشگاه و منتقد فیلم تصریح کرد: این فیلم به لحاظ ساختار، پرداخت به موضوع و انتخاب بازیگر فیلم موفقی نیست و شتابزده ساخته شده است.

وی افزود: در ژانر سینمای جنگ آثار موفق متعددی در دنیا وجود دارد و اروپاییان همچنان برای جنگ جهانی اول و دوم فیلم می‌سازند؛ اما آثار تولیدی ما از جمله آسمان غرب می‌توانست بسیار بهتر باشد و متأسفانه اینطور نبود.
وی تاکید کرد: اینکه با فوریت فیلمی ساخته شود تا صرفاً به جشنواره برسد روند صحیحی نیست و نتیجه آن این شد که آسمان غرب نتوانسته به شیرودی ادای دین کند و مراحل زندگی وی را به خوبی معرفی کند.

به گفته این منتقد یکی از نیاز‌های فیلم‌های مرتبط با سینمای جنگ، پرداخت خوب داستانی و انتخاب مناسب بازیگران است و آقای کی مرام آنطور که باید نتوانست بازی ماندگاری را برای نقش شیرودی داشته باشد.

این اظهارات که از گوشه و کنار و از سوی منتقدان متعددی شنیده می‌شود در وضعیتی است که آسمان غرب در جشنواره فجر نیز با استقبال تماشاگران مواجه نبود و این روز‌ها که در سینما‌های کشور اکران می‌شود نیز انتخاب شماره یک تماشاگران نیست. بر اساس اعلام سامانه سمفا میزان فروش این فیلم که اکران خود را از نوروز امسال شروع کرده، حدود ۴ میلیارد و ۱۲۵ میلیون تومان بوده و در رتبه ششم فیلم‌های در حال اکران قرار گرفته است.

اما شهید شیرودی که بود؟ شهید علی اکبر شیرودی که رهبر معظم انقلاب درباره‌اش فرمودند اولین نظامی است که به او اقتدا کرده است، یک از خلبانان زبده در جنگ ایران و عراق بود. وی به عنوان فردی که بالاترین میزان پرواز در دوران جنگ را داشته و از ۳۶۰ مورد خطر نجات یافته شناخته شده است. وی در سال ۱۳۵۱ به ارتش پیوست و دوره خلبانی را سپری کرد و بعد‌ها با پیروزی انقلاب و تشکیل سپاه پاسداران به سپاه غرب کشور پیوست و در عملیات متعدد جنگی شرکت کرد. در هشتم اردیبهشت سال ۱۳۶۰ در حالیکه تانک‌های عراقی به طرف قره بلاغ دشت ذهاب در حرکت بودند با هلی کوپتر به مقابله با آنان پرداخت و پس از انهدام چندین تانک از پشت سر مورد اصابت گلوله تانک قرار گرفت و به آرزوی دیرینه خود، شهادت دست یافت. در معرفی شخصیت والای او همین بس که وی در نامه‌ای به پایگاه هوانیروز کرمانشاه، درجه تشویقی اعطایی خود را پس داده و هدف والای جنگ با دشمن را دفاع از ارزش‌ها مطرح می‌کند.

متن این نامه به شرح زیر است:

از: خلبان علی‌اکبر شیرودی
به: پایگاه هوانیروز کرمانشاه
موضوع: گزارش
اینجانب که خلبان پایگاه هوانیروز کرمانشاه می‌باشم و تاکنون برای احیای اسلام و حفظ مملکت اسلامی در کلیه جنگ‌ها شرکت نمود‌ه‌ام، منظوری جز پیروزی اسلام نداشته و به دستور رهبر عزیزم به جنگ رفته‌ام؛ لذا تقاضا دارم درجه تشویقی که به اینجانب داده‌اند، پس گرفته و مرا به درجه ستوان‌یار سومی که قبلاً بوده‌ام برگردانید. در صورت‌امکان‌امر به رسیدگی این درخواست بفرمائید.


باتقدیم احترامات نظامی
خلبان علی‌اکبر شیرودی
۹/۷/۱۳۵۹

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • محبوب ترین گوشی‌ های میان رده شیائومی سری redmi
  • محبوب ‌ترین گوشی‌ های میان‌ رده شیائومی سری redmi
  • برنامه های شاخص ساینا در سال مالی جدید تشریح شد
  • کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)
  • آسمان غرب موفق نبود/ شیرودی: درجه تشویقی‌ام را پس بگیرید
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • مدل «ددپول» گوشی پوکو F6 می‌سازد؟
  • قیمت گوشی poco x۵ pro ۵g + بررسی و مشخصات گوشی شیائومی poco x۵ pro (۸ اردیبهشت)
  • خرید ساک دستی ۵۰ عددی آماده