Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهمن صبور درباره علت بالا بودن قیمت ماسک در داروخانه‌ها گفت: پس از شیوع کرونا؛ مصرف ماسک به طور سرسام‌آوری بالا رفت و در کنار آن وزارت بهداشت فروش ماسک و مواد ضدعفونی کننده در داروخانه‌ها را ممنوع اعلام کرد تا توزیع آن در مراکز درمانی را در اولویت کار خود قرار دهد.

وی با بیان این‌که در حال حاضر مشکل خاصی در زمینه ساخت و تأمین مواد ضدعفونی‌کننده با پایه‌های الکلی و غیرالکلی وجود ندارد؛ گفت: متأسفانه در اوج کرونا توزیع مواد ضدعفونی‌کننده در داروخانه ممنوع و همین امر باعث شد در فروردین‌ماه جنس‌های تقلبی به نام محلول‌های ضدعفونی کننده وارد بازار شود که در نهایت منجر به صدمات جبران‌ناپذیری به شهروندان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دنبال عدم توزیع مواد ضدعفونی‌کننده در داروخانه‌ها در روزهای ابتدایی، سودجویان متانول را به نام اتانول به مردم فروختند، البته امروزه مواد آنتی سپتیک به قیمت مصوب در داروخانه‌ها وجود دارد.

نائب رئیس انجمن داروسازان تهران با بیان اینکه الان در زمینه دستکش و ماسک با مشکل مواجه‌ایم گفت: انواع دستکش‌ها شامل وینیل، نیتریل و لاتکس قطره‌چکانی به داروخانه‌ها می‌آید اما کفاف مصرف را نمی‌دهد، البته درمورد دستکش‌های فریزری کمبودی وجود ندارد.

وی با تاکید بر اینکه آن نوع از ماسک که در داروخانه‌ها برای عموم مردم قابل عرضه است ماسک سه لایه پرستاری است اما در تأمین آن دچار مشکل هستیم تصریح کرد: میزان مصرف روزانه کشور بسیار بیش از آن‌ عددی است که مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت مدعی تولید آن هستند.

صبور درباره ادعای وزارت صمت مبنی بر اینکه توان تولید روزانه 10 میلیون ماسک در کشور را دارند؛ متذکر شد: آنچه ما در سطح شهر تهران می‌بینیم، خلاف ادعای وزارت صمت است و نمی‌دانیم این 10 میلیون ماسک به کجا می‌رود.

وی با ارائه مثالی افزود: اگر جمعیت کل کشور را 80 میلیون و هر خانواده ایرانی را به فرض مثال 4 نفره در نظر بگیریم و از هر خانواده چهار نفره حداقل یک نفر هم شاغل باشد و یا روزانه از خانه خارج شود، باید ماسک بزند و بنابراین ما روزانه به 20 میلیون ماسک احتیاج داریم و علاوه بر این باید توجه کنیم تعدادی ماسک‌ نیز باید برای مراکز درمانی توزیع شود؛ بنابراین 10 میلیون ماسک کفاف مصرف روزانه مردم و مراکز درمانی را نخواهد داد.

نائب رئیس انجمن داروسازان تهران با بیان این‌که ساخت ماسک با پارچه‌های خاصی صورت می‌گیرد، گفت: نمی‌توان از هر پارچه‌ای برای تولید ماسک استاندارد استفاده کرد.در حال حاضر ماسک سه لایه پرستاری با دو روش تولید می‌شود؛ یک روش فول‌مکانیزه و تمام‌پرس است که دست در آن دخیل نیست و دستگاه آن را می‌سازد.

صبور با اشاره به اینکه ما در تولید ماسک دستگاهی با محدودیت بسیاری مواجه هستیم، گفت: به دلیل محدودیت‌ها، ماسک در اصناف با روش دیگری نیز تولید شد؛ البته هر صنفی مجاز به تولید ماسک نیست و این اصناف ماسک با پارچه استاندارد تولید می‌کنند.به این‌معنا که در روش دوم که روش ساخت ماسک نیمه‌صنعتی است، در ساخت ماسک‌ها از دوخت چرخ خیاطی استفاده می‌شود، یعنی این روش تمام‌مکانیزه نیست اما پس از دوخت، ماسک‌ها استریل شده و روانه بازار می‌شوند.

وی اعلام کرد: انجمن داروسازان تهران از طریق بسیج اصناف کشور توانسته حدود 1.5 تا 2 میلیون ماسک نیمه صنعتی را در داروخانه‌های استان تهران توزیع کند، هر چند تعداد بسیار کمی است و کفاف این جمعیت شناور را تهران را نمی‌دهد اما انجمن با مدیریت خود توانسته امروزه تا حدی ماسک داروخانه‌های تهران را تأمین کند.

نایب رئیس انجمن داروسازان تهران درباره قیمت مصوب ماسک‌های نیمه صنعتی بیان کرد: قرار بر این شده بود که ماسک‌های نیمه صنعتی با قیمت 1300 تومان در درب کارخانه، 1430 تومان در شرکت‌های پخش و 1600 تومان برای مصرف کننده به فروش برسند که این قیمت‌گذاری تا 25 تیر بود؛ از 25 تیر به بعد، قیمت‌گذاری ماسک نیمه‌صنعتی به این ترتیب شد که آن را با قیمت 1260 تومان درب کارخانه، 1360 تومان شرکت‌های پخش و 1500 تومان برای مصرف کننده توزیع کردند. ماسک سه لایه پرستاری که به روش فول‌مکانیزه تولید می‌شود را نیز با قیمت 1000 تومان درب کارخانه، 1150 تومان در شرکت‌های پخش و 1300 تومان داروخانه مصوب کردند.

وی با بیان این‌که مکانیسم توزیع ماسک توسط وزارت صمت به درستی مشخص نیست، خاطرنشان کرد: ماسک سه لایه پرستاری که با روش فول مکانیزه تولید می‌شود با قیمت مصرف‌کننده در داروخانه‌ها موجود نیست در حالی که این ماسک‌ها با قیمت‌های چندبرابری در فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌ها به فروش می‌رسند و نظارت مناسبی بر قیمت‌گذاری آن‌ها نیست. علاوه بر آن، انجمن تهران در داروخانه ماسک‌ها را از نظر استاندارد بودن و تعداد لایه‌ها تست می‌کند در صورتی که چنین نظارتی بر سوپرمارکت‌ها برای کیفیت و قیمت گذاری ماسک‌ها وجود ندارد.

۴۷۲۱۲ کد خبر 1417823

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: وزارت بهداشت ویروس کرونا انجمن داروسازان تهران مواد ضدعفونی کننده کننده در داروخانه داروخانه ها میلیون ماسک نیمه صنعتی قیمت گذاری ماسک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۵۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالله واحدی ظهر شنبه در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقات و امور خیریه کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این نمایشگاه ۳۹ شرکت حضور داشته که ۲۰ شرکت دانش بنیان محصولات خود را به منصه ظهور گذاشته‌اند و محصولات مابقی این شرکت‌ها تا یکسال آینده به مرحله تولید می رسند.

وی افزود: در میان این شرکت‌های دانش بنیان، طرح توسعه درنیکا با محوریت پرورش ماهی در قفس با سرمایه‌گذاری موقوفات استان مرکزی در حال فعالیت است.

وی اضافه کرد: این شرکت با ظرفیت ۵۰۰۰ تن ماهی، فعالیت خود را آغاز کرده و در مرحله نخست، ۱۰ قفس تکمیل شده و یک میلیون قطعه بچه ماهی ذخیره شده است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به عرضه اولیه ماهی‌های تولید شده به میزان ۱۰۰ الی ۱۵۰ هزار تومان زیر قیمت بازار گفت: علاوه بر تأمین نیاز مردم استان مرکزی به پروتئین و گوشت سفید، این محصول به سایر استان‌ها و سراسر کشور نیر ارسال خواهد شد و در راستای عرضه و توزیع مستقیم ماهی در استان‌های قم، آذربایجان شرقی و اردبیل شعبه‌هایی ایجاد شده است.

حجت الاسلام واحدی افزود: افزایش سرانه مصرف ماهی و تغییر ذائقه مردم به سمت مصرف گوشت سفید به جای گوشت قرمز از جمله اهداف ویژه اجرای این طرح است.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی تصریح کرد: تکمیل زنجیره پرورش ماهی، پرورش بچه ماهی و فرآوری ماهی از دیگر اقدامات ویژه شرکت پرورش ماهی در قفس زبر مجموعه اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در سند چشم انداز ۱۰ ساله پیش بینی شده است.

حجت الاسلام واحدی سرمایه گذاری اولیه در پروژه پرورش ماهی در قفس ۲ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: اکنون ارزش واقعی شرکت بیش از ۴,۷۰۰ میلیارد ریال است که سرمایه هدفگذاری شده در ۲ سال در بازه زمانی یک و نیم ساله بازگشت.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی گسترش صید ماهی در آب‌های عمیق و نیمه عمیق، تولید تجهیزات آبزی پروری و عرضه ماهی با قیمت پایین را از دیگر دستاوردهای این پروژه دانست و گفت تولید سوسیس و کالباس با حدود ۷۰ درصد گوشت خالص ماهی، جلبک تولید شده و کاربرد آن در محصولات آرایشی و غذایی از جمله دستاوردهای این شرکت دانش بنیان است.

وی تاکید کرد: راه اندازی این پروژه در بندر چارک علاوه بر تأمین زنجیره پروتئینی در راه اندازی اکوتوریسم و بازدید گردشگران از این سایت پرورش ماهی، مورد توجه ویژه است.

کد خبر 6090080

دیگر خبرها

  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو
  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • تصمیم‌گیری درخصوص عرضه پژوپارس در شورای رقابت
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید