Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@17:38:31 GMT

فارابی، کارگزاری در مسیر استانداردهای جهانی

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۵۷۷۹۴

فارابی، کارگزاری در مسیر استانداردهای جهانی

خبرگزاری آریا - کارگزاری فارابی به‌منظور ارائه خدمات بهتر به سرمایه‌گذاران و فعالان بورس، استراتژی جدیدی را برای خدمت‌رسانی به فعالان بازار سرمایه دنبال می‌کند.
به گزارش شمانیوز, کارگزاری فارابی به‌منظور ارائه خدمات بهتر به سرمایه‌گذاران و فعالان بورس، استراتژی جدیدی را برای خدمت‌رسانی به فعالان بازار سرمایه دنبال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌گفته مدیرعامل کارگزاری فارابی، رویکرد جدید این شرکت بر پایه استانداردهای جهانی، نوآوری و رضایتمندی مشتری استوار است که باعث می‌شود این شرکت بتواند عرصه ارائه خدمات در بازار سرمایه را از نو تعریف کرده و با اتکا بر نیروی انسانی متخصص و کارآمد، جلوه تازه‌ای به بازار سرمایه ایران بدهد.
رحمان ‌بابازاده درباره تغییراتی که کارگزاری فارابی را در مسیر جدیدی قرار می‌دهد، گفت: فارابی سه مقطع مهم را در تاریخ فعالیتش تجربه کرده است. اولین مورد مربوط به 12 سال قبل یعنی در سال 1387 است که این شرکت با تغییر نام و تعریف استراتژی جدید تعامل با مشتریان، تحولی بنیادین را تجربه کرد. پس از آن دومین مورد نیز مربوط به 6 سال قبل است که این شرکت توانست پیشگام در فناوری‌های نوین معاملات آنلاین باشد.
وی درباره سومین مقطع مهم فعالیت‌های این کارگزاری نیز ادامه داد: با توجه به نیازی که وجود داشت، برنامه‌ریزی برای سومین نقطه عطف فعالیت‌های کارگزاری فارابی از یکسال قبل کلید خورد و هم‌اکنون ریل‌گذاری آن تکمیل شده است. عمده این تغییرات با تاکید بر استراتژی ریبرندینگ در «ارائه خدمات و سرویس‌های یکپارچه نوین»، «معرفی هویت بصری جدید» و «حرکت به‌سوی استانداردهای جهانی‌ها با بهره‌گیری از تکنولوژی» تعریف شده است.
این فعال بازار سرمایه با تشریح تغییراتی که فارابی و مشتریان این کارگزاری به‌زودی شاهدش خواهند بود، توضیح داد: عمده تغییری که فارابی به عنوان یکی از برترین کارگزاری‌های بورس ایران به آن نیاز داشت، تبدیل شدن به کارگزاری در تراز جهانی است. در واقع نقشه راهی که در فارابی ترسیم شده، برای رسیدن به معیارهای یک کارگزاری در سطح استانداردهای جهانی است. از این رو تلاش می‌کنیم خدماتی که به سرمایه‌گذار ایرانی در بورس ارائه می‌شود، در سطح استانداردهای روز دنیا باشد.
بابازاده با تشریح دلایلی که باعث شد تا فارابی در مسیر جدیدی گام بردارد، گفت: اگر به‌یاد داشته باشید تا همین دو سال قبل تعداد افرادی که در بورس فعال بودند به زحمت به یک میلیون نفر می‌رسید، اما هم‌اکنون بیش از 15 میلیون کد بورسی در کشور صادر شده که حداقل یک سوم آن‌ها کدهای فعال هستند. در واقع همین رشد پرشتاب بورس و اقبال مردم از این بازار بود که باعث شد از سال گذشته نگاه‌ تازه‌ای به این صنعت داشته باشیم؛ چراکه با رویکردهای قدیمی نمی‌توان به مشتریان میلیونی بازار سرمایه‌ خدمت‌رسانی کرد. بازار سرمایه‌ ایران تحول بزرگی را تجربه کرده و کارگزاری فارابی نیز تلاش می‌کند همگام با تحولات صورت گرفته، مسیر جدیدی را آغاز کند.
وی همچنین با تشریح برخی اقدامات انجام شده، افزود: همان‌طور که می‌دانید کارگزاری فارابی هم‌اکنون شرکت‌ها و بخش‌های متعددی از جمله «سوشیانت»، «صد تحلیل»، «بورس‌24»، «جی‌بیمو» و «آموزین» را در خود جای داده است. طی برنامه‌ریزی‌های انجام شده، تصمیم گرفته شد برای ارائه خدمات بهتر به مشتریان و متقاضیان سرمایه گذاری در بورس ، تمام خدماتی که ارائه می‌شود را به‌صورت یکپارچه از طریق پرتال جامع کارگزاری فارابی به مشتریان ارائه کنیم. بر همین اساس از چند ماه گذشته عمده اقدامات لازم برای باز طراحی پرتال اصلی فارابی در دستور کار قرار گرفت و اخیرا نیز از نسخه جدید سایت فارابی رونمایی شده است.
آن‌طور که مدیرعامل کارگزاری فارابی می‌گوید، راه‌اندازی نخستین مرکز تماس هوشمند بازار سرمایه‌ ایران یکی دیگر از گام‌های مهمی است که سطح خدمات این کارگزاری را به استانداردهای جهانی نزدیک می‌کند.
به گفته بابازاده، برای پاسخگویی هر چه بهتر به مخاطبان، در این مرکز تماس از ابزارهای هوش مصنوعی و رباتیک نیز استفاده می‌شود. وی تاکید دارد که پاسخگویی به مشتریان صرفا از طریق یک اپراتور انسانی نخواهد بود و آن‌ها از هوش مصنوعی در این زمینه بهره خواهند گرفت: «تصور نمی‌کنم که به 40 میلیون دارنده سهام عدالت بتوان از طریق نیروی‌انسانی پاسخ داد. دریافت روزانه بیش از 40 هزار تماس از سمت دارندگان سهام عدالت و پاسخگویی به این حجم از تماس‌ها نیازمند نیروی انسانی عظیمی است، اما می‌توان با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی، پاسخ مشتریان را سریع‌تر داد.»
بابازاده در پایان با اشاره به افزایش فعالیت‌های «آموزین» در ماه‌های اخیر نیز گفت: تمام تلاش خانواده فارابی معطوف به توسعه حداکثری فرصت‌های کسب سود از بازار سرمایه است. در این راستا ما با ایجاد و معرفی درست راهکارهای سرمایه‌گذاری، آموزش و توسعه سریع بر پایه خدمات تکنولوژی‌محور، سعی در تامین منافع بلند‌مدت و کوتاه‌مدت سرمایه‌گذاران داریم. قابل اعتماد بودن و مدرن بودن بازوان موازی ما برای خدمت به مشتریان است. در همین راستا برند «آموزین» بازوی آموزشی کارگزاری فارابی در بازار سرمایه‌ است. ما در بحث مشتری صرفا به جذب فکر نمی‌کنیم، بلکه تلاش می‌کنیم از طریق برگزاری‌های دوره‌های آموزشی عمق و انتظارات بازار سرمایه را ارتقاء دهیم. در همین راستا در چهار ماهه اخیر دوره‌های آموزشی ما با رشد بیش از 30 درصد مواجه بوده است. در این مدت بیش از 70 دوره متنوع برای نزدیک به 10 هزار نفر از متقاضیان فعالیت در بورس برگزار کرده‌ایم که رضایت 80درصدی متقاضیان را در پی داشته است.
آن‌طور که گفته می‌شود هویت بصری کارگزاری فارابی نیز هم‌راستا با تغییراتی که در این کارگزاری آغاز شده، تغییر کرده است. این تغییر شامل رنگ سازمانی و معرفی طرح جدید لوگوی کارگزاری فارابی می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: استانداردهای جهانی کارگزاری فارابی بازار سرمایه ارائه خدمات سال قبل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۷۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟

به تازگی در مجلس شورای اسلامی، نمایندگان بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ را اصلاح کردند اما این موضوع چه تاثیری بر بورس دارد؟

به گزارش ایسنا، بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ درخصوص دریافت مالیات برای اشخاص حقوقی و حقیقی است که توسط نمایندگان در روزهای اخیر اصلاح شده است، محمدرضا فلفلانی کارشناس بازار سرمایه درخصوص اینکه اصلاح این تبصره چه تاثیری در افزایش جذب سرمایه در بورس و بهبود وضعیت این بازار دارد به ایسنا گفت: همیشه یکی از دغدغه هایی که فعالان اقتصادی در فضای اقتصادی کشور داشتند این بوده که چطور بنگاه های اقتصادی، شرکت های تولیدی و خدماتی را بتوانند به سمت شفافیت در صورت های مالی سوق داده و بتوانند از حرکت شرکت ها به سمت شفافیت حمایت کنند.
وی ادامه داد: برای اینکه این اتفاق بیفتد و مشوقی برای شفافیت داشته باشیم قوانین و مقرراتی از گذشته در این زمینه وجود داشته است.

بازار سرمایه بستر شفافیت است

به گفته این کارشناس، بازار سرمایه کشور می تواند بستر شفافیت باشد و قاعدتا در فضای قانون گذاری و سیاست گذاری کلان کشور یکسری مشوق هایی به شرکت هایی که در بازار سرمایه پذیرش می گیرند ارائه می شود.
فلفلانی افزود: یکی از این مشوق ها قاعدتا یکسری معافیت های مالیاتی است، یکسری امکاناتی برای تامین مالی و ... است و وقتی شرکتی می خواهد وارد اکوسیستم بازار سرمایه شود و پذیرش بگیرد تا سهام آن شرکت به عموم مردم عرضه شود و تبدیل به سهامی عام شود یکسری الزاماتی که سازمان بورس تعیین کرده است را رعایت کند. 
وی یادآور شد: یکی از این الزامات شفافیت در حوزه مالی است و شرکت ها با توجه به زیرساخت هایی که ایجاد می کنند به سمت شفافیت سوق داده می شوند و در قبال آن می توانند از یکسری معافیت ها بهره مند شوند.
این کارشناس بازار سرمایه گفت: موضوعی که اخیرا مطرح شده بود این بود که این معافیت ها حذف یا کمرنگ شوند که در جلسه مجلس برگزار شد و این موضوع مورد بررسی قرار گرفت، قرار بر این شد که آن معافیت ها و مشوق ها همچنان وجود داشته باشد.
وی متذکر شد: با توجه به اینکه شرکت ها می توانند از قبال شفافیتی که ایجاد می کنند هم در تامین مالی شرکت اتفاق های مثبتی رقم می خورد هم می توانند از یکسری معافیت های مالیاتی هم بهره مند شوند. 

وجود معافیت ها عرضه اولیه ها را در بورس بیشتر می‌کند

فلفلانی گفت: پیش بینی می شود وجود این معافیت ها موجی از افزایش تقاضا در خصوص عرضه اولیه رقم بخورد به این معنا که شرکت ها و بنگاه های اقتصادی علاقمند باشند که سهام شان را در بازار سرمایه کشور عرضه کنند و اگر تابلوی معملات هم در کنار این موضوع رونق داشته باشد فضای نسبتا خوبی حاکم خواهد شد.

الزام‌های مالیاتی،‌ شرکت‌ها را به سمت بورس سوق می‌دهد

وی تاکید کرد: اخیرا شاهد سخت‌گیری‌هایی هم در حوزه مالیات و اداره دارایی بودیم، این موضوع می‌تواند شرکت‌ها را به سمت شفافیت سوق دهد، به نظر می‌رسد بنگاه‌های اقتصادی در حال حاضر به خاطر قوانین مالیاتی کشور ملزم به داشتن یکسری شفافیت‌هایی هستند احتمالا با خود فکر می‌کنند که حالا که این شفافیت‌های مالی را دارند از مزایای آن نیز استفاده کنند، مزایا در صورتی به این بنگاه‌ها اعطا می‌شود که در بازار سرمایه کشور بتوانند سهامشان را عرضه کنند بنابراین این موضوع می‌تواند در بلند مدت موجی را ایجاد کند که شرکت‌ها علاقه‌مند به عرضه سهام در بازار بورس باشند و این موضوع فضای مثبتی را در اکوسیستم اقتصادی کشور رقم بزند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • کدام خودروی سایپا 700 میلیون تومان شد؟
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • چشم انداز سرمایه گذاری در بورس مثبت است