Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@10:20:06 GMT

اجازه دزدی به آمریکا نمی‌دهیم

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۵۸۱۱۹

اجازه دزدی به آمریکا نمی‌دهیم

نشریه دولتی چاینا دیلی با چاپ مقاله ای هشدار داد دولت چین دزدی یک شرکت فناوری را نخواهد پذیرفت و اگر واشنگتن برای فروش تیک تاک به مایکروسافت زورگویی کند، ساکت نخواهد نشست.

به گزارش ایسنا، این قویترین دفاع پکن از شرکت بایت دنس که شرکت مادر برنامه اشتراک گذاری ویدیوی تیک است، بوده است. رییس جمهور آمریکا تهدید کرده تیک تاک را ممنوع کند مگر این که بایت دنس تا ۱۵ سپتامبر برای فروش کسب و کار آمریکایی تیک تاک به مایکروسافت به توافق برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه گلوبال تایمز که منعکس کننده دیدگاههای حزب کمونیست چین است، در مقاله ای نوشت: این فرآیند معادل دزدی رسمی است. چین به هیچ وجه دزدی یک شرکت فناوری چینی را نخواهد پذیرفت و راه های زیادی دارد تا در صورتی که دولت آمریکا به چنین اقدامی مبادرت کند، واکنش نشان دهد.

موفقیت گسترده تیک تاک، شرکت بایت دنس را به بزرگترین استارتاپ جهان تبدیل کرده است اما قانونگذاران آمریکایی این اپلیکیشن را به دلیل دسترسی به اطلاعات شخصی کاربران آمریکایی، به تهدید امنیت ملی این کشور متهم کرده اند. ترامپ از این قدرت برخوردار است تا تیک تاک را به فهرست سیاه دولت آمریکا اضافه کند که در این صورت شرکتهای آمریکایی مانند اپل و گوگل ناچار خواهند بود خدمات تیک تاک را از فروشگاه های برنامه خود حذف کنند.

این برخورد دولت آمریکا باعث شکاف گسترده در صنعت فناوری شده است. برخی چنین اقدامی را خیانت به ارزشهایی مانند آزادی بیان و کاپیتالیسم می دانند در حالی که برخی دیگر مدافع اقدامات برای عقب نشاندن یک رقیب ژئوپلیتیکی و صنعت فناوری آن هستند.

ترامپ روز دوشنبه اعلام کرد که فروش فعالیتهای آمریکایی تیک تاک باید شامل پرداخت پول قابل توجهی به دولت آمریکا باشد. هو شی جین، سردبیر روزنامه گلوبال تایمز در توییتی چنین اقدامی را دزدی آشکار خواند.

اقدام دولت برای دریافت سهمی از معامله بین دو شرکت در تاریخ معاصر آمریکا بی سابقه محسوب می شود. ترامپ در کنفرانس مطبوعاتی عصر دوشنبه گفت آمریکا باید درصد بسیار بزرگی از این قیمت را دریافت کند زیرا ما چنین اتفاقی را ممکن کردیم.

بر اساس گزارش بلومبرگ، هنوز معلوم نیست چین چه اقدامات رگولاتوری می تواند انجام دهد. گلوبال تایمز نوشت که چین برای حمایت از شرکتهای خود توانایی محدودی دارد زیرا آمریکا همچنان از برتری فناوری برخوردار است. وزارت خارجه چین پیش از این از اقدامات واشنگتن در استفاده از استانداردهای دو گانه برای ممنوعیت تیک تاک انتقاد کرده بود اما سخنگوی این وزارتخانه روز دوشنبه حاضر نشد درباره تحولات اخیر اظهارنظر کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اپلیکیشن تیک تاک دونالد ترامپ چین دولت آمریکا تیک تاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۸۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دُم خروس بیرون زد!

«مجلس نمایندگان آمریکا به تازگی لایحه اعطای کمک‌های مالی و نظامی از سوی آمریکا به رژیم اشغالگر قدس به ارزش ۲۶ میلیارد دلار را تصویب کرده است. به این ترتیب به نظر می‌رسد صهیونیست‌ها در رابطه با اقدامات و کنش‌های تروریستی و غیرقانونی خود، یک چک سفید امضای تمام عیار را از دولت آمریکا و سازوکاهای حکمرانی آن دریافت کرده‌اند.»

به گزارش ایسنا، الف نوشت: دولت آمریکا از همان نخستین ساعات آغاز جنگ غزه، حمایت های سنگین تسلیحاتی و مادی را از رژیم اشغالگر قدس انجام داد و عملا به اذعان بسیاری از منابع آگاه و تحلیلگران، مدیریت و مهندسی بسیاری از روندهای میدانی را علیه ملت و مقاومت فلسطین برعهده گرفت. اقدامی که تاکنون که بیش از ۶ ماه از آغاز جنگ غزه می گذرد، موجب کشته، مجروح و مفقود شدنِ بیش از ۱۰۰ هزار فلسطینی ساکن در نوار غزه شده است. 

در این راستا، دولت آمریکا که همواره خود را به مثابه یکی از مدعیان اصلی حقوق بشر و اصول متعالی انسانی در جهان معرفی کرده و می کند، با یک بحران جدی رو به رو شده و سیلی از انتقادات از آن به دلیل همدستی این کشور با جنایات رژیم اشغالگر قدس علیه مردم بیگناه غزه مطرح شده و می شود. دامنه این فشارها و انتقادات حتی به داخل خاک آمریکا و دیگر پایتخت های مهم غربی نیز رسیده است. به نحوی که تاکنون بیش از ۸۰۰ نهاد حکمرانی شهری در آمریکا از جمله شورای شهر شیکاگو، به صراحت جنگ غزه و همدستی دولت آمریکا با این رویداد را محکوم کرده اند. 

با این حال، دولت بایدن همزمان با تشدید انتقادات داخلی و بین المللی از نقش این کشور(آمریکا) در جریان جنگ غزه، تا حدی تغییر رویه داده و سعی کرده در ظاهر از اراده خود جهت خاتمه یافتن جنگ مذکور و تحت فشار گذاشتن اشغالگران صهیونیست برای عقب نشینی از نوار غزه سخن بگوید. در این رابطه، شمار قابل توجهی از اعضای تیم امنیت ملی و سیاست خارجی دولت بایدن نیز به صراحت تاکید کرده اند که دولت آمریکا قویا مخالف با حمه رژیم صهیونیستی به شهر راهبردی رفح در جنوب نوار غزه است. 

شهری که بیش از ۵ برابر ظرفیت و جمعیت خود میزبان آوارگان و پناهجویان فلسطینی است و حمله به آن می‌تواند کشتار و فاجعه انسانی بی سابقه ای را سبب شود. با این همه، علی رغم تمامی این قبیل ژست های ظاهری دولت آمریکا، به تازگی وقوع یک رویداد معنادار، نشانه های معناداری را از نفاق و دورویی کاخ سفید و جریان حکمرانی در آمریکا پیش چشم جهانیان قرار داده است. در این راستا، مجلس نمایندگان آمریکا به تازگی لایحه اعطای کمک های مالی و نظامی از سوی آمریکا به رژیم اشغالگر قدس به ارزش ۲۶ میلیارد دلار را تصویب کرده است. 

البته که زمزمه هایی مبنی بر امضای یک قرارداد تسلیحاتی جداگانه با تل آویو نیز به گوش می رسد که در قالب آن دولت آمریکا شمار قابل توجهی بمب و خمپاره و دیگر تسلیحات را در اختیار صهیونیست ها قرار خواهد داد. از این رو، جدای از آشکار شدن بیش از پیش تفاوت میان مواضع اعلامی و رویه های اِعمالی دولت آمریکا در رابطه با جنگ غزه و تدام یافتن رویه های غیرانسانی واشینگتن در این رابطه، اینطور به نظر می رسد که این رویداد حداقل حامل ۲ پیام دیگر هم است. 

اولا، اقدام اخیر مجلس نمایندگان آمریکا در تصویب لایحه اعطای کمک ۲۶ میلیارد دلاری مالی و تسلیحاتی به رژیم اشغالگر قدس، که با رای بالای نمایندگان دموکرات و جمهوریخواه آمریکایی محقق شده، بار دیگر این نکته را آشکار می سازد که اساسا صهیونیست ها در رابطه با اقدامات و کنش های تروریستی و غیرقانونی خود، یک چک سفید امضای تمام عیار را از دولت آمریکا و سازوکاهای حکمرانی آن دریافت کرده اند و این رژیم را باید نقطه اوجِ استانداردهای دوگانه دولت آمریکا در نگاه به مسائل و معادلات بین المللی دانست. 

از این رو، میان دموکرات ها و جمهوریخواهان در حمایت از تروریسم و جنایات صهیونیست ها هیچ تفاوتی وجود ندارد. 

دوم اینکه به نظر می رسد که تخصیص بسته کمک مالی-تسلیحاتی مذکور از سوی مجلس نمایندگان آمریکا برای اسرائیل آن هم در شرایطی که گمانه زنی های مختلفی در مورد قریب الوقوع بودنِ حمله رژیم اشغالگر قدس به شهر رفح مطرح می شود، گواهی روشن از نوعی چراغ سبز دولت آمریکا به انجام جنایتی تازه از سوی تل آویو علیه ملت و مقاومت فلسطین است. 

جنایتی که واشنگتن سعی دارد در ظاهر از همدستی با اسرائیل در رابطه با آن کناره گیری کند با این حال، واقعیت این است که در این رابطه نیز اصلی ترین همدست صهیونیست ها، دولت آمریکا است. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از افغانستان متحد دفاع می کنیم
  • «نون خ» چه خط‌قرمزهایی را رعایت کرد؟
  • حراج نفت ایران به قیمت مال‌دزدی است؟
  • نصری: اجازه ندهید این روایت دروغ را پخش کنند!
  • بیمارستان شهدای نفت گچساران در هفته دولت افتتاح می‌شود
  • دانشگاه‌های ایران اجازه ورود نیروهای امنیتی به دانشگاه را نمی‌دهد
  • دُم خروس بیرون زد!
  • سرکوب جنبش‌های دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا
  • فیلم| دزدی با آگهی اجاره خانه ؛ ماجرا چیست؟
  • دزدی با آگهی اجاره خانه ؛ ماجرا چیست؟