Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛  بهزاد باباخانی با اشاره به مهمترین مشکلاتی که در حال حاضر پیش روی سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی قصرشیرین است، گفت: یکی از مهمترین این مشکلات نداشتن طرح جامع منطقه ویژه اقتصادی است که در قالب آن همه جزییات، زیرساخت‌ها و  مشخص می‌شود و تدوین و تصویب آن ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه در گذشته آنطور که باید پیگیری‌های لازم برای تصویب این طرح انجام نشده بود و یکبار هم طرح جامع تدوین، اما رد شده بود، افزود: از پارسال و با تاکید استاندار پیگیری‌های جدی برای تعیین تکلیف طرح جامع منطقه ویژه اقتصادی قصرشیرین انجام شد.

به گفته مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه، پارسال با همکاری سازمان همیاری شهرداری‌ها به عنوان متولی کنونی منطقه ویژه اقتصادی قصرشیرین، مشاور طرح انتخاب شد و هم اکنون کار‌های تدوین طرح جامع با روند خوبی در حال انجام است و بسیاری از استعلامات از دستگاه‌های مختلف انجام شده است.

باباخانی از نهایی شدن تدوین طرح جامع منطقه ویژه اقتصادی قصرشیرین در آینده نزدیک خبر داد و تاکید کرد: پس از تدوین نهایی، این طرح باید به تصویب دبیرخانه شورای عالی مناطق ویژه اقتصادی برسد.

او از تدوین طرح جامع منطقه ویژه اقتصادی قصرشیرین به عنوان کلید حل مشکلات این منطقه یاد کرد و افزود: بعد از نهایی شدن طرح جامع، مسائل حقوقی مربوط به واگذاری اراضی نیز حل خواهد شد.

مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه تکمیل زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی در بخش‌های مختلف را نیز گام دیگری دانست که باید طی شود و عنوان کرد: اگرچه تکمیل زیرساخت‌ها برای همه ۱۳۳۵ هکتار منطقه باید انجام شود، اما با توجه به وسعت زیاد این منطقه باید مرحله به مرحله به پیش برویم.

باباخانی بیان  کرد: در مرحله اول فاز ۲۰۰ هکتاری را تکمیل خواهیم کرد و سپس سراغ زیرساخت‌های فاز بعدی می‌رویم  در حال حاضر برای ۲۰۰ هکتار از این منطقه سرمایه‌گذار و متقاضی وجود دارد و از گذشته نیز چهار، پنج واحد در بخش‌های مختلف در منطقه احداث شده و فعالیت دارند.
انتهای پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صادرات کالا مبادلات تجاری مرزهای کرمانشاه کشور عراق جذب سرمایه گذار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۹۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی اصغر انصاری معاون سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از منطقه ویژه اقتصادی پیام بازدید کرد.

انصاری در ابتدای این بازدید نشستی با مدیران و معاونان منطقه ویژه اقتصادی پیام و نمایندگان شرکت‌های مرکز داده مستقر در منطقه داشت، عملکرد این مجموعه فراتر از تکالیف تعیین شده ابزار دانست و گفت: منطقه ویژه اقتصادی پیام، ظرفیت‌های بالقوه بسیاری دارد که باید تدبیر شود تا این ظرفیت‌ها هرچه سریعتر بالفعل شود تا اثرات اقتصادی این توسعه بر اقتصاد کلان کل کشور اثرگذار باشد. 

وی با بیان اینکه برنامه‌های منطقه پیام جزء اولویت‌های وزارت ارتباطات قرار دارد، افزود: یکی از این موارد ایجاد مراکز داده در منطقه پیام بعنوان یک قطب است چرا که استعداد لازم را بدلیل همجواری با تهران و همچنین زیرساخت‌های موجود در منطقه دارد. 

معاون وزیر ارتباطات همچنین از برنامه ریزی برای اجرای طرح «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام خبر داد و گفت: طرح ابردولت توسط سازمان فناوری اطلاعات با سرمایه گذاری دولت و مشارکت بخش خصوصی در مناطقی از جمله تهران اجرا می‌شود و علاوه بر آن قصد داریم که این طرح را در قطب مرکز داده پیام نیز پیاده سازی کنیم.

انصاری همچنین موضوع برق را یکی از مهمترین مطالبات سرمایه گذاران مراکز داده دانست.

در ابتدای این نشست اکبر قنبرپور، مدیرعامل فرودگاه بین‌المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام گزارشی از عملکرد منطقه ویژه اقتصادی پیام ارایه کرد و با اشاره به فعال شدن ظرفیت ۲ نیروگاه در این منطقه گفت: با فعال شدن نیروگاه ها، این امکان فراهم شده که به صورت مستقیم به متقاضیان برق واگذار شود.

در ادامه نشست نیز نمایندگان شرکت‌های مرکز داده به بیان آخرین وضعیت و برنامه‌های آتی پروژه‌های خود پرداختند.

پس از پایان نشست، انصاری از محل احداث مراکز داده شرکت‌های ارتباطات زیرساخت، آسیاتک و همراه پرداز زرین بازدید بعمل آورد و از نزدیک جزییات پیشرفت اجرای این پروژه‌ها را مورد بررسی قرار داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ابر دولت در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • ضرورت جهادتبیین در موضوعات اقتصادی/تعیین مشوق‌های ویژه برای استان
  • کشف بیش از ۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در قصرشیرین
  • ابر دولت در مرکز داده پیام راه‌اندازی می‌شود
  • «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • تعیین تکلیف شهریه پودمان فرهنگیان ۱۴۰۳
  • استفاده از ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی بانه
  • تعیین تکلیف اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • زمین‌های واگذارشده به دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف می‌شوند
  • تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت فرسوده پایتخت