Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@16:51:01 GMT

درخواست ۲۰ هزار میلیارد تسهیلات در بخش کشاورزی

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۶۰۵۱۱

درخواست ۲۰ هزار میلیارد تسهیلات در بخش کشاورزی

مدیرکل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: تا کنون مجموعا ۲۰ هزار میلیارد ریال درخواست تسهیلات مورد نیاز برای متقاضیان آسیب دیده از کرونا در بخش کشاورزی از استان‌ها دریافت شده است.

به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، محمد خالدی با اعلام اینکه تا کنون مجموعاً ۲۰ هزار میلیارد ریال درخواست تسهیلات مورد نیاز برای متقاضیان آسیب دیده از کرونا در بخش کشاورزی از استان‌ها دریافت شده است، اظهار کرد: از تعداد درخواست‌های ارائه شده تاکنون، ۲۶۷۷ در خواست با مجموع ۱,۸۸۱ میلیارد ریال از سوی افراد بیمه شده در کسب و کارهای کشاورزی خسارت دیده از ویروس کرونا در سامانه "کارا" تا کنون برای دریافت تسهیلات با کارمزد ۱۲ درصدی ثبت نام کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: درخواست فعالان فاقد بیمه در کسب و کارهای کشاورزی آسیب دیده از کرونا برای تسهیلات نیز در استان‌های کشور به ۱۷ هزار و ۶۲۱ نفر رسیده است.

مدیرکل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: از تعداد درخواست‌های ثبت شده در سامانه کارآ ۲۲۷۰ فقره پرونده با مبلغ ۱,۵۸۱ میلیارد ریال و با اشتغال ۱۳ هزار و ۳۰۸ نفر در مرحله بررسی بانک عامل بوده و مبلغ ۳۵.۵ میلیارد ریال تا کنون به آنها تسهیلات پرداخت شده است.

خالدی گفت: ۱۵ درصد ثبت نام‌ها برای دریافت تسهیلات اشخاص بیمه شده در کسب و کارهای آسیب دیده بخش کشاورزی از استان مازندران، ۱۰ درصد اردبیل و ۷ درصد استان آذربایجان غربی و کمترین ثبت نام‌ها مربوط به قم بدون ثبت نام و سیستان و بلوچستان و خراسان شمالی است.

وی در عین حال تصریح کرد: بیشترین درخواست برای دریافت تسهیلات بانکی با کارمزد ۱۲ درصدی برای زیر رسته‌های مرغداری با ۴۳ درصد، پرورش مرغ ۱۷ درصد و کشتارگاه‌های طیور و مرغ ۱۴ درصد و کمترین برای زیر رسته‌های پرورش بوقلمون، پرورش بلدرچین و فروش خرده فرآورده‌های دریایی بدون ثبت نام بوده‌اند.

مدیرکل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی درباره چگونگی روند پرداخت تسهیلات به اشخاص بیمه نشده در کسب و کارهای کشاورزی نیز گفت: تا کنون ۲۱ استان ۱۷ هزار و ۶۲۱ درخواست اشخاص بیمه نشده به مبلغ ۲۰,۵۸۸ میلیارد ریال تسهیلات به وزارت جهاد کشاورزی فرستاده‌اند و این اسامی را برای بارگذاری در سامانه کارآ ارسال کرده‌ایم.

خالدی خاطر نشان کرد: کسب و کارهای کشاورزی آسیب دیده از کرونا با عنوان رسته چهاردهم در خرداد ماه به فهرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای ثبت نام در سامانه کارآ و به منظور دریافت تسهیلات برای اشخاص بیمه شده و فعال در این واحدهای تولیدی اضافه شد.

وی رسته چهاردهم کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا را شامل واحدهای پرورش مرغ گوشتی و مرغ مادر گوشتی، مراکز تولید محصولات گلخانه‌ای سبزی و صیفی‌جات صادراتی و مراکز تولید عرضه گل و گیاهان زینتی و ماهیان زینتی عنوان کرد.

مدیرکل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: با وجود زمان محدود برای متقاضیان بخش کشاورزی، میزان درخواست‌ها در حوزه کشاورزی برای دریافت تسهیلات در حال افزایش است و با این حال فرآیندهای بارگذاری و پرداخت تسهیلات در بانک‌ها به کندی پیش می‌رود.

خالدی یکی از مهمترین دلایل کندی پرداخت تسهیلات را عدم تخصیص منابع تسهیلاتی کرونا به بانک کشاورزی به عنوان تنها بانک تخصصی بخش کشاورزی دانست و تاکید کرد: درخواست افزوده شدن بانک کشاورزی به فهرست بانک‌های عامل و تخصیص منابع بخش کشاورزی به این بانک به بانک مرکزی ارسال و قول مساعد برای این کار داده شده است.

کد خبر 437165

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کشاورزی تسهیلات بانکی تسهیلات تسهیلات حمایتی تسهیلات کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مدیرکل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی کسب و کارهای کشاورزی برای دریافت تسهیلات آسیب دیده از کرونا کسب و کارهای میلیارد ریال بخش کشاورزی اشخاص بیمه تا کنون ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۰۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ارزیابی جهش تحصیلی ابتدایی از ۱۵ اردیبهشت ماه

به گزارش خبرگزاری مهر، طیبه محمدی گفت: باتوجه به اهمیت شناسایی و هدایت دانش آموزان دارای ظرفیت‌های ویژه یادگیری و همچنین کمک به رشد متعادل و همه جانبه شخصیت آنان متناسب با ساحت‌های شش گانه تربیتی و در راستای اجرای آئین نامه ارزشیابی پیشرفت تحصیلی و تربیتی، فرایند جهش تحصیلی دوره ابتدایی از ۱۵ اردیبهشت ماه سال جاری آغاز و تا پایان خردادماه ادامه خواهد داشت.

وی ضمن تاکید بر این موضوع که تاریخ اعلام شده به هیچ وجه قابل تمدید نخواهد بود، افزود: در این برنامه و به منظور ارتقای پایه، دانش آموزان می‌توانند در سطوح پایه‌های اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم ابتدایی در ارزیابی‌های تخصصی هوشی و روانی شرکت کنند.

محمدی اضافه کرد: جهت شرکت در این طرح، والدین متقاضی ابتدا باید درخواست کتبی خود را به مدیر مدرسه ارائه نمایند و سپس مدیر مدرسه پس از بررسی درخواست و شرایط دانش آموز، نسبت به ثبت درخواست در سامانه و دریافت مجوزهای لازم اقدام نماید.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان تصریح کرد: پس از طی مراحل مذکور، والدین می‌بایست پس از دریافت راهنمایی‌های لازم از سوی مدیر مدرسه با مراجعه به سایت https://sso.my.gov.ir نسبت به نوبت گیری و شرکت در ارزیابی‌های تخصصی اقدام کنند.

محمدی خاطرنشان کرد: تمهیدات لازم برای اجرای کامل و صحیح برنامه جهش تحصیلی ابتدایی پیش بینی شده است و تمامی اطلاعات اعم از تاریخ، مکان، پرداخت هزینه و شرایط آزمون ارزیابی جهت راهنمایی دقیق والدین در سامانه مذکور برنامه ریزی شده است.

لازم به ذکر است؛ والدین جهت دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند به واحد سنجش و تشخیص اداره آموزش و پرورش استثنایی استان همدان مراجعه و یا با شماره تلفن ۰۸۱۳۸۲۷۴۸۵۱ تماس حاصل کنند.

کد خبر 6089507

دیگر خبرها

  • یک میلیون و۶۰۰ هزار متقاضی در صف انتظار برای دریافت وام ودیعه مسکن
  • بهترین وام خرد سال ۱۴۰۳: راهنمای کامل دریافت وام برای مردم عادی
  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی
  • آغاز ارزیابی جهش تحصیلی ابتدایی از ۱۵ اردیبهشت ماه
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • دو کارگزاری جدید مجوز فعالیت گرفتند
  • مجوز فعالیت دو کارگزاری جدید صادر شد/ ۸ درخواست در مرحله تاسیس
  • دو کارگزاری جدید بورس مجوز فعالیت گرفتند
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پارسال در کشور
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران