Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس معاون استاندار فارس و فرماندار ویژه داراب، جهاد دانشگاهی را تبلوری عینی الگوسازی یک دستگاه برای رسیدن به نهادی علمی و پژوهشی در تراز انقلاب قلمداد کرد.

معاون استاندار فارس و فرماندار ویژه داراب، جهاد دانشگاهی را تبلوری عینی الگوسازی یک دستگاه برای رسیدن به نهادی علمی و پژوهشی در تراز انقلاب قلمداد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی مظفری در گفت‌وگو با ایسنا ضمن تبریک چهلمین سال تاسیس جهاددانشگاهی، خاطرنشان کرد: دستاوردهای این نهاد انقلابی طی چهار دهه فعالیت، بزرگ و گسترده بوده و درواقع در خور شأن نظام و کشور، درخشیده است.

او به قابلیت‌های بالای جهاددانشگاهی در فارس که در توسعه و تحول استان موثر بوده اشاره و عنوان کرد: راه‌اندازی مرکز بانک خون بندناف، ایجاد مراکز نوآوری و شکوفایی در حوزه‌های علمی و فرهنگی و ایجاد درمانگاه‌ها و مراکز تخصصی، بخشی از این موفقیت‌هاست.

فرماندار ویژه شهرستان داراب که معتقد است جهاد دانشگاهی با نگاه انقلابی و پیشران می‌تواند سرفصل نوینی در عرصه توانمندسازی ایران اسلامی و اقتدار علم و فناوری و محصولات دانش بنیان، با ایجاد بانک اطلاعات نیازمندی‌های گوناگون ایران ارائه داده و با ساختارسازی الکترونیک، تمام نیازمندی‌ها را به مراکز تولید موجود یا نو ایجاد ارجاع دهد، افزود: انقلابی، جهادی، عملگرایی، نوآوری، تمدن آفرینی، اعتماد به خدا و تکیه بر توانمندی داخلی، تحول آفرینی، دانش گرایی اسلامی و ولایتمداری از وجوه و شاخصه‌های جهاددانشگاهی است.

مظفری همچنین گفت: تعطیلی کوتاه مدت دانشگاه‌ها در ابتدای پیروزی انقلاب، فرصتی فراهم کرد تا روند بازنگری در امور آموزش عالی و رهایی دستگاه‌های علمی از وابستگی‌ها به بیگانگان آغاز شود. 

او ادامه داد: در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، واکاوی و بررسی کارنامه نهادهای برآمده از متن انقلاب در فهم و درک بهتر راه طی شده و دستاوردها و تجارب گرانسنگ کسب شده در این چهار دهه‌ی عمر انقلاب اسلامی سودمند و مفید است؛ نه از این جهت که صرفا آثار و پیامدهای مثبت و موثر این نهادها بررسی شود بلکه از جهت شناخت نقاط قوت و ضعف، آسیب‌ها و مشکلاتی که بر این نهادها تحمیل شده یا اهداف تشکیل و راه‌اندازی این نهادها به تحقق کامل نرسیده است.

فرماندار ویژه شهرستان داراب با تاکید بر اینکه جهاددانشگاهی توانسته است به خوبی در زمینه برگزاری دوره‌های آموزشی و ارتقا سطح علمی کارکنان دولت نیز نقش‌آفرینی کند، یادآور شد: موسسه افکارسنجی وابسته به جهاددانشگاهی تحت عنوان ایسپا نیز توانسته نقش موثری در افکارسنجی و توجه به فکر و اندیشه در سطح عمومی ایفا کرده و سازمان‌ها را در ترسیم نقشه فعالیت آینده، یاری کند.

مظفری یادآوری کرد: تربیت نیروی انسانی کارآمد و بهره گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی این نهاد برخاسته از انقلاب می‌تواند نقش موثری در رشد و تعالی جامعه داشته باشد.

او همچنین وجود جهاد دانشگاهی را پتانسیلی مهم برای استان فارس و شهرستان داراب دانست و با اشاره به برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی در داراب، افزود: این مهم می‌تواند تاثیر مستقیمی بر ارتقای سطح علمی و تخصصی جوانان این شهرستان و علمی کردن کشاورزی سنتی داشته و به داراب کمک کند تا همراه با افزایش توان تولید، اشتغالزایی را بسترسازی کند.

فرماندار ویژه شهرستان داراب خاطرنشان کرد: در شهرستان داراب با راه‌اندازی مرکز آموزش جهاد دانشگاهی در سال ۱۳۹۵، شاهد موفقیت‌هایی در زمینه‌های مختلف علمی، کاریابی، فن ورزی، مشاغل خانگی و ... بوده‌ایم.

مظفری با اشاره به تخصیص زمینی در منطقه لایزنگان داراب برای احداث کارخانه اسانس‌گیری از گل محمدی، این اقدام را زمینه‌ساز جلوگیری از خام فروشی، افزایش بازدهی محصول گل محمدی و بهبود اشتغال دانست و گفت: امیدوار هستیم که شاهد راه‌اندازی شعبه‌ی مرکز بانک خون با همکاری جهاددانشگاهی فارس، در داراب باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شهرستان داراب جهاد دانشگاهی بانک خون بندناف بانک خون استان فارس جهاد دانشگاهی فرماندار ویژه راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۱۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه به میزبانی دانشگاه تهران

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در دیدار با سفیر فدراسیون روسیه در ایران که در محل دفتر رئیس دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به رو به جلو بودن روابط بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه بویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: بر اساس آنچه که در عرصه دیپلماسی می‌گذرد، شاهد هماهنگی بسیار خوب بین دیپلمات‌های ایران و روسیه هستیم و معتقدیم که این دیپلماسی باید در بخش علمی هم به همین میزان از اهمیت و قوت برخوردار باشد تا بتوانیم روابط سیاسی خوبی که بین دو کشور شکل گرفته است را از طریق دیپلماسی علمی پایدار و تقویت کنیم.

وی با ابراز خرسندی از برداشته شدن قدم‌های مثبت در سال‌های اخیر در مسیر تقویت دیپلماسی علمی و گسترش روابط علمی دانشگاه‌های ایران و روسیه، تاکید کرد: در کنار روابطی که هر یک از دانشگاه‌های ایران با دانشگاه‌های روسیه دارند، قریب یک دهه است که اجلاس مشترک رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه شکل گرفته است و شاهد برگزاری اجلاسیه‌های رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه به صورت حضوری و مجازی و به میزبانی هر دو کشور بوده‌ایم.

رئیس دانشگاه تهران با یادآوری اینکه آخرین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه سال گذشته به میزبانی دانشگاه دولتی مسکو در روسیه برگزار شد، گفت: این اجلاس قرار است در سال جاری در ایران برگزار شود و دانشگاه تهران در حال تدارک این برنامه در تهران است.

مقیمی در ادامه به تشریح سابقه درخشان فرهنگ و تمدن ایران پرداخت و بیان داشت: یونسکو در سال ۲۰۱۷ میلادی دانشگاه جندی شاپور ایران را به عنوان قدیمی‌ترین نهاد علم در جهان معرفی کرد و در آن سال، قدمتی ۱۷۵۰ ساله را برای دانشگاه جندی شاپور ثبت نمود. این درحالی است که قبل از آن، رکورد قدیمی‌ترین دانشگاه دنیا برای دانشگاه بولونیا در ایتالیا با بیش از ۱۲۰۰ سال قدمت ثبت شده بود.

وی خاطرنشان کرد: هر چند ۹۰ سال از قدمت مجموعه فضا‌های فیزیکی حال حاضر دانشگاه تهران می‌گذرد، اما با توجه به قدمت سنت دانشگاهی در ایران، پیشینه دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی ایران محدود به این ۹۰ سال نیست. شورای عالی انقلاب فرهنگی در اواخر فروردین ماه مصوبه‌ای گذراند که طی آن زمینه اتصال قدمت جندی شاپور به دانشگاه تهران مهیا شد؛ بنابراین دانشگاه تهران که به عنوان میراث‌دار دانشگاه جندی شاپور شناخته می‌شود و از طرفی نماد آموزش عالی ایران نیز است، با ۱۷۵۷ سال قدمت و پیشینه، آموزش عالی ایران را در جهان نمایندگی می‌کند.

رئیس دانشگاه تهران به انتظار نهاد‌های تصمیم‌گیر در جمهوری اسلامی ایران به منظور ایفای نقش محوری دانشگاه تهران در تعاملات علمی داخلی و بین‌المللی، گفت: فرصت خوبی فراهم شده است تا علاوه بر روابطی که در سال‌های اخیر با دانشگاه‌های روسیه برقرار کرده‌ایم، از منظر جایگاه و مأموریت جدیدی که به دانشگاه تهران در زمینه تدوین سند دانشگاه تمدن‌ساز سپرده شده است، بتوانیم نقطه عطف جدیدی را بین دانشگاه‌های ایران و روسیه ایجاد کنیم.

وی با اشاره به دعوت از رؤسای دانشگاه‌های برتر کشور‌های مختلف از جمله روسیه به منظور حضور در آئین افتتاح بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران همزمان با نودمین سال تصویب قانون تأسیس دانشگاه تهران در ۸ خرداد ماه ۱۴۰۳، گفت: در کنار این آئین می‌توانیم نشست‌های دوجانبه با رؤسای دانشگاه‌های جهان داشته باشیم.

 مقیمی در این دیدار که رئیس دانشکده هوافضای دانشگاه تهران نیز حضور داشت، با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری تحقیقاتی مشترک بین دانشگاه تهران و دانشگاه دولتی مسکو برای ساخت و بهره‌برداری از یک ماهواره تحقیقاتی مشترک، گفت: کار‌های مطالعاتی و عملیاتی این پروژه تحقیقاتی آغاز شده و در جریان است، البته انتظار داریم که کار با سرعت بیشتری پیش برود.

در ادامه، الهام امین‌زاده، معاون بین‌الملل دانشگاه تهران نیز در این دیدار که با حضور دکتر مهدی فکور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران و دکتر دلاور مدیرکل امور اعضای هیأت علمی و دانشجویان بین‌الملل دانشگاه تهران برگزار شد، در برشمردن دیگر زمینه‌های علمی برای همکاری مشترک بین دانشگاه تهران و دانشگاه‌های برتر روسیه، از جمله در حوزه‌های مدیریت رسانه، حکمرانی و ... اعلام آمادگی کرد و گفت: دانشگاه تهران در آئین افتتاح بزرگداشت سنت ۱۷۵۷ ساله سنت دانشگاهی که ۸ خرداد ماه در دانشگاه تهران برگزار می‌شود، میزبان رؤسا و هیأت‌های بلندپایه دانشگاهی از کشور‌های مختلف از جمله روسیه است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، «الکسی ددوف» سفیر فدراسیون روسیه در تهران نیز که به همراه «ایگور دمکین» رایزن سفارت فدراسیون روسیه در جمهوری اسلامی ایران در این دیدار حضور پیدا کرده بود، با ابراز خرسندی از بازدید مجموعه‌ای دانشگاهی به قدمت دانشگاه تهران، همکاری علمی را یکی از مؤلفه‌های اصلی در روابط بین دولت‌ها دانست و برای گسترش همکاری‌ها و اقدام ویژه به منظور اجرایی‌سازی تفاهم‌نامه‌های موجود فی‌مابین دانشگاه تهران و دانشگاه‌های روسیه اعلام آمادگی کرد و درخواست نمود تا زمینه‌ای به منظور سفر دانشجویان زبان و ادبیات فارسی دانشگاه مسکو از دانشگاه تهران و آشنایی با ظرفیت‌های تمدنی ایران فراهم شود.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • سرقت مسلحانه موتورسیکلت در شوش / سارقان خشن در کرخه غافلگیر شدند
  • هدف از تکریم سرآمدان علمی و فرهنگی الگوسازی برای نسل جوان است
  • برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه به میزبانی دانشگاه تهران
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • پیام تسلیت رییس دانشگاه تهران در پی درگذشت دانشجوی نخبه
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان