Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-26@07:14:05 GMT

اعطای مدال جامعه هواشناسی آمریکا به دانشمند ایرانی

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۶۱۳۶۲

اعطای مدال جامعه هواشناسی آمریکا به دانشمند ایرانی

آفتاب‌‌نیوز :

پروفسور سروش سروشیان در سال ۱۹۴۸ در کرمان متولد شد و هم اکنون عضو موسسات مهم و معتبری چون "آکادمی ملی مهندسی" و "فرهنگستان بین‌المللی کیهان‌نوردی" است و در سال ۲۰۰۹ به عضویت در شورای علوم و فناوری کالیفرنیا منصوب شد.

سروش سروشیان هم اکنون استاد برجسته مهندسی عمران و محیط زیست و علوم زمین دانشکده مهندسی هنری ساموئلی، دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست و مدیر مرکز هیدرومتئورولوژی و سنجش از دور (CHRS) دانشگاه کالیفرنیا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اخیرا به عنوان برنده مدال علوم آب شناسی جامعه هواشناسی آمریکا معرفی شد و برندگان، جوایز خود را در صدویکمین اجلاس سالانه این جامعه دریافت می‌کنند.

این جایزه به دلیل تحقیقات مبتکرانه در حوزه هیدرولوژی آب‌های سطحی و سنجش از راه دور بارش که تأثیری بنیادی بر آب-هواشناسی (هیدرومتئورولوژی) دارد به سروشیان اعطا می‌شود.

به گزارش ایسنا، مرکز هیدرومتئورولوژی و سنجش از دور در دانشگاه کالیفرنیا مرکز تحقیقاتی غیر دولتی است که با به کارگیری متخصصین و محققین گرایش‌های مختلف مهندسی عمران و محیط زیست و علوم زمین، تحقیقات مشترکی در زمینه چرخه‌های آب و انرژی در مقیاس حوضه‌های آبخیز محلی و قاره‌ای را هدایت می‌کند.

تمرکز تحقیقات این مرکز بر هیدرولوژی آب‌های سطحی، تغییرات مکانی و زمانی آنها و کاربرد اطلاعات سنجش از دور و مدل‌های کامپیوتری برای بهبود شناخت این گونه فعالیت‌ها و توان شبیه‌سازی آنها به منظور پیش‌بینی تاثیرات تغییرات طبیعی و تغییرات حاصل از فعالیت‌های بشر بر منابع آب است.

بیشتر تحقیقات این مرکز توسط NASA، NOAA و NSF سرمایه گذاری و حمایت می‌شوند.

بهبود پیش بینی‌های هیدرولوژیک و اصلاح مدل‌های هیدرولوژیک و استفاده از مشاهدات پیشرفته خصوصا از طریق منابع سنجش از دور و توسعه الگوریتم‌های ریاضی که قادر باشند بارندگی را هم از طریق مشاهدات از فضا و هم مشاهدات منطقه‌ای با دقت زمانی و مکانی متناسب با کاربردهای هیدرولوژیک انجام دهند، از اهداف این مرکز به شمار می‌رود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: دانشمند ایرانی هواشناسی سنجش از دور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۱۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه ها گنحینه فاخر علم و هویت ایرانیان هستند

به گزارش خبرنگار مهر، صمد ابراهیمی نژاد ظهر چهارشنبه در در اولین کنفرانس بین المللی موزه‌ها در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: موزه ها مکانی برای تحقیق، ترویج و آموزش هویت پیشینیان ما به شمار می‌روند که باید در حراست از این گنجینه ها همه بکوشیم.

وی اهمیت برگزاری این کنفرانس بین المللی را یادآور شد و خاطرنشان کرد: سه وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و وزارت کشور در برگزاری این کنفرانس ایفای نقش می‌کنند و این اهمیت موضوع را نشان می‌دهد.

مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی را در برگزاری کنفرانس های علمی پیشرو اعلام کرد و گفت: توجه به هویت بومی و منطقه ای در هر استان مهم و حیاتی است و موزه ها یکی از مهمترین محمل ها برای معرفی و شناسایی این هویت هاست.

ابراهیمی نژاد با تاکید بر غیرقابل تغییر بودن تاریخ و جغرافیا گفت: وزارت علوم موظف است در کنار وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای حفظ و انتقال میراث فرهنگی به آیندگان تلاش کند.

وی ادامه داد: موزه‌ها تنها محل بازدید اشیای تاریخی نیستند بلکه مکانی برای تحقیق، ترویج و آموزش هویت پیشینیان ما به شمار می‌روند.

مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در دانشگاه‌ها نیز گنجینه‌هایی به شکل موزه داریم و باید حفظ و معرفی شوند، افزود: اگر به دنبال اشاعه تمدن ایرانی اسلامی هستیم باید ابتدا آگاهی کاملی نسبت به هویت و پیشینه خودمان داشته باشیم و آنها را به نسل‌های جدید منتقل کنیم.

ابراهیمی نژاد تصریح کرد: با روی کار آمدن انقلاب تکنولوژی باید نگران ناآگاهی فرزندان از گذشته خود باشیم و لازم است در راستای حفظ و اشاعه موزه‌ها از هیچ کوششی دریغ نکنیم.

کد خبر 6087750

دیگر خبرها

  • ما از تحقیقات غرب در حوزه فلسفه اسلامی بی‌اطلاع هستیم
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به یاسوج سفر می کند
  • کنکور ۱۴۰۳ شروع شد | نتایج اولیه در این تاریخ منتشر می‌شود
  • چرا صادرات خدمات سدسازی و نیروگاهی مهم است؟
  • رئیسی به سریلانکا رفت + عکس و فیلم
  • کار سخت بسیج برای رفاقت با وزیر/ زلفی‌گل از پس مطالبات بسیج دانشجویی بر می‌آید؟
  • موزه ها گنحینه فاخر علم و هویت ایرانیان هستند
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی در صنعت آب و برق
  • احداث سد و نیروگاه اومااویا با توان مهندسی ایران
  • نشست علمی « وعده صادق و جامعه ایرانی » برگزار می شود