Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک روزنامه انگلیسی به اوضاع رقت‌بار مهاجرانی که به صورت غیرقانونی به عربستان رفته و در این کشور بازداشت شده‌اند پرداخت.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از القدس العربی، روزنامه گاردین در گزارشی نوشت: اوضاع بازداشت شدگان در مرکز الشمیسی واقع در مسیر میان جده و مکه بسیار وخیم است.

بر اساس این گزارش، در این مرکز، کارگرانی که به صورت غیر قانونی درعربستان به سر می برند، نگهداری می شوند تا به کشورهای خود فرستاده شوند اما شرایط نگهداری آنها بسیار نامناسب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«ابراهیم الصومالی» ۴۰ ساله که در نخستین هفته کاری اش در بازار جده بازداشت و به این مرکز منتقل شده است، گفت: با ما مانند حیوانات رفتار می کنند. روی زمین بدون فرش می خوابیم و از آب دستشویی می نوشیم. کسانی که پول ندارند باید آب کثیف بخورند.

مسئولان سعودی این کارگران را که بدون ویزا به عربستان سفر کرده اند بازداشت کرده و به بازداشتگاه الشمیسی منتقل می کنند. صِرف بازداشت این افراد، مسأله نیست اما شرایط نگهداری آنها و نحوه رفتار با آنها بسیار مورد انتقاد قرار گرفته است.

به محض آنکه این افراد به بازداشتگاه الشمیسی منتقل می شوند گوشی های تلفن همراه آنها مصادره می شود تا نتوانند اطلاعاتی از نحوه اقامت خود به بیرون بدهند.

گسترش ویروس کرونا نیز یک مشکل دیگر بر مشکلات ساکنان این بازداشتگاه اضافه کرده است چرا که شرایط بهداشتی در آن بسیار وخیم بوده و افراد مریض از افراد سالم جدا نگهداری نمی شوند.

برخی از این اشخاص به صورت روزانه حالت تهوع و دل دردهای مزمن دارند اما کسی به آنها اهمیت نمی دهد.

در عربستان سعودی، افرادی که بازداشت می شوند نه مدت بازداشت خود را می دانند و نه اتهامات وارده را. «آدام کوگل» معاون مدیر بخش خاورمیانه در دیده بان حقوق بشر اعلام کرد که نبود بهداشت و شکنجه در مراکز بازداشت مهاجران غیر قانونی در عربستان بیداد می کند.

همچنین تعدادی از این مهاجران اعلام کرده اند که پلیس عربستان در زمان بازداشت از آنها رشوه خواسته است. تعدادی از این مهاجران، شهروندان سومالی هستند که از ترس حملات تروریستی در این کشور به عربستان رفته اند اما تحت شرایط بسیار وخیم تری قرار دارند

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شکنجه در عربستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۲۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمار دانشجویان بازداشتی در آمریکا به 2هزار نفر رسید

به گزارش جماران به نقل از الجزیره، روزنامه واشنگتن پست گزارش داد که بیش از 2هزار نفر در جریان اعتراضات دانشجویی در حمایت از فلسطین در 40 دانشگاه تا کنون بازداشت شده اند.

این اعتراضات از دو هفته پیش آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

در همین حال، صدها نیروی پلیس به منظور آمادگی برای تخلیه معترضان حامی فلسطین که شب قبل مورد حمله طرفداران رژیم اسرائیل قرار گرفتند، در محوطه دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس مستقر شده اند.

به گزارش پایگاه خبری العربی الجدید، تصاویر زنده تلویزیونی، نیروهای پلیس را با تجهیزات کامل در محوطه دانشگاه کالیفرنیا نزدیک چادرهای جمعیت تظاهرکننده حامی فلسطین نشان می‌دهد.

این در حالی است که یک روز پس از آن که این دانشگاه تحصن حامیان فلسطین را غیرقانونی اعلام کرد، برخی معترضان به منظور در امان ماندن از خشونت پلیس، کلاه ایمنی، عینک و ماسک تنفسی با خود حمل کردند.

شمار اندکی از طرفداران "رژیم اسرائیل" روز چهارشنبه به محل تجمع حامیان مردم فلسطینی در دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس حمله کردند و باعث هرج و مرج شدند.

حمله این افراد در حالی اتفاق افتاد که شهردار این شهر مدعی شده بود که تظاهرات حامیان مردم فلسطین در دانشگاه کلمبیا را افراد بیرونی رهبری می کنند.

در همین حال پلیس نیویورک تظاهرکنندگان طرفدار مردم فلسطین را که در ساختمانی در دانشگاه کلمبیا تجمع کرده بودند، دستگیر کرد.

اریک آدامز، شهردار نیویورک اعلام کرد که نزدیک به ۳۰۰ نفر دستگیر شده اند. وی بدون ارائه شواهد مشخص، اعتراضات را به اغتشاشگران بیرون از دانشگاه نسبت داده است.

هم زمان یک استاد دانشگاه کلمبیا از رئیس این دانشگاه به دلیل کمک نگرفتن از اعضای هیئت علمی برای کاهش تنش‌های جاری انتقاد کرد.

نادیا ال. ابوالحاج، استاد مردم‌شناسی در دانشگاه کلمبیا گفت که رئیس دانشگاه باید پیش از مداخله پلیس، به اعضای هیئت علمی اجازه می‌داد به این بحران ورود کنند و به دلیل جایگاهی که نزد دانشجویان دارند، در جهت کاستن از تنش ها برآیند.

این استاد مردم شناسی دانشگاه کلمبیا با اشاره به همکاری نکردن مدیریت دانشگاه با اساتید گفت: «آنها ما را سر کار گذاشتند تا زمانی که فهمیدیم قصد وارد کردن پلیس را دارند. آن‌ها همه مدت دروغ می‌گفتند.»

وی افزود: «آنها هفته‌هاست که اجازه نمی‌دهند اعضای هیئت علمی که با این دانشجویان رابطه خوبی دارند، برای میانجیگری و کاهش تنش وارد میدان شوند.»

 

دیگر خبرها

  • بازداشت ۴۵ نفر به دلیل اعتراض به قانون ضد مهاجرتی سوناک
  • اختصاص کمک یک میلیارد یورویی اتحادیه اروپا به لبنان برای مهار موج مهاجران
  • شمار دانشجویان بازداشتی در آمریکا به 2200 نفر رسید
  • شمار دانشجویان بازداشتی در آمریکا به 2هزار نفر رسید
  • چراغ سبز عربستان به اسرائیل با بازداشت حامیان فلسطین
  • بلومبرگ: عربستان دیدگاه‌های ضد اسرائیلی را سرکوب می‌کند
  • مردم دنیا متوجه ماهیت کثیف و خونریز رژیم غاصب صهیونیستی شده‌اند
  • بازداشت ۴۱ داعشی دیگر در ترکیه
  • افزایش دانشجویان بازداشتی حامی فلسطین در آمریکا به ۱۳۰۰ نفر
  • کودکان از چه سنی می‌توانند ماست بخورند؟