Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@17:11:20 GMT

کرونا، روال صد ساله نظام آموزشی را تغییر داد

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۶۲۶۳۴

کرونا، روال صد ساله نظام آموزشی را تغییر داد

محمد صیدلو روز سه شنبه در جلسه شورای اداری آموزش و پرورش شهرستان ری اظهار داشت: در آموزش و پرورش بیشتر از سازمان ها و نهادهای دیگر ناچار هستیم تا در نحوه فعالیت و آموزش به دلیل شیوع ویروس کرونا و شرایط پیش آمده تجدید نظر داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه زحمات معلمان در دوره کرونایی به جامعه معرفی شود، افزود: در مدرسه قرار است انسان به معنای واقعی و یک دانشمند تربیت شود و برهمین اساس حتی در دوران کرونا نیز تعلیم و تربیت متوقف نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران خاطر نشان کرد: احتمال اینکه آغاز سال تحصیلی لزوما همراه با بازگشایی مدارس نباشد و بر همین مبنی اقدامات و پیش بینی‌های لازم برای آغاز سال تحصیلی انجام گرفته است.

وی ادامه داد: شورای آموزش و پرورش فقط برای حل مشکلات این حوزه نیست بلکه باید نظرات و پیشنهادات برای بهبود روند کار هم ارائه شود.

این مسئول آموزشی خاطرنشان کرد: کیفیت آموزش و پرورش در شهرستان ری دارای اهمیت است و با توجه به محدودیت‌هایی که در ناحیه یک ری وجود دارد نیاز به پیگیری بیشتری برای توسعه فضای آموزشی است.

وی به اهمیت شبکه شاد در فضای آموزشی مجازی اشاره کرد و گفت: شبکه شاد بستر مجازی است که از اول مهر مورد استفاده قرار گرفته و اقدام جدی می شود و اگر امکان حضور دانش آموز و معلم در مدرسه وجود نداشت از این شبکه بهره می گیرند.

صیدلو یادآور شد: فلسفه شکل گیری و ارائه محاوای آموزشی باید مشخص شود و اینکه پاسخگوی نیاز مخاطبان است.

این مسئول اضافه کرد: 715 رییس مطقه آموزش و پرورش به صورت زنده با مدیر ارتباط داشته و همچنین سه هزار و 500 مدیر مدرسه هم از این شبکه بهره مند می شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران گفت: شبکه شاد نسبت به پیام رسان‌های دیگر بستر اختصاصی داشته و بستر ملی و ایزوله شده باید همراهی کرد تا گسترش یابد و مشکل اموزش و معلم را رفع کند.

وی ادامه داد: تهران با توجه به اینکه پایتخت است و دارای شهرستان های گوناگون اما جزو محروم ترین استان کشور به شمار می رود.

آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران شامل فیروزکوه، دماوند، رودهن، پردیس، شهرری (ری یک و ۲)، پاکدشت، پیشوا، ورامین، قرچک، کهریزک، فشافویه، چهاردانگه، جوادآباد، اسلامشهر، رباط کریم، شهریار، ملارد، شهر قدس، بهارستان (یک و۲) است

برچسب‌ها شهرستان ری اداره کل آموزش و پرورش تهران شهرستان ها شبکه شاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان ری شبکه شاد شهرستان ری شبکه شاد آموزش و پرورش شهرستان شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۲۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر آموزش و پرورش شهرستان بردسکن در آیین گرامیداشت روز معلم در دبیرستان شهید مطهری بردسکن به افتخارات این مجموعه اشاره کرد وگفت :در حوزه اقامه نماز مدارس شهرستان بردسکن در سطح استان به عنوان شهرستان برتر شناخته شد و هرچند تنها در ۶۰ فضای آموزشی نمازخانه شهرستان احداث شده است ولی در اکثر مدارس شهرستان بردسکن حتی با جمعیت پایین دانش‌آموزی نماز به جماعت اقامه می‌شود.

وی به کسب رتبه نخست دانش آموزان پایه دوازدهم در آزمون پایش استان و رتبه نخست لیگ پایا در کشور اشاره و اضافه کرد : در عملکرد و ارزیابی که اداره کل آموزش و پرورش استان انجام داد، آموزش پرورش بردسکن در بین ۴۷ ناحیه آموزش و پرورش استان رتبه دهم را از آن خود کرد.

مدیر آموزش و پرورش بردسکن کمبود اعتبارات را یکی از علل اصلی اجرا نشدن برخی از طرح‌های آموزش و پرورش در این شهرستان دانست و اظهار داشت: ایجاد یک مرکز خدمات رفاهی برای فرهنگیان یکی از ضروریات برای جامعه فرهنگیان بردسکن است که متاسفانه جای آن در شهرستان خالی است.

چراغیان به طرح استخر شنای دانش‌آموزی این شهرستان اشاره کرد و افزود: متاسفانه این طرح بیش از ۱۰ سال است که به خاطر کمبود اعتبارات در حد پی سازی (فونداسیون) باقی مانده است که حداقل برای ساخت این طرح ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

شهرستان بردسکن با ۸۵ هزار نفر جمعیت و ۱۷ هزار دانش آموز و سه شهر "بردسکن، شهرآباد و انابد" و ۷۳ روستای دارای بیش از ۲۰ خانوار در فاصله ۲۸۰ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی
  • ۴۵ واحد آموزشی در بردسکن بازسازی و احداث شد
  • ۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است
  • جایگاه معلم در سند تحول بنیادین کجاست؟
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • روی «کیفیت بخشی به نظام آموزشی» و «تقویت مدارس دولتی» تمرکز داریم
  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد/ معلم ستون فقرات نظام آموزشی است