Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، کامران گردان ظهر سه شنبه در سی و یکمین صحن شورای شهر همدان که با محوریت بررسی تفریغ بودجه سال ۹۸ شهرداری برگزار شد، گفت: گزارش عملکرد تفریغ بودجه سال ۹۸ شهرداری همدان با مبلغ حدود ۶۶۶ میلیارد تومان در بخش درآمدها و مبلغ حدود ۷۰۱ میلیارد تومان در بخش هزینه‌ها مورد تأیید اعضا شورای شهر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تحقق ۸۳ درصدی درآمد بودجه به مبلغ حدود ۶۶۶ میلیارد تومان و ۸۷ درصدی هزینه‌ها به مبلغ حدود ۷۰۱ میلیارد تومان قابل قبول است.

گردان اظهار کرد: انحراف ۸ درصدی بودجه سال ۹۸ بسیار قابل توجه نیست؛ اما شهرداری باید همت کند تا نقاط ضعف موجود در سال آینده برطرف شود.

وی همچنین عدم تحقق بودجه فناوری را از مشکلات اساسی تفریغ بودجه سال ۹۸ شهرداری همدان برشمرد و گفت: هوشمندسازی شهر از اولویت‌های نخست شورای پنجم بوده و هست اما در این زمینه شاهد عملکرد مناسبی نبوده‌ایم.

رئیس کمیسیون برنامه‌، بودجه و مالی شورای شهر همدان نیز گفت: بودجه مصوب سال ۹۸ شهرداری همدان ۸۰۵ میلیارد تومان بوده که در درآمد ۸۳ درصد یعنی حدود ۶۶۶ میلیارد تومان تحقق یافته است.

اکبر کاوسی‌امید با بیان اینکه انحرافات کمی در حوزه هزینه‌ها شاهد بودیم، افزود: در بحث هزینه‌ها نیز ۸۷ درصد یعنی حدود ۷۰۱ میلیارد تومان تحقق یافته است.

وی با اشاره به اینکه در حوزه هزینه‌های بودجه سال ۹۸ حدود ۱۰۴ درصد در حوزه جاری و ۷۵ درصد در حوزه عمرانی محقق شده است؛ گفت: بر اساس مصوبه شورا، ترکیب هزینه‌ها باید ۴۲ درصد جاری و ۵۸ عمرانی می‌بود که در حال حاضر هر یک به ۵۰ درصد رسیده‌اند.

کاوسی‌امید در ادامه بیان کرد: در برخی مناطق چهارگانه شهرداری در بحث عوارض کسب و پیشه رشد شش برابری را شاهد بوده‌ایم.

وی نبود نظام مناسب تشویق و تنبیه را از انحرافات عملکرد تفریغ بودجه سال ۹۸ شهرداری همدان اعلام کرد و گفت: پیاده‌سازی عملی نظام تشویق و تنبیه در مجموعه شهرداری بر اساس مستندات و عدالت‌محوری به‌منظور ایجاد انگیزه و پویایی مجموعه و نیروی انسانی، امر ضروری است.

رئیس کمیسیون برنامه‌، بودجه و مالی شورای شهر همدان همچنین عدم تحقق بودجه ردیف‌های فناوری اطلاعات را ضعف بزرگی در شهرداری همدان برشمرد و گفت: با توجه به تأکیدات اعضای شورا از ابتدای تشکیل دوره پنجم مبنی بر ایجاد شهرداری الکترونیک و شهر هوشمند و همچنین اجرای پروژه‌های فناوری اطلاعات، متأسفانه تاکنون بسیاری از پروژه‌های مصوب در این حوزه به نتیجه نرسیده که این مهم از شهرداری پذیرفته نیست و باید در سال جاری توجه ویژه به این حوزه داشته باشند.

کد خبر 4991133

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای شهر همدان فناوری اطلاعات بودجه شهرداری ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا عید سعید قربان گرگان قزوین شهرکرد ستاد ملی مقابله با کرونا ماه محرم بیرجند اقامه نماز جمعه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مجلس شورای اسلامی میلیارد تومان شورای شهر مبلغ حدود هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۲۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اجرایی طرح رود دره خرداد ماه آغاز شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید بادامی نجات صبح امروز در جلسه کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورا که با حضور معاون مالی و اقتصادی، مدیران شهرداری منطقه یک و مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و گردشگری شهرداری پیرامون بررسی عملکرد شهرداری منطقه ۱ در حوزه گردشگری و سرمایه‌گذاری برگزار شد، افزود: طبق بررسی‌های صورت گرفته تصمیم بر این شد که طرح رود دره هرچه سریع‌تر آماده شده و عملیات اجرایی آن از ابتدای خرداد ماه سال جاری توسط پیمانکار یا مجری طرح آغاز شود.

بادامی نجات با تاکید بر اینکه شهرداری نباید فرصت سوزی کند، اظهار داشت: مدیریت شهری باید از تمامی فرصت‌ها برای حوزه سرمایه‌گذاری و گردشگری استفاده کند چرا که زمینه و بستر توسعه و پیشرفت هر شهری به ویژه شهری همچون همدان می‌تواند در حوزه اقتصادی بسیار راهگشا باشد.

وی به پروژه برج ایرانیان نیز اشاره کرد و یادآور شد: این پروژه مصوبه اجرایی شورا را دارد و باید پیگیری‌های لازم در این زمینه صورت گرفته و هرچه سریع‌تر عملیات اجرایی آن آغاز شود.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر همدان یادآور شد: پروژه‌هایی همچون پروژه برج ایرانیان می‌تواند درآمدهای پایداری را برای شهرداری به همراه داشته باشد اما این اکنون بلاتکلیف مانده است.

وی با بیان اینکه شهرداری می‌تواند اجرای پروژه برج ایرانیان را به صورت مشارکتی آغاز کند، تاکید کرد: لازم است یک نفر مسئول به عنوان مدیر واحد برای اجرای پروژه توسط شهرداری تعیین شده و پیگیر امور مربوطه باشد و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری گزارش نهایی آن را به شورا ارائه دهد.

بادامی‌نجات در ادامه به احداث پارک‌هایی فرامطقه‌ای ولایت و اکباتان اشاره کرد و یادآور شد: شورای شهر همدان به دلیل اهمیت حوزه گردشگری و سرمایه‌گذاری و اهمیت فضای سبز و تفریح برای شهروندان، در بودجه سال ۱۴۰۳ شهرداری ۲۰ میلیارد تومان برای پارک ولایت لحاظ کرده است و شهرداری باید در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهد.

وی بر آماده سازی حداقل زیرساخت‌های لازم برای پارک ولایت جهت حضور سرمایه‌گذار تاکید کرد و افزود: لازم است وضعیت پارک ولایت برای حضور سرمایه‌گذار تا پانزدهم خرداد ماه نیز مشخص و تعیین تکلیف شود.

وی با انتقاد از عملکرد حوزه سرمایه‌گذاری شهرداری همدان با بیان اینکه در این زمینه به طور مستمر با بهانه‌های مختلف شهرداری مواجه هستیم، گفت: مدیریت شهری باید از فرصت سوزی‌ها بپرهیزد به دنبال جذب سرمایه‌گذار باشد.

رئیس کمیسیون سرمایه گذاری و گردشگری شورای شهر همدان همچنین به پروژه‌های پیشنهادی شهرداری در بودجه سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و یادآور شد: متأسفانه بیشتر این طرح‌ها اجرایی یا پیگیری نشده و برخی نیز بلاتکلیف مانده است.

سرمایه‌گذاری؛ مهمترین حوزه تصمیم‌گیری مدیریت شهری است

معاون مالی و اقتصادی شهرداری همدان نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت توجه به جایگاه سرمایه‌گذار، اظهار داشت: تنها راه برون رفت شهرداری‌ها از مشکلات مالی جذب سرمایه اقتصادی است و امروزه شهرداری‌های موفق شهرداری‌هایی هستند که در جذب سرمایه‌گذار به خوبی عمل کرده و بستر و شرایط را برای حضور سرمایه گذاران فراهم کرده‌اند.

رضا ابرار خرم سرمایه‌گذاری را مهمترین حوزه تصمیم‌گیری مدیریت شهری برشمرد و گفت: علاوه بر اهمیت توجه مدیریت شهری به حوزه سرمایه‌گذاری، موفقیت در این حوزه نیز همگام و همراهی مدیران استان را می‌طلبد.

وی به تلاش و زحمات ریاست کمیسیون سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر همدان اشاره کرد و یادآور شد: این کمیسیون در حوزه سرمایه‌گذاری و گردشگری اقدامات و زحمات زیادی را متقبل شده و یکی از موارد آن تخصیص ۲۰ میلیارد تومان بودجه برای پارک ولایت است که این اقدامات رویکرد مهمی را در حوزه سرمایه‌گذاری و گردشگری رقم می‌زند.

ابرار خرم ایجاد دو پارک فرامطقه‌ای اکباتان و ولایت را از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری دانست و اضافه کرد: فراهم کردن بسترهای سرمایه‌گذاری در این ۲ پارک، استقبال سرمایه‌گذاران را به دنبال خواهد داشت و ما باید از این فرصت‌ها استفاده کنیم.

کد خبر 6087645

دیگر خبرها

  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان چیست؟
  • ماجرای جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان در بودجه ۱۴۰۳ چیست؟
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • شهر هوشمند را تبدیل به تجربه عملیاتی کردیم
  • بهره مندی هشتاد درصدی جمعیت روستایی ارومیه از شبکه آب و فاضلاب
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • اجازه تصمیم‌گیری نادرست در حوزه طرح جامع شهر قم را نمی‌دهیم
  • عملیات اجرایی طرح رود دره خرداد ماه آغاز شود
  • تحقق ۷۹ درصدی درآمد شهرداری قم در فروردین