Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج یک نظرسنجی از بیمه‌گران نشان داد بخش حمل و نقل هوایی با بیشترین ریسک کسری ناشی از شیوع کرونا مواجه است.

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل فارس به نقل از رویترز، نتایج یک نظرسنجی از بیمه‌گران نشان داد بخش حمل و نقل هوایی با بیشترین ریسک کسری ناشی از شیوع کرونا مواجه است.

نتایج این نظرسنجی توسط شرکت بیمه گالاگر منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نظرسنجی در میان کارفرمایان در ماه های ژوئن و جولای نشان داد، تاکنون تنها 29 درصد بیمه گذاران ریسک اعتباری و سیاسی، درخواست‌ها را مستقیما در ارتباط با این ویروس دانسته‌اند.

شرکت ها یا وام دهندگان بیمه اعتبار می‌خرند تا عدم پرداخت کالاها یا خدمات را پوشش دهند.

متیو سولی، مدیرعامل اعتبار ساختاری و خطرات سیاسی در گالگر گفت درخواست های بیمه اعتباری مرتبط با کرونا احتمالا در اواخر امسال یا اوایل سال آینده افزایش می‌یابد زیرا کسب و کارها برای جلوگیری از کسری با چالش مواجه می‌شوند.

هوانوردی، نفت و انرژی و گردشگری، سه بخشی هستند که در پورتفولیوهای خود، بیمه‌گران را بیش از هر چیزی مدنظر دارند.

شرکت‌های هواپیمایی ورجین استرالیا،ایر موریشوس،اویانکا در میان ایرلاین‌هایی هستند که در چند ماه گذشته، فعالیت‌های خود را کاهش داده و هواپیماهایشان به علت قرنطینه زمین‌گیر شده اند.

بیمه گران همچنین در مورد دولت هایی که بازپرداخت ندارند، نگرانند و زامبیا را در بالاترین ریسک می‌بینند.

در بازار بیمه ریسک سیاسی که می تواند موضوعاتی از سلب مالکیت تا جنگ را پوشش دهد، آرژانتین با بیشترین نگرانی مواجه است.

نظرسنجی 76 کارفرمایان از 46 شرکت بازار بورس لویدز لندن در فاصله 24ژوئن تا 9 جولای انجام شده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا صنعت هوانوردی بیمه حمل و نقل هوایی بیمه گران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۳۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟

آفتاب‌‌نیوز :

بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز سه‌شنبه می‌روند که دیروز شاخص کل بورس تهران برای دومین روز متوالی ریزش کرد. برای پیش بینی بورس امروز –سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. روز دوشنبه شاخص کل ۳ هزار و ۷۳۷ واحد افت کرد و شاخص کل هم‌وزن ۶۷۱ واحد نزول کرد. همچنین شاخص کل فرابورس کمتر از یک واحد بالا آمد و شاخص هم وزن فرابورس ریزش ۳۷۲ واحدی داشت. 

روز دوشنبه در بورس شرکت داروسازی کوثر (دکوثر)، شرکت توسعه شهری توس گستر (وتوس) و شرکت آبسال (لابسا) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت مجتمع جهان فولاد سیرجان (فجهان)، شرکت پگاه فارس (غفارس) و شرکت مجتمع صنعتی آرتا ویل تایر (پارتا) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

در بورس نماد‌های سدشت (شرکت سیمان دشتستان)، شگل (شرکت گلتاش) و سقاین (شرکت سیمان قائن) در روز یکشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت آ س پ (آ. س. پ)، شرکت توکا ریل (توریل) و شرکت تجارت الکترونیک پارسیان کیش (تاپکیش) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

در معاملات دوشنبه، ۶۶ نماد صف خرید داشتند و ۴۳ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۲۵ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۱۵۹ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش ۱۵ درصدی به ۱۹۹ میلیارد تومان رسید.

دیروز شاخص بورس برای دومین روز ریزش کرد و فاصله خود با محدوده ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار واحدی را زیاد کرد. نماد‌های فولاد، فملی، کچاد و کگل بیشترین اثر کاهشی را بر شاخص داشتند. 

به علاوه، برای دومین روز متوالی پول حقیقی از بازار خارج شد. نماد‌های خودرو، خبنیان، تاصیکو، آریا، وپاسار، شستا، کماسه، پارسان، شتران، وبصادر و شبریز بیشترین خروج سرمایه را داشتند. 

همچنین دیروز عرضه بر تقاضا غلبه داشت و ارزش صف‌های فروش بیش از صف‌های خرید بود. برخی تحلیلگران تکنیکی نوسان کوتاه بازار را یک تعدیل کوتاه مدت می‌دانند و معتقدند شاخص کل که در نزدیکی سقف کانال است برای بازگشت به محدوه بالاتر به یک نیروی محرک نیاز دارد. در مقابل برخی ناظران معتقدند سیاست‌های ارزی دولت و مداخلات آن در بازار‌ها ریسک بازار‌های متشکل را افزایش داده و فعالان اقتصادی را به سرمایه گذاری در بازار‌های غیرمتشکل و بازار‌هایی که خارج از کنترل دولت است سوق داده، از سوی دیگر همسو با موج مهاجرت به خارج از کشور برخی نیز سرمایه خود را از ایران خارج کرده‌اند. در چنین شرایطی دولت باید در سیاست گذاری خود تجدید نظر کند و به راه‌حل‌های سیاسی برای برقراری ارتباط تجاری با جهان بیندیشد.

منبع: اکوایران

دیگر خبرها

  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند
  • مشهد با کسری ۴۶ درصدی تامین آب مواجه است
  • سبدگردانی با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟
  • بیشترین حضور شرکت‌های خصوصی در شرکت ملی نفت در دولت سیزدهم رقم خورد
  • مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟
  • حد نصاب تازه «جو بایدن» کمترین میزان محبوبیت رئیس جمهور در ۷۰ سال اخیر
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • ریسک ورود به پرونده شرکت های خودرویی را پذیرفتیم