Web Analytics Made Easy - Statcounter

روند اجرای طرح‌های اقتصادی مشترک در گفت و گوی تلفنی روز سه‌شنبه "شاهین مصطفی‌اف" معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان و "فرهاد دژپسند" وزیر امور اقتصادی و دارایی جمهوری اسلامی ایران بررسی شد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، به گزارش واحد مطبوعاتی هیات دولت جمهوری آذربایجان، طرفین در این گفت و گوی تلفنی از توسعه روابط جمهوری آذربایجان و جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های مختلف از جمله اقتصادی، بازرگانی، صنعت،  کشاورزی، گردشگری، ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات،  ترانزیت و حمل و نقل ابراز رضایت کرده و درباره راهکاررهای توسعه بیش از پیش این روابط تبادل نظر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

همچنین فعالیت کارخانه  مشترک خودروسازی ایران و جمهوری آذربایجان در کوی صنعتی "نفتچالا" واقع  در ۱۶۸ کیلومتری جنوب باکو قابل تقدیر عنوان و اهمیت به  پایان رساندن ساخت و ساز کارخانه تولید وسایل نقلیه عمومی و کامیون‌های باری در کوی صنعتی "حاجی قابول" و نیز واحدهای تولیدی مشترک داروسازی و خشکبار در جمهوری آذربایجان مورد تاکید قرار گرفت.

در بخشی از این  گفت و گوی تلفنی درباره کارهای انجام گرفته در قالب تکمیل دالان بین المللی حمل و نقل شمال–جنوب تبادل نظر شد و در این راستا بر اهمیت ساخت پل جاده‌ای پیش‌بینی شده بر روی رودخانه آستاراچای در مرز ۲ کشور تاکید شد.

همچنین اهمیت تداوم همکاری‌های موفقیت‌آمیز در بخش انرژی و نیز کارهای انجام گرفته در زمینه یکسان‌سازی شبکه‌های انتقال برق ایران،  جمهوری آذربایجان و روسیه مورد اشاره قرار گرفت.

مصطفی‌اف و دژپسند بر اهمیت تداوم روابط اقتصادی ۲ کشور در شرایط همه‌گیری ویروس کرونا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و باز گذاشتن گذرگاه‌های ۲ کشور برای مراودات بازرگانی و ترانزیتی تاکید کرده و در عین حال از رشد حجم حمل و نقل و مبادلات ترانزیتی میان ایران و جمهوری آذربایجان در ماه‌های اخیر ابراز رضایت کردند.

در این گفت و گو درباره برگزاری کنفرانس آنلاین کمیسیون بین دولتی همکاری‌های اقتصادی با حضور مسوولان و نمایندگان نهادهای مربوطه به ۲ کشور توافق شد.

معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان و وزیر امور اقتصادی و دارایی جمهوری اسلامی ایران، ریاست کمیسیون بین دولتی همکاری‌های اقتصادی ۲ کشور را بر عهده دارند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران و جمهوری آذربایجان جمهوری آذربایجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۵۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه جامع فرهنگی تهران - باکو مجدد امضا شود

محمدمهدی اسماعیلی روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در دیدار با وزیر فرهنگ جمهوری آذربایجان در حاشیه مجمع جهانی گفت‌وگوی بین فرهنگی در باکو با تاکید بر از سرگیری تبادلات فرهنگی بین دو کشور اظهار داشت: ما تمایل داریم تفاهم‌نامه جامع فرهنگی بین دو کشور مجدد امضا شود؛ کشور ایران مرز‌های آبی و دریایی مشترک و طولانی با جمهوری آذربایجان دارد و پیشنهاد می‌کنم تبادلات فرهنگی در شهر‌های مرزی ایجاد شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با همتای آذربایجانی خود با اشاره به ضرورت برگزاری نشست مشترک سینماگران ایرانی و آذربایجانی ادامه داد: آمادگی داریم بین نویسندگان و سینماگران دو کشور نشست مشترک برگزار کنیم.

اسماعیلی در این دیدار با تاکید بر بازطراحی رابطه فرهنگی با همسایگان در دوره دولت سیزدهم گفت: دو ملت ایران و جمهوری آذربایجان اشتراکات زیاد فرهنگی، تاریخی و تمدنی با یکدیگر دارند و به همین خاطر یک ایرانی در جمهوری آذربایجان و یک فرد ار کشور شما در ایران احساس غربت نمی‌کند.

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بامداد چهارشنبه ١٢ اردیبهشت  برای حضور در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها عازم باکو پایتخت جمهوری آذربایجان شد.

باکو از امروز چهارشنبه تا جمعه ۱۴ اردیبهشت میزبان وزیران فرهنگ و شخصیت‌ها و مقامات سیاسی و فرهنگی کشور‌های مختلف جهان است.

در این مجمع که با مشارکت وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان، آیسسکو و برخی سازمان‌های بین‌المللی مانند ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد برگزار می‌شود، چالش‌های جهانی مربوط به گفتمان تمدنی، همکاری برای مقابله با تنفر و تقویت ارزش‌های صلح مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

پیش از این پنجمین دوره مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در اردیبهشت سال ۱۳۹۸ برگزار شده بود که در آن دوره از این مجمع ۱۴۰ کشور و نهاد بین المللی مشارکت داشتند.

دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی، به‌عنوان یک راهکار جدی برای ایجاد بستر‌های لازم جهت گسترش تعاملات توسط دولت دنبال می‌شود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • تاکید بر اهمیت احترام اروپا به نیروهای مسلح ایران
  • ظرفیت‌های اقتصادی افغانستان برای ایران حائز اهمیت است
  • تفاهم‌نامه جامع فرهنگی تهران - باکو مجدد امضا شود
  • امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار می شود
  • ◄ وزیر راه و شهرسازی عازم ابوظبی شد
  • وزیر راه و شهرسازی عازم ابوظبی شد
  • رایزنی «بلینکن» با سران ایروان و باکو درباره روند صلح بین دو کشور