Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-26@04:24:46 GMT

کرونا بگیر اما خوش‌هیکل بمان!

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۶۶۷۱۹

کرونا بگیر اما خوش‌هیکل بمان!

به گزارش ایسنا، پس از اعلام نخستین مرحله از ممنوعیت ها برای فعالیت صنوف در روزهای اول شیوع کرونا در کشور، بسیاری از مردم ممنوعیت‌ها را جدی گرفته و به آن پایبند ماندند. تالارهای پذیرایی، قهوه‌خانه‌ها و سفره‌خانه و اماکن این چنینی تعطیل شدند. پاساژها، سینماها و ... هم با ممنوعیت فعالیت روبه رو شده و به حالت تعطیل درآمدند و در این میان عمده باشگاه های بدنسازی و ورزشی نیز تعطیل بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدتی بعد و با کاهش شمار جانباختگان مبتلا به کرونا در کشور، کم‌کم محدودیت‌ها نیز برای فعالیت صنوف و اماکن برداشته شد و آنها برای مدتی فعالیت خود را به شرط رعایت پروتکل‌ها ادامه دادند، تا اینکه با اوج گیری دوباره کرونا و رکوردزنی‌های پیاپی بار دیگر محدودیت‌ها و ممنوعیت های فعالیت برای برخی از صنوف اعمال شد، البته این‌بار گویا، برخی چندان موضوع را جدی نگرفتند و در این میان یکی از اماکنی که اجازه فعالیت نداشتند، باشگاه‌های بدنسازی بود، اما گویا این بار ورزشکاران هستند که قرار است همچون جمله معروف معتادا نمی‌گیرند، تصور عدم ابتلا به کرونا را داشته باشند.

در همین خصوص علیرضا که از ورزشکاران حرفه‌ای رشته پرورش اندام است، می‌گوید:« امکان اینکه در خانه ورزش کنیم وجود نداشت. برای شرکت در مسابقه باید بدنمان آماده می‌شد و به همین دلیل هم مجبور شدم بیایم باشگاه. البته تعداد بچه هایی که باشگاه می‌آیند خیلی کم شده و یک ساعت هایی باشگاه اختصاصی می شود. خیلی از باشگاه ها هم تعطیل کرده‌اند.»

او ادامه می‌دهد:« من مجبورم به باشگاه بیایم، البته فکر هم نمیکنم که یک ورزشکار کرونا بگیرد، اگر هم بگیرد بدنش مقاوم است و شکستش می‌دهد.»

بهروز هم مانند علیرضا ورزشکار است، اما برخلاف او در این مدت تمرین در خانه و پارک را به حضور در باشگاه ترجیح داده است و می‌گوید:« اکثر باشگاه های بدنسازی در زیرزمین یا محیط های مسقف قرار دارند و تهویه هوای خوبی ندارند. با ماسک و دستکش هم که نمیشود ورزش کرد و اگر هم اینطور باشد، با عرق بدن چه کار باید کرد؟ گفته‌اند امکان انتقال کرونا از طریق ترشحات بدن وجود دارد، پس اگر یک نفر عرق کند و از وسیله ای استفاده کند، اگر ناقل باشد ممکن است دیگران را هم مبتلا کند. به همین دلایل هم باشگاه نرفتم و حتی وقتی گفتند باشگاه ها باز شد هم من یک جلسه رفتم و دیگر ادامه ندادم، در خانه و پارک ورزش می‌کنم. مسابقه که از جان آدم با ارزش تر نیست.»

او درباره اینکه آیا ورزشکاران کرونا نمی‌گیرند یا خیر هم اظهار می کند:« اگر ورزشکاران کرونا نمی‌گیرند پس چرا چند نفر از فوتبالیست های کشورمان گرفتند؟ حالا اگر هم نگیرند، ممکن است ناقل باشند و به فردی که بیماری زمینه ای دارد یا مقاومت بدنی اش کمتر است، منتقل کنند. به همین دلیل هم من خیلی موافق نیستم که ورزشکارها کرونا نگیرند.»

پلیس: باشگاه‌های بدنسازی اجازه فعالیت ندارند

سرهنگ نادر مرادی، معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ درگفت‌وگو با ایسنا، درباره فعالیت باشگاه‌ها می‌گوید:« آنچه که ازسوی ستادملی مقابله با کرونا به عنوان مصوبه اعلام می شود، لازم الاجراست و همه باید آن را رعایت کنند. طبق همین دستورالعمل هم فعالیت یک سری باشگاه های ورزشی، ازجمله باشگاه های بدنسازی، ممنوع است و در صورتی که پلیس با موارد تخلف مواجه شود، با آن برخورد می‌کند.»

مرادی ادامه می‌دهد: «این پروتکل ها برای حفظ سلامتی مردم است و اصرار پلیس هم در همین خصوص است. البته طرف دیگر هم می‌گوید چندین میلیون اجاره پرداخت می‌کند و نمی‌شود که تعطیل بماند. متوجه سخت بودن شرایط هستیم، اما جان انسان‌ها از همه چیز با اهمیت تر است.»

وی از نگارش نامه به وزارت ورزش و جوانان نیز خبر داد و تصریح می کند: «در مورد فعالیت باشگاه های ورزشی در نامه ای به وزارت ورزش و جوانان خواستیم که آنها نیز بر این موضوع نظارت کرده و پروتکل ها بهداشتی و مصوبات را به اطلاع باشگاه ها برسانند.»

منبع: الف

کلیدواژه: باشگاه های بدنسازی باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۶۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • میزان تمرکزت رو محک بزن؛ سه تفاوت دو عکس رو ۳۳ ثانیه‌ای بگو
  • چه شد که مغز و هیکل انسان امروزی انقدر کوچک شد؟!
  • خواهش لاپورتا از ژاوی: مربی بزرگ نیست، بمان!
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • توصیه کاپلو به ستاره میلان: از بلینگام درس بگیر!
  • پیام اعتراضی هوادار بارسلونا پس از ماندن ژاوی: یک مرد باید سر حرفش بماند + عکس
  • برآورده کردن آرزوی دانش آموز توسط معلم هنرمند و مهربان
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • درخواست هواداران از ستاره رئال: لطفا بمان!