Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اخذ مالیات بر خانه‌های خالی گفت: بنای اجرای این قانون ایجاد مشکل برای مردم نیست بلکه این کار باعث ورود بخش عمده‌ای از 2.5 تا 2.7 میلیون خانه خالی به بازار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی (چهارشنبه 15 مرداد) در جلسه علنی و در جریان بررسی طرح دوفوریتی مالیات بر خانه‌های خالی اظهار داشت: هدف از اجرای این طرح ایجاد مشکل برای بخش‌های دیگر جامعه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در این طرح، دانشجویانی که به هر دلیلی قصد دارند از یک خانه به غیر از شهر اصلی‌شان استفاده کنند و بتوانند از ظرفیت اسکان در خانه‌های خالی بهره بگیرد و دچار مشکل نشوند است. 

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: ‌اجرای این قانون، بنای ایجاد مشکل برای مردم ندارد، بلکه هدف اصلی آن است که عرضه مسکن در حوزه احتکار را بتوانیم مدیریت کنیم.

پورابراهیمی گفت: بخش عمده‌ای از 2 میلیون و 500 هزار تا 2 میلیون و 700 هزار خانه احتکار شده به بازار با اجرای این طرح به مسیر حرکت بازمی‌گردد. 

وی گفت: بنا نداریم با اجرای این طرح زندگی مردم را دچار مشکل کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس خاطرنشان کرد: قانونی به نام مشاغل خانگی در کشور وجود دارد که در همین راستا چند نفر در یک کارگاه تولیدی کار می‌کنند که اگر این افراد در یک خانه مسکونی مستقر شدند، به شرط تأئید سازمان امور مالیاتی مشمول بر مالیات خانه‌های خالی نخواهند شد. 

وی گفت: شرط بعدی در این قانون، عدم ایجاد مشکل برای کسب و کارها در کشور است و جرائمی را برای فردی که اطلاعات لازم را در سامانه مذکور وارد نکرد درنظر گرفته و مالیات بر آن خانه اعمال خواهد شد. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی کمیسیون اقتصادی مجلس دانشجویان پورابراهیمی خانه های خالی مالیات رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس ایجاد مشکل خانه های خالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۷۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چای از لیست کالاهای مشمول مالیات یک درصدی حذف شد

به گزارش خبرگزاری مهر، اول اردیبهشت ماه جاری، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیأت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.

بر این اساس کالاهایی مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف چای از این لیست است.

در این راستا مسعود طاهری کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند. یکی از فعالان صنعت چای در این زمینه گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می‌شود.

وی اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می‌شود.

طاهری با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هر یک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می‌شود.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می‌آورد.

طاهری با اشاره به محدودیت‌های وارد شده به صنعت چای در یک سال و نیم گذشته، گفت: مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش‌های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای دچار خدشه نشود.

کد خبر 6086510

دیگر خبرها

  • ۱۱ آلاینده بیماری زای مخفی در خانه
  • قانون مهریه 2 الی 3 سال است که معطل مانده/ نماینده مجلس: منتظر هستیم؛ فعلا دست هیئت رئیسه است
  • لزوم بازنگری در زمان اجرای مالیات بر عایدی سرمایه
  • مالیات عایدی بر سرمایه در بازار خودرو چه اثری دارد؟
  • شهرداری‌ها در انتظار سهم خود از مالیات
  • اجرای قانون مالیات بر سوداگری در مهار نرخ ارز،مسکن،خودرو و طلا موثر است/مصوبه مجلس به رونق بورس کمک می کند
  • سود بازار 1100 هزار میلیاردی خودرو
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود
  • چای از فهرست کالاهای مشمول افزایش مالیات یک درصدی حذف شود
  • چای از لیست کالاهای مشمول مالیات یک درصدی حذف شد