Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام تسهیلات ویژه آموزشی برای معلمان و دانش‌آموزان مناطق محروم در نظر گرفته است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت با اعلام این خبر توضیح داد: موسسه دانش‌بنیان برکت در راستای تحقق عدالت آموزشی در مناطق محروم کشور اقدام به ارائه محتواهای مختلف آموزش مجازی و الکترونیک با تسهیلات ویژه به معلمان و دانش‌آموزان این مناطق کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هادی جوهری افزود: پس از مذاکره با تامین‌کنندگان محتواهای مختلف آموزش مجازی و رصد و جمع‌آوری محتواهای برتر در این حوزه و طراحی یک پلت‌فرم، این محتواهای آموزشی در قالب فلش، سی دی، دی وی دی، کد آموزش آنلاین و سایر اقلام آموزش مجازی با تخفیف 80 درصد به معلمان و دانش‌آموزان مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته عرضه و ارائه می‌شود.

او با اشاره به تخصیص بودجه 4 میلیارد ریالی از سوی بنیاد برکت برای این منظور گفت: معلمان و دانش‌آموزان مناطق محروم می‌توانند با مراجعه به سایت رایاد (رایانه به علاوه یادگیری) به نشانی www.rayad.org اقلام آموزشی مورد نیاز خود را سفارش داده و فقط 20 درصد قیمت واقعی آن را پرداخت کنند.  

معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت یادآور شد: 20 درصد سهم پرداختی از سوی خود معلمان و دانش‌آموزان هم به نیت راستی‌آزمایی در نظر گرفته شده تا این اطمینان حاصل شود که محصول سفارش داده شده واقعا ارزشمند و مورد نیاز خریدار است.

به گفته جوهری، معلمان و دانش‌آموزان 500 نقطه از کشور می‌توانند از خدمات و تسهیلات آموزشی موسسه دانش‌بنیان برکت بهره‌مند شوند.

او در این‌باره توضیح داد: این 500 نقطه در سراسر کشور بر اساس ضریب محرومیت اطلس مناطق محروم بنیاد برکت تعیین شده است و معلمان و دانش‌آموزانی که در این 500 منطقه محروم هدف ساکن هستند، می‌توانند تا سقف 300 هزار تومان محتواهای مختلف آموزش مجازی را با تخفیف 80 درصد خریداری و دریافت کنند. همچنین ملاک لحاظ تخفیف، آدرسی است که برای دریافت کالا ارائه می‌شود.

معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت خاطرنشان کرد: هر فرد می‌تواند با کد ملی خود فقط یک عدد از هر محصول را خریداری کند. همچنین برای اعتمادبخشی هر چه بیشتر، گزینه پرداخت در هنگام تحویل را هم پیش‌بینی کرده‌ایم تا بتوانند 20 درصد سهم خود را به هنگام تحویل سفارش پرداخت نمایند.

جوهری تاکید کرد: این پلت‌فرم برای ارتقای سطح آموزش و برقراری عدالت آموزشی در مناطق محروم راه‌اندازی شده است. همچنین معلمان شاغل در مناطق محروم که شاید تجربه کافی را نداشته باشند می‌توانند با تهیه محتواهای مورد نیاز خود، از طرح‌های نوین آموزشی به شکل جذاب و کاربردی الگوبرداری کنند.

او با اشاره به تنوع محصولات آموزشی ارائه شده به معلمان و دانش‌آموزان مناطق محروم گفت: در مدت دو سالی که از فعالیت سایت می‌گذرد به 5 هزار معلم و دانش‌آموز خدمات‌رسانی شده است.

معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت با تاکید بر استقبال از محصولات آموزش مجازی و الکترونیک در ایام شیوع ویروس کرونا تصریح کرد: فروش این نوع محصولات عموما فصلی است و از شهریور تا آبان‌ماه در اوج قرار دارد. به عبارت دیگر، ما از اسفند تا به امروز نباید با درخواست‌های چندانی مواجه می‌شدیم اما به دلیل شیوع کرونا و تعطیل شدن مدارس، استقبال از محصولات آموزشی همچنان ادامه دارد.

جوهری یادآور شد: علاوه بر معلمان و دانش‌آموزان مناطق محروم، سایر نقاط کشور نیز می‌توانند از خدمات این سایت بهره‌مند شوند.

معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت با تاکید بر حمایت این بنیاد از کسب‌و‌کارهای نوپا بیان کرد: موسسه دانش‌بنیان برکت به عنوان یک حامی و شتاب‌دهنده و با ارائه خدماتی از جمله سرمایه‌گذاری، تهیه مکان، ارائه مشاوره، تامین هزینه‌های اجرایی و درگاه‌‍‌های بانکی و تسهیل در ارتباط‌گیری با شرکت‌های ذیربط از کسب‌و‌کارهای نوپا پشتیبانی می‌کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بنیاد برکت مناطق محروم ستاد اجرایی فرمان امام معلمان و دانش آموزان مناطق محروم معلمان و دانش آموزان آموزش مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۷۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد

ایسنا/اصفهان فرماندار اردستان گفت: برای مجموعه حاکمیت شهرستان قابل قبول نیست که اداره آموزش و پرروش اردستان هفت ماه است معاونت آموزشی و پرورشی ندارد و اداره کل استان توجهی به این مهم ندارد.

سید محمدهادی احمدی طباء، امروز(پنجشنبه،۶ اردیبهشت‌ماه) در شورای آموزش و پرورش شهرستان اردستان، اظهار کرد: علیرغم تهاجم‌ فرهنگی و جنگ نرمی که نسل نوجوان و جوان جامعه را مورد هجمه قرار داده است، دانش‌آموزان ما پای دین و دینداری ایستادند که نمونه آن حضور پرشور در آیین‌های ملی و مذهبی است.

وی با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب بر احیا و نگهداری از هویت ملی افزود: بخشی از هویت ملی هویت منطقه‌ای است موضوعی که در شهرستان اردستان دچار مشکل و معضل است و خیلی افرادی که از شهرستان مهاجرات می‌کنند، حتی پسوند خانوادگی خود را تغییر می‌دهند.

به گزارش ایسنا، فرماندار اردستان گفت: یکی از برنامه‌های سالانه آموزش و پرورش باید تکریم و تجلیل از بازنشستگان و فرهنگیان باشد. با توجه به نزدیک شدن به هفته گرامیداشت معلم ادارات آموزش و پرورش اردستان و زواره جوری برنامه‌ریزی کنند که مراسمی در شان و جایگاه مقام معلم باشد.

احمدی‌طباء با انتقاد از وضعیت معاونت‌های آموزش و پرورش اردستان، تصریح کرد: برای مجموعه حاکمیت شهرستان قابل قبول نیست که اداره آموزش و پرروش اردستان هفت ماه است معاونت آموزشی و پرورشی ندارد و اداره کل استان توجهی به این مهم ندارد. 

لزوم راه‌اندازی شرکت‌های تعاونی در مدارس اردستان

وی بر لزوم راه‌اندازی شرکت‌های تعاونی مدارس شهرستان توسط دانش آموزان تاکید کرد و گفت: ادارات آموزش و پرورش اردستان و زواره برای سال تحصیلی جدید برنامه‌ریزی داشته باشند تا در هر مدرسه شهرستان شرکت تعاونی دانش آموزی را در راستای درآمدزایی برای مدرسه و دانش‌آموزان راه‌اندازی کند.

فرماندار اردستان از شهرداران و اعضای شورای شهر شهرهای اردستان، زواره و مهاباد خواست به‌عنوان نمانیده مردم در امور شهری در مدارس شهرستان و بین دانش‌آموزان حضور پررنگ‌تری داشته باشند و درد دل و پیشنهادات دانش‌آموزان و اقشار فرهنگیان را بشنوند.

آموزش و پرورش نیاز به یک آسیب شناسی تربیتی دارد

همچنین امام جمعه اردستان در این جلسه گفت: به نظر می‌رسد در مجموعه آموزش و پرورش شهرستان اردستان نیاز به یک آسیب شناسی در بخش تربیت باشد زیرا با بررسی‌های انجام شده هر مقدار که دانش آموزان و فرزندان جامعه علمشان زیاد می‌شود از تربیت دینی دور می‌شوند.

حجت‌الاسلام حسن دهشیری با بیان اینکه آموزش و پرورش باید آفت‌های سیستم آموزشی و تربیتی دانش آموزان را شناسایی کند، افزود: هرگاه دانش آموزان به هر نحوی از تربیت دینی دور شوند مشخص می‌شود عملکرد مدرسه و معلم، تربیت جهت دار نبوده است، زیرا هر گاه که علم و آگاهی انسان افزوده می‌شود باید عقیده آن هم کامل‌تر شود.

وی گفت: باید نوع تدریس معلمان و بیانی که در کلاس‌های درس دارند، در طول سال مورد توجه و ارزیابی قرار گیرد و آسیب‌شناسی کرد که چه اتفاقی در مدرسه و کلاس درس می‌افتد که دانش‌آموزان ما بعد چندسال به راه‌های مختلف کشیده می‌شوند.

امام جمعه اردستان با اشاره به هفته بزرگداشت مقام معلم، تصریح کرد: باید تکریم و تجلیل معلمان را به سمتی ببریم که معلم در نگاه دانش آموز ارجمند و در نگاه خانواده بزرگ‌منش باشد آن زمان بهترین بزرگداشت را انجام دادیم، ولی اگر بخواهیم با زور و از روی چشم و هم چشمی برای معلم هدیه‌ای ناچیز تهیه کنیم بیشتر به جایگاه معلم توهین شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • اقدامات تربیتی و آموزشی برخی معلمان از جنس چندین نسل قبل است/اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • چاقو کشی دختر دانش آموز علیه معلمان در انگلستان
  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • شکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان
  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • اجرای طرح ملی زراعت چوب با مشارکت بنیاد برکت در لالی +فیلم
  • ضرورت توجه به افزایش معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر