Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-06@15:13:17 GMT

 میگرن چگونه درمان می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۶۸۴۲۷

 میگرن چگونه درمان می‌شود؟

میگرن سردرد شدیدی است که می‌تواند به صورت تپش و ضربه در سر رخ دهد و باعث حالت تهوع، استفراغ و حساسیت شدید نسبت به نور و صدا شود.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، سردرد میگرنی یکی از شایع‌ترین انواع سردردها است، که معمولاً در یک طرف سر احساس می‌شود. میگرن می‌تواند از چهار ساعت تا سه روز و حتی بیشتر ادامه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیوع این بیماری در زنان بیشتر از مردان است و نشانه‌های آن معمولاً از سنین ۱۰ تا ۴۰ سالگی آغاز می‌شود. متخصصان معتقد هستند که میگرن ناشی از تغییرات جریان خون در مغز است؛ البته گاهی اوقات ممکن است میگرن با سردردهای سینوسی یا سردردهای تنشی اشتباه گرفته شود.

علائم میگرن چیست؟

علائم اصلی میگرن شامل سردرد شدید است که از سر، گردن و عضلات صورت آغاز می‌شود. این درد شدید ممکن است با حالت تهوع، استفراغ، حساسیت به نور یا حساسیت به صدا همراه باشد. یک یا دو روز قبل از شروع میگرن فرد ممکن است علائمی مانند افسرده‌شدن، بی‌قراری و عصبی بودن، خواب آلودگی، تشنگی و گرسنگی یا برعکس بی میلی به غذا را تجربه کند. تقریباً یک نفر از هر پنج فرد مبتلا به میگرن، علائم هشدار دهنده‌ای را تجربه می‌کند که به آن‌ها "aura" گفته می‌شود. این علائم که شامل مشاهده نورهای چشمک زن و بی حسی دست‌ها، بازوها یا صورت می‌شود، معمولاً قبل از شروع شدن میگرن بروز پیدا می‌کند.

علت بروز میگرن

محققان معتقد هستند تغییرات سطح مواد شیمیایی مغز مانند کاهش سروتونین باعث بروز این بیماری می‌شود. علاوه بر این عوامل دیگر ایجاد کننده میگرن شامل چراغ‌های روشن، گرما یا سرمای شدید، کمبود آب بدن، تغییرات فشار هوا، استرس زیاد، صداهای بلند، فعالیت بدنی شدید، استفاده از داروهای خاص و تغییرات هورمون‌های زنانه مانند تغییرات سطح استروژن و پروژسترون در دوران قاعدگی، بارداری یا یائسگی می‌شود.

میگرن چگونه درمان می‌شود؟

ترکیبی از مسکن‌ها و داروهای ضدالتهابی مانند آسپرین، استامینوفن، ایبوپروفن و ناپروکسن سدیم می‌تواند علائم مربوط به میگرن را کاهش دهد. "تریپتان" رایج‌ترین دارویی است که برای درمان میگرن تجویز می‌شود و اگر همان ابتدای حمله میگرنی مورد استفاده قرار گیرد، بیشترین تاثیر را خواهد داشت. تریپتان‌های شایع شامل Maxalt Imitrex ،Frova ،Axert ،Amerge ،Treximent ،Relpax و Zomig می‌شود. افرادی که فشار خون بالا، ناراحتی قلبی و سکته مغزی را تجربه کرده‌اند نمی‌توانند از تریپتان استفاده کنند. در صورتی که تریپتان‌ها به تسکین علائم کمکی نکند، پزشکان معمولاً دی هیدروگوتامین یا ارگوتامین را به شکل قرص یا اسپری بینی تجویر می‌کنند. معمولاً این داروها به اندازه تریپتان‌ها تاثیرگذار نیستند و ممکن است باعث تهوع، سرگیجه، درد عضلانی یا مزه بد دهان شوند.

پیشگیری از میگرن

اگر خوراکی‌های یا عطرهای خاص باعث شروع سردرد میگرنی شما می‌شود، از آن‌ها دوری کنید. کاهش مصرف کافئین، سیگار، الکل و حفظ الگوی منظم برای خواب و خوراک یکی از راه‌های موثر برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری است. همچنین ورزش کردن منظم می‌تواند فشار وارد شده بر بدن و استرس را کاهش دهد و از حملات میگرنی پیشگیری کند. چاقی مفرط نیز یکی از عوامل ابتلا به میگرن است؛ با کاهش وزن و رژیم غذایی سالم می‌توان خطر ابتلا به سردرد میگرنی را کاهش داد.

کد خبر 417591

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سردرد میگرن میگرن چیست علائم میگرن درمان میگرن پیشگیری از میگرن شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۸۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو

به گزارش خبرآنلاین،مهمترین علائم سینوزیت درد پیشانی و صورت، کاهش حس بویایی، گرفتگی بینی، ترشحات سبز رنگ بینی، احساس پری و سنگینی صورت و تب بالای ۳۸.۵ درجه است.

عصرایران در خبری نوشت:در شرایطی که آنتی‌بیوتیک‌ها اغلب برای درمان عفونت‌های سینوسی تجویز می‌شوند، روش‌های طبیعی متعددی نیز برای تسکین علائم و تسریع روند بهبودی وجود دارد. در این مطلب، به بررسی برخی از موثرترین درمان‌های طبیعی برای سینوزیت می‌پردازیم.

۴۷۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902737

دیگر خبرها

  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم و اقدامات لازم
  • دلیل خال قرمز روی پوست + علائم خطر
  • میگرن چیست؟ (فیلم)
  • (اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو
  • ببینید | میگرن چیست؟
  • غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • میگرن چیست؟ + فیلم