Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، تازه‌ترین آمارها حاکی از آن است که شمار مبتلایان کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۱۸ میلیون و ۷۰۴ هزار و ۳۷۸ نفر رسیده و مرگ ۷۰۴ هزار و ۳۶۵ نفر در اثر این بیماری نیز تأیید شده است.   روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها ۱۱ میلیون و ۹۱۷ هزار و ۸۰۲ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.   از میان شش میلیون و ۸۲ هزار و ۲۱۱ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی شش میلیون و ۱۶ هزار و ۷۱۹ نفر وضعیت خفیف داشته‌اند و تنها ۶۵ هزار و ۴۹۲ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.   همچنین از ۱۲ میلیون و ۶۲۲ هزار و ۱۶۷ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، ۱۱ میلیون و ۹۱۷ هزار و ۸۰۲ نفر معادل ۹۴ درصد از موارد بهبود یافته و ۷۰۴ هزار و ۳۶۵ نفر معادل شش درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.   آمریکا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.   از سوی دیگر برزیل و هند به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفتند و برزیل، مکزیک و انگلیس نیز پس از آمریکا به ترتیب بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده‌اند.   بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا صبح امروز (چهارشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:    ۱. آمریکا چهار میلیون و ۹۱۸ هزار و ۴۲۰ مبتلا، ۱۶۰ هزار و ۲۹۰ قربانی
 ۲. برزیل دو میلیون و ۸۰۸ هزار و ۷۶ مبتلا، ۹۶ هزار و ۹۶ قربانی
 ۳. هند یک میلیون و ۹۰۸ هزار و ۲۵۴ مبتلا،  ۳۹ هزار و ۸۲۰ قربانی
 ۴. روسیه ۸۶۱ هزار و ۴۲۳ مبتلا،  ۱۴ هزار و ۳۵۱ قربانی
 ۵. آفریقای جنوبی ۵۲۱ هزار و ۳۱۸ مبتلا، ۸۸۸۴ قربانی
 ۶. مکزیک ۴۴۹ هزار و ۹۶۱ مبتلا، ۴۸ هزار و ۸۶۹ قربانی
 ۷. پرو ۴۳۹ هزار و ۸۹۰ مبتلا، ۲۰ هزار و ۷ قربانی
۸. شیلی ۳۶۲ هزار و ۹۶۲ مبتلا، ۹۷۴۵ قربانی
۹. اسپانیا ۳۴۹ هزار و ۸۹۴ مبتلا، ۲۸ هزار و ۴۹۸ قربانی
۱۰. کلمبیا ۳۳۴ هزار و ۹۷۹ مبتلا، ۱۱ هزار و ۳۱۵ قربانی   سپس کشورهای ایران با ۳۱۴ هزار و ۷۸۶ مبتلا، انگلیس با ۳۰۶ هزار و ۲۹۳ مبتلا، عربستان سعودی با ۲۸۱ هزار و ۴۵۶ مبتلا، پاکستان با ۲۸۰ هزار و ۴۶۱ مبتلا، ایتالیا با ۲۴۸ هزار و ۴۱۹ مبتلا، بنگلادش با ۲۴۴ هزار و ۲۰ مبتلا، ترکیه با ۲۳۴ هزار و ۹۳۴ مبتلا، آرژانتین با ۲۱۳ هزار و ۵۳۵ هزار مبتلا، آلمان با ۲۱۲ هزار و ۳۳۱ مبتلا، فرانسه با ۱۹۲ هزار و ۳۳۴ مبتلا، عراق با ۱۳۴ هزار و ۷۲۲ مبتلا، کانادا با ۱۱۷ هزار و ۷۹۲ مبتلا، اندونزی با ۱۱۵ هزار و ۵۶ مبتلا، فیلیپین با ۱۱۲ هزار و ۵۹۳ مبتلا، قطر با ۱۱۱ هزار و ۵۳۸ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.   پس از آن قزاقستان با ۹۴ هزار و ۸۸۲ مبتلا، مصر با ۹۴ هزار و ۷۵۲ مبتلا، اکوادور با ۸۷ هزار و ۹۶۳ مبتلا، چین با ۸۴ هزار و ۴۹۱ مبتلا، بولیوی با ۸۳ هزار و ۳۶۱ مبتلا، سوئد با ۸۱ هزار و ۱۸۱ مبتلا، عمان با ۷۹ هزار و ۱۵۹ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۷۶ هزار و ۱۹۸ مبتلا، جمهوری دومینیکن با ۷۴ هزار و ۲۹۵ مبتلا، اوکراین با ۷۴ هزار و ۲۱۹ مبتلا، بلژیک با ۷۰ هزار و ۶۴۸ مبتلا، پاناما با ۶۹ هزار و ۴۲۴ مبتلا، کویت با ۶۸ هزار و ۷۷۴ مبتلا، بلاروس با ۶۸ هزار و ۲۵۰ مبتلا، امارات متحده عربی با ۶۱ هزار و ۳۵۲ مبتلا، هلند با ۵۵ هزار و ۹۵۵ مبتلا، رومانی با ۵۵ هزار و ۲۴۱ مبتلا، سنگاپور با ۵۳ هزار و ۳۴۶ مبتلا، گواتمالا با ۵۲ هزار و ۳۶۵ مبتلا و پرتغال با ۵۱ هزار و ۶۸۱ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.
همچنین کشورهای لهستان، نیجریه، هندوراس، بحرین، ارمنستان، افغانستان، قرقیزستان، غنا، سوئیس، ژاپن، آذربایجان، الجزایر، ایرلند، صربستان، مولداوی، ازبکستان، مراکش، اتریش، کنیا، نپال و ونزوئلا تاکنون بیش از ۲۰ هزار مبتلا را ثبت کرده‌اند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: آمار جهانی کرونا کروناویروس شمار مبتلایان و قربانیان کروناویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۸۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟

ایسنا/گیلان معاون بهداشتی علوم پزشکی گیلان گفت: مصرف سبزیجات محلی خام همچون چوچاق و خالیواش و نعناع و هر نوع سبزی خودرو و معطر جمع آوری شده از طبیعت و موجود در بازارهای محلی در ابتلای مردم به فاسیولا نقش اساسی دارد.

دکتر سید محمود رضوانی در گفت وگو با ایسنا، فاسیولیازیس را عفونت یا بیماری ناشی از انگل های جنس فاسیولا دانست و اظهار کرد: انگل های فاسیولا کرم های مسطح و برگی شکلی هستند که عمدتا در مجاری صفراوی و کبد دام ها از جمله گوسفند، بز، گاو، گاومیش و برخی از علفخواران دیگر زندگی می کنند.

وی با بیان اینکه برای برقراری چرخه زندگی انگل فاسیولا وجود دام های آلوده، منابع آبی دائمی یا فصلی، بارندگی فراوان و حلزون های میزبان واسط ضروری است، افزود: حیوانات آلوده به فاسیولا تخم انگل را همراه با مدفوع خود به محیط خارج دفن می کنند، در صورتی که این تخم در آب قرار گیرد، در درجه حرارت مناسب پس از حدود سه هفته در داخل آن یک لارو مژه دار به وجود می آید. این لارو پس از تشکیل از تخم خارج شده و با نفود در بدن حلزون های آبزی شروع به رشد و تکثیر می کند و به لاروهای دم دار تبدیل می شوند که این لاروهای جدید نیز پس از کامل شدن از بدن حلزون میزبان واسط خارج شده و در آب رها می‌شوند و به برگ گیاهان آبزی می چسبند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ادامه داد: حیوانان نشخوارکننده و انسان به دنبال خوردن گیاهان و یا سبزیجات آبزی حامل لاروهای انگل یا آب های سطحی آلوده به فاسیولا مبتلا می شوند.

رضوانی، خوردن سبزیجات محلی آلوده به فاسیولا به صورت خام، خوردن غذاهای تهیه شده با سبزیجات خام مانند دلار و زیتون پرونده، نوشیدن آب های سطحی و آب چشمه های روباز نواحی کوهستانی، خوردن جگر خام یا آبدار و شستن ظروف و سبزیجات مصرفی در آب های سطحی آلوده را از جمله راه های ابتلا به فاسیولا دانست و تاکید کرد: این بیماری دارای دو مرحله حاد و مزمن است و دوره کمون بیماری از چند روز تا چند هفته و چند ماه متغیر است، اما مهمترین نشانه های بیماری شامل تب و لرز و تعریق شبانه و دردهای شدید شکمی و اختلالات گوارش و نشانه های آلرژیک مانند کهیر و خارش و ناراحتی های تنفسی و کاهش ورزن و کم خونی و بزرگی کبد است.

وی با بیان اینکه مصرف سبزیجات محلی خام همچون چوچاق و خالیواش و نعناع و هر نوع سبزی خودرو و معطر جمع آوری شده از طبیعت و موجود در بازارهای محلی در ابتلای مردم به فاسیولا نقش اساسی دارد، گفت: این سبزیجات گاهی به صورت خام در تهیه غذاهای محلی کاربرد دارد که در صورت آلودگی به انگل می تواند در انتقال بیماری نقش ایفا کند؛ از آنجایی که ضد عفونی کردن این سبزیجات مشکل است باید از خوردن آنها به صورت خام پرهیز کنیم.

معاون علوم پزشکی گیلان بر لزوم پرهیز از مصرف توت فرنگی و سبزیجات خام محلی به صورت غیر بهداشتی تاکید کرد و گفت: شست و شوی سبزیجات با آب سالم و همراه با ضد عفونی کردن با محلول سرکه سفید(ترکیب یک به چهار سرکه و آب) به مدت ۱۵ دقیقه باشد. توت فرنگی نیز پس از شست و شو با آب سالم، حتما به مدت سه تا پنج ثانیه در آب جوش وارد شده و سریعا در آب سرد قرار گیرد.

رضوانی با بیان اینکه سبزیجات خام محلی خرد شده، پخته شده و یا خشک شده پس از فریز کردن به مدت پنج روز مصرف شود، عنوان کرد: پاک کردن سبزیجات با دستکش و خودداری از دست زدن به دهان موقع تمیز کردن سبزیجات نیز مورد تاکید است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • «پل طبیعت» امشب قرمز رنگ می‌شود
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟