Web Analytics Made Easy - Statcounter

با شیوع ویروس کرونا و پیامدهای منفی آن بر اقتصاد و بخش بهداشتی تاجیکستان دولت این کشور در نظر دارد از سازمان های بین المللی برای کمک به «دوشنبه» درخواست کمک کند.

به گزارش خبرنگار دفتر منطقه‌ای خبرگزاری فارس، با افزایش شیوع ویروس کرونا در جهان وضعیت اقتصادی اکثر کشورها رو به وخامت رفته و هر کشوری که از قدرت اقتصادی بالایی برخوردار نباشد، بیشتر زیان دیده هر چند کشورهای با قدرت اقتصادی بالا نیز متحمل ضربه های اقتصادی شدید شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بین کشورهای آسیای مرکزی، تاجیکستان نیز با این وجود که چند ماه پس از کشورهای دیگر شیوع این بیماری را اعلام کرده اما در ادامه با برخی مشکلات بهداشتی و اقتصادی روبه رو شده است.

بر همین اساس طبق آخرین گزارشهای منتشر شده در رسانه‌های محلی دولت این کشور به دنبال دریافت کمک‌های بین المللی می‌باشد.

بنا به این گزارش، دولت تاجیکستان تاکنون مذاکراتی با بانک توسعه آسیا ، بانک جهانی ، صندوق توسعه اوراسیا و بانک سرمایه گذاری زیرساخت های آسیا صورت داده است.

کمک های مالی رایگان از سوی سازمان های بین المللی در راستای تحقق دستورالعمل «امامعلی رحمان» رئیس جمهور تاجیکستان برای جلوگیری و کاهش تأثیر بیماری ویروس کرونا بر اقتصاد این کشور است.

وزارت توسعه اقتصادی تاجیکستان نیز در این زمینه  اعلام کرده دولت تاکنون وام بدون بهره از صندوق بین المللی پول (189.5 میلیون دلار)، صندوق های اعطای وام از بانک توسعه آسیا (50 میلیون دلار)، بانک جهانی (11.3 میلیون دلار)، بانک توسعه اسلامی ( 9.4 میلیون دلار) و همچنین دولت آلمان (یک میلیون یورو) دریافت کرده است.

پیش از این گزارش شده بود که دولت تاجیکستان انتظار دارد از حمایت مؤثر موسسات مالی بین المللی در حدود 70 میلیون دلار برای حمایت از اقتصاد این کشور برخوردار شود.

«جمال الدین نورعلی اف» معاون اول رئیس بانک ملی تاجیکستان نیز در این زمینه گفت: پیش بینی می‌شود کمک های بلاعوض از بانک توسعه آسیا به مبلغ 52.5 میلیون دلار و بانک جهانی به ارزش 16 میلیون دلار دریافت شود که برای توسعه اقتصاد کشور و سیستم بانکی آن بسیار مهم است.

وی خاطرنشان کرد: در نیمه اول سال در شرایط دشوار اقتصادی ، کشور از سازمان های بین المللی بالغ بر 300 میلیون دلار حمایت مالی دریافت کرده است.

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: تاجیکستان اقتصاد سازمان های بین المللی ویروس کرونا بین المللی میلیون دلار بانک توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۹۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران

تین نیوز

تیرماه امسال رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران برگزار می شود.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از کن نیوز، معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران از برگزاری "رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران" در تیرماه سال جاری خبرداد و گفت: هریک از فرودگاه های کشور دارای ظرفیت های سرمایه گذاری است که در قالب اطلس جامع سرمایه گذاری فرودگاه های کشور گردآوری شده و بناست در چنین رویدادی به سرمایه گذاران و بنگاه های اقتصادی ارائه شود.

علی عبدی اظهار کرد: معاونت برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی بر حسب وظیفه باید ضمن درنظر گرفتن منافع شرکت، شرایط را به گونه ای فراهم کند تا باتوجه به اوضاع اقتصادی، سیاسی و بین المللی در آینده آسیبی به اقتصاد شرکت فرودگاه ها وارد نشود.

وی با بیان اینکه زیرساخت ها باید به نحوی فراهم شود تا همواره شاهد رشد اقتصادی شرکت فرودگاه ها باشیم، گفت: درحال حاضر عمده تمرکز شرکت بر درآمد ناشی از پروازهای عبوری است اما اعتقاد داریم که این نوع درآمد باعث شده تا از بسیاری فرصت های درآمدی دیگر غافل شویم.

معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه ها با بیان اینکه در آینده ممکن است بحث درآمدهای هوانوردی دستخوش تغییر شود، گفت: این نوع درآمد هیچ گاه درآمد پایداری نیست و باید زیرساخت لازم برای ایجاد درآمدهای ثابت و پایدار ایجاد شود تا شرکت با تحولات سیاسی و بین المللی دچار ضرر و زیان نشود. بنابراین می بایست علاوه بر تلاش برای افزایش درآمد پروازهای عبوری، از ظرفیت های بالقوه موجود در فرودگاه های کشور به نحوی استفاده شود که شاهد افزایش درآمدهای پایدار در سایر حوزه های هوانوردی و همچنین درآمدهای غیر هوانوردی باشیم.

عبدی با بیان اینکه بیم آن می رود؛ با ضربه خوردن به درآمد ناشی از پروازهای عبوری، شرکت فرودگاه ها دچار مشکلات اساسی در پیشبرد طرح های توسعه فرودگاه ها و حتی انجام امورات جاری شرکت همچون پرداخت حقوق و دستمزد شود، گفت: کاپیتان نخجوانی بر مبنای نظر مقام عالی وزارت راه و شهرسازی به معاونت برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت ماموریت داده اند که سرمایه گذاری در فرودگاه های سراسر کشور به عنوان یک راهکار اساسی برای ایجاد درآمد ثابت و پایدار در دستورکار قرار گیرد.

وی ضمن اشاره به شعار امسال که مقام معظم رهبری بر جهش تولید با مشارکت مردم تاکید داشته اند، گفت: بدون شک با مشارکت مردم و سرمایه گزاران بخش خصوصی می توان تمامی فرصت های درآمدی را احصا کرد و جلوه ای تازه از فرودگاه های ایران در جهان به نمایش گذاشت.

معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی گفت: در تیر ماه امسال، "رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران" در سالن اجلاس سران باحضور وزیر راه و شهرسازی، کاپیتان نخجوانی معاون وزیر و مدیرعامل شرکت فرودگاه ها، مسئولان مربوطه، سفیران کشورهای هدف در ایران و سفیران ایران در سایر کشورها، اتاق های بازرگانی، اتاق های صنعت و معدن، فعالین تجاری و اقتصادی و صاحبان بنگاه های اقتصادی برگزار خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • تماس تلفنی پوتین و امامعلی رحمان
  • سازمان ملل هزینه بازسازی غزه را حدود ۵۰ میلیارد دلار برآورد کرد
  • بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • گزارش برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته «اسکوا» از اوضاع غزه
  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است
  • بانک‌های خصوصی استان کرمان هیچ کمکی به استان نمی‌کنند