Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@03:02:04 GMT

حسینی: به خاطر کرونا ۹ کیلو وزن کم کردم

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۶۹۳۲۵

حسینی: به خاطر کرونا ۹ کیلو وزن کم کردم

ایسنا/خراسان رضوی پاسور سابق تیم ملی والیبال گفت: بیش از یک ماه است که درگیر بیماری کرونا هستم و در این مدت ۹ کیلو وزن کم کم کردم و بیش از ۷۰ میلیون تومان خرج درمانم شد.

امیرحسینی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیتش پس از ابتلا به ویروس کرونا، اظهار کرد: خداراشکر وضعیتم خیلی بهتر است. در حال حاضر تمریناتم را به صورت انفرادی آغاز کرده‌ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجدد تست دادم که جواب آن منفی شد، اما پزشک، استراحت یک هفته‌ای تجویز کرده و به امید خدا از روز شنبه سر تمرینات تیم حضور پیدا خواهم‌کرد. با وجود این که تستم منفی شده، اما هنوز از ابتلای مجدد به این بیماری می‌ترسم.

وی افزود: بیش از یک ماه است که درگیر کرونا شده‌ام. در این یک ماه ۹ کیلو وزن کم کردم و بدنم ضعیف شد. سر تمرینات تیم سایپا به همراه چند نفر دیگر مبتلا شدیم. جزو کسانی هستم که نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی سخت‌گیرم و هیچ موقع فکر نمی‌کردم با وجود سخت‌گیری در رعایت پروتکل‌ها به کرونا مبتلا شوم.

پاسور سابق تیم ملی والیبال تصریح کرد: پس از ابتلایم به کرونا، یکی از فرزندانم سرفه کرد و حس کردم که او هم مبتلا شده است. همین موضوع باعث شد عصبی شوم و استرس زیادی داشته‌باشم. فشارهای عصبی باعث شد پس از ۱۵ روز که علائم به خصوصی هم نداشتم، تب کنم و وضعیتم بدتر شد، در نهایت هم یک هفته در بیمارستان بستری بودم.

حسینی ادامه داد: بیمارستان‌ها در شرایط خوبی قرار ندارند. بیمارستانی پیدا نمی‌کردم که در آن بستری شوم. اگر دکتر کیانی نبود، نمی‌دانم چه اتفاقی برایم رخ می‌داد. در بیمارستان با صحنه‌هایی روبرو شدم که افسردگی گرفتم. از مردم می‌خواهم به پرستاران و کادر درمان کمک کنند. پرستاری که در بیمارستان کارهای مرا انجام می‌داد، به کرونا مبتلا بود و پس از انجام دادن کار بیماران زیر سرم می‌خوابید. اگر به فکر خودمان نیستیم، به کادر درمان فکر کنیم که دیگر خسته شده‌اند و در این ۶ ماهه از جان مایه گذاشته‌اند.

وی عنوان کرد: شرایط خوبی در کشورمان نداریم. کرونا همچنان هیچ دارویی ندارد و همین کار را سخت‌تر کرده‌است. از تمام مردم تقاضا دارم حتما از ماسک استفاده کنند تا احتمال ابتلا کاهش یابد. در حال حاضر تمام مردم به لحاظ اقتصادی تحت فشار هستند. بخاطر یک بیماری بیش از ۷۰ میلیون تومان هزینه کردم. کسی که وضع مالی خوبی ندارد باید چه کند؟ حیف است که کسی به خاطر کم‌کاری و سهل‌انگاری، زندگی خود را از دست بدهد.

پاسور سابق تیم ملی والیبال در خصوص برگزاری مسابقات لیگ برتر والیبال در شرایط کنونی، خاطرنشان کرد: شاید ده‌ها سال این ویروس همراه باشد. نمی‌توان بی‌خیال کار و زندگی شد. مردم باید تعامل و همکاری داشته باشند و پروتکل‌ها را رعایت کنند تا بتوانیم با این ویروس مقابله کنیم. همانطور که مردم کشورهایی مانند ایتالیا، فرانسه، دانمارک، نروژ، سوئد و چین با یکدیگر همکاری داشتند و توانستند با این بیماری مقابله کنند. خیلی از بازیکنان و ورزشکاران هنوز دنبال مهمانی‌ رفتن و تفریح و گردش خود هستند و مسائل را رعایت نمی‌کنند، این اتفاقات باعث می‌شود کسانی هم که پروتکل‌ها را رعایت می‌کنند دچار مشکل شوند.

حسینی گفت: لیگ برتر چند ماه دیگر آغاز خواهدشد و بازیکنان در حال حاضر در دوران بدنسازی قرار دارند. چهار، پنج ماه است که در هیچ مسابقه‌ای به میدان نرفته‌ایم. وقتی به طور ناگهانی تمرینات را آغاز می‌کنید، بدن‌ ضعیف می‌شود. بازیکنان نباید فکر کنند به خاطر ورزش، بدن قوی‌تری دارند. در دوران بدنسازی، بدن در ضعیف‌ترین حالت خود به سر می‌برد. ورزشکار فشار زیادی به خودش وارد می‌کند و بدنش آمادگی هرگونه آسیبی را دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی کروناویروس سید امیر حسینی واليبال پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۹۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • سرانه مصرف سیب زمینی به ۴۵ کیلو رسید
  • ضرورت خرید حمایتی تخم مرغ در راستای کاهش زیان مرغداران
  • نیاز مرغ روزانه کشور کمتر از ۷ هزار تن است
  • قیمت جدید دام زنده اعلام شد
  • طرز پخت ۱۱۰ کیلو کابلی پلو با گوشت (فیلم)
  • (ویدیو) غذای خیابانی در پاکستان؛ پخت و سرو ۵۰۰ کیلو آب نخود با مرغ و تخم مرغ
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس