Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، نمایندگان در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی با دو فوریت لایحه «افزایش سرمایه شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار یا فرابورس ایران از طریق صِرف سهام با سلب حق تقدم» موافقت کردند.

جعفر قادری در موافقت با این لایحه، گفت: مردم استقبال بسیار خوبی از بازار بورس می‌کنند و اغلب سرمایه‌ها به این سمت کشیده می‌شود اما این نگرانی وجود دارد که اگر در مقابل حجم عظیم تقاضا، عرضه مناسب صورت نگیرد، ممکن است حباب قیمتی اتفاق بیفتد که یکی از راهکارهای جلوگیری از این مسئله عرضه کافی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: پیشنهاد وزارت اقتصاد و امور دارایی در قالب این لایحه دوفوریتی این است که امکانی فراهم شود تا دستگاه های اجرایی سهام خود را واگذار کرده و طرح‌های نیمه‌تمام خود را از این طریق تکمیل کنند.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مردم به جای آنکه دارایی خود را در کارهای سفته‌بازی ببرند، بهتر است منابع خود را در بازار بورس به کار گیرند.

قادری تأکید کرد: با تصویب این قانون، ظرفیت اقتصادی کشور توسعه پیدا می‌کند، درآمدهای مالیاتی افزایش می‌یابد، این قانون در راستای اقتصاد مقاومتی و کمک به اقتصاد کشور است و ما باید امکانی را فراهم کنیم تا نیاز مالی پروژه‌ها از طریق بورس تأمین شود.

در ادامه سید کاظم دلخوش نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس شورای اسلامی در موافقت با دوفوریت این لایحه گفت: ایران یکی از کشورهایی است که طی دهه گذشته در تقویت بازار بورس عملکرد خوبی داشته است و مجلس در دوره هشتم، قانون بورس و تقویت آن را تدوین و تصویب کرد.

وی با بیان اینکه بازار بورس اوراق بهادار ایران به نسبت بسیاری از کشورهای دیگر به خوبی عمل کرده است، گفت: برای آنکه شرکت‌های پذیرفته شده در بورس و فرابورس در سال ۹۹ بتوانند نسبت به افزایش سرمایه خود اقدام کنند، لازم است که هر چه سریعتر این لایحه به تصویب برسد.

همچنین علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی در مخالفت با دو فوریت لایحه مذکور، اظهار داشت: روزانه ۱۸۰۰ میلیارد تومان در بازار بورس سرمایه‌گذاری می‌شود و پنج ماه از سال گذشته و دولت هنوز مشخص نکرده که بر اساس چه طرح و ضابطه‌ای می‌خواهد سرمایه‌های بازار بورس را به کار گیرد.

وی تأکید کرد: این دولت در بازار سکه، ارز و بورس شفاف نیست و مجلس باید به طرح‌هایی رأی دهد که شفاف و ضد فساد باشد.

پربیننده ترین بیشترین ارزش معاملات سهام در بازار امروز/ «شستا» معرکه راه انداخت سنگین‌ترین صف‌های خرید و فروش امروز در بازار سهام/ نمادهای بانکی خط و نشان کشیدند دومین و سومین صندوق معامله‌پذیر دولتی چه زمانی عرضه خواهند شد؟ سنگین‌ترین صف‌های خرید و فروش امروز در بازار سهام/ تقاضای بانک‌‌ها کماکان پرحجم است بیشترین تغییر مالکیت حقیقی و حقوقی در بازار سهام/ خرابی هسته معاملات، سد راه حقیقی‌ها شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صحن علنی مجلس نمایندگان مجلس شورای اسلامی بورس افزایش سرمایه شرکت های بورسی مجلس شورای اسلامی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت مجلس شورای اسلامی بازار بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۹۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟

به تازگی در مجلس شورای اسلامی، نمایندگان بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ را اصلاح کردند اما این موضوع چه تاثیری بر بورس دارد؟

به گزارش ایسنا، بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ درخصوص دریافت مالیات برای اشخاص حقوقی و حقیقی است که توسط نمایندگان در روزهای اخیر اصلاح شده است، محمدرضا فلفلانی کارشناس بازار سرمایه درخصوص اینکه اصلاح این تبصره چه تاثیری در افزایش جذب سرمایه در بورس و بهبود وضعیت این بازار دارد به ایسنا گفت: همیشه یکی از دغدغه هایی که فعالان اقتصادی در فضای اقتصادی کشور داشتند این بوده که چطور بنگاه های اقتصادی، شرکت های تولیدی و خدماتی را بتوانند به سمت شفافیت در صورت های مالی سوق داده و بتوانند از حرکت شرکت ها به سمت شفافیت حمایت کنند.
وی ادامه داد: برای اینکه این اتفاق بیفتد و مشوقی برای شفافیت داشته باشیم قوانین و مقرراتی از گذشته در این زمینه وجود داشته است.

بازار سرمایه بستر شفافیت است

به گفته این کارشناس، بازار سرمایه کشور می تواند بستر شفافیت باشد و قاعدتا در فضای قانون گذاری و سیاست گذاری کلان کشور یکسری مشوق هایی به شرکت هایی که در بازار سرمایه پذیرش می گیرند ارائه می شود.
فلفلانی افزود: یکی از این مشوق ها قاعدتا یکسری معافیت های مالیاتی است، یکسری امکاناتی برای تامین مالی و ... است و وقتی شرکتی می خواهد وارد اکوسیستم بازار سرمایه شود و پذیرش بگیرد تا سهام آن شرکت به عموم مردم عرضه شود و تبدیل به سهامی عام شود یکسری الزاماتی که سازمان بورس تعیین کرده است را رعایت کند. 
وی یادآور شد: یکی از این الزامات شفافیت در حوزه مالی است و شرکت ها با توجه به زیرساخت هایی که ایجاد می کنند به سمت شفافیت سوق داده می شوند و در قبال آن می توانند از یکسری معافیت ها بهره مند شوند.
این کارشناس بازار سرمایه گفت: موضوعی که اخیرا مطرح شده بود این بود که این معافیت ها حذف یا کمرنگ شوند که در جلسه مجلس برگزار شد و این موضوع مورد بررسی قرار گرفت، قرار بر این شد که آن معافیت ها و مشوق ها همچنان وجود داشته باشد.
وی متذکر شد: با توجه به اینکه شرکت ها می توانند از قبال شفافیتی که ایجاد می کنند هم در تامین مالی شرکت اتفاق های مثبتی رقم می خورد هم می توانند از یکسری معافیت های مالیاتی هم بهره مند شوند. 

وجود معافیت ها عرضه اولیه ها را در بورس بیشتر می‌کند

فلفلانی گفت: پیش بینی می شود وجود این معافیت ها موجی از افزایش تقاضا در خصوص عرضه اولیه رقم بخورد به این معنا که شرکت ها و بنگاه های اقتصادی علاقمند باشند که سهام شان را در بازار سرمایه کشور عرضه کنند و اگر تابلوی معملات هم در کنار این موضوع رونق داشته باشد فضای نسبتا خوبی حاکم خواهد شد.

الزام‌های مالیاتی،‌ شرکت‌ها را به سمت بورس سوق می‌دهد

وی تاکید کرد: اخیرا شاهد سخت‌گیری‌هایی هم در حوزه مالیات و اداره دارایی بودیم، این موضوع می‌تواند شرکت‌ها را به سمت شفافیت سوق دهد، به نظر می‌رسد بنگاه‌های اقتصادی در حال حاضر به خاطر قوانین مالیاتی کشور ملزم به داشتن یکسری شفافیت‌هایی هستند احتمالا با خود فکر می‌کنند که حالا که این شفافیت‌های مالی را دارند از مزایای آن نیز استفاده کنند، مزایا در صورتی به این بنگاه‌ها اعطا می‌شود که در بازار سرمایه کشور بتوانند سهامشان را عرضه کنند بنابراین این موضوع می‌تواند در بلند مدت موجی را ایجاد کند که شرکت‌ها علاقه‌مند به عرضه سهام در بازار بورس باشند و این موضوع فضای مثبتی را در اکوسیستم اقتصادی کشور رقم بزند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد