Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام‌جمعه خمام با اشاره به فعالیت‌های جزیره‌ای انجام‌شده در حوزه فرهنگ و عدم انسجام دستگاه‌های ذی‌ربط گفت: تدوین نقشه مهندسی فرهنگی راهکاری مؤثر برای جلوگیری از پراکندگی اقدامات فرهنگی دستگا‌ه‌ها است.

به گزارش خبرگزاری فارس از خمام، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حامد اسدالله‌زاده در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای پروژه مهندسی فرهنگی در بخش خمام اظهار کرد: پس از بررسی‌های انجام‌شده به این نتیجه رسیده‌ایم که مسئله فرهنگ صرفاً با یک راهکار علمی و منسجم ساماندهی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به معضلات موجود در حوزه فرهنگ گفت: امروز متأسفانه شاهد هستیم که ازهم‌گسیختگی فعالیت‌های فرهنگی توسط دستگاه‌های ذی‌ربط و فعالیت‌های جزیره‌ای سبب شده تا شاهد موازی‌کاری در حوزه فرهنگ باشیم.

امام‌جمعه خمام با اشاره به وظیفه شورای فرهنگ عمومی در راستای ساماندهی اقدامات فرهنگی بیان کرد: تدوین نقشه مهندسی فرهنگی راهکاری مؤثر برای جلوگیری از پراکندگی اقدامات فرهنگی دستگا‌ه‌ها است.

اسدالله‌ زاده با بیان اینکه بخش خمام نخستین بخش از شهرستان رشت است که نقشه مهندسی فرهنگی برای آن تدوین می‌شود، افزود: موسسه سنجه سامانه گیلان مسؤولیت اجرای این طرح را بر عهده دارد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی بخش خمام با اشاره به اینکه مدت اجرای این پروژه هشت ماه پیش‌بینی‌شده است، گفت: پیش‌‌بینی‌های نظارتی لازم جهت اجرایی شدن پروژه نقشه مهندسی فرهنگی توسط دستگاه‌ها انجام‌شده است.

وی با بیان اینکه طرح تدوین نقشه مهندسی فرهنگی صرفاً یک طرح مطالعاتی نیست که بعد از مدتی در کتابخانه‌ها خاک بخورد، افزود: در این طرح برنامه یک‌ساله، برنامه چهارساله مطابق افق ۱۴۰۴ و برنامه ۱۶ ساله مطابق افق ۱۴۱۶ پیش‌بینی‌شده است.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: نقشه فرهنگی تدوین نقشه مهندسی فرهنگی حوزه فرهنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۰۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان وجود ۳۳۰ هزار دانش‌آموز در استان را ظرفیتی بزرگ برای توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان دانست - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی پیش‌ از ظهر امروز در دیدار با دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در کردستان برگزار شد، ضمن خیرمقدم به مهمانان؛ به روایتی از بازدیدهای میدانی از کتابخانه‌ شهرستان‌ها و بررسی مشکلات از نزدیک پرداخت و اظهار داشت: ظرفیت‌های فرهنگی و نیروهای انسانی مستعدی در کردستان وجود دارد که نیاز به توجه بیشتر است.

وی خواستار رسیدگی و توجه مسئولان کشوری به حوزه کتابخانه‌های کردستان شد و گفت: ساختمان کتابخانه، تجهیزات و نوع کتاب‌ها در سنندج نیاز به بازسازی و به‌روزرسانی دارد. توجه به حوزه کتاب و کتابخوانی موجب توسعه فرهنگی جامعه خواهد شد.

زیباسازی و شاداب‌سازی فضای کتابخانه‌ها در اولویت قرار گیرد

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با اشاره به اینکه در برخی از شهرستان‌ها تعداد اعضای کتابخانه‌ها کم است، تصریح کرد: فضاسازی، شاداب‌سازی و طراحی فضای داخلی کتابخانه‌ها در اولویت قرار گیرد تا باعث ترغیب مراجعه‌کنندگان شود چراکه در بازید میدانی که از بیجار داشتم وضعیت کتابخانه این شهرستان چندان مناسب بود.

وی افزود: زیباسازی فضای درونی و بیرونی کتابخانه‌های عمومی می‌تواند در جلب توجه عمومی مردم به این مکان مقدس فرهنگی بسیار تأثیرگذار باشد

پورذهبی با ابراز خرسندی از اینکه کردستان؛ هنرمندان، هنرپیشه، موسیقدانان و نویسندگان بسیار مستعد و در تراز دارد، عنوان کرد: حیف است که این همه ظرفیت و استعدادها به کار گرفته نشوند. خواستار توجه به این عزیزانمان هستیم.

اعتبارات لازم به حوزه کتابخانه‌های کردستان اختصاص یابد

وی وجود 330 هزار دانش‌آموز در استان را ظرفیتی بزرگ برای توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان دانست و اظهار کرد:  این دفتر آمادگی حمایت از ترویج مطالعه و کمک فکری را دارد. باید زمینه مطالعه ویژه اقشار مختلف در جامعه فراهم شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان تأکید کرد: نهاد کتابخانه‌های عمومی با توجه به ظرفیت‌های این حوزه، در راستای اجرای برنامه‌های فرهنگی و ترویج فرهنگ کتابخوانی تلاش کند تا بلکه زمینه دسترسی و عدالت فرهنگی بیش از پیش برقرار شود.

پورذهبی با تأکید بر اینکه اعتبارات لازم به حوزه کتابخانه‌های استان اختصاص یابد، ابراز داشت: کتابخانه مریوان، سقز، سروآباد و بیجار نیازمند توجه بیشتر هستند.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • نقاره‌زنی در اردبیل احیا می‌شود
  • نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی رونمایی می‌شود
  • نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی آماده رونمایی است
  • برنامه پیشرفت فرهنگی استان یزد به‌زودی رونمایی می‌شود
  • تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه
  • نگاه قرارگاهی در حوزه فرهنگ استان کرمانشاه
  • نگاه مطالبه‌گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول‌ آفرین است
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • قانون عفاف و حجاب قانونی و شرعی است که باید همه به آن پایبند باشند
  • ورود استاندار تهران به برخی موازی کاری‌ها در پاکدشت