Web Analytics Made Easy - Statcounter

آلبوم «صبح خیال انگیز» به خوانندگی امیررضا هراوی و همراهی تعدادی از هنرمندان شناخته شده موسیقی کشورمان از روز چهارشنبه پانزدهم مرداد ماه در دسترس مخاطبان قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار موسیقی خبرگزاری فارس، «صبح خیال انگیز» عنوان یکی از تازه ترین آلبوم های منتشر شده در فرآیند تولید و فروش محصولات موسیقایی کشورمان است که به خوانندگی امیررضا هِراوی و همراهی تعدادی از هنرمندانموسیقی کشورمان پیش روی شنوندگان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خواننده آذرماه سال ۹۸ تک آهنگ «صبح خیال انگیز» به آهنگسازی مهیار علیزاده را منتشر کرده بود.

«مَرده و حرفاش» با شعر سهیل حسینی، آهنگسازی امیررضا هراوی و تنظیم فریدون بهرامی، «شب ناگهان گذشت» با شعر آرمیتازند ، آهنگسازی امیررضا هراوی و تنظیم فریدون بهرامی، «صبح خیال انگیز» با شعر مرحوم حسین منزوی و آهنگسازی و تنظیم مهیار علیزاده، «حذر مکن» با شعر سهیل حسینی، آهنگسازی امیررضا هراوی و تنظیم فریدون بهرامی، «تو پاره دلمی» با شعر سهیل حسینی، آهنگسازی امیررضا هراوی و تنظیم فریدون بهرامی، «دلم دریا» با شعرآرمیتا زند، آهنگسازی امیررضا هراوی وتنظیم فریدون بهرامی، «از خانه بیرون می زنیم» با شعر محمد علی بهمنی، آهنگسازی و تنظیم مهیار علیزاده، «هنوز تا ته جانم» با شعر سهیل حسینی، آهنگسازی امیررضا هراوی و تنظیم فریدون بهرامی آثاری هستند که درآلبوم «صبح خیال انگیز» برای مخاطبان ارائه شده اند.

پدرام فریوسفی نوازنده ویولن یک، میثم مروستی نوازنده ویولن دو، نیلوفرمحبی نوازنده ویولا، آتنا اشتیاقی نوازنده ویولنسل با همراهی ارکستر «متروپلیتن» پراگ گروه نوازندگان این آلبوم را تشکیل می دهند که با نظارت ضبط کاوه عابدین در استودیو صبا و استودیو تلویزیون پراگ صورت گرفته است.

مهیار رجب پور (مدیر تولید)، مازیاربابا باشی (ضبط موسیقی)، فریدون بهرامی و مهیارعلیزاده (میکس و مستر)، معین حسنی (طراح) دیگر عوامل اجرایی این آلبوم را تشکیل می دهند.

آلبوم «صبح خیال انگیز» به خوانندگی امیررضا هراوی و تهیه کنندگی محسن رجب پور با مجوز دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توسط شرکت فرهنگی هنری «ترانه شرقی» در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.

********************************

«سرمست» با صدای اسحاق انور منتشر شد

 

اولین تک آهنگ گروه موسیقی «مانو» متشکل از امیربهزاد و نوید نیکبخت با شعر و صدای مرحوم اسحاق انور در قالب ترکیبی از موسیقی ایرانی و موسیقی غربی پیش روی مخاطبان قرار گرفت.

 

 

تک آهنگ «سرمست» عنوان اولین تجربه اجرایی گروه موسیقی «مانو» به هنرمندی امیربهزاد و نوید نیکبخت است که با شعر و صدای مرحوم اسحاق انور منتشر شد. در این قطعه جان جانکایا تنظیم کننده و نوید نیکبخت تهیه کننده دیگرعوامل اجرایی را تشکیل می دهند.

امیربهزاد در توضیح این قطعه نوشته است:

« قطعه سرمست اولین تجربه گروه مانو، اثری است شکل گرفته بر پایه همفکری، ساعت ها گفتگو و روز ها کار گروهی؛

 هدف ما از ساخت این قطعه تلفیق جدیدی از موسیقی ایرانی و موسیقی غربی بود که در سرمست این ترکیب به همراه موسیقی جز انجام شد. قطعه ای با شوریدگیِ بداهه جز و عشق و عرفان موسیقی ایرانی. فضایی که در موسیقیِ امروز ما آثار کمی در این فرم ارائه می شود و این دلیلی بود تا گروه مانو آن را تجربه کند.

یکی دیگر از اهداف بنده، نوید نیکبخت و اسحاق انور در قالب گروه مانو ماجراجویی در تلفیق موسیقی ایرانی با سایر موسیقی های اصیل دیگر بود؛ نوشتن موسیقی در فضای گروه و همچین ارتباط و همکاری با موزیسین های خارجی برای ارائه آثاری که به آن کمتر توجه شده است و البته کمک به فرهنگ شنیداری امروز موسیقی ایران.

اسحاق انور آسمانی شد ولی بی شک تاثیر تفکر و هنر او در مانو برای همیشه با ما خواهد بود.

و در آخر گروه مانو به زودی مجموعه ای را که برای آلبوم اول با اسحاق انور انجام شده بود و به علت درگذشت او نیمه کاره ماند را منتشر خواهد کرد. یادش گرامی»

نوید نیکبخت آهنگساز و یکی دیگر از اعضای گروه«مانو» نیز پیش از این درباره قطعه «سرمست» گفته بود: « در ضبط قطعه «سرمست» ما از گروه جان کایا به عنوان یک پیانیست ترکیه‌ای کمک گرفتیم. به هر حال موسیقی جز در کشور ترکیه از پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای برخوردار بوده که می‌توان گفت دارای بهترین موزیسین‌های جز خارج از هنرمندان آمریکایی هستند. جان کایا با تنظیم خوب خودش دقیقاً درک کرد که چه طور ریتم و هارمونی غربی را به آواز سنتی ایران ربط دهد. در این راستا هنرمندان دیگری از کشور استانبول نیز همراه ما بودند که فکر می‌کنم در ارتقای سطح کیفی این قطعه بسیار به ما کمک کردند.»

این آهنگساز و تهیه کننده درباره نحوه فعالیت های گروه تازه تاسیس «مانو» توضیح داد: «ایده و عقیده‌ای که در گروه مانو وجود دارد اصلاً پیچیده نیست. ما با تاسیس گروه  «مانو»در حقیقت می‌خواهیم رابطه‌های جدیدی بین موسیقی‌هایی که دوست داریم برقرار کنیم. در اولین مورد بین موسیقی جز و موسیقی سنتی این فرم مشترک صورت گرفت. به اعتقاد من قطعه «سرمست» که به عنوان اولین اثر گروه «مانو» در دسترس مخاطبان قرار می‌گیرد، پیچیدگی‌های خاص خود را دارد که یک موزیسین فوق‌العاده با درک بالا از ریتم و دستگاه‌های خارجی می‌توانست از آن سربلند بیرون بیاید. در این شرایط مرحوم اسحاق انور چنین موزیسینی بود که قبل از به نتیجه رسیدن کار از پیش ما رفت.

قطعه «سرمست» با مجوز شماره ۳۱۰-۱۳۹۹ دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شماره ۲۷۹۳۱ کتابخانه ملی  توسط موسسه «آژیراک هنر هشتم» و صدابرداری در استودیو «هنر هشتم» در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: موسیقی هنرمندان شعر اسحاق انور آلبوم آهنگ قطعه دسترس مخاطبان قرار مخاطبان قرار گرفت صبح خیال انگیز موسیقی ایرانی اسحاق انور گروه مانو منتشر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۰۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متاسفانه موسیقی ایران به پاپ منحصر شده است/ تاریخ انقضای موسیقی‌های بی سر و ته تمام می‌شود

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ کسری حاجی‌زاده خواننده، آهنگساز، تهیه کننده، مدیر هنری و مدیر شرکت فرهنگی و هنری «نوای هنر آرنا» است. وی از کودکی شروع به آموزش موسیقی و پیانو کرد و پس از یادگیری و اجرای چندین کنسرت هنرجویی علاقه‌مند به آواز شد. پس از فراگیری آواز کلاسیک و پاپ به عضویت گروه کُر و ارکستر «آوای شفق» درآمد و در چندین کنسرت در تالار وحدت، تالار اندیشه، سالن محک، ایوان شمس و … حضور داشت.

او همچنین به عنوان مدیر هنری سابقه همکاری با شبکه‌های مختلف تلویزیونی و همچنین برنامه تلویزیونی «باهمستان موسیقی» را دارد و در تولید و انتشار چندین هزار قطعه موسیقی به عنوان مدیر تولید و مدیر پخش نقش بسزایی داشته است. با این هنرمند گفت‌وگویی انجام دادیم از نظرتان می‌گذرد:

کمی درباره مشکلات گروه کُر در ایران صحبت کنید.

مشکلاتی که درباره هنر در ایران وجود دارد فقط مختص به گروه‌های کُر نیست ولی بیشترین مشکلات مختص گروه‌های کر و ارکستر‌ها است. مگر می‌شود از هیچ سمت حمایتی از این گروه‌ها نشود؟ آنقدر بی تفاوتی به گروه‌های کُر و ارکستر‌ها شده است که بیشتر آنها تعطیل شده‌اند و دیگر کسی تمایل به همکاری ندارد و ترجیح می‌دهند یا در گروه‌های پاپ فعالیت کنند یا به کار‌های غیر از موسیقی بپردازند. متاسفانه نه حمایت از سوی ارگانی صورت می‌گیرد و نه اطلاع رسانی درستی از این گروه‌ها می‌شود در نتیجه انگیزه‌ای برای اعضای این گروه‌ها نمی‌ماند.

مخاطب امروز با کنسرت‌های گروه کُر ارتباط برقرار می‌کند؟

مخاطب امروز پذیرای چیزی است که آن را ببیند. وقتی کسی غذایی را نه هرگز دیده و نه هرگز خورده معلوم است که پذیرای آن نمی‌شود. تمام تبلیغات، تمام سالن‌ها و تمامی رسانه‌ها تمایل زیادی برای نشان دادن این گروه‌ها ندارند، چون سال‌های سال است که فقط به موسیقی پاپ اهمیت داده شده و درآمد بالایی از این راه دارند. انگار موسیقی پاپ انحصار موسیقی ایران شده است. نه فقط گروه‌های کر بلکه ما در چند سال اخیر تبلیغاتی از اجرا‌های سنتی، گروه‌های بانوان و دیگر گروه‌ها هم نمی‌بینیم.

چه مخاطبانی جذب این کنسرت‌ها می‌شود؟

متاسفانه الان مخاطبانی که عاشقانه این فضا را دوست دارند یا از قدیم با این گروه‌ها آشنا بودند فقط مخاطب این کنسرت‌ها هستند. مشکل ما ریشه‌ای است و زمان می‌برد تا حل شود. آموزش‌هایی که در فضای مجازی داده می‌شود به این مشکلات دامن زده است. بیشتر اساتیدی که واقعا سواد بالایی در موسیقی دارند بیکار نشسته اند تا عده‌ای با آموزش‌های تجربی بدون اصول این مشکلات را بیشتر کنند.

در کشور‌های دیگر به چه صورت است؟

بر خلاف ایران در کشور‌های اروپای غربی از دوران رنسانس با این فضا آشنایی دارند و در کلیسا‌ها گروه‌های کر فعالیت داشتند و آواز‌های مذهبی اجرا می‌کردند و در دوران باروک به اوج خودش رسید. علاوه بر آن وقتی از دوران کودکی در مدارس موسیقی تدریس می‌شود همه افراد گوش موسیقیایی دارند و درست را از غلط به راحتی تشخیص می‌دهند. برای همین است که خوانندگان آنها همه بسیار کوک و ژوست اجرا می‌کنند، چون مردم به راحتی فالش خواندن خواننده را متوجه می‌شوند. علاوه بر تمامی این جریانات مردم تصمیم می‌گیرند که چه نوع موسیقی را گوش دهند نه اینکه برای آنها تصمیم گرفته شود.

آیا ارکستر و گروه کر در ایران با شکست مواجه شده است؟

هنر همیشه راه خودش را پیدا می‌کند و یک زمانی تاریخ انقضای این موسیقی‌های بی سر و ته هم تمام می‌شود، اما با سیاست‌های گرفته شده در ارتباط با ارکستر‌ها و گروه‌های کر فعلا دچار یک خفقان بزرگی شدیم که امیدوارم به زودی با حمایت مسئولین از این بحران بزرگ عبور کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نظر علیرضا طلیسچی درباره حضورش در شب‌های زودیاک و آهنگ پرطرفدارش «پاقدم»
  • ببینید | نماهنگ «نحن المقاومون» با صدای ابوذر روحی منتشر شد
  • راهیابی هنرمندان چهارمحال و بختیاری به جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس
  • نشست ماهانه هنرمندان موسیقی با اجرای ۵ کنسرت
  • از دلنوشته غم‌انگیز آقای پژوهشگر تا قصه یک پل موسیقایی در روسیه!
  • برگزاری پنج کنسرت در نشست ماهانه هنرمندان موسیقی
  • مسعود فروتن «همسر» را شنیدنی کرد
  • موسیقی ایران به پاپ منحصر شده است/ تاریخ انقضای موسیقی‌های بی سر و ته تمام می‌شود
  • متاسفانه موسیقی ایران به پاپ منحصر شده است/ تاریخ انقضای موسیقی‌های بی سر و ته تمام می‌شود
  • شنیدن فهرست بهاری خوانندگان در اردیبهشت/ «غزه» همچنان مهم است!