Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@22:30:59 GMT

سبک معماری رومی متعلق با اقلیم ایران سازگار نیست

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۷۱۰۸۹

سبک معماری رومی متعلق با اقلیم ایران سازگار نیست

نایب رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان گفت: سبک یونانی که اکنون در کشور ما تبدیل به یک معضل شده است متعلق به اروپا است و با اقلیم ایران سازگار نیست برای برخورد با این پدیده باید اراده وسیعی در سطح مدیران کشوری و مهندسان طراح به وجود آید.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علی محجوب، امروز چهارشنبه - ۱۵ مردادماه - در نشستی خبری با اصحاب رسانه، اظهار کرد: هر شکل و شمایل ساختمانی متعلق به یک اقلیم و یک فرهنگ است، کشور ما با اقلیم‌های متفاوت سابقه چندهزار ساله در اقلیم‌های مختلف دارد که برخی از انها تبدیل به شاهکارهای و اثار فاخر معماری دنیا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در معماری کشورمان چهار سبک شاخص معماری داریم اگر سبک‌های معماری در جای مناسب استفاده نشوند مشکل ایجاد می‌کنند.

نایب رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان گفت: سبک یونانی که اکنون در کشور ما تبدیل به یک معضل شده است متعلق به اروپا است و با اقلیم ایران سازگار نیست برای برخورد با این پدیده اراده وسیعی در سطح مدیران کشوری و مهندسان طراح باید ایجاد شود.

محجوب افزود: در تمام ضوابط بالا دستی اشاره شده که این نماها خلاف است اما در عمل با اراده سودا گران بحث ساختمان این اتفاق می‌افتد در تلاش هستیم که این پدیده را کمتر کنیم تا در کشور ما نیز سبک معماری مخصوص به خودمان اجرایی شود. با همبستگی بین اورگان های مختلف و مهندسان طراح این پدیده کم رنگ شده و از بین برود.

نایب رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان گفت: قسمت عمده‌ای از هزینه یک ساختمان را قیمت زمین تشکیل می‌دهد و ساخت و ساز برای سازنده باید سود منطقی داشته باشد، بنابراین نمی‌توانیم صرفاً سودا گران را در این موضوع دخیل بدانیم.

محجوب افزود: کاهش ارزش پول ملی و مشکلات اقتصادی باعث می‌شود ما چنین پدیده‌هایی رو به رو شویم.

وی با بیان اینکه اولین گام برای احداث یک ساختمان طرح معماری آن است، گفت: از دی ماه ۹۷ کنترل نقشه‌های معماری را شروع کرده‌ایم که بر اساس ان مهندسان مکلف به رعایت مبحث نوزدهم مقررات ملی ساختمان هستند و اکنون در نقشه‌های معماری جزئیات پنجره‌ها و پوسته‌هایی که با فضای بیرون در تماس هست را می اورند این اولین گام در موضوع صرفه‌جویی انرژی تا رسیدن به ساختمان‌های سبز است.

کد خبر 437350

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ساختمان سازمان نظام مهندسی ساختمان اصفهان نخاله های ساختمانی معماری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کشور ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۱۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ژاله معماری، عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) در یک گفتگوی رادیویی درباره چالش‌های ورود باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی اظهار كرد: فرآیند خصوصی‌سازی موانع زیادی دارد و تنها مختص باشگاه‌ها نیست. در سایر كشورها نیز این چالش‌ها وجود دارد. متأسفانه در ایران خصوصی‌سازی به تعویق افتاده در حالی که چالش خصوصی‌سازی در همه صنایع وجود دارد.

معماری در این باره ادامه داد: امروز با توجه به فشارهای AFC و تعویق ایجاد شده در آن، خصوصی‌سازی باشگاه‌ها تنها راه ممكن بود. باید به بعد از این فكر كرد چرا كه در شرایط موجود خصوصی‌سازی بهترین راه‌حل بوده است. خصوصی‌سازی نسخه‌ای بوده كه با شرایط موجود حداكثر همخوانی را دارد.

هلدینگ خلیج‌فارس و بانک‌ها تخصص كافی برای مباحث مالی و ترازنامه‌ها را دارند. اما بقای تیم‌ها در بازی‌های آسیایی و توقعات هواداران، مورد نگرانی است و باید فكر خوبی برای آن موارد كرد تا كمترین آسیب وارد شود و فرآیند انتقال و افزایش سهم بازار انجام شود. امید می‌رود با تقویت فعالیت‌های اقتصادی این ۲ باشگاه شرایط خوبی را شاهد باشیم.

معماری با اشاره به انتقال‌های مشابه در سایر كشورها خاطرنشان كرد: خصوصی‌سازی بسیار حساس است و با توجه به جمعیت فوتبال دوست ایران باید مراقبت بیشتری از آن صورت گیرد تا به تدریج هلدینگ‌ها و بانک‌ها بتوانند سهام را وارد فرابورس كرده تا به سوددهی برسد و سهم هواداران بیشتر شود و به ۵۱ به ۴۹ برسیم. كسانی كه برای این نسخه تصمیم‌گیری كردند، به همه شرایط آن واقف بودند.

عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به پیش‌بینی موانع این مسیر گفت: دولت باید بخش خصوصی را حمایت كند و منابع درآمدی حق پخش و قانون کپی‌رایت نیز برای باشگاه‌ها فراهم شود. توجه بخش خصوصی در قسمت تربیت بازیكنان و خریدوفروش آنها قرار دارد و باید مراقب بود توسعه ورزش در اولویت‌های بعدی قرار نگیرد. البته در همه دنیا این‌گونه است و به همین دلیل دولت با حساسیت بالایی خصوصی‌سازی را انجام می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چاپ سوم «سیطره» در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران؛ یک خانه و کوچه‌اش پیدا شد!
  • جزییات کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران اعلام شد
  • تولید چادرهای امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران
  • «دریای پارس» یادگاری برای ایران به بهانه روز خلیج فارس
  • تقویت همکاری ایران و عراق برای مقابله با پدیده گرد و غبار