Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مطالعه نشان می‌دهد که ثروت زنان در عربستان سعودی ۴۲ درصد از کل ثروت زنان خاورمیانه را تشکیل می‌دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، زنان عربستانی در دوره اخیر رهبری صحنه اقتصاد را بر عهده دارند طوری که برخی این مسأله را به چشم‌انداز ۲۰۳۰ این کشور مرتبط می‌دانند و برخی از تاجران نیز معتقدند که زنان سعودی پیش از چشم‌انداز نیز با قدرت در صحنه بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطالعه صورت گرفته توسط مجله آمریکایی "فوربس" نشان داد که زنان در عربستان سعودی حدود ۳۲۷ میلیارد دلار ثروت دارند، مبلغی که تقریباً ۴۲ درصد از کل ثروت حدود ۷۸۶ میلیارد دلاری زنان در خاورمیانه را تشکیل می‌دهد.

ارتباط با چشم‌انداز ۲۰۳۰

در همین راستا، "اعتماد المسعری"، تاجر زن سعودی درباره نقش زنان در کارآفرینی در عربستان، اظهار کرد: زنان بازرگان و تاجر در عربستان سعودی از دیرباز تاکنون حضور داشته‌اند.

وی به اسپوتنیک گفت: هیچ ارتباط مستقیمی میان چشم‌انداز ۲۰۳۰ و زنان تاجر سعودی وجود ندارد و این چشم‌انداز تنها پوشش آنها را برداشته و آنها را به عنوان زنان تاجر برجسته به جهان نشان داد. زنان تاجر برجسته‌ای مدت‌ها قبل از مطرح شدن چشم‌انداز ۲۰۳۰ وجود داشتند که در زمینه‌های مختلف ازجمله بازار صنایع اساسی و تجاری و بورس و سهام فعالیت داشته‌اند.

در همین حال، غدیر الطیار، روزنامه‌نگار و مشاور برنامه ریزی و توسعه وزارت آموزش و پرورش عربستان تصریح کرد: چشم‌انداز ۲۰۳۰ توجه زیادی به زنان و میزان سهم آنها در بخش تجارت و سرمایه گذاری داشته و بیشتر بر افزایش سهم زنان در این امر متمرکز بوده است.

وی افزود: "علاوه بر بخش صنایع که انتظار می‌رود زنان نقش بیشتری در آن ایفا می‌کنند، هدف این چشم انداز فراهم کردن فرصت‌های شغلی برای حدود یک میلیون زن سعودی با آغاز سال ۲۰۳۰ است".

الطیار ادامه داد: زنان کارآفرینی در عربستان وجود دارند که موفق به راه‌اندازی مشاغل خود و پیشی گرفتن از برخی از مردان شده‌اند.

لینک کوتاه: asriran.com/0036mc

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: عربستان زنان چشم انداز ۲۰۳۰ ثروت زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۱۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض

همزمان با تشدید جنگ اسرائیل در غزه و ناکامی در اجرای قطعنامه آتش بس و مذاکرات سیاسی برای دستیابی به توافق میان اسرائیل و حماس، آنتونی بلینکن وزیر خارجه امریکا پس از سفر به چین به عربستان سعودی می رود.

به گزارش ایرنا، رسانه آمریکایی اکسیوس روز سه شنبه به وقت محلی به نقل از دو مقام آمریکایی و یک مقام عرب گزارش داد که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا پس از سفرش به چین، این هفته قصد دارد به عربستان سعودی سفر کند.

به گفته این منابع، انتظار می رود بلینکن در نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد که ۲۸ تا ۲۹ آوریل (۹ و ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳)  در ریاض برگزار می شود، شرکت کند.

بلینکن همچنین با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی و دیگر رهبران منطقه ای دیدار خواهد کرد.

دولت بایدن به کار به سمت یک توافق بالقوه که می تواند راه را برای عادی سازی روابط عربستان با اسرائیل هموار کند، ادامه می دهد، اما اکثر مقامات آمریکایی آن را یک رویا تلقی می کنند.

مقامات آمریکایی می گویند بلینکن همچنین در نظر دارد با سفر به سرزمین های اشغالی,  با بنیامین نتانیاهو  نخست وزیر اسرائیل  و دیگر مقامات ارشد این رژیم دیدار کند.

بلینکن هفته گذشته در دیدار با رهبران یهودی-آمریکایی گفت که امیدوار است در اواخر آوریل یا اوایل ماه می در اسرائیل باشد. جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، سفر برنامه ریزی شده خود به عربستان سعودی را سه هفته پیش به دلیل آسیب به قفسه سینه و شکسته شدن یک دنده اش، به تعویق انداخت.

انتظار می رفت سالیوان با ولیعهد عربستان دیدار کند تا پیش نویس معاهده دفاعی آمریکا و عربستان سعودی و تفاهمات مربوط به حمایت واشنگتن از برنامه هسته ای غیرنظامی عربستان را مورد بحث قرار دهد.

مقامات آمریکایی  امیدوارند این توافقنامه ها بتواند راه را برای عادی سازی روابط با اسرائیل هموار کند و به توافقی دوجانبه با سعودی ها برسند و به طور بالقوه آن را به نتانیاهو ارائه کنند، که یکی از شرایط توافق، تعهد به راهکار دو کشوری باشد.

در این صورت، نتانیاهو با یک انتخاب روبرو می شود: اگر موافقت کند، می تواند یک توافق صلح  با عربستان سعودی را به دست آورد. اگر او نه بگوید، ممکن است به عنوان یک مرد  مخالف جلوه کند و حمایت باقی مانده از سوی آمریکا را  از دست بدهد.

با ادامه جنگ اسرائیل و حماس و چند ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، مقامات کاخ سفید و وزارت امور خارجه آمریکا اذعان می کنند که شانس بسیار کمی برای دستیابی به توافقنامه عادی سازی روابط میان عربستان و اسرائیل وجود دارد.

موانع پیش روی این توافق شامل جنگ در غزه، وابستگی نتانیاهو به شرکای ائتلاف راست افراطی خود و سیاست داخلی آمریکا است. سعودی‌ها به صراحت اعلام کرده‌اند که برای پیشبرد عادی‌سازی روابط با اسرائیل، جنگ غزه باید پایان یابد و دولت اسرائیل باید به یک مسیر غیر قابل بازگشت به سمت راه کاردو کشور متعهد شود.

به نظر نمی رسد نتانیاهو به سمت پایان دادن به جنگ حرکت کند و او نه تنها با راهکار  دو کشوری مخالف است، بلکه صرفاً ایده اجازه دادن به تشکیلات خودگردان فلسطین در اداره غزه پس از جنگ را رد می کند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بلینکن : سعودی ها همچنان مایل به عادی سازی روابط با اسرائیل هستند بلینکن باز هم راهیِ اسرائیل می شود

دیگر خبرها

  • چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟
  • کاخ سفید : ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می شود
  • آمریکا: ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می‌شود
  • ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال می شوند
  • ملک سلمان را به بیمارستان بردند
  • پادشاه سعودی به بیمارستان منتقل شد
  • عربستان به دنبال جذب سرمایه‌گذار برای پروژه نئوم
  • ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال خواهند شد
  • سفیر ایران: امسال ۹۰ هزار ایرانی عازم حج خواهند شد
  • بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض