Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر احزاب آزادی خواه کشمیر در گفتگو با تسنیم اعلام کرد: مردم مسلمان کشمیر هرگز اشغال سرزمینشان توسط هند را نخواهند پذیرفت. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه ای خبرگزاری تسنیم؛ همزمان با فرا رسیدن اولین سالگرد لغو خودمختاری کشمیر توسط هند موج بزرگی از اعتراضات در سراسر جهان به راه افتاده و به خصوص مسلمانان در کشورهای مختلف خواهان توجه سازمان‌ها و نهادهای مسئول جهانی به وضعیت وخیم مسلمانان کشمیر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن بنّا» دبیر احزاب آزادی خواه کشمیر و نماینده مردم این منطقه در شورای حقوق بشر سازمان ملل در گفتگو با تسنیم شرایط و تحولات یک سال گذشته کشمیر را بازگو کرد. این مصاحبه را بخوانید:

تسنیم: به عنوان یک مهاجر کشمیری که همزمان با ورود نظامیان هندی مجبور به ترک آن شده اید با چه وضعیتی روبرو هستید؟

حسن بنا: مهاجرینی که از کشمیر اشغالی فرار کرده و به کشمیر آزاد آمده اند با استقبال دولت اسلام آباد و میهمان نوازی ساکنین کشمیر روبرو شده اند.ولی این هم حقیقت است که نباید فراموش کنیم که هیچ کجا وطن انسان نمی شود و به همین دلیل کشمیری های ساکن آزاد کشمیر آرزو دارند که بازهم به وطن خود بازگردند.

تسنیم: از این روزهای کشمیر بگویید و اینکه چه شرایطی در کشمیر حاکم است؟

حسن بنا: در رابطه با وضعیت کنونی کشمیر اشغالی باید بگویم حتی توصیف این وضعیت در قالب الفاظ کار ساده ای نیست زیرا وضعیت در بحرانی ترین حد خود قرار دارد. و مردم کشمیر با شرایط بدی مواجه هستند. کشمیری که روزگاری ایران صغیر نامیده می شد اینک تبدیل به یک پادگان نظامی شده است. مردم کشمیر هنوز هم در حبس اجباری خانگی به سر می برند. نظامیان هندی بدترین و ظالمانه ترین شیوه سرکوب را علیه مسلمانان کشمیری به کار می گیرند.

من تصور می کنم از یک سال گذشته شرایط کشمیر تبدیل به قیامت شده است. کمر مردم کشمیر طی این یکسال شکسته شد. از اقتصاد گرفته تا آموزش و بهداشت در کشمیر رو به نابودی کامل است. نظامیان هندی به خود اجازه می دهند که درها را شکسته و وارد خانه ها شوند. اشیاء گرانبها را بدزدند، اهالی منزل را مورد ضرب و شتم قرار دهند.

تسنیم: آیا نظامیان هندی پس از قتل جوانان کشمیری در دادگاه تحت پیگرد قرار می گیرند؟ دلیل اصلی لغو خودمختاری کشمیر توسط هند چیست؟

حسن بنا: می دانیم که قوانینی در هند به تصویب رسیده که باعث می شود نظامیان هندی پس از قتل جوانان کشمیری پاسخ گوی هیچ کسی نباشند. جوانان کشمیری در عملیات‌های بی‌دلیل و ساختگی به شهادت می‌رسند و نظامیان هندی پس از قتل مردم کشمیر پاسخگوی هیچ دادگاهی نیز نخواهند بود.

در کشمیر مسلمانان اکثریت را تشکیل می دهند و هند در تلاش است تا اکثریت مسلمان منطقه را تبدیل به اقلیت کند. لغو خودمختاری کشمیر در اصل برای از بین بردن قدرت مسلمانان در کشمیر است و تلاش می کند تا دقیقا به روشی که اسرائیل فلسطین را اشغال کرد کشمیر را کاملا اشغال کند.

تقدیر از ایستادگی و آزادی خواهی مردم کشمیر همزمان با روز شهدای کشمیرواکنش‌ها به صحنه دلخراش قتل پیرمرد کشمیری توسط نظامیان هندی مقابل نوه خردسالشنظامیان هندی نوجوان 12 ساله کشمیری را با کامیون زیر گرفتندگذشت 10 ماه از حبس خانگی مردم کشمیر توسط نظامیان هندی و مرگ 142 جوان مسلماندیده بان حقوق بشر: استفاده ابزاری هند از تجاوز زنان کشمیری علیه آزادی‌خواهان افزایش یافته است

متاسفانه هنوز هم رسانه های کشمیری تحریم شده اند و نمی توانند اخبار را گزارش کنند و حقایق را به مردم جهان بگویند. از سوی دیگر رسانه های وابسته به دولت هند به صورت کامل آزادی عمل پیدا کرده اند و تلاش می‌کنند حقایق را تغییر داده و به نفع هند گزارش منتشر کنند. این یک فضای مسموم است که باعث می شود مردم جهان حقایق را در مورد کشمیر ندانند.

تسنیم: آیا این امکان وجود دارد که آمریکا و دیگر کشورهای غربی به فکر حمایت از مسلمانان کشمیری بیفتند؟

حسن بنا: من فکر می کنم آمریکا و کشورهای غربی به دنبال منافع خود هستند به این دلیل حاضر نیستند از مسلمانان کشمیری دفاع کرده و در مورد آنها اقدامی داشته باشند. اگر کشمیر هم نفت داشت آمریکا سال ها قبل به آن ورود می کرد و از حقوق مردم آن سخن می گفت.

البته برخی رسانه ها طی سال های اخیر توانسته اند گزارش هایی واقعی از کشمیر منتشر کرده اند و این جای خوشحالی دارد. من به نوبه خود از تمام کشورهایی که به حمایت از مردم مظلوم کشمیر روی آورده اند قدر دانی می کنم. به خصوص جمهوری اسلامی ایران که همراه مسلمانان کشمیری بوده است.

در سال 2018 و 2019 سازمان ملل دو گزارش مفصل راجع به کشمیر منتشر کرد که برای محکوم کردن هند در جهان کافی است. اولین گزارش وقتی منتشر شد دولت هند به شدت تحت فشار قرار گرفت. البته دبیر کل سازمان ملل تاکید کرد: این تنها گزارش یک کمیته ساده نیست بلکه گزارش هایی که 193 کشور جهان آن را تائید کرده اند و نباید نسبت به آن نگاهی ساده اندیشانه داشت.

تسنیم: برخی رسانه های هندی مدعی هستند که مردم کشمیر تصمیم هند راجع به خود را پذیرفته اند. آیا این حقیقت دارد؟

حسن بنا: حق تصمیم گیری در مورد سرنوشت چیزی نیست که قوانین بشری بتواند آن را تعیین کند این حق خدادادی برای مردم کشمیر است هر انسانی مختار است برای سرنوشت خود تصمیم بگیرد و دولت هند نیز نمی تواند با تصویب یک قانون آن را از مردم کشمیر بگیرد. ما هرگز از حق مسلم خود دست برنمی داریم حتی اگر مجبور شویم قربانیان زیادی در این راه بدهیم.

این دروغ پردازی هندی هاست که می گویند کشمیری ها تصمیم ما را برای لغو خودمختاری و الحاق به خاک هند پذیرفته اند. اگر این خبر دروغ واقعیت دارد پس به من بگوئید چرا اینک بیش از 900 هزار نظامی هندی در کشمیر حضور دارند و این منطقه را تبدیل به یک زندان بزرگ روباز کرده اند.

اگر واقعا کشمیری ها آنها را می پذیرفتند اجرای حکومت نظامی در کشمیر کاملا بی معنی است به خصوص که طی روزهای اخیر (منتهی به اولین سالگرد لغو خودمختاری کشمیر) حکومت نظامی در منطقه به شدت تشدید شده و نشان می دهد که مردم کشمیر به هیچ عنوان تصمیم دولت هند علیه خود را نپذیرفته اند و نخواهند پذیرفت.

تسنیم:  در مورد وضعیت مسلمانان و دیگر اقلیت های مذهبی هند چه نظری دارید؟

حسن بنا: اما وضعیت مسلمانان در هند . به طور کلی وضعیت اقلیت های مذهبی در هند خوب نیست و همه جهان این را می‌دانند. حکومت مودی خود تشکیل شده از افکار افراط‌گرای هندو است و به این اعتقاد دارد که هندوها نژاد برتر زمین هستند. هدف آنها اخراج تمام مسلمانان و دیگر اقلیت های مذهبی از هند است.

تخریب مسجد بابری یا تصویب قانون تبعیض مذهبی و لغو حقوق شهروندی مسلمانان تنها بخش کوچکی از آرمان ناپاکی است که دولت کنونی هند آن را دنبال می کند.

مردم کشمیر هرگز دست از مبارزه برنمی دارند. ما معتقدیم همانگونه که انگلیس از شبه قاره اخراج شد هند هم از کشمیر اخراج خواهد شد به این دلیل هرگز دست از مبارزه بر نمی‌داریم.

در رابطه با کشمیری های ساکن کشمیر اشغالی با دیگر کشمیری های جهان باید بگویم این کار بسیار سخت است زیرا تمام روش های ارتباطی داخل کشمیر قطع شده است و به خصوص از یک سال گذشته که هند شرایط بسیار سختی را در کشمیر به وجود آورده است.

تسنیم: آیا از زمان شروع لغو خودمختاری کمشیر توانسته اند با عزیزان خود که در این منطقه ساکن هستند ارتباط بگیرید؟

حسن بنا: متاسفانه طی این مدت کشمیری های ساکن دیگر نقاط جهان از مرگ عزیزانشان یا سایر اخبار بی اطلاع بودند. بعد از مدتی هند تحت فشارهای جهانی و صرفا برای رفع مسئولیت خود سرویس دهی اینترنت 2G را در کشمیر آغاز کرد. در حالیکه دیگر نقاط هند اینترنت 4G داشتند. ارتباط گرفتن با این سرعت ضعیف هم بسیار سخت و باعث حل مشکلات مردم کشمیر نشد.

هنوز هم وقتی به ساکنان کشمیر زنگ می زنیم آنها از ترس شنود حکومت هند و نظامیان دهلی نو تنها به گفتن این جمله که حال شما چطور است اکتفا می کنند و نمی توانند شرایط و وخامت وضعیت خود را گزارش کنند. آنها می ترسند که اگر حرفی راجع به شرایط بزنند تحت تعقیب دولت هند قرار گرفته و بازداشت شوند.

انتهای پیام/.

R1475/P/S8,87,91/CT12 واژه های کاربردی مرتبط اخبار"هند" کمیسیون حقوق بشر اسلامی اخبار "پاکستان" کشمیر بیشتر بخوانید... درخواست پاکستان از شورای امنیت برای تشکیل جلسه ویژه با موضوع کشمیر اعتراض سیاستمدار برجسته هندی به سیاست‌های دولت دهلی‌نو علیه مسلمانان کشمیر تشدید فشار بر مسلمانان کشمیر همزمان با فرارسیدن سالروز لغو خودمختاری این منطقه قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... درخواست پاکستان از شورای امنیت برای تشکیل جلسه ویژه با موضوع کشمیر اعتراض سیاستمدار برجسته هندی به سیاست‌های دولت دهلی‌نو علیه مسلمانان کشمیر تشدید فشار بر مسلمانان کشمیر همزمان با فرارسیدن سالروز لغو خودمختاری این منطقه واژه های کاربردی مرتبط اخبار"هند" کمیسیون حقوق بشر اسلامی اخبار "پاکستان" کشمیر پربیننده‌ترین اخبار بین الملل ۱ لبنان|آخرین آمار تلفات انفجار مهیب بیروت؛ ۱۰۰ کشته، بیش از ۴ هزار زخمی/ اعلام حالت فوق العاده دو هفته‌ای +فیلم و عکس ۲ کارکنان کدام سفارتخانه‌ها در انفجار بیروت کشته یا زخمی شدند؟ ۳ اولین بیانیه حزب الله لبنان پس از انفجار مهیب بیروت ۴ دیاب: ۲۷۵۰ تن نیترات آمونیوم در انفجار بیروت منفجر شد ۵ آخرین آمار و ارقام رسمی لبنان درباره تلفات انفجار بیروت ۶ چرا سران صهیونیست به تهدید مجدد ترور سید حسن نصرالله روی آوردند؟ ۷ آخرین تحلیل‌ها از انفجار بیروت| الاخبار: بهره‌برداری سیاسی عربستان و آمریکا از مصیبت لبنانی‌ها ۸ چرایی وحشت حکام عرب حاشیه خلیج فارس از شکست احتمالی ترامپ مهمترین اخبار بین الملل اخبار لحظه به لحظه از انفجار بیروت|بازگشت هزاران نفر به منازل تا چندماه ممکن نیست/ اعلام خسارت ۵ میلیارد دلاری وقتی مصیبت لبنانی‌ها عرصه تسویه‌حساب مغرضانه عربستان می‌شود آخرین تحلیل‌ها از انفجار بیروت| الاخبار: بهره‌برداری سیاسی عربستان و آمریکا از مصیبت لبنانی‌ها خسارت ۵ میلیارد دلاری لبنان از انفجار بیروت / تحقیقات درباره انفجار آغاز شد مهمترین اخبار تسنیم روحانی: عید غدیر عید سیاست و حکومت است/ دشمنان نمی‌توانند نظام اسلامی را از مردم بگیرند اخبار لحظه به لحظه از انفجار بیروت|بازگشت هزاران نفر به منازل تا چندماه ممکن نیست/ اعلام خسارت ۵ میلیارد دلاری تلاش ۵ گروه برجسته ایرانی برای ساخت واکسن کرونا/ مطالعات بالینی روی انسان به‌زودی آغاز می‌‌شود چرایی تصمیمی که باعث ایجاد صف انتظار بیش از ۱۵ ساله برای اعزام به "حج تمتع" شد/ جزئیات آخرین اقدامات درباره دیه شهدای مسجدالحرام جهانگیری: موافق توزیع کالابرگ نیستیم درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار هند کمیسیون حقوق بشر اسلامی اخبار پاکستان کشمیر اخبار هند کمیسیون حقوق بشر اسلامی اخبار پاکستان کشمیر لغو خودمختاری کشمیر مسلمانان کشمیری انفجار بیروت مسلمانان کشمیر نظامیان هندی ترین اخبار سازمان ملل مردم کشمیر کشمیری ها دولت هند کشمیر هم رسانه ها حقوق بشر حسن بنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۱۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل گفت: ضریب اشغال تخت بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، مهدی نیک‌سیرت در جریان بازدید از مراحل تکمیل درمانگاه سبلان اردبیل، اظهار داشت: 2 بیمارستان تأمین اجتماعی در استان برای بیمه‌شدگان و اقشار مختلف مردم با ظرفیت کامل ارائه خدمات می‌کنند که بیمارستان سبلان در اردبیل و ارس در پارس‌آباد است.

وی از پیگیری‌ها برای صدور مجوز افزایش تخت‌های این بیمارستان‌ها خبر داد و تصریح کرد: در گام نخست تعداد تخت بیمارستان سبلان اردبیل قرار است از 160 تخت به 256 تخت ارتقا یابد که امیدواریم در سال‌جاری این برنامه توسعه اجرایی و عملیاتی شود.

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل گفت: با توجه به ضریب اشغال 85 درصدی تخت بیمارستان سبلان اردبیل در وضعیت فعلی، تلاش شد تا مجوز ارتقا تا 256 تخت به نام سبلان اردبیل گرفته شود.

نیک‌سیرت افزود: 96 تخت به مجموع تخت بیمارستانی سبلان افزوده می‌شود که 300 میلیارد تومان منابع برای اجرای این پروژه هزینه خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: تلاش و رایزنی‌های ما برای گرفتن این اعتبار و ارتقای تخت بیمارستانی سبلان در سال‌جاری است تا بتوانیم بیشترین خدمات را به مراجعان به ویژه بیماران و بیمه‌شدگان تحت پوشش تأمین اجتماعی در مناطق مختلف شهری اردبیل بدهیم.

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل اضافه کرد: برای بیمارستان ارس پارس‌‌آباد نیز که شمال استان را پوشش می‌دهد، قرار است تعداد تخت از 64 به 96 تخت ارتقا یابد که در این زمینه نیز منابع مورد نیاز پیشنهاد شده است.

نیک‌سیرت بیان کرد: قرار است برای افزایش و تجهیز این بیمارستان به سی.تی.اسکن و سایر تجهیزات نیز تا 800 میلیارد تومان هزینه شود که در سفر اخیر مدیرعامل تأمین اجتماعی مجوز لازم گرفته شده و تاکید بر سرعت اجرای عملیاتی این پروژه‌ها است.

وی در ادامه سخنان خود یادآور شد: در کنار این 2 بیمارستان، قرار است سه درمانگاه نیز در نمین، گرمی و بیله‌سوار عملیاتی شود که اعتبار مورد نیاز برای احداث و تکمیل این درمانگاه‌ها و همچنین درمانگاه سبلان در حال انجام است.

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل تصریح کرد: درمانگاه سبلان که در محوطه بیمارستان قرار گرفته تا 2 ماه آینده آماده بهره‌برداری خواهد شد و بیش از 100 میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.

نیک‌سیرت مساحت این درمانگاه را 4 هزار و 500 متر مربع و بهره‌برداری از آن را به صورت تخصصی یادآور شد و گفت: 4 هزار بیمه شده در مرکز استان از خدمات تأمین اجتماعی به ویژه بیمارستان سبلان و درمانگاه‌های تخصصی استفاده می‌کنند که امیدواریم با ارتقای این شرایط بتوانیم بهترین و کیفی‌ترین خدمات را به مراجعان و بیمه‌شدگان ارائه کنیم.

انتهای پیام/131/.

دیگر خبرها

  • افشاگری درباره دستکاری تازه دولت رئیسی در مصوبات بودجه ۱۴۰۳
  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟
  • تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در محکومیت برخورد آمریکا با دانشجویان
  • بیمه و حقوق شوراهای اسلامی ازطرح‌های پیشنهادی به مجلس دوازدهم است
  • شورای شهر تأثیر مثبتی بر توسعه حقوق شهروندی دارد
  • ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • چند حقیقت شگفت انگیز درباره کشور هند و فرهنگ مردم آن
  • با فرض استفاده از حدود ۱۰۰ کامیون آواربرداری غزه ۱۴ سال طول می کشد
  • سقوط اندلس با یک تار مو