Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش و پژوهش سازمان نظام پزشکی گفت: الگوی ورود بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستانها تغییر کرده و تعداد بیماران بدحال که نیازمند آی سی یو هستند، بیشتر شده، به همین علت با کمبود تخت آی سی یو در کشور مواجه هستیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ دکتر علیرضا سلیمی روز چهارشنبه در نشست خبری پویش ملی همدلی با مدافعان سلامت که به صورت آنلاین برگزار شد گفت: الگوی ورود بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستانها تغییر کرده و تعداد بیماران بدحال که نیازمند «آی‌سی‌یو» هستند، بیشتر شده، به همین علت با کمبود تخت آی سی یو در کشور مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: الگوی مراجعه به بیمارستانها تغییر کرده است؛ در اسفند با توجه به اینکه علم کمتری هم نسبت به کرونا وجود داشت مراجعان عمومی مبتلا به کرونا به بیمارستانها بیشتر بودند اما اکنون افرادی که به بیمارستان مراجعه می‌کنند عموما افراد بدحال هستند که به تخت ویژه نیاز دارند به همین علت با کمبود تخت مراقبت ویژه مواجه هستیم.

سلیمی ادامه داد: تعداد تخت‌‌های «آی‌سی‌یو» در کشور را بر پایه یک زندگی عادی و نیازهای عادی دیده بودیم اما اکنون شرایط فرق کرده و سخت‌‌تر شده است و این تعداد نیرو و وسایل جوابگو نیست. تا این لحظه همکاران ما بخش‌‌های مراقبت‌‌های ویژه بیمارستانها در ایران هیچ گزینشی برای پذیرش بیماران در «آی سی یو»ها انجام نداده‌‌اند، البته به طور طبیعی تعداد بیماران بدحال سالمند و افرادی که بیماری زمینه ای داشته‌‌اند بیشتر است.

معاون آموزش و پژوهش سازمان نظام پزشکی گفت: لحظات سختی را برای تصمیم‌گیری خالی کردن تخت‌‌های «آی سی یو» و انتخاب بیماران جدید سپری می‌‌کنیم، به هرحال باید این بخش‌‌ها را مدیریت کنیم. یکی از کمبودهایی که اکنون جدی است، مشکل کمبود نیروی انسانی در بخش‌‌های مراقبت‌‌های ویژه است و این کمبود اعم از پرستار و پیراپزشکان بیشتر است و این نیروها خسته و فروسوده شده‌‌اند، خستگی ایمنی بدن را پایین می‌‌آورد و امکان ابتلا به بیماری حتی با وجود وسایل محافظت شخصی بیشتر می‌‌شود.

سلیمی تاکید کرد: اولین کمبود در بخش‌‌های «آی سی یو» کمبود نیروی انسانی است و بعد از مشکلات تاخیر در پرداخت معوقات کادر درمانی است که ماه‌‌ها به تعویق افتاده است و توجه به رفاهیات و پرداخت به موقع معوقات در این شرایط بسیار مهم است.

کادر «آی سی یو» 3 برابر مردم به کرونا مبتلا می‌‌شوند

وی گفت: مشکلات مالی و سختی کار به خصوص برای دستیاران بسیار بیشتر است و امیدواریم مسئولان با درایت در وزارت بهداشت و بیمارستانها به وضعیت این نیروها توجه کنند.

معاون آموزش و پژوهش سازمان نظام پزشکی ادامه داد: در شرایط پاندمی میزان فرسودگی و ابتلا در افراد و کادر درمان بیشتر است. افرادی که در آی سی یو کار می‌‌کنند 3 برابر افراد عادی به بیماری مبتلا می‌‌شوند. افرادی که بیمار می‌‌شوند ممکن است بعد از یک دوره 14 روزه آزمایش کرونای آنها منفی ‌‌شود اما ماهها طول می‌‌کشد دوباره به شرایط عادی برگردند و توان کار لازم را پیدا کنند.

سلیمی تصریح کرد: تاکنون پرسنل «آی‌سی‌یو»ها و متخصصان بیهوشی با افزایش تعداد شیفت‌‌ها که یک نوع ایثار است خلأ کمبود نیرو را پر کرده‌‌اند. افرادی را داریم که 21 روز در بیمارستان مانده‌‌اند که یک از خودگذشتی فوق العاده است یا از شهرهایی که وضعیت بهتری بوده همکاران به کمک آمده‌‌اند تا رسیدگی به بیماران دچار خدشه نشود. مشکل فرسودگی و خستگی نیروها در بیمارستانها جدی است نیاز به تدبیر مسئولان دارد.

وی افزود: پیشنهاد ما این است که در شرایط پیش رو مرزبندی‌‌های بین تخصص‌‌ها تا حدودی برداشته شود و برای احیای بیماران همه همکاران پزشک دخیل شوند حتی اگر نیاز باشد دوره‌‌هایی برای پزشکان عمومی در نظر گرفته شود تا این نیروها نیز با آموزش‌‌های لازم بتوانند خدمات لازم را به بیماران کرونا در بیمارستان‌‌ها ارائه کنند.

رئیس انجمن بیهوشی ایران گفت: تعداد زیادی از همکاران متخصص بیهوشی به کووید19 مبتلا شده‌‌اند. تاکنون 8 نفر از متخصصان بیهوشی کشور بر اثر ابتلا به کرونا شهید شده‌‌اند و آخرین آنها همین دیشب بود که بعد از یک دوره طولانی بستری در «آی سی یو» از بین ما رفت. در حالی که برای حفاظت در برابر انتقال ویروس فاصله دو متری لازم است متخصصان بیهوشی از فاصله 10 سانتی متری برای بیماران بدحال کرونا لوله تراشه می‌‌گذارند و در معرض خطر بالای ابتلا قرار دارند.

وی گفت: از مسئولان انتظار داریم حمایت همه جانبه‌‌ای از پزشکان داشته باشند. قدردانی در سطوح بالای مسئولان از پزشکان انجام شده و نهایت تشکر را داریم اما انتظار داریم در سطوح مدیریتی پایین‌تر گام‌‌های عملی برای قدردانی از پزشکان اجام شود و مشکلات حل شود معوقات پرداختی و مشکلات مالیاتی نباید لحظه‌‌ای ذهن جامعه پزشکی را در این شرایط سخت به خود اختصاص دهد.

جامعه پزشکی 150 شهید کرونا تقدیم کرد

سلیمی افزود: در تمام دنبا ابتلای افرادی که در خط اول رسیدگی به بیماران کرونا قرار دارند چندین برابر افراد معمولی است. ابتلای جامعه پزشکی به کرونا در ایران نیز بسیار زیاد است. فقط در تهران بیش از 6 هزار نفر مبتلا شده‌‌اند و 150 نفر شهید شده‌‌اند.

معاون سازمان نظام پزشکی گفت: از مردم می‌‌خواهم به عنوان افراد کلیدی در این مبارزه با جامعه پزشکی کمک کنند. ماسک بزنید، فاصله دو متری را حفظ کنید و دست‌‌ها را بشویید. این شعار اول است اما کمی عمیق‌‌تر می‌‌گوییم به مراسم عزا و عروسی نرویم و کارهای اضافه را حذف و جامعه خسته و فرسوده پزشکی را حمایت کنیم.

دورکاری شاغلان، فشار کاری و خستگی کادر درمان را کم می‌‌کند

وی ادامه داد: نقش مسئولان هم بسیار مهم است برای هر کاری نیاز به آماده شدن پایه‌‌های لازم است. اگر قرار است کمتر مسافرت درون شهری داشته باشیم دلایل سفر شهری را باید بررسی کنیم بیشترین علت رفتن به سر کار است با جا به جا کردن ساعت شروع و پایان کار و کاهش ساعت حضور و افزایش فرهنگ دورکاری عمیق‌‌تر می‌‌توانیم مبارزه کنیم

سلیمی خاطرنشان کرد: در مورد وضعیت تخت‌‌های بیمارستانی تا حدودی با توجه رفتار ویروس و مشکلات در بیمارستانها نسبت به اسفند تغییراتی داشتیم. در اسفند هجوم ویروس را داشتیم اما تعداد زیادی از بیماران حال عمومی خوبی داشتند، اکنون بیماران بدحال بیشتر مراجع می‌‌کنند و به تحت آی سی یو و مراقبت ویژه بیشتر نیاز دارند.

وی افزود: در این شرایط بیش از تخت‌‌های عادی به افزایش تخت‌‌های مراقبت ویژه نیاز داریم، نمی توانیم عددی اعلام کنیم چون نیاز به این تخت‌‌ها شناور است و به افزایش و کاهش ورودی بیماران مربوط می‌‌شود اما هر چه تعداد تخت‌‌های آی سی یو در این شرایط بیشتر بشود لازم است.

وی در پاسخ به این پرسش که چرا برخی جان باختگان جامعه پزشکی شهید کرونا محسوب نمی‌‌شوند گفت: به برخی از این افراد عنوان شهید به آنها اطلاق نمی‌‌شود؛ نظر سازمان نظام پزشکی این است که هر چه که می‌‌توانیم برای تجلیل از این پزشکان انجام شود.

سلیمی ادامه داد: آموزش عمومی برای مردم و آموزش‌‌های تخصصی برای کادر درمان و استخدام بیشتر نیرو در بیمارستانها به بهبود وضعیت کمک می‌‌کند، پژوهش‌‌های زیادی درباره کرونا در دنیا انجام می‌‌شود و یافته‌‌های جدید باید به پزشکان و کادر درمان منتقل شود. هر چه تجربه ما بیشتر شود شانس درمان بهتر بیشتر می شود.

معاون سازمان نظام پزشکی گفت: پذیرش بیماران در آی سی یو شاخص های علمی دارد. سن شاید تا حدودی موثر است. در افراد مسن و افراد دارای بیماری‌‌های زمینه‌‌ای بیشتر است شاخص انتقال به آی سی یو وضعیت جسمانی آنهاست. وضعیت ریه در بالین تشخص داده می‌‌شود؛ میزان اکسیژن و میزان درگیری ریه توسط آزمایشهای پاراکلینیک بررسی می‌‌شود و با تشخیص پزشک متخصص فرد بدحال به آی سی یو ارجاع می‌‌شود.

افزایش تعداد تخت‌های بستری بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان ساسانگزارش ویدئویی| بیمارانی که شرمنده مدافعان سلامت شدند / روایت تسنیم از کرونایی‌های بستری در بیرجند‌

انتهای پیام/

R7573/P/S2,24/CT12 واژه های کاربردی مرتبط بیمارستان ویروس کرونا بیشتر بخوانید... قم دوباره قرمز کرونایی شد / گسترش ‌کووید ۱۹ در بین مردم / تکمیل ظرفیت بیمارستان‌ها‌ جهاد شبانه‌روزی مدافعان سلامت در بیمارستان رازی اهواز به روایت تصاویر قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... قم دوباره قرمز کرونایی شد / گسترش ‌کووید ۱۹ در بین مردم / تکمیل ظرفیت بیمارستان‌ها‌ جهاد شبانه‌روزی مدافعان سلامت در بیمارستان رازی اهواز به روایت تصاویر واژه های کاربردی مرتبط بیمارستان ویروس کرونا پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی ۱ چند نکته درباره "کرونا" از نگاه طب سنتی ۲ تلاش ۵ گروه برجسته ایرانی برای ساخت واکسن کرونا/ مطالعات بالینی روی انسان به‌زودی آغاز می‌‌شود ۳ نیویورک تایمز: "شلیک گلوله" پاسخ درخواست برای زدن ماسک در آمریکا! ۴ جزئیات جدید از علت وقوع "حادثه کلینیک سینا"/ تماس مکرر رسانه‌های بیگانه با خانواده جانباختگان ۵ مخالفت با برگزاری برخی مراسم محلی در محرم/ هیئت‌‌ها بهترین الگو برای رعایت شیوه‌‌نامه‌‌های بهداشتی خواهند شد ۶ تناقض در آمارهای دادستانی تهران و بانک مرکزی/ چه‌مقدار ارز صادراتی به کشور بازگشته است؟ ۷ واکنش انستیتو پاستور به ادعای درمان کرونا با «نیش زنبور عسل» ۸ فیلم و تصاویر از آتش‌سوزی گسترده در "شهرک صنعتی جاجرود" مهمترین اخبار اجتماعی چرایی تصمیمی که باعث ایجاد صف انتظار بیش از ۱۵ ساله برای اعزام به "حج تمتع" شد/ جزئیات آخرین اقدامات درباره دیه شهدای مسجدالحرام جزئیات جدید از علت وقوع "حادثه کلینیک سینا"/ تماس مکرر رسانه‌های بیگانه با خانواده جانباختگان "نگاه راهبردی و استراتژیک" به مسئله بحران جمعیت کشورمان وجود ندارد هاشمی: طرح ترافیک تهران هفته آینده هم لغو شد/تأثیر لغو طرح ترافیک بر کاهش مسافران نهایتا ۴ درصد مهمترین اخبار تسنیم روحانی: عید غدیر عید سیاست و حکومت است/ دشمنان نمی‌توانند نظام اسلامی را از مردم بگیرند اخبار لحظه به لحظه از انفجار بیروت|اعلام خسارت ۵ میلیارد دلاری/ بخش بهداشت لبنان قادر به مهار پیامدهای فاجعه نیست تلاش ۵ گروه برجسته ایرانی برای ساخت واکسن کرونا/ مطالعات بالینی روی انسان به‌زودی آغاز می‌‌شود چرایی تصمیمی که باعث ایجاد صف انتظار بیش از ۱۵ ساله برای اعزام به "حج تمتع" شد/ جزئیات آخرین اقدامات درباره دیه شهدای مسجدالحرام جهانگیری: موافق توزیع کالابرگ نیستیم درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیمارستان ویروس کرونا بیمارستان ویروس کرونا سازمان نظام پزشکی گفت کرونا در بیمارستان مبتلا به کرونا تعداد بیماران بیماران بدحال مدافعان سلامت جامعه پزشکی کادر درمان آی سی یو تر شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۱۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایگاه‌های اورژانس در مسیر زائران اربعین شلمچه مستقر می‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل ویسی عصر امروز چهارشنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای بیان کرد: ۱۰ دستگاه آمبولانس و ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس در مرکز شهید سلیمانی شلمچه مستقر خواهند شد.

وی به استقرار هواپیمای بیماربر در منطقه و نقطه گذاری هفت محل برای ایجاد سالن‌های سرد برای رفاه حال زائران اربعین حسینی اشاره کرد و افزود: نیروهای دانشگاه علوم پزشکی آبادان از پانزدهم مردادماه سال‌جاری با استقرار نیروهای خدمات‌رسان حوزه سلامت آغاز و تا یک هفته پس از اربعین ادامه خواهد داشت.

ویسی با اشاره به اینکه شرایط دانشگاه علوم پزشکی آبادان برای خدمت به زائران اربعین نسبت به سال گذشته امکانات بیشتر پیش‌بینی کرده است، گفت: نیازهای دارویی و درمانی زائران در مرکز شهید سلیمانی شلمچه تأمین خواهد شد.

به گزارش مهر، بر اساس تقویم رسمی کشور چهارم شهریور برابر با ۲۰ صفر ۱۴۴۵ هجری شمشی اربعین حسینی است.

کد خبر 6088180

دیگر خبرها

  • اعضای نوجوان لردگانی به بیماران نیازمند عضو زندگی بخشید
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • تعداد داروخانه‌های شهرستان خوی به ۲ برابر افزایش یافت
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • حضور بیش از ۶۰ پزشک در بیمارستان صحرایی شهرستان دلفان
  • افتتاح بخش بیماران نیازمند به مراقبت‌های خاص در همدان
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • پایگاه‌های اورژانس در مسیر زائران اربعین شلمچه مستقر می‌شوند