Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-28@09:18:58 GMT

ورودی‌های شهر کرمان ساماندهی می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۷۲۵۹۵

ورودی‌های شهر کرمان ساماندهی می‌شود

شهردار کرمان از ساماندهی ورودی‌های شهر کرمان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ سیدمهران عالم‌زاده در جلسه بررسی پروژه‌های شهری که با حضور جمعی از مدیران شهرداری برگزار شد، گفت: مشاور در حال حاضر، ساماندهی ورودی شهر از سمت غربی (جاده تهران و بلوار جمهوری‌اسلامی) را شروع کرده و طرح اصلاح هندسی زیر پل «بادپا» را نیز ارایه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ساماندهی ورودی شمالی و شرقی از سمت هفت‌باغ نیز در دستور کار است و فاز یک اجرای طرح، ازسوی مشاور ارایه شده است.

شهردار کرمان همچنین گفت: پروژه آسفالت معابر شهر کرمان به‌زودی از منطقه چهار و از محله سرآسیاب شروع خواهد شد.

عالم‌زاده با اشاره به عقد قرارداد با پیمان‌کار پروژه آسفالت در هفته گذشته افزود: معابر شهر کرمان برای آسفالت اولویت‌بندی و به مشاور اعلام خواهد شد.

وی همچنین در خصوص جمع‌آوری آب‌های سطحی گفت: مشاور زهکش شمالی و جنوبی شهر را با هشت مقطع کانال برای انتقال آب طراحی و ارایه کرده است؛ ضمن این‌که در حال بررسی برای بهره‌برداری از ظرفیت چاه‌های جذبی هستیم.

شهردار کرمان افزود: با توجه به تلاقی کانال‌ها با لوله‌های زیرساختی لازم است ظرفیت چاه‌های جذبی نیز در نظر گرفته شود.

عالم‌زاده ادامه داد: در حال حاضر، کانال 17 شهریور و شهدای خانوک در دست بررسی است.

وی همچنین به عقد قرارداد برای پیاده‌راه‌سازی میدان توحید (ارگ) اشاره کرد و گفت: مشاور برای شروع کار نیازمند یک‌سری اطلاعات ازجمله کدهای ارتفاعی است که به‌زودی این اطلاعات به مشاور ارایه و شرح خدمات دریافت خواهد شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهردار کرمان عالم زاده شهرداری کرمان شهر کرمان شهر کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۲۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه

علی‌اصغر صادقی مجرد، نایب رییس دوم کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره تولید و به تیراژرساندن محصولات دانش‌بنیانی به عنوان یکی از موضوعات مهم در مورد دانش‌بنیان‌ها، اظهار کرد: درصنعت نفت، تیراژ دغدغه مهم نیست به این دلیل که شرایط چاه‌های نفت با یکدیگر متفاوت است و به طور مثال برداشت در میدان مسجد سلیمان و مارون با هم تفاوت‌های عمده دارند.

تولید قطعات دانش‌بنیانی در بخش نفت ایده‌محوراست نه خدمت‌محور

وی ادامه داد: همچنین تولید قطعات در این بخش‌ها بیشتر ایده‌محور است نه خدمت محور. البته ممکن است به طور مثال یک شیر پالایشگاهی تولید شود که میزان معینی از دما و فشار را تحمل کند که البته تیراژی هم نه برای آن تعریف می‌شود و نه نیازی به تیراژ در آن وجود دارد و در این جا تنها یافتن آلیاژ مناسب اهمیت دارد.

متناسب با هر میدان نفتی نیاز به محصولات و قطعات یا پلیمر‌های متفاوت مورد نیاز است

وی افزود: در آن بخش‌هایی که بحث نرم‌افزاری و هوشمندسازی است یا نسخه بر اساس چاه و مخزن نفتی تعیین می‌شود، دانش‌بنیان‌ها می‌توانند براساس مسئله مشخص در میدان مشخص برای شرایط عملیاتی مشخص در پالایشگاه مشخص و در میدان مشخص، محصول یا ایده دهند و مانند سایر بخش‌های صنعتی نیست که به طور مثال کارخانه تولید ژل پلیمر، بحث تیراژ مورد نیاز باشد؛ بنابراین متناسب با هر میدان نفتی نیاز به محصولات و قطعات یا پلیمر‌های متفاوت مورد نیاز است.

مهمترین کار حمایتی از دانش‌بنیان‌ها رعایت قانون است

صادقی مجرد در مورد حمایت یا عدم حمایت از دانش‌بنیان‌ها نیز، خاطرنشان کرد: مهمترین حمایت رعایت قانون است. قانون حمایت از دانش‌بنیان‌ها قانونی جامع و کامل است که مشخص کرده است چه بستر‌ها و ساختاری برای رشد وجود دارد. اگر دولت در حمایت از دانش‌بنیان‌ها موفق بود که نتایج آن تاکنون به دست آمده بود، اما واقعیت این است که دولت قادر به حل مشکلات آنها نیست و البته به عقیده من وظیفه‌ای هم در این زمینه ندارد.

وی افزود: اگر شرکتی دانش‌بنیان باشد و به سازمان و پالایشگاه یا صنعتی وارد شد و توانست ایده‌ای ارایه دهد که نیاز به حمایت دارد نباید وارد مناقصه شود و خارج از مناقصه این خدمت را ارایه دهد.

صادقی‌مجرد ادامه داد: همچنین اگر قرار باشد که تولید باراولی توسط دانش بنیانی در قطعه یا محصولی برای اولین بار در ایران ارایه شود، باید تسهیلاتی در اختیار او قرار داده شده و تعیین شود که خرید تضمینی آن محصول انجام شود و در صورت عدم موفقیت نیز هزینه‌های انجام‌شده به او داده شود.

نایب رییس دوم کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: تسهیل اجرای قانون و تسهیل استاندارد‌ها از جمله حمایت‌های مهم از شرکت‌های دانش‌بنیان است. باید اجازه داد تا دانش‌بنیان‌ها، طرح خود را برای تولید ایده‌های خود ارایه دهند و با این شیوه بتوانند در به ثمررساندن تولیدات باراولی اقدام کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد
  • ارایه خدمات درمانی به بیش از ۲۷۰۰ نفر در سطح استان 
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ برگزار می‌شود
  • روند کاهشی جرم سرقت در استان کرمان
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • طرفداران پادکست‌ «بسته پیشنهادی» را ببینند
  • حضور گیلان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ تهران
  • تصویب طرح تفصیلی اردبیل/ شهر اردبیل آماده‌ی ساماندهی حوزه ساخت و ساز شد
  • اردبیل آماده‌ی ساماندهی حوزه ساخت‌وساز شد