Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- سخنگوی وزارت بهداشت آخرین موارد ابتلا و فوتی ناشی از کووید-۱۹ در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته را اعلام کرد.

سیماسادات لاری گفت: از دیروز تا امروز ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، دو هزار و ۶۹۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۳۳۱ نفر از آن‌ها بستری شدند.

وی افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۱۷ هزار و ۴۸۳ نفر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لاری ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۸۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۷ هزار و ۸۰۲ نفر رسید.

وی همچنین گفت: خوشبختانه تا کنون ۲۷۴ هزار و ۹۳۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

لاری افزود: ۴۱۲۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

به گفته لاری، تا کنون دو میلیون و ۵۸۷ هزار و ۸۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

وی در توضیح استان‌های در وضعیت قرمز بیماری نیز گفت: استان‌های مازندران، تهران، گلستان، خراسان شمالی، اردبیل، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، کرمان، سمنان، آذربایجان شرقی، مرکزی، یزد و گیلان در وضعیت قرمز قرار دارند.

لاری گفت: همچنین استان‌های فارس، ایلام، لرستان، هرمزگان، زنجان، قزوین، آذربایجان غربی، بوشهر، همدان، قم، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد هم در وضعیت هشدار قرار دارند.

وی درباره وضعیت بیماری در استان‌های بوشهر و زنجان که در وضعیت هشدار قرار دارند، گفت: در استان بوشهر در اسفند ماه گذشته شاهد خیز نسبتا متوسط در موارد ابتلا و بستری بودیم که این روند از فروردین ماه تا حدی رو به کاهش رفت. از اوایل خردادماه همسو با سایر استان‌های کشور روند موارد ابتلا به بیماری و بستری در این استان به شکل صعودی درآمد؛ به طوری که تعداد موارد ابتلا و بستری روزانه در اواسط تیر ماه به بیشترین زمان خود از زمان شیوع بیماری رسید.

لاری ادامه داد: با اقدامات انجام شده در سطح ستاد استانی کرونا و به خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی از طرف مردم، آمار ابتلا و بستری در این استان شیب نسبتا نزولی پیدا کرده است. هم اکنون شش شهرستان این استان در وضعیت قرمز و دو شهرستان نیز در وضعیت هشدار قرار دارند. تعداد موارد بستری روزانه در برخی شهرستان‌های این استان نظیر بوشهر، برازجان و گناوه دارای شدت بیشتری است.

وی افزود: طبق گزارشات واصله، به طور متوسط ۷۵ درصد استان بوشهری‌ها از ماسک استفاده می‌کنند و امیدواریم با استفاده جدی‌تر و همگانی‌تر از ماسک توسط مردم و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، شاهد تداوم روند کاهشی ابتلا و بستری در این استان باشیم.

لاری درباره استان زنجان نیز گفت: در این استان شاهد خیز نسبتا متوسط بیماری در اسفندماه سال گذشته بودیم و از فروردین ماه روند موارد ابتلا و بستری رو به کاهش رفت. از اوایل خردادماه نمودار موارد ابتلا به این بیماری مجددا در این استان به شکل صعودی درآمد؛ به طوری که میانگین موارد ابتلا و بستری در اواسط تیر ماه به یشترین میزان خود از زمان شیروع بیماری رسید. با اقدامات خوب انجام شده در ستاد استانی، افزایش تست و غربالگری و مراقبت‌های بیشتر و همکاری خوب مردم استان زنجان، نمودار موارد بستری روزانه نسبتا روند کاهشی یافته و به طور میانگین ۸۰ درصد استان زنجانی‌ها از ماسک استفاده می‌کنند که امیدواریم با افزایش این درصد شاهد کاهش موارد ابتلا و بستری در این استان باشیم.

وی نسبت به خستگی کادر درمان هشدار داد و گفت: خطر خستگی تیم مدافعان سلامت یکی از دغدغه‌ها و مسایل نگران کننده این روز‌های ماست. درخواست داریم که با رعایت اصول سه گانه فاصله گذاری اجتماعی، شست و شوی مرتب دست‌ها و استفاده از ماسک از فشار کاری این عزیزان بکاهیم تا مراقبت‌های بهتر و بیشتری به بیماران بستری در بیمارستان‌ها ارایه شود.

سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به تعطیلات پیش رو تاکید کرد: در تعطیلات پیش رو از سفر غیرضروری به استان‌های دارای وضعیت قرمز و هشدار بپرهیزید.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا وزارت بهداشت آمار روزانه کرونا در ایران قربانیان کرونا بستری در این استان موارد ابتلا و بستری ابتلا و بستری وضعیت قرمز قرار دارند بستری رو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۲۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات در آذربایجان شرقی

سرهنگ قنبرزاده در نشست تجزیه و تحلیل تصادفات استان گفت: میزان فوتی‌ها در تصادفات درون شهری سال ۱۴۰۲ در آذربایجان شرقی نسبت به سال قبل از آن ۳۸ درصد بیشتر شده است که تبریز با ۶۰ درصد تصادفات در جایگاه اول و مراغه با ۲۰ درصد در رتبه دوم قرار دارد.

وی افزود: میزان تصادفات جرحی و فوتی در استان نگران کننده است و بر اساس آمار میزان تصادفات در سال گذشته سیر افزایشی داشته بود.

وی با بیان اینکه رنج سنی فوتی‌ها در فرودین امسال بین ۲۰ تا ۲۵ سال است افزود: در فروردین ماه سال جاری ۱۹ نفر در رنج سنی یاد شده در تصادفات درون شهری استان جان خود را از دست داده اند که ۴۰ درصد کل فوتی‌ها را شامل می‌شود که انتظارمان از والدین این است اجازه ندهند فرزندانشان بدون گواهینامه و رعایت قوانین رانندگی‌کنند.

رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی ادامه داد: اکثر تصادفات منجر به فوت از ساعت ۱۸ به بعد اتفاق افتاده است که ۶۰ درصد کل تصادفات فروردین ماه را شامل می‌شود.

سرهنگ قنبرزاده به عوامل اصلی تصادفات منجر به فوت اشاره کرد و گفت: عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه با ۹ مورد در رتبه اول و عدم توجه به جلو با ۴ مورد در رتبه بعدی قرار گرفته است

وی کنترل ترافیک را وظیفه همگانی دانست و گفت: تمام دستگاه‌ها در کنترل ترافیک و تصادفات باید به میدان بیایند و صرف حضور پلیس کافی نیست بطوریکه که در ایام تعطیلات عید به دلیل حضور دستگاه‌های مختلف میزان تصادفات کاهشی بود.

وی با انتقاد از عقب ماندگی تبریز در هوشمند سازی معابر اظهارداشت: تبریز از لحاظ هوشمندسازی معابر فقیر است بطوریکه در در بین کلانشهر‌های کشور در جایگاه‌های آخر قرار گرفته، بنابراین ضروری است مسئولین در این راستا برنامه ریزی جدی نمایند.

رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه بخورد با تخلفات حادثه ساز افزایش یافته است گفت: در سال ۱۴۰۲ میزان برخورد با تخلفات حادثه ساز ۳۸ درصد در عناوین مختلف افزایش یافته است؛ برای نمونه برخورد با تخلف تجاوز از سرعت مجاز حدود ۲۲۳ درصد افزایش یافته است

سرهنگ قنبرزاده ادامه داد: همچنین در فروردین ماه جاری ۶۵۸ مورد توقیق گواهینامه و خودرو اتفاق افتاده که ۳۳۴ مورد مربوط به دلیل نداشتن گواهینامه، ۱۵۰ مورد تخلفات حادثه ساز،۱۲۵ مورد نموره منفی و ۴۹ مورد نیز به دلیل استفاده از مواد روان گردان بود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • پیشرفت چشمگیر ایران در کنترل بیماری مالاریا / پیشتازی در گسترش نظام تشخیص آزمایشگاهی
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های تصادفات آذربایجان شرقی
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی های تصادفات آذربایجان شرقی
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات در آذربایجان شرقی
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • دستاوردهای ایران در کنترل مالاریا باوجود تحریم‌ها
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • زنگ خطر مالاریای وارداتی/ مالاریای بومی نداریم