Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرضا امیراحمدی مجری با سابقه صدا و سیما، از احتمال بازگشت به برنامه صبح به خیر ایران گفت.

عبدالرضا امیراحمدی مجری صدا و سیما، درباره شوخی با پرسپولیسی ها و حاشیه های به وجود آمده در این خصوص، به صحبت پرداخت.

به گزارش طرفداری، روزنامه خراسان نوشت:

عبدالرضا امیراحمدی به محض این‌ که به تماس ما پاسخ می ‌دهد، بدون مقدمه می‌ گوید:

روز دوشنبه جلسه ‌ای در سازمان برگزار شد تا درباره ادامه همکاری ‌ام با تلویزیون تصمیم ‌گیری شود اما ظاهرا همچنان همه چیز در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند متغیر وجود دارد که به مدیران صداوسیما، شبکه یک و شبکه جام‌ جم ارتباط دارد. اگر همه این متغیرها خوب عمل کنند، به تلویزیون برمی‌گردم. البته حس شخصی خودم این است که برمی گردم. من کارمند رسمی سازمان هستم، حدود ۲۲ سال سابقه کاری دارم و جمله‌ای که گفتم، اصلا چیزی نبود که این‌ قدر حاشیه داشته باشد. ساعت شش و نیم صبح مگر چند نفر بیدارند که بخواهند مچ من را بگیرند؟ فکر می‌کردم ظرفیت‌مان بیشتر از این است و همه به این کری خوانی‌ها می‌خندیم. ما قبلا حرف‌های خیلی مهم‌تری زده بودیم و سیاست و آدم‌ها را نقد کرده بودیم اما تا حالا صدای کسی درنیامده بود. با این همه واکنش، خودم هم شوکه شدم.

مجری تلویزیون به دلخوری هواداران اشاره می‌کند و می‌گوید:

همه چیز سر برنامه اتفاق افتاد. برنامه‌ای که اجرا شد نمایشنامه یا تئاتر نبود که همه با هم هماهنگ کرده باشیم که چه چیزی بگوییم. چند جمله‌ای که گفتم خلق‌الساعه اتفاق افتاد. متاسفانه در ویدئویی که در فضای مجازی بازنشر شد، همه ماجرا وجود ندارد. من قبل از آن، از پیراهن قرمز همکار مجری‌ام تعریف کردم و او هم گفت که قرمز رنگ شادی و نشاط است و آدم، اول صبح باید رنگ هیجانی بپوشد. ما درباره موضوعات خیلی زیادی صحبت کردیم و رسیدیم به همان یکی - دو جمله من. متاسفانه درباره چیزی که گفتم مقداری شیطنت شد و جمله‌ام اصلا چیزی نبود که این‌ قدر واکنش داشته باشد. یک کری ساده بود اما باعث تکدر پرسپولیسی‌ها شد. اعتراض پرسپولیسی‌ها را وارد می‌دانم البته در این حاشیه‌ها، نقشه‌هایی از جانب سه نفر از همکاران خودم وجود داشت که آرام‌آرام مشخص می‌شود که چرا آنها آتش‌بیار معرکه بودند. از این سه نفر، یکی مجری است و دو نفر دیگر در بخش‌های دیگری از سازمان کار می‌کنند. البته قصد آنها تخریب خود من یا برنامه نبود. آنها قبلا در جایی سوتی داده بودند و با پخش کردن ویدئوی حرف‌های من می‌خواستند فضا را به سمتی دیگر ببرند. ما هم که زود حواس‌مان پرت و سرمان گرم می‌شود. همین جوری سرمان را به دعوای استقلال و پرسپولیس گرم کردند و سکه شد ۱۱ میلیون تومان!

عبدالرضا امیراحمدی به خبر برکناری ‌اش اشاره می ‌کند و می ‌گوید:

همان شب که حجم حملات خیلی زیاد بود، ساعت نه و نیم در شبکه جام‌ جم برنامه داشتم و خودم با تهیه‌کننده برنامه تماس گرفتم و گفتم حجم واکنش‌ها زیاد شده است. پیشنهاد دادم که اگر ممکن است چند روزی نیایم تا اوضاع بهتر شود. البته اگر در مقابل هر چیزی بخواهیم عقب بنشینیم برای سازمان عریض و طویل ما خوب نیست. من نه تهمتی زدم و دروغی گفتم. چند روز قبل از من، یکی از مجری‌های شبکه افق هم همین حرف من را گفت و هیچ اتفاقی نیفتاد. خودم خواستم که مقداری استراحت کنم و به زندگی‌ام برسم. تهیه‌کننده هم قبول کرد اما یکی از دوستان شیطنت می‌کند و با تهیه‌کننده تماس می‌گیرد. تهیه‌کننده هم از روی دوستی و رفاقت از درخواست مرخصی من خبر می‌دهد. دوست‌مان با شیطنت همان جمله تهیه‌کننده را به تیتر خبری تبدیل می‌کند که من برکنار شده‌ام! به فاصله ۱۵ دقیقه از تماس من و تهیه‌کننده این خبر در سایت‌ها و فضای مجازی پخش شد و همان موقع خودم در سایت‌ها دیدم که نوشته‌اند مجری صبح بخیر ایران برکنار شد. البته در این مدت همه همکاران رسانه‌ای از من حمایت کردند. ما یک صنف هستیم و ممکن است فردا برای یک نفر دیگر همین مشکل پیش بیاید. به قول احسان علیخانی آستانه تحمل‌مان پایین آمده است و این جوری دیگر نمی‌شود شوخی کرد و هر حرفی را زد. البته نمی‌گویم که همدیگر را مسخره کنیم ولی این شوخی‌ها و کنایه ها فقط برای سرگرمی مردم است.

از مجری با سابقه می‌پرسم رسانه ملی جای کری‌خوانی است؟ او می‌گوید:

کری‌خوانی روی آنتن اگر دو تا پیش‌شرط را داشته باشد، کار درستی است. اول این که منصفانه باشد و دوم این‌ که به تهمت و توهین و هجو و لوده بازی ختم نشود. من از این به بعد پناه می‌برم به خدا. نمی‌توانم بگویم که دیگر شوخی نمی‌کنم اما تا جایی که بتوانم رسما اعلام می‌کنم که هر موقع اسم رنگ‌ها و طرفداری بیاید، دست من بالاست. من تسلیم هستم و فقط عاشق تیم‌ ملی هستم! البته من بعد از اعتراض پرسپولیسی‌ها عذرخواهی کردم. نمی‌دانم چرا تازگی‌ها همه این‌قدر حساس و ظریف شدند وگرنه به گمان خودم حرفم چیزی نبود که بخواهد دوباره حاشیه‌ساز بشود. به قول حافظ که می‌فرماید: «من چه گویم که تو را نازکی طبع لطیف/ تا به حدیست که آهسته دعا نتوان کرد» قصه ما هم همین‌طور است. هرچه می گوییم به عده‌ای برمی‌خورد و معترض ما می‌شوند. من اصلا آبی نیستم. عکس‌های اینستاگرامم را ببینید، من با یحیی گل‌محمدی عکس دارم، با بچه‌های تیم‌های دیگر هم عکس دارم. ما باید فارغ از رنگ‌ها باشیم چون رسانه نماینده یک طیف خاص نیست. صداوسیما ملی است ولی من سعی کردم مثل عادل فردوسی‌پور عمل کنم. او اگر خطا و اشتباهی را می‌دید درباره‌اش صحبت می‌کرد. من غرض شخصی با کسی ندارم. فقط چیزی را مطرح کردم که در جامعه فراگیر شده است.

امیراحمدی در بخش پایانی صحبت‌هایش می‌گوید:

اگر حتی تصمیم مدیران این باشد که دیگر در برنامه‌ای نباشم، آن قدر جای افسوس و حسرت ندارد. شغل‌های فراوانی دارم. ما الان در پیش‌تولید سریال «فی‌المدت المعلوم» مشغول به کار هستیم. من تدریس شبکه‌های اجتماعی دارم و ایده‌های خلاق تولید می‌کنم. علاوه بر اینها، مدیر روابط عمومی و رسانه یک شرکت خیلی بزرگ هستم. شما می‌دانید که در صداوسیما مسائل مالی خیلی مهم نیست. همچنان که همه تهیه‌کننده‌ها همیشه از سازمان طلبکارند. بعضی‌ها می‌گویند این حاشیه‌سازی‌ام برای بیشتر دیده شدن است ولی هیچ وقت به آن فکر نکردم. حداقل در ایران تا حدودی شناخته‌شده هستم و معروف شدن بیشتر از این به دردم نمی‌خورد وگرنه خیلی راحت است که برای خودم فالوئر جمع کنم. صفحه اینستاگرامی دارم ولی درگیر آن نیستم. من بارها گفتم که عاشق مردمم و هنوز هم عاشق آنها هستم. با این حواشی میدان را خالی نمی‌کنم. حتی اگر بگویند کار من در تلویزیون تمام شده است من اهداف خودم را دارم. ناامید نمی‌شوم.

همچنین بخوانید:

 

سوهانی، مشاور مدیر شبکه یک: امیراحمدی اخراج نشد، تغییر کرد! پشت پرده اختلاف در شبکه یک بر سر مجری مغضوب پرسپولیسی ها / امیراحمدی جا به جا شد امیراحمدی در جشن 50 سالگی پرسپولیس / تصاویر

منبع: طرفداری

کلیدواژه: عبدالرضا امیراحمدی پرسپولیسی ها تهیه کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۲۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش حماس به جنگ اشغالگران علیه خبرنگاران و رسانه‌ها

حماس اقدام رژیم اشغالگر در بستن دفتر الجزیره در اراضی اشغالی را بیانگر وضعیت هیستریک این رژیم و شخص نتانیاهو دانسته و تاکید کرد این اقدام جنایتکارانه صهیونیست‌ها در راستای تلاش برای پنهان کردن جنایات اسرائیل است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، جنبش حماس فلسطین با صدور بیانیه‌ای در واکنش به اقدام رژیم صهیونیستی در بستن شبکه الجزیره در اراضی اشغالی اعلام کرد که تصمیم نتانیاهوی جنایتکار و کابینه نازی وی برای بستن دفتر الجزیره و جلوگیری از فعالیت این شبکه، نقض آشکار آزادی مطبوعات و اقدامی سرکوبگرانه علیه نقش حرفه‌ای الجزیره در افشای جنایات رژیم اشغالگر و وحشی‌گری‌های ارتش جنایتکار نازی و شهرک نشینان تروریست آن علیه مردم فلسطین در نوار غزه و کرانه باختری اشغالی است.

جنگ رژیم اشغالگر علیه خبرنگاران و مطبوعات

حماس تاکید کرد که این اقدام اوج جنگ اعلان شده علیه خبرنگارانی است که صهیونیست‌ها با هدف پنهان کردن حقیقت، آنها را در معرض حملات سیستماتیک تروریستی خود قرار می‌دهند. رژیم اشغالگر شبکه الجزیره را هدف قرار داده و کارمندان و خبرنگاران آن را تا سرحد سوء قصد به قتل مورد آزار و اذیت قرار داده است.

در ادامه این بیانیه آمده است که اشغالگران عامدانه همه خبرنگاران را در نوار غزه سرکوب می‌کنند و مورد هدف قرار می‌دهند و شهادت 141 خبرنگار در نوار غزه طی هفت ماه بیانگر دروغ بودن همه ادعاهای رژیم اشغالگر در زمینه آزادی مطبوعات و کار خبرنگاری است. این سرکوبگری وحشیانه علیه خبرنگاران، نقض آشکار آزادی ها محسوب می‌شود و مستلزم قرار گرفتن رژیم اشغالگر در لیست سیاه است.

جنبش حماس با محکوم کردن تصمیم رژیم اشغالگر در بستن دفتر الجزیره در اراضی اشغالی از همه نهادهای بین‌المللی حقوق بشری و روزنامه نگاری خواست تا این اقدام اشغالگران را محکوم کرده و اقدامات تنبیهی علیه رژیم صهیونیستی انجام دهند، از جمله لغو عضویت این رژیم در نهادها و اجلاس‌های مطبوعاتی بین‌المللی.

«عزت الرشق» یکی از اعضای دفتر سیاسی حماس نیز به نوبه خود اعلام کرد که اقدام رژیم صهیونیستی برای بستن دفتر شبکه الجزیره در اراضی اشغالی بیانگر وضعیت هیستریک و سردرگمی حاکم بر صهیونیست‌ها و شخص نتانیاهو و در عین حال نشان دهنده پیروزی مقاومت است.

وی در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد که رژیم اشغالگر و کابینه فاشیست آن تحمل سطح پوشش حرفه‌ای رسانه‌های الجزیره از جزئیات تجاوزات و جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین را ندارند. بعد از افشای تروریسم و میزان جنایت‌های وحشیانه ارتش اشغالگر در نوار غزه توسط الجزیره صهیونیست‌ها تصمیم گرفتند دفتر این شبکه را ببندند و از انتشار اخبار جنایت‌های خود در داخل فلسطین جلوگیری کنند.

این مسئول حماس تاکید کرد که این اقدام اشغالگران جنایت علیه آزادی مطبوعات و رسانه‌هاست که حق آزادی آنها توسط قوانین بین‌المللی تضمین شده است و به مجموعه جنایات اشغالگران در هدف قرار دادن خبرنگاران در نوار غزه و کرانه باختری و قدس اضافه می‌شود.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی دیروز یکشنبه به نقل از دفتر نخست وزیری این رژیم گزارش داد که کابینه وزیران رژیم اسرائیل با بسته شدن شبکه الجزیره در فلسطین اشغالی موافقت کرده است.

رسانه‌های رژیم اشغالگر بعد از اعلام موافقت کابینه این رژیم با بسته شدن دفاتر شبکه الجزیره در اراضی اشغالی گزارش دادند که قرار است تجهیزات این شبکه مصادره شده و مجوز فعالیت خبرنگاران آن لغو شود.

بعد از آن وزیر ارتباطات رژیم صهیونیستی از یورش پلیس این رژیم به دفاتر الجزیره در شهر قدس خبر داده و اعلام کرد که نیروهای اسرائیلی در حال ضبط وسایل دفاتر الجزیره هستند.

شبکه الجزیره در واکنش به این اقدام رژیم صهیونیستی اعلام کرد کابینه نتانیاهو با تهمت و افترا تصمیم گرفت دفاتر الجزیره را در سرزمین‌های اشغالی ببندد. کابینه رژیم اشغالگر صهیونیستی دفاتر شبکه الجزیره را همزمان با روز جهانی آزادی مطبوعات تعطیل کرد. اما ما بر حق خود برای ادامه ارائه خدمات به عموم مردم در سراسر جهان، که توسط کنوانسیون‌های بین المللی تضمین شده است، تأکید می‌کنیم.

این درحالی است که در جنگ غزه خبرنگاران نقش مهمی در افشای جنایت‌های رژیم صهیونیستی و نسل‌کشی در غزه ایفا کرده‌اند. قتل عمدی روزنامه‌نگاران به‌وسیله ارتش رژیم صهیونیستی نیز با هدف پاک کردن روایت فلسطین از جنگ و از بین بردن حقیقت و مانع‌تراشی برای رساندن اخبار و اطلاعات درست به افکار عمومی انجام می‌شود.

هدف قرار دادن عمدی روزنامه نگاران طبق قوانین بین‌المللی و بشردوستانه جنایت جنگی تلقی می‌شود و خبرنگاران می‌بایست اجازه داشته باشند با آزادی عمل و بدون دخالت و سنگ‌اندازی طرف های درگیر به حرفه خود بپردازند و اطلاع‌رسانی کنند، اما ارتش رژیم صهیونیستی در هفته‌های نخست جنگ در بیانیه‌ای که مخاطب آن خبرگزاری‌های بین‌المللی بودند، اعلام کرد نمی‌تواند امنیت خبرنگارانی را که در نوار غزه فعالیت می‌کنند، تضمین کند.

طبق آمار رسمی از زمان آغاز جنگ غزه تاکنون دست کم 141 خبرنگار توسط ارتش رژیم اشغالگر عامدانه هدف قرار گرفته و به شهادت رسیده‌اند.

کمپین جدید اشغالگران اسرائیلی برای سرکوب رسانه‌ها در جنگ غزهحمله پهپادی صهیونیست‌ها به خبرنگاران در جنوب غزه/ پای خبرنگار الجزیره قطع شدتایید عامدانه بودن حمله رژیم صهیونیستی به خودرو خبرنگاران در جنوب لبنان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهید عبدالرضا موسوی؛ از رتبه اول کنکور پزشکی تا شهادت برای فتح خرمشهر/ شهیدی که محل دفنش را مشخص کرده بود
  • واکنش حماس به جنگ اشغالگران علیه خبرنگاران و رسانه‌ها
  • پخش شب آوا از شبکه باران
  • آتش سوزی آشپزخانه در محله مفتح اطفا شد
  • دفاع مقدس ما امروز در جنگ نرم است
  • مجموعه انتظامی در خط مقدم جنگ نرم قرار دارد
  • افشاگری عبدالرضا داوری درباره شهردار تهران/ پرداخت ۲۵/۵ میلیارد تومان کمک هزینه مسکن به ۳۶ مدیر انقلابی منصوب زاکانی
  • تحصیل رایگان دانشجوی اخراجی آمریکایی در ایران؛ کدام دانشگاه‌ها صف کشیدند؟
  • پروژه جدید واشنگتن برای ادامه اشغالگری در خاک سوریه / حمایت ویژه از هسته‌های مخفی داعش برای توقف حملات نیروهای مقاومت علیه آمریکایی‌ها + نقشه میدانی و عکس
  • ببینید/دفاع جانانه مجری شبکه نروژی از مردم فلسطین