Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه گفت : روزی که به کرمانشاه آمدم شرایط سخت کار کردن در این استان را می‌دانستم، زیرا نرخ بیکاری استان ۲۲ درصد بود و کرمانشاه رتبه اول بیکاری کشور را داشت و همین شرایط را بسیار سخت می‌کرد.

او گفت : آن روز خیلی‌ها نسبت به این نرخ بالای بیکاری بی تفاوت بودند و عده‌ای هم فکر می‌کردند با حرف زدن و شعار دادن می‌توان شغل ایجاد کرد، اما از همان روز اول اولویت خود را بر تلاش برای کاهش نرخ بیکاری قرار دادم که خوشبختانه در این سال‌ها هم نتایج خوبی حاصل شده و نرخ بیکاری استان از ۲۲ درصد به ۱۵ درصد کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازوند با بیان اینکه در این شرایط اقتصادی کشور ایجاد شغل از سخت‌ترین کارهاست، افزود: یکی از مهمترین راه‌های ایجاد اشتغال جذب سرمایه گذار است، ولی متاسفانه برخی‌ها سر راه جذب سرمایه گذار مانع ایجاد می‌کنند که نمونه آن را در جذب سرمایه گذار برای احداث آزادراه کرمانشاه - همدان دیدیم

او با بیان اینکه رسانه‌ها برای منافع استان باید مطالبه گر باشند، افزود: از رسانه‌ها می‌خواهم به کمک توسعه استان بیایند و همه باید خط قرمزمان را منافع استان بدانیم.

بازوند با اشاره به هدف گذاری برای جذب ۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در استان برای امسال، ادامه داد: باید فضای استان را مثبت جلوه دهیم، اینکه مدام از مشکلات و کمبود‌ها بگوییم و مشکلات را بزرگنمایی کنیم، دردی را دوا نمی‌کند.

استاندار کرمانشاه گفت: برای معرفی کرمانشاه با پیگیری فراوان توانستیم عوامل سریال "نون. خ" را مجاب کنیم که این سریال را در کرمانشاه بسازند، اما برخی فقط عنوان کردند که فلان مبلغ برای ساخت این سریال داده شده و... به مزایای آن برای معرفی استان توجهی نداشتند، در حالیکه کلا ۳۰۰ میلیون تومان برای ساخت این سریال آن هم بابت هزینه هتل و حمل و نقل عوامل سازنده این سریال دادیم و کسی نگفت در این ۱۷ شب که سریال پخش شد، تا چه اندازه کرمانشاه معرفی شد.

او با بیان اینکه از نقد نمی‌ترسم و از نقدشدن نگرانی ندارم، افزود: در جریان زلزله سال ۱۳۹۶ استان، ۴۵ مرتبه در برنامه زنده تلویزیونی پاسخگوی مردم بودم و نقد‌های آنان را شنیدم.

بازوند افزود: البته نقد کردن نیازمند برنامه و اطلاعات دقیق است، وگرنه باعث توسعه نخواهد شد.

بازوند با تقدیر از تلاش رسانه‌ها و خبرنگاران استان، از آن‌ها خواست منافع استان را در فعالیتهایشان مورد توجه قرار دهند.

اگر نقد نباشد جامعه به سمت توسعه نخواهد رفت

محمد ابراهیم الهی تبار معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه نیز با بیان اینکه اگر نقد نباشد جامعه به سمت توسعه نخواهد رفت، گفت: البته باید بین نقد و توهین و افترا، تمایز قائل شد.

او قول داد وصول مطالبات مالی رسانه‌ها از دستگاه‌های اجرایی را پیگیری کند.

توفیقات کسب شده در حوزه کاهش نرخ بیکاری

هدایت حاتمی معاون امور اقتصادی استانداری با اشاره به توفیقات کسب شده در حوزه کاهش نرخ بیکاری، گفت: جریان اشتغالزایی پایدار در استان قابل دفاع است.

او حفظ واحد‌های موجود، توسعه واحد‌هایی که قابلیت توسعه دارند و جذب سرمایه گذار را از راهبرد‌های استان برای ایجاد اشتغال عنوان کرد.

حاتمی از رسانه‌ها خواست با نقد حرفه‌ای به توسعه استان کمک کنند.

اصحاب رسانه دیده بانان جامعه هستند

بهرام فاضلی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با بیان اینکه اصحاب رسانه دیده بانان جامعه هستند و باید نقد کنند، خواستار تعامل بیشتر مدیران با رسانه‌ها شد.

او خواستار پس گیری شکایات مدیران از خبرنگاران استان شد.

 

وحید نیشابوری مدیرعامل خانه مطبوعات استان گفت: برای حمایت از رسانه‌ها در این شرایط کرونایی، طی مکاتباتی سه درخواست از استاندار داشتیم که خوشبختانه مورد موافقت قرار گرفت.

او با اشاره به این درخواست ها، گفت: تسهیلات بلاعوضی دیده شده که از هفته آینده پرداخت می‌شود. هر چند مبلغ آن کم است، اما امیدواریم بخشی از مشکلات خبرنگاران را مرتفع کند.

او افزود: همچنین تسهیلات کم بهره‌ای هم در نظر گرفته شده که تامین اعتبار شده و از هفته آینده خبرنگاران به تدریج به بانک‌ها معرفی خواهند شد.

او از پیگیری پرداخت مطالبات مالی نشریات از دستگاه‌ها خبر داد و گفت: بخشی از این مطالبات در حال پرداخت است.

انتهای پیام/د

در این مراسم جمعی از مدیران رسانه‌ها هم به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند. همچنین از محمدحسین شیریان به پاس سال‌ها تلاش در عرصه پژوهش و آموزش رسانه تقدیر شد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه نرخ بیکاری بیکاری جوانان بیکاری در کشور جذب سرمایه گذار نرخ بیکاری رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۲۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه زیرساخت‎‌های شهری و توانمندی‌سازی شهروندان راهکار رویایی با بحران‌ها است

رییس شورای اسلامی شهر مهاباد گفت: حاکمیت، مردم و بخش خصوصی در کنار هم چرخه‌های مهم و هم‌افزا برای تقویت مدیریت بحران جامعه‌محور در رویارویی با سوانح طبیعی و صنعتی هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، آرش شهابی امروز _پنج‌شنبه سیزدهم اردیبهشت_ در کارگروه هماهنگی همکاری‌های مردمی قرارگاه عملیاتی سلام اظهار کرد: حاکمیت، مردم و بخش خصوصی در کنار هم چرخه‌های مهم و هم‌افزا برای تقویت مدیریت بحران جامعه‌محور در رویارویی با سوانحی مانند سیل، زلزله، آتش سوزی و سوانح صنعتی هستند و می‌توان با برجسته‌سازی مسئولیت اجتماعی نقشی اساسی در این راستا ایفا کرد.

وی افزود: شناسایی ظرفیت‌های موجود برای واکنش سریع از جمله شناسایی و تهیه بانک اطلاعاتی، سازماندهی نیرو، تجهیزات و ماشین‌آلات، تجهیز و ارتقاء امکانات و تجهیزات، آموزش متناسب با نیازمندی‌های سطح شهرستان، تمرین برگزاری مانورهای واکنش‌های سریع در تعامل با بخش دولتی می‌تواند در کاهش ریسک‌ها موثر، واقع شود.

رئیس شورای اسلامی شهر مهاباد گفت: برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی توسط هلال احمر، آتش‌نشانی، اورژانس و فوریت‌های پزشکی، حتی از طریق شبکه شاد برای دانش آموزان و رسانه ملی، همچنین ظرفیت‌سازی و به کارگیری بخش خصوصی در میزام افزایش تاب‌آوری جامعه در مواجه با بحران‌ها موثر واقع شود.

شهابی تصریح کرد: تمامی این اقدامات برای پیشگیری، آمادگی، مقابله با بحران است اما مهم‌تر از آن بازسازی و بازتوانی و آسیب‌شناسی بعد از بحران است که لازم بود بعد از بحران‌هایی که در مهاباد تجربه شد از جمله سیل، کرونا و آتش سوزی مورد بررسی و آسیب‌شناسی قرار گیرد و نیازمندی‌ها برطرف شوند و این امر نیاز به تامین اعتبار و منابع مالی به شهرداری، دهیاری‌ها و بخش‌ها و ادارات ذی‌ربط دارد.

وی ادامه داد: از دیگر موارد مورد لزوم می توان به توسعه زیرساخت‌های شهری، ارتقاء ایمنی مدارس و بیمارستان‌ها، تشدید رعایت ضوابط و مقررات ملی ساختمان و شهرسازی، تقویت آمادگی موثر و سیستم هشدار و واکنش سریع اشاره کرد.

شهابی عنوان کرد: همچنین ایجاد پایگاه‌های پشتیبانی در مناطق پرجمعیت و خطرپذیر و توانمندسازی شهروندان، وضعیت اسکان اضطراری در شرایط حین و پس از بحران، ایمن‌سازی مراکز درمانی و ظرفیت درمانی و دارویی، تهیه طرح جامع ایمنی، تجهیز امکانات آتش‌نشانی و فوریت‌های پزشکی و بهداشت و درمان و لایروبی رودخانه از جمله مواردی‌است که در این راستا می‌توان مطرح کرد.

در ادامه این جلسه کوروش کریمی به عنوان دبیر قرارگاه سلام معرفی و مقرر شد که تیم واکنش سریع در تمامی شرکت و سازمان‌ها تشکیل شود.

کد خبر 750110

دیگر خبرها

  • توسعه زیرساخت‎‌های شهری و توانمندی‌سازی شهروندان راهکار رویایی با بحران‌ها است
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • روند کاهشی نرخ بیکاری کرمانشاه در پارسال
  • ابرپروژه مسکونی تهران در محله یاخچی آباد با ۱۰ هزار واحد ساخته می شود
  • توانمندی دفاعی ایران از نگاه غرب؛ از فتوشاپ تا تغییر محاسبات
  • کاهش ۲۳ درصدی حوادث کار در کرمانشاه
  • سال گذشته شاهد روند کاهشی نرخ بیکاری در کرمانشاه بودیم
  • زبان برنامه نویسی پایتون چیست و چگونه می‌توان آن را یاد گرفت؟
  • «بی حجابی» گره‌ای که با دست باز می‌شود