Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز و به نقل از تسنیم، چند روزی صحبت از دستگیری یکی از مدیران باشگاه پرسپولیس به میان آمده بود، هرچند در این مورد خبری رسمی منتشر نمی‌شد. با این حال وزارت ورزش و جوانان شب گذشته (سه‌شنبه) درباره بازداشت یکی از مدیران باشگاهی اطلاع‌رسانی کرد، هرچند نامی از باشگاهی برده نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا پس از بازداشت این مدیر پرسپولیسی، بارقه‌های امید در موضوع مبارزه با فساد، نمایان شده است. مسئله فساد، سال‌هاست در سیستم مدیریتی کشور نمایان شده و درباره لزوم برخورد با فساد بارها صحبت‌هایی به میان آمده است. موضوع فساد با ورزش و فوتبال کشور هم غریبه نیست و سال‌ها این انتظار وجود دارد که با افرادی که اقتصاد و سلامت فوتبال را به خطر انداخته‌اند برخورد شود و گویا باید امیدوار بود که این انتظار به سر آمده است. شاید این صحبت بارها به میان آمده که فساد در فوتبال کوچک‌تر از فساد در بخش‌های دیگر سیستم مدیریتی کشور است، اما آنچه ما در این مطلب به آن می‌پردازیم به فساد در فوتبال ارتباط دارد.

فوتبال پیش از هر چیزی، یک سرگرمی بزرگ در دنیاست. ورزشی که اکنون به اقتصادی بزرگ در دنیا تبدیل شده و تبعات اجتماعی و سیاسی زیادی هم دارد، اما در نگاه اول یک سرگرمی بزرگ است. فوتبالی که می‌تواند به جامعه امید را تزریق کند و ورود فساد به آن می‌تواند اقتصاد، سلامت و امید را به خطر بیندازد و از سوی دیگر تبعات اجتماعی و سیاسی منفی به بار بیاورد. به همین دلیل نباید از فساد در فوتبال به سادگی عبور کرد و حالا که مبارزه با فساد آغاز شده است، امیدواریم ادامه‌دار باشد.

فساد در لایه لایه‌های فوتبال ایران رسوخ کرده که نشانه‌های فساد از داخل تیم‌ها و مدیریت باشگاه‌ها تا روی سکوها به وفور دیده می‌شود. در سیستم مالی باشگاه‌ها، سفرها و تأمین نیازهای تیم، اجازه زمین، هتل و رزرو بلیت هواپیما شاید کوچک‌ترین آنها باشد تا اسپانسرشیپ، سیستم دلالی بازیکن و مربی، سندسازی‌های بزرگ و همچنین مسئله مهمی چون تبانی و شرط بندی که نمی‌توان وجودشان در فوتبال ایران را کتمان کرد. در مسائل خارج از باشگاه‌ها نیز مسئله بلیت‌فروشی، تبلیغات محیطی، چمن، دلالی در مسائل مختلف در این چند سال پر سر و صدا بوده است. مسائلی که حرف و حدیث‌های فراوانی را به دنبال داشته است و حالا باید با ورود نهادهای نظارتی و قضایی، مشخص شود که این مسائل تا چه اندازه جدی بوده و در صورت صحت با متخلفان برخوردی قاطعانه صورت بگیرد.

حالا که با بازداشت یکی از مدیران باشگاه پرسپولیس، مبارزه با فساد آغاز شده است، این انتظار وجود دارد که اولین قدم در این راه، آخرین قدم نباشد و نوبت به سرشاخه‌های فساد و دانه درشت‌ها نیز برسد. ضمن اینکه نمی‌توان گفت فساد فقط در مدیران حال حاضر و فعال در فوتبال وجود دارد و مسلماً مدیران زیادی در فوتبال آمده و رفته‌اند که فسادهای بزرگی را هم رقم زده‌اند. لزوم برخورد با دانه درشت‌های فساد در فوتبال می‌تواند این نوید را بدهد که مبارزه با فساد فقط یک نمایش تبلیغاتی نیست و برخوردهای عملیاتی و جدی در راه است. شاید به این شکل هم امید به جامعه فوتبال بازگردد و هم از سلامت فوتبال صیانت شود. وزیر ورزش و جوانان چندی پیش در نامه‌ای به وزیر اطلاعات خواهان ورود این نهاد نظارتی به فوتبال برای برخورد با فساد شده بود و به نظر می‌رسد همکاری این دو وزارتخانه و سایر ارگان‌ها اتفاقات خوبی را رقم بزند. پس با جدی بودن این عزم، باید منتظر بازداشت و برخورد با مدیرانی در دیگر باشگاه‌ها و فدراسیون فوتبال نیز باشیم.

104 / 351 فساد در فوتبال پرسپولیس استقلال بازداشت مدیر میانی پرسپولیس لیگ برتر

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فساد در فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر فساد در فوتبال مبارزه با فساد باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۳۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قاطع با کم فروشی نانوایان در مشهد

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی،مدیر بازرسی نظارت اصناف خراسان رضوی گفت: با تخلفات کم فروشی، گرانفروشی، عرضه خارج از شبکه آرد برخورد می‌شود.
محسن صیادی افزود:در طرح تشدید نظارت بر واحد‌های صنفی نانوایی، توسط مدیریت بازرسی نظارت اصناف، از ابتدای سال ۴۲۸ مورد بازرسی از نانوایی‌ها شهر انجام پذیرفته است.
مدیر بازرسی نظارت اصناف خراسان رضوی گفت: این بازرسی‌ها منجر به تشکیل ۵۷ پرونده تعزیری به ارزش ریالی بیش از ۱۳ میلیارد ریال شده است.

دیگر خبرها

  • مهمترین اخبار دهم اردیبهشت/علت بارش‌های سنگین جنوب کشور
  • مبارزه با فساد و تأمین امنیت روانی جامعه اولویت دستگاه عدلیه است
  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • مبارزه با فساد در اولویت برنامه‌های عدلیه است
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل
  • بازداشت پنج سارق حرفه ای در خرمشهر
  • مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد
  • پرسپولیسی ها ما را مسخره کردند | مشکل بازیکن استقلال بود که بی دلیل در زمین ایستاده بود
  • برخورد قاطع با کم فروشی نانوایان در مشهد