Web Analytics Made Easy - Statcounter

کروز سالانه بیش از 3/5 میلیون چراغ برای خودروسازان و خدمات پس از فروش تولید می کند که با توجه به بومی سازی این محصول، منجر به کاهش چشم گیر خروج ارز از کشور شده است.

به گزارش عصر ایران سعید اسماعیلی مدیر ارشد گروه چراغ کروز با اشاره به اینکه از 10 سال پیش تولید چراغ را آغاز کردیم، گفت: تنوع چراغ در بازه گسترده ای است و شامل چراغ های جلو و عقب، خطر عقب بدنه و صندوق، مه شکن جلو و عقب، سوم ترمز، روشنایی روز، شبرنگ و چراغ های کوچک داخل خودرو مانند سقف و نقشه خوان و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. می شود که بالغ بر 80 نوع شماره فنی چراغ انواع خودروهای سواری داخلی برای خودروسازان و بازار را تامین می کنیم.

اسماعیلی در پاسخ به این پرسش که چه کنترل ها و آزمایشاتی بر روی چراغ های تولیدی این شرکت انجام می شود اظهار کرد: کلیه چراغ ها در خطوط تولید با تکنولوژی بالا (هایتک) و نیمه رباتیک و با استفاده از بهترین مواد ساخته می شود.

اکثریت بردها، ماجول های الکترونیکی و کلیه دسته سیم های انواع چراغ های تحویلی به خودروسازان، در داخل شرکت تولید می شود و هیچگونه تفاوت کیفی بین چراغ های تحویل به خودروساز و بازار وجود ندارد که به طور کامل با استانداردهای خودروسازان مطابقت دارد؛ برای مثال برای چراغ جلو 13 ایستگاه و برای چراغ عقب 11 ایستگاه داریم که می تواند تضمین کننده کیفیت باشد.

در ساخت کلیه چراغ ها برای این که اطمینان کافی از کیفیت آن حاصل نماییم دو آزمون کنترل روشنایی مطابق با استانداردهای بین المللی و تست نشتی آب انجام می دهیم. همچنین برای چراغ های عقب از تکنولوژی حالت توزیع نور ال ای دی بر روی سطح و میله استفاده می کنیم.

مدیر ارشد گروه چراغ کروز در خصوص اینکه دارا بودن کیفیت و تست چراغ چه اهمیتی برای خودرو دارد، بیان کرد: در ساخت چراغ علاوه بر اهمیت ظاهر و زیبایی، قابلیت های ایمنی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. از 85 استاندارد ملی اجباری خودرو، 17 استاندارد آن متعلق به چراغ است و توانستیم همه ی استانداردهای لازم را کسب نماییم که بر روی چراغ ها حک شده است. کلیه چراغ های تولیدی مطابق با استانداردهای روز و دارای تاییدیه نوع اروپا هستند.

وی با بیان اینکه 85 درصد از طراحی های جدیدی که از سال 94 در کشور صورت گرفته توسط کروز انجام شده و توانستیم تنوع زیاد با کیفیت بالا ارائه کنیم، ابراز خرسندی کرد و گفت: خط تولید این محصول تجهیزات اتاق تاریک و گونیومتر با دقت بسیار بالا جهت انجام آزمون نورسنجی و رنگ سنجی و سایر تجهیزات آزمایشگاهی برای شرایط محیطی و تست های دوام، مطابق استانداردهای بین المللی را داراست.

چراغ های عقب که چراغ های ترکیبی است و شامل 6 چراغ ترمز، موقعیت، راهنما، دنده عقب، مه شکن و شبرنگ است، از تکنولوژی های نوین مانند جوش ارتعاشی همراه با آنیلینگ استفاده می کنیم و تست روشنایی نور و تست نشتی آب مانند چراغ های جلو انجام می دهیم.

چراغ های جلو نیز با توجه به اینکه که سخت کاری لنز می شود طوری طراحی شده که اگر ضربه ای به آن وارد شود به راحتی شکسته نشود.

اسماعیلی در خصوص کیفیت محصول نهایی توضیح داد: ایجاد محیط اتاق تمیز با فیلتر‌های هپا و جذب ذرات زیر ۳ میکرون، تجهیزات روباتیک ۶ محوره پاشش لاک، سیستم های چنبر متالیزاسیون‌ آبکاری پلاسما در خلا و... نشان از کیفیت بسیار مطلوب محصول نهایی را در بر دارد.

لینک کوتاه: asriran.com/0036ns

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کروز تولید چراغ چراغ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۵۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان «کسب دانش فنی تولید کلرومتان در مقیاس پایلوت»

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری، هدف از این فراخوان، تولید کلرومتان در مقیاس پایلوت است. با توجه به اینکه این محصول در داخل کشور تولید نمی‌شود و از طرفی حجم متانول تولیدی در کشور زیاد بوده و قیمت آن ارزان است، لذا تلاش می‌شود تا از این ماده اولیه برای تولید کلرومتان استفاده کرد.

محصول این پروژه (کلرومتان) به‌طور گسترده، در تولید سایر مواد شیمیایی، از قبیل سیلیکون‌ها، تترامتیلید (TML)، لاستیک مصنوعی، مواد شیمیایی کشاورزی و متیل سلولز مورد استفاده قرار می‌گیرد و در عین حال کاملاً وارداتی است. بنابراین از جمله پیامدهای اقتصادی آن می‌توان به جلوگیری از خروج ارز مربوط به واردات کلرومتان و سایر محصولات وابسته از جمله پلی‌سایلوکسان ها اشاره کرد. با انجام این پژوهش علاوه بر اینکه نیاز بسیاری از صنایع مرتفع می‌شود، یک دانش فنی ناموجود در کشور ظهور می‌کند که می‌تواند بسیاری از صنایع وابسته را فعال کند.

از کلرومتان، در صنایع مختلف استفاده می‌شود. یکی از کاربردهای آن، تولید مشتقات کلرومتیل سایلان ها و سپس سیکلوسایلوکسان ها است که ماده اولیه کلیدی جهت تولید انواع پلی سایلوکسان ها است.

دانش فنی تولید پلی دی متیل سایلوکسان ها در کشور وجود ندارد و تاکنون هیچ گونه تلاشی برای تولید آنها انجام نشده است. یکی از دلایل آن، عدم تولید سیلیکون متال به عنوان نقطه آغازین این پروژه‌ها در کشور بوده که البته طی ۲ سال اخیر (۱۴۰۱و۱۴۰۲) این امر محقق شده است. همچنین دانش فنی برای یک تولید پایه که عبارت است از تبدیل سیلیکون متال به مشتقات کلرومتیل‌سیلان‌ها در کشور وجود ندارد. تولید این مشتقات زمانی که سریعاً بتوان از آنها در چرخه تولید برای مرحله بعدی استفاده کرد، اهمیت دارد.

شرکت‌های مختلفی در جهان به تولید کلرومتان می‌پردازند که عمدتاً در کشورهای آمریکا، ژاپن، هند و هلند هستند. تولید این محصول در داخل کشور صورت نمی‌گیرد و نیاز آن تماماً از طریق واردات تأمین می‌شود؛ لذا شرکت فعالی را نمی‌توان نام برد که بتواند سیکلودی‌متیل سیلوکسان ها را در کشور تولید کند. شرکت متقاضی تسهیلات، یک شرکت دانش‌بنیان فناور در حوزه مواد پیشرفته و محصولات مبتنی بر فناوری‌های شیمیایی است. شرکت در تولید انواع رزین فعالیت دارد و از محصولات آن می‌توان به پلی‌استر و پلی‌استر پلی‌ال‌ها (جز A سیستم PU کفشی)، پریپلیمرهای ایزوسیاناتی، ایزوکفشی (جز B سیستم PU کفشی)، نرم‌کننده‌ها (پلاستی سایزرها) صنایع PVC، چرم مصنوعی، روان‌کننده‌های صنعت PVC، چرم مصنوعی، دیسپرس‌کننده‌های صنعت رنگ، مواد کلیدی مورد نیاز افزودنی سیستم‌های پلی‌اورتان PU ، ملزومات مورد نیاز صنایع پلی‌اورتان PU و چسب پلی‌اورتان اشاره کرد.

این شرکت به عنوان یک شرکت فعال در زمینه پلی‌اورتان PU) ) از پلی‌سایلوکسان ها به‌عنوان مواد آزادکننده قطعه از قالب، سورفکتانت ها و پایدارکننده ها در تولید فومهای پلی‌اورتان استفاده می‌کند. در حال حاضر شرکت، سورفکتانتها و پایدارکننده های متنوع را با قیمت‌های بالا از کشورهایی مثل چین، آلمان و ایتالیا وارد می‌کند. محصول به دست آمده از پروژه حاضر، ماده کلیدی در تولید کلرومتیل‌سایلان‌ها بوده و بنابراین، راه را برای تولید مشتقات سیلیکونی باز خواهد کرد. علاوه بر نیاز این شرکت، مساله مهمتری وجود دارد که عبارت است از جای خالی این پروژه کلیدی در کشور و چنانچه این پروژه موفق شود می‌تواند از این پس شرکت‌های زیادی را ایجاب کند که از این مواد کلیدی تولید داخل استفاده‌کنند.

نحوه پذیرش در این فراخوان به صورت رقابتی است و از بین پیشنهاده‌های دریافتی، موردی که دربردارنده شروطی همچون ترکیب مرتبط متخصصین تیم پیشنهادی، برخورداری افراد پیشنهادشده از سابقه پژوهشی و فنی در آن موضوع، متناسب و مرتبط بودن زمان‌بندی، هزینه و شرح خدمات با پژوهش مورد تقاضا و برخورداری تیم پیشنهاددهنده از زیرساخت انجام پژوهش اعم از آزمایشگاه و کارگاه و نهایتاً تهیه و ارسال پیشنهاده طبق فرمت پیشنهادی بنیاد است.

هزینه‌های قابل قبول شامل حق‌التحقیق نیروی انسانی، مواد مصرفی و آزمایشگاهی و خدمات است.

از حوزه‌های اولویت‌دار این فراخوان علوم و علوم زیستی، شیمی و علوم پلیمر است.

گفتنی است پژوهشگر اصلی تیم لازم است عضو هیئت‌علمی یکی از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور باشد و همچنین از پیشنهادهایی که در قالب رساله دکتری و طرح پسادکتری تعریف شوند، حمایت فوق العاده می‌شود.

پس از دریافت پیشنهاده از طریق سامانه، ارزیابی انجام گرفته و در صورت کسب امتیاز بالا، تیم برگزیده جهت مذاکره با بنیاد و شرکت متقاضی دعوت خواهد شد.

تمام افراد واجد شرایط به مدت یک ماه از تاریخ انتشار فراخوان یعنی تا ۹ خرداد فرصت دارند که پیشنهاد خود را از طریق سامانه کایپر برای بنیاد ملی علم ایران ارسال کنند.

پژوهش پیشنهاد شده تا سقف ۸۰ درصد، حداکثر دو میلیارد تومان توسط بنیاد ملی علم ایران حمایت خواهد شد. بدیهی است که مابقی هزینه‌ها باید توسط شرکت متقاضی پژوهش تأمین شود.

متقاضیان در صورت داشتن هرگونه سوال می‌توانند از طریق ایمیل amini.m@insf.org و شماره تلفن ۰۲۱۸۲۱۶۱۱۲۱ با کارگروه دانش‌بنیان تماس بگیرید.

کد خبر 6099160 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • مشارکت بین‌نهادی، پیش‌نیاز مشارکت مردمی
  • فراخوان «کسب دانش فنی تولید کلرومتان در مقیاس پایلوت»
  • نحوه تولید پروفیل زد سوله
  • تام کروز از خلبانان ایرانی الهام گرفت
  • ۱۳۰ هزار تن گندم در سیلوهای استان کرمان ذخیره شد
  • تولید کنندگان مبلمان فضای باز
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • حمله موشکی مقاومت اسلامی عراق به بندر حیفا
  • خرید ترموود ایرانی از تولید کننده
  • هدر رفت آب در اردستان ۳ درصد کاهش یافت