Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهناز رمارم روز چهارشنبه در نشست شورای اسلامی شهرستان مشهد که به موضوع حمل ونقل بین شهری و روستایی و چالشهای آن اشاره داشت افزود:

از مجموع راههای روستایی شهرستان تنها ۴۵ درصد آسفالت شده است و بقیه خاکی است این در حالی است ایجاد راه دسترسی آسفالته برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار الزام قانونی دارد.

وی به جمعیت بالای روستایی و تردد زیاد بین مشهد و روستاهای اطراف آن اشاره کرد ادامه داد: شهرداری مشهد به وظایف قانونی خود در قبال روستاهای حریم مشهد عمل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس شورای اسلامی شهرستان مشهد همچنین شمار روستای بالای ۵۰ خانوار در شهرستان مشهد که فاقد جاده آسفالته هستند را قابل توجه دانست.  

رمارم افزود: راه‌اندازی اتوبوس به شهر رضویه مصوبه الزام آور قانونی شورای همتای استانداری را دارد که طی آن اتوبوسرانی مشهد ملزم به ارائه خدمات  موقت و مطلوب به شهر رضویه شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر از حدود ۱۵ دستگاه اتوبوسی که به این خط اختصاص یافته است حدود ۱۰ دستگاه معمولا خراب است و اصولا این خدمات به شکل مطلوب و در شان مردم منطقه ارائه نمی شود.

رییس شورای اسلامی شهرستان مشهد با اشاره به کمبود بودجه راهداری و وضعیت نامناسب راههای روستایی این شهرستان گفت: فرمانداری مشهد باید در جذب بودجه لازم برای راهداری توجه ویژه‌ای کند چنانکه اعلام شد بودجه پارسال راهداری مشهد ۴۵ میلیارد ریال بوده است که امسال به ۲۵ میلیارد ریال کاهش یافته است.
رمارم اضافه کرد: در این جلسه مقرر شد کار گروه تخصصی با حضور کارشناسان حوزه حمل و نقل جاده‌ای تشکیل شود تا از تبصره های بودجه ای موجود برای اجرای طرح های راهداری و راه سازی بودجه قانونی برای شهرستان مشهد تامین و تخصیص یابد.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد هم در این جلسه در پاسخ به مطالبه شهروندان شهر رضویه مبنی بر تقویت خطوط اتوبوسرانی بین مشهد و رضویه گفت: ارائه خدمات اتوبوسرانی خارج از این شهر در شرح وظایف قانونی این نهاد نیست و ارائه خدمات کنونی نیز با تایید شورای هماهنگی ترافیک استان (همتا) انجام شده است.

سعید حسینقلی زاده مقدم در خصوص راه اندازی خطوط بی. آر. تی نیز گفت: راه اندازی این نوع خطوط در جاده های برون شهری ممکن نیست چرا که ساختار فنی لازم از جمله ایزوله شدن مسیر بی. آر. تی در محور مشهد به رضویه مقدور نیست لذا امکان بهره برداری از این خطوط نیست.

رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان مشهد نیز گفت: مشکل عمده در این شهرستان کاهش بودجه راهداری نسبت به سالهای گذشته است.

جواد پورعلی افزود: سال گذشته بودجه این اداره ۴۵ میلیارد ریال بوده است که تنها ۱۰ میلیارد ریال آن تخصیص یافته است این در حالی است که امسال بودجه جذب شده ادارات راهداری سایر شهرستانهای استان از مشهد بیشتر بوده است.

وی ادامه داد: این شهرستان هزار و ۸۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی بین‌شهری و ۸۵۰ کیلومتر راه روستایی دارد.

پورعلی مجموع طول راه‌ها در خراسان رضوی را نیز ۲۰ هزار و ۵۷۵ کیلومتر شامل ۶ هزار و ۴۲۲ کیلومتر جاده بین‌شهری و ۱۴ هزار و ۱۵۲ کیلومتر راه روستایی عنوان کرد.

شهرستان مشهد با ۳.۵ میلیون نفر جمعیت و ۹ هزار و ۸۱ کیلومترمربع مساحت شامل سه بخش مرکزی، احمدآباد و رضویه، سه شهر مشهد، ملک آباد و رضویه، ۱۱ دهستان و ۳۵۷ روستاست.

کلانشهر مشهد با ۳۵۰ کیلومترمربع مساحت در بخش مرکزی این شهرستان قرار دارد.  

برچسب‌ها شهرداری مشهد مشهد ملک آباد شهناز رمارم اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی رضویه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری مشهد مشهد ملک آباد رضویه شهرداری مشهد مشهد ملک آباد رضویه شهرستان مشهد میلیارد ریال شهرداری مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۵۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۱۳۴ کیلومتر راه روستایی در کردستان

رئیس اداره ساخت و توسعه راه‌های روستایی اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کردستان از احداث ۱۳۴ کیلومتر راه روستایی در ۱۰ شهرستان استان طی سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل راهداری، حسن شهبازی اظهار کرد: در سال گذشته راه ۱۰۸ روستای استان به طول ۱۳۴ کیلومتر احداث شد که از لحاظ میزان احداث در جایگاه پنجم کشوری قرار گرفتیم.

وی افزود: با احداث این میزان راه روستایی ۴۵۲۲ خانوار از راه آسفالته بهره‌مند شدند.

رئیس اداره ساخت و توسعه راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان خاطرنشان کرد: با احداث ۱۳۴ کیلومتر راه روستایی، شاخص برخورداری روستاهای استان از راه آسفالته در روستاهای بالای ۲۰ خانوار، پنج درصد افزایش یافته و به ۷۵ درصد رسیده است.

شهبازی بیشترین میزان احداث راه روستایی در سال گذشته را در شهرستان سقز با ۳۰.۵ کیلومتر اعلام کرد و گفت: شهرستان سقز با وجود اینکه دومین شهرستان بزرگ استان است اما از لحاظ آسفالت راه‌های روستایی در رده‌های آخر قرار دارد.

وی تصریح کرد: هدف‌گذاری احداث راه روستایی در سال گذشته ۸۰ کیلومتر بود که توانستیم بیشتر از این میزان را محقق کنیم.

رئیس اداره ساخت و توسعه راه‌های روستایی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان با بیان اینکه در سال گذشته ۸۷۱ میلیارد تومان برای احداث راه‌های روستایی در استان هزینه شد، اضافه کرد: در حوزه راه روستایی با وجود اقدامات مثبتی که با حمایت‌های استاندار و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در حال انجام است، اما برای نزدیک شدن به میانگین کشوری نیازمند اعتبارات جهشی هستیم.

شهبازی با اعلام اینکه در سال جدید علاوه بر برگزاری مناقصه و انتخاب پیمانکار برای پروژه‌های جدید، اتمام پروژه‌های نیمه تمام نیز در دستور کار قرار دارد، گفت: تأمین بودجه پروژه‌های راه روستایی از منابع استانی و فقط تأمین قیر بر عهده سازمان راهداری است.

وی اضافه کرد: برای سال جاری احداث ۱۹۷ کیلومتر راه روستایی در استان هدف گذاری شده است.

به گزارش ایمنا، استان کردستان ۶۱۸۳ کیلومتر راه روستایی دارد که تاکنون ۳۴۵۷ کیلومتر آن آسفالت شده است.

کد خبر 750942

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • احداث ۱۳۴ کیلومتر راه روستایی در کردستان
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • شناسایی و برخورد با ۵۶۲۷ مورد تجاوز به حریم راه‌های مازندران
  • بازگشایی راه ارتباطی ۲ روستای سیل‌زده شهرستان داورزن
  • امدادرسانی به بیش از ۵۰۰ خودرو در سیلاب نیشابور
  • امدادرسانی به بیش از ۵۰۰ خودرو در نیشابور
  • امدادرسانی به ۸۰ خانوار عشایری در کوهرنگ
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • سیل در 2 محور روستایی تربت جام