Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده نیروی انتظامی نیشابور گفت: طی چهار ماه نخست امسال میزان سرقت از منازل در نیشابور ۱۳ درصد کاهش یافته است که یکی از دلایل آن به خاطر رعایت پروتکل‌های بهداشتی ناشی از شیوع کرونا و حضور مردم در خانه بوده است.

به گزارش قدس آنلاین، سرهنگ حسین دهقان‌پور در مراسم قدردانی از خبرنگاران نیشابور افزود: پارسال میزان وقوع سرقت نسبت به سال قبل در نیشابور چهار درصد افزایش داشت در حالی ‌که میانگین استانی و کشوری در این بخش بیش از ۲۰ درصد بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به مشارکت‌های عمومی در کاهش جرایم از ابتدای امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل جرم سرقت در نیشابور سیر نزولی ادامه داشته اما میزان کشفیات در این بخش هفت درصد افزایش یافته است و طی یک سال گذشته چندین باند حرفه‌ای سرقت از سایر استان‌ها در نیشابور کشف و متلاشی شد.
فرمانده نیروی انتظامی نیشابور گفت: نزاع‌های فردی و به تبع آن نزاع‌های اجتماعی هم در نیشابور افزایش داشته است که نشان‌دهنده کاهش آستانه تحمل است و باید در این زمینه فرهنگ‌سازی صورت بگیرد.
دهقان پور افزود: در بسیاری از این نزاع‌ها از سلاح گرم استفاده شده و کشفیات در این حوزه هم دو و نیم برابر نسبت به پارسال افزایش یافته است و همین امروز صبح یک باند تهیه و توزیع سلاح و مهمات در نیشابور کشف شد که جزئیات آن به زودی اعلام می‌شود.
وی با اشاره به این که کشفیات تجهیزات ماهواره افزایش یافته است ادامه داد: از ابتدای امسال هشت میلیارد و ۱۳۵ میلیون تومان کالای قاچاق در نیشابور کشف شد و طی این مدت نسبت به سال قبل میزان کشف مواد مخدر ۲۱۰درصد افزایش یافت.
فرمانده نیروی انتظامی نیشابور گفت: طی یک سال گذشته بسیاری از نقاط حادثه خیز سطح شهر نیشابور  اصلاح شد و در نتیجه از ابتدای امسال نسبت به‌ مدت مشابه سال قبل میزان تصادفات فوتی ۵۵ درصد کاهش یافت و تعداد متوفیان از ۱۰ تن به چهار تن رسید.
دهقان پور افزود: طی این مدت‌ میزان تصادف جرحی ۲۹ درصد و تصادفات خسارتی ۶۶ درصد و تعداد مجروحان ۳۳درصد کاهش یافته است.
وی ادامه داد: از ابتدای امسال با پیگیری‌های پلیس فتای نیشابور میزان وقوع جرایم در حوزه سایبری ۲۶درصد کاهش یافته و در عین حال کشف جرایم ۸۷ درصد افزایش داشته و دستگیری مجرمان در این حوزه ۲۱۰ درصد افزایش یافته است.
فرمانده نیروی انتظامی نیشابور گفت: میزان رصد و فیلترینگ محتوای مجرمانه در فصای مجازی از ابتدای امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد و بارگذاری مطالب پیشگیرانه در شبکه‌های اجتماعی ۲۱۵ درصد افزایش داشته است.
منبع: ایرنا انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کرونا نیشابور سرقت افزایش یافته ابتدای امسال درصد افزایش سال قبل درصد کاهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۶۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص های مهم صنعت ریلی در سال ۱۴۰۲ منتشر شد

تین نیوز

متوسط بهره وری و سرعت بازرگانی واگن های باری که مقدار چابکی سیستم حمل بار را نشان می دهد، در سال ۱۴۰۲ کمترین مقادیر را در میان چهار سال اخیر به خود اختصاص داده اند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، انجمن صنفی شرکت های حمل ونقل ریلی و خدمات وابسته شاخص های مهم این صنعت را در سال ۱۴۰۲ منتشر کرد. این گزارش شاخص های مهم این صنعت را در بازه های سالیانه و ۳ ماهه چهارم سال ۱۴۰۲ با دوره های گذشته مقایسه می کند.

طبق این گزارش، در سال ۱۴۰۲ تمامی شاخص های عملکردی حمل بار ریلی، به استثناء شاخص های مرتبط با حمل بار ترانزیتی، نسبت به سه سال گذشته آن کاهش یافته است. به طور مشخص تُناژ و تُن - کیلومتر بار حمل شده در سال ۱۴۰۲ به ترتیب ۴۳ میلیون تُن و ۲۹ میلیارد تُن کیلومتر بوده است که کمترین مقادیر این شاخص ها در چهار سال اخیر است.

از دیگر شاخص های مهم حمل بار ریلی می توان به بهره وری و سرعت بازرگانی واگن های باری اشاره کرد که مقدار چابکی سیستم حمل بار را نشان می دهد. این دو شاخص نیز در سال ۱۴۰۲ کمترین مقادیر را در میان چهار سال اخیر به خود اختصاص داده اند.

همچنین اگر شاخص های عملکردی حمل بار را به صورت فصلی طی سال ۱۴۰۲ مورد بررسی قرار دهیم، پی خواهیم برد که در زمستان ۱۴۰۲ به استثناء شاخص های مرتبط با حمل بار ترانزیتی، تمامی شاخص ها کاهش یافته اند و کمترین مقدار را نسبت به سه فصل پیشین دارند. 

با نگاهی کلان تر به نقش راه آهن در حمل بار کشور درمی یابیم که بر خلاف چشم اندازهای تعیین شده در اسناد بالادستی مبنی بر افزایش سهم حمل بار ریلی تا دست کم ۳۰ درصد از کل بارهای زمینی کشور، سهم این شیوه حمل ونقلی به حدود ۷ درصد از کل تناژ بار حمل شده زمینی و حدود ۹ درصد از تن- کیلومتر بار حمل شده زمینی رسیده که در سال های اخیر روندی کاهشی بوده است.

اما در بخش مسافری، عملکرد خوبی در سال ۱۴۰۲ به ثبت رسیده است. جابه جایی ۳۲ میلیون مسافر (معادل با ۵.۱۶ میلیارد نفر کیلومتر) بر عملکرد قابل قبول این بخش در سال گذشته صحه می گذارد.

از طرفی بررسی شاخص های مربوط به بخش مسافری به صورت فصلی در سال ۱۴۰۲ حاکی از کاهش هر سه شاخص تعداد مسافر، نفر کیلومتر و بهره وری واگن های مسافری در هر فصل نسبت به فصل پیش از خود است. این روند کاهش طی سال ۱۴۰۲ مشابه بخش باری، ثابت می کند که روند کاهشی این شاخص ها در سال ۱۴۰۳ نیز تداوم خواهد داشت.

در سال ۱۴۰۲، سهم راه آهن از جابه جایی مسافر زمینی عمومی نسبت به سال قبل کاهش یافته و از نظر تعداد مسافر به ۱۷.۶ درصد و از نظر شاخص نفر-کیلومتربه ۲۶ درصد رسیده است.

با وجود افزایش تعداد کل لکوموتیوهای کشور در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، تعداد لکوموتیو آماده به کار کاهش یافته است. آماده به کاری لکوموتیوها در سال گذشته به ۵۳ درصد رسیده که کمترین مقدار این شاخص در چهار سال اخیر را نشان می دهد. تاثیر مستقیم بخش نیروی کشش بر عملکرد حمل بار و مسافر ریلی بیان گر لزوم توجه حاکمیت به چالش های این بخش و شکست ایده حفظ تصدی گری دولت در این حوزه است. لذا عملی کردن راهکارهای پیشنهادی خبرگان صنعت حمل ونقل ریلی برای برون رفت از این شرایط بحرانی ضروری است.

باید توجه داشت هر چند که در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ تعداد ۲۳ دستگاه لکوموتیو به آمار میانگین ماهیانه تعداد کل لکوموتیوهای کشور اضافه شده، اما در مقابل تعداد سه دستگاه لکوموتیو از آمار میانگین ماهیانه تعداد لکوموتیوهای آماده به کار در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ کم شده است و این بدان معناست که در برابر افزایش ۲۳ دستگاهی، ۲۶ دستگاه لکوموتیو طی سال ۱۴۰۲ از مدار خدمت خارج شده اند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • جزییات صادرات و واردات دارو اعلام شد/ واردات ۱۳ درصد کاهش یافت
  • مشتریان تسلا پرکشیدند
  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور؛ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • تشنگی سد‌های خراسان‌شمالی با وجود افزایش بارندگی‌ها/ بهبود کشاورزی با بارندگی️
  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور/ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • شاخص های مهم صنعت ریلی در سال ۱۴۰۲ منتشر شد
  • اوضاع آب کدام استان‌ها خوب نیست؟ 
  • ۱۰ استان کشور از تنش آبی خارج شد
  • سرقت از منازل در پوشش خانواده
  • تورم ترکیه در ماه آوریل به ۷۰ درصد رسید