Web Analytics Made Easy - Statcounter

وبینار (Webinar) از عبارت Web-based seminar گرفته شده و به کلاس، دوره، سمینار یا هر رویداد آنلاینی گفته می‌شود که در محیط وب و با استفاده از اینترنت بصورت زنده و تعاملی برگزار می‌شود.

سید کمال طیبی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پس از همه‌گیری بیماری کرونا و برگزار شدن رویدادهای مختلف دانشگاهی بصورت مجازی، ارتباطات بین‌المللی دانشگاه‌های کشورمان از جمله اصفهان با دانشگاه‌ها و موسسه‌های علمی و پژوهشی خارجی قطع نشد و از طریق برگزاری وبینار ادامه یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طیبی با اشاره به اینکه استادان دانشکده‌های مختلف و مسوولان دانشگاه اصفهان در وبینارهای بین‌المللی حضور چشمگیری داشتند، اظهار داشت: این ارتباطات با دانشگاه‌ها و موسسه‌های کشورهای مختلف از جمله روسیه، انگلیس، استرالیا، مالزی و ترکیه برقرار و در آنها علاوه بر سخنرانی درباره مباحث علمی و فناوری به تبادل نظر درباره روش‌های آموزشی و پژوهشی در دوران همه‌گیری بیماری کرونا و تجربه‌های حاصل از آن پرداخته شد.

مدیر دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه اصفهان  از جمله این وبینارها را اجلاس مشترک رییسان دانشگاه‌های ایران و روسیه، وبینار مشترک با دانشگاه تاسمانیای استرالیا و همچنین با دانشگاه‌های مالزی عنوان و اضافه کرد: در این وبینارها درباره تجربه‌های آموزش عالی و خدمات دانشگاهی در دوران همه‌گیری کرونا بحث و تبادل نظر شد.

طیبی با اشاره به اینکه برنامه‌های آموزش عالی دانشگاه‌های کشورمان در دوران همه‌گیری کرونا، مورد توجه دانشگاه‌های دیگر قرار گرفت، تصریح کرد: برنامه‌های دانشگاه اصفهان نیز مورد توجه بسیار قرار گرفت زیرا در این دانشگاه در دوران شیوع کرونا بطور متوسط در هر هفته بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ کلاس مجازی برگزار و علاوه بر ارائه خدمات آموزشی و دانشجویی به دانشجویان، در تماس با آنها مسائل مختلف اجتماعی، آموزشی و روانشناسی پیگیری شد.

طیبی با اشاره به اینکه دانشگاه اصفهان چند وبینار بین‌المللی دیگر را نیز در پیش رو دارد، برخی از آنها را وبینار مشترک با بنیاد علمی اِکو درباره اثرهای اقتصادی و بهداشتی همه‌گیری کووید ۱۹ در منطقه، وبینار مشترک با انستیتو آموزشی اکو درباره آموزش عالی و نحوه انتشار مقاله‌ها و اجرای طرح‌های مشترک بین‌المللی، وبینار با سفارت کره جنوبی درباره روابط علمی و فرهنگی ۲ کشور و ترسیم نقشه راه آینده و وبینار با دانشگاه اوکلاهامای امریکا اعلام کرد.

بنیاد علمی اکو(ECOSF) سازمانی بین‌دولتی متشکل از ۱۰ کشور اسلامی شامل افغانستان، پاکستان، آذربایجان، ترکمنستان، قزاقستان، قرقیزستان، ترکمنستان، ازبکستان، ترکیه و ایران است که هدف اصلی آن توسعه اقتصادی در منطقه اکو بر پایه ارتقا علم، فناوری و نوآوری است.

طیبی با تاکید بر اینکه دانشگاه‌های اصفهان همواره در برقراری روابط بین‌الملل پیشرو هستند، تصریح کرد: اقدامات خوبی در میان دانشگاه‌های این استان در دوران شیوع بیماری کرونا در زمینه بین‌الملل انجام شد و از این نظر در رتبه دوم کشوری هستیم.

وی افزود: در این ارتباطات طرح‌های مشترک جدید بویژه در زمینه پژوهشی، مراقبت‌های ویژه و عواقب بیماری کووید ۱۹ و تولید تجهیزات پزشکی نیز بین دانشگاه‌های اصفهان و خارج از کشور تعریف شد.

دانشگاه اصفهان با ۷۰ سال قدمت بعنوان یکی از دانشگاه‌های جامع و برتر کشور دارای حدود ۱۵ هزار دانشجو و ۶۶۰ عضو هیات علمی است.

این دانشگاه بعنوان یکی از دانشگاه‌های منتخب ایران در طرح تبدیل به یکی از پنج دانشگاه برتر کشور در تراز بین المللی انتخاب شده است و با حدود ۱۲۰ مرکز علمی از ۷۰ کشور جهان، تفاهم‌نامه همکاری علمی، پژوهشی و فرهنگی دارد.

برچسب‌ها وبینار ویروس کرونا دانشگاه اصفهان اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وبینار ویروس کرونا دانشگاه اصفهان اصفهان وبینار ویروس کرونا دانشگاه اصفهان اصفهان دانشگاه اصفهان بین المللی دانشگاه ها همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۷۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت دانشجویان خوزستانی ازاعتراض دانشجویی درآمریکا ضد صهیونیست

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر امروز شنبه جمعی از دانشجویان و استادان دانشگاه شهید چمران اهواز با تجمع مقابل در این دانشگاه حمایت خود را از اعتراضات دانشجویان و استادان آزادی خواه آمریکایی ضد رژیم صهیونیستی در غزه اعلام کردند.

شرکت کنندگان در این تجمع با سردادن شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ضمن حمایت از دانشجویان و استادان معترض آمریکایی به جنایات اشغالگران، خواستار پایان جنایات صهیونیست‌ها در غزه شدند.

همچنین دانشجویان و دانشگاه شرکت کننده در این تجمع که پرچم‌های مقدس کشورمان، فلسطین و جبهه مقاومت را در داشت داشتند، خواستار رسیدگی به جنایات اشغالگران قدس از سوی مجامع بین‌المللی شدند.

کد خبر 6090239

دیگر خبرها

  • وزیر علوم: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • حمایت دانشجویان خوزستانی ازاعتراض دانشجویی درآمریکا ضد صهیونیست
  • وزیر علوم از دلیل اخراج استادان دانشگاه پرده برداشت
  • جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور