Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید مسعود حسینی کارشناس مسئول نوغانداری جهاد کشاورزی گلستان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان،گفت: تا دو سال گذشته ۴ هزار و ۲۰۰ جعبه تخم نوغان بین نوغانداران توزیع می‌شد، اما با کمک کمیته امداد و سازمان تعاون امسال تعداد جعبه‌های توزیع شده به ۶ هزار و ۵۰۰ جعبه رسید و از رشد ۵۰ درصدی برخوردار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: دیدگاه ما تا سال ۱۴۰۴ در زمینه نوغانداری رسیدن به آمار توزیع ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان در سال است.
حسینی با اشاره به گسترش ظرفیت نوغانداری در گلستان گفت: نبود صنایع تبدیلی در گلستان موجب می‌شود پیله‌تر در زمان برداشت به تاجران مازندرانی و خراسانی فروخته شود و در نتیجه ارزش افزوده این محصول ارزشمند به خارج از استان برده شود.
او ادامه داد: سال گذشته برای نخستین بار در نوبت دوم نوغانداری در گلستان از تاریخ یک شهریور تا مهرماه اقدام به توزیع ۵۰ جعبه تخم نوغان بین نوغانداران کردیم و گسترش این کار در مرحله دوم نیازمند ترویج بین کشاورزان دارد.
حسینی گفت: طی سال‌های گذشته تنها در منطقه شرق استان جعبه‌های تخم نوغان توزیع می‌شد، اما امسال در تمام شهرستان‌ها این جعبه‌ها را توزیع کردیم.
او افزود: ۳ هزار و ۴۰۰ جعبه در شهرستان مینودشت توزیع شد و در شهرستان‌های بندرترکمن و بندر گز کمترین توزیع یعنی دو جعبه انجام شد.
حسینی ادامه داد: امسال در شهرستان گرگان ۳۷ جعبه تخم نوغان توزیع شد و شواهد تاریخی نشان می‌دهد طی ۵۰ الی ۱۰۰ سال گذشته در گرگان نوغانداری رواج بسیاری داشته است.
او گفت: به دنبال افزایش ظرفیت نوغانداری در گلستان هستیم و تصمیم داریم این صنعت را در تمام شهر‌های استان رواج دهیم.
انتهای پیام/ق

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نوغانداران جهاد کشاورزی اشتغالزایی صنایع تبدیلی جعبه تخم نوغان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۸۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد از افزایش بیش از ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: این اعتبار باید در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد، مجید دهقانی‌زاده با بیان اینکه از اقدامات اساسی دولت در راستای کمک به مجموعه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، پرداخت عوارض ارزش افزوده است، اظهار کرد: این اعتبار به‌صورت نقد در اختیار آنان قرار می‌گیرد تا خدمات مناسب و در شأن مردم ارائه دهند.

وی تأمین منابع مالی پایدار از محل توزیع عوارض را مساله مهمی برای شهرداری‌ها و دهیاری‌ها دانست و افزود: انتظار می‌رود مجموعه شوراها و شهرداری‌ها به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا این اعتبار پرداختی از سوی دولت در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با بیان اینکه مجموعه شهرداری‌ها باید به فکر ایجاد منابع پایدار درآمدی برای خود باشند، تاکید کرد: شوراها و شهرداری‌ها باید بتوانند منابع مناسبی در کنار منابعی که از محل ارزش افزوده نصیبشان می‌شود را در راستای تکمیل طرح و پروژه‌های حوزه شهری و روستایی و همچنین خدمت مناسب به شهروندان به کار گیرند.

دهقانی‌زاده با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان ۹ برابر افزایش پیدا کرده است، بیان کرد: در دولت سیزدهم دولت به کمک مجموعه مدیریت شهری و روستایی آمد تا در این حوزه تحول اساسی ایجاد کند.

وی عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان را در سال ۱۳۹۹ مجموعاً ۳,۳۸۰ میلیارد ریال عنوان کرد که در این دولت این اعتبار بیش از ۹ برابر افزایش یافته است و افزود: عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان در سال ۱۴۰۲ نیز به مبلغ ۳۰ هزار میلیارد ریال رسیده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد از دلایل رشد این منابع در دولت سیزدهم را تدابیر اندیشیده شده در قالب ستاد درآمد و تجهیز منابع و مساعدت‌های استاندار و نمایندگان مردم شریف استان در مجلس شورای اسلامی در انتقال تعدادی از پرونده‌های مالیاتی شرکت‌های یزدی به استان و نیز تلاش‌های ارزشمند دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط به ویژه اداره کل امور مالیاتی دانست و گفت: دولت سیزدهم بر تأمین منابع مالی پایدار و عدالت محور در کشور تاکید دارد.

کد خبر 751181

دیگر خبرها

  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • حضور ۵۰۰ نفر از کارکنان شهرداری دزفول در آب‌گرفتگی اخیر
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول
  • مولدسازی دارایی‌های دولت فرصتی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام دستگاه‌ها است
  • پیش بینی افزایش نسبی و تدریجی دما در استان گلستان
  • آغاز اجرای خط انتقال ۱۰ اینچی گاز در هشترود
  • خدمات رسانی جمعیت هلال‌احمر به حادثه دیدگان شهرک امام زاده ابراهیم
  • توزیع اقلام‌ اساسی بین خانوارهای حادثه دیده آتش‌سوزی روستای امام زاده ابراهیم
  • تولید کننده جعبه هاردباکس عمده در تهران