Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@13:40:36 GMT

۶ عنوان کتاب جدید در جهاد دانشگاهی اردبیل رونمایی شد

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۷۸۵۸۴

۶ عنوان کتاب جدید در جهاد دانشگاهی اردبیل رونمایی شد

به گزارش ایرنا ، رییس جهاد دانشگاهی استان اردبیل در این آیین از انتشار ۱۲۵ عنوان کتاب در انتشارات این واحد خبر داد و افزود: این مرکز با انجام فعالیت‌های چاپ و انتشار، در حال خدمت‌رسانی به جامعه فرهنگی و دانشگاهی استان بویژه دانشگاهیان است و سال گذشته موفق به کسب عنوان کتاب برتر شد.

مهران اوچی اردبیلی، انتشارات جهاد دانشگاهی استان اردبیل را از ظرفیت‌های این نهاد دانست و اظهارداشت: این مرکز خدمات ارزنده‌ای را در حوزه‌های مختلف بویژه در حوزه فرهنگ به جامعه فرهنگی و دانشگاهی استان ارائه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کتاب نقش کلیدی در گسترش آن دارد، افزود: جهاد دانشگاهی به عنوان نهادی علمی، فرهنگی و پژوهشی تلاش می‌کند تا رسالت‌های خود را در حوزه‌های مختلف به خوبی ایفا کند.

مدیر مسوول انتشارات جهاد دانشگاهی استان اردبیل نیز گفت: در سال گذشته با وجود اینکه شیوع ویروس کرونا موجب اخلال در فعالیت‌های این مرکز شده بود، ۲۵ عنوان کتاب به چاپ رسید و ۱۰ عنوان کتاب نیز در مراحل داوری مورد پذیرش قرار نگرفت.

مهران محمدی با بیان اینکه در این مراسم از ۶ عنوان کتاب رونمایی می‌شود، افزود: این کتاب‌ها در حوزه‌های کشاورزی، علوم پایه و علوم مالی است که به همت اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه‌های کشور به رشته تحریر درآمده و توسط انتشارات جهاد دانشگاهی استان اردبیل وارد بازار نشر شده است.

در این مراسم از کتاب "کشت و پرورش فندق" تالیف مهران اوچی اردبیلی عضو هیات ‌علمی جهاد دانشگاهی استان اردبیل ، جواد فرخی عضو هیات ‌علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کرمان، داود جوادی عضو هیات ‌علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گیلان و سیدکریم تهامی عضو جهاد دانشگاهی استان اردبیل در ۲۲۴ صفحه ، "تولید محصولات کشاورزی به شیوه نوین (کشت بدون خاک)" تالیف دکتر احمد توبه عضو هیات‌ علمی دانشگاه محقق اردبیلی و سیدکریم تهامی عضو جهاد دانشگاهی  استان اردبیل در ۱۲۰ صفحه، "مقدمه‌ای بر علوم زیستی" تالیف دکتر سیده معصومه هاشمی‌نیا عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در ۲۱۶ صفحه ، "مدیریت سود" تالیف امیر مردانشاهی ، مهدی فتحی مرادلو و مهدی سجادی در ۸۸ صفحه، "مدیریت بحران در ساختارهای شهر با رویکرد زلزله" تالیف مهدی فرج محمدیه و قاسم فتحی در ۲۰۸ صفحه و نیز  "مدیریت علف‌های هرز در کشاورزی پایدار" تالیف دکتر حسین کربلایی خیاوی عضو هیات ‌علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی اردبیل و جمعی از همکاران در  ۱۹۵ صفحه رونمایی شد.

برچسب‌ها سازمان جهاد دانشگاهی دفتر تالیف و فناوری آموزشی اردبیل کتاب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان جهاد دانشگاهی اردبیل کتاب سازمان جهاد دانشگاهی اردبیل کتاب جهاد دانشگاهی استان اردبیل عنوان کتاب عضو هیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۸۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داستان فلسطین آنقدر جذاب است که نیازی به تخیل ندارد

ایسنا/فارس کارشناس حوزه فلسطین اعتقاد دارد که در زمینه مقاومت دچار کمبود کتاب و داستان هستیم، در حالیکه داستان‌های مربوط به فلسطین آنقدر جذابیت و تنوع دارد که نیازی به اضافه کردن تخیل در آن نیست.

مراسم رونمایی از مجموعه داستان «هزار و چهارصد و خیلی زود» با موضوع فلسطین امروز، ۹ اردیبهشت در سینما فرهنگ شیراز واقع در مرکز اسناد و کتابخانه ملی برگزار شد.

در این مراسم که با حضور هدی الموسوی خواهر شهید سید عباس موسوی دبیر کل سابق حزب الله لبنان به انجام رسید، سرپرست نویسندگان کتاب «هزار و چهارصد و خیلی‌زود» در مراسم رونمایی از این کتاب، آن را حاصل تلاش یک گروه ۱۲ نفره خواند و گفت:  این مجموعه داستان ماحصل تلاش گروهی از نویسندگان جوان در کارگاه داستان نویسی است که از زمان شهادت خبرنگار فلسطینی «شیرین ابوعاقله» در شیراز شکل گرفت.

میثم محمدی افزود: بعد از گذشت یکسال، تیم نویسندگان حدود ۱۵۰ داستانک و داستان کوتاه درباره فلسطین نوشتند که در پایان دوره بهترین آثار جمع انتخاب شده و  پس از طی مراحل فنی توسط نشر نواندیشان دنیای کتاب، به مرحله رونمایی رسید.

وی با بیان اینکه این گروه پس از تولید آثاری چون «داستان یک انسان واقعی» و «اینجا باران می بارد»، سومین بار است که به صورت جمعی به تولید محصول رسیده‌اند، گفت: هر بار تعداد اعضای گروه نسبت به اثر قبل افزایش داشته است.

محمدی با اشاره به پشتوانه مطالعاتی گروه و همراهی کارشناس حوزه فلسطین در کارگاه داستان نویسی یادآور شد: حضور کارشناسی مثل محمدمحسن فایضی و تسلط او به شرایط روز و تاریخچه فلسطین در این دوره از کارگاه آموزشی داستان نویسی خیلی به بخش تحقیقاتی کار کمک کرد.

او همچنین از تالیف کتابی دیگر متشکل از داستان کوتاه با موضوع کودکان کار خبر داد.

کارشناس حوزه فلسطین نیز با بیان اینکه کتاب هزار و چهار و خیلی زود به دنبال یک چیز جدید در جریان مقاومت است، گفت: جنگ در جاهای مختلفی از دنیا وجود دارد. کشت و کشتار، حتی کودک کشی را در نقاط دیگر دنیا هم دیده‌ایم اما چیزی که قضیه مقاومت فلسطین را متفاوت می‌کند را باید در مردمش جستجو کنیم.

محمدمحسن فایضی افزود: شهر غزه با یک میلیون و ۲٠٠ هزار نفر جمعیت، به‌جز جنگ، چیزهای دیگری مثل تحریم، قحطی نان، کمبود لوازم بهداشتی و درمانی و خیلی مسائل دیگر را هم در خود دارد، اما تفاوت آنها با سایر مردمان جهان این است که آنها حاضر نیستند خاک خود را ترک کنند.

وی با بیان اینکه در خصوص فلسطین با کمبود داستان و کتاب مواجه هستیم، گفت: حداقل ۴۰ سال است درباره این موضوع صحبت می‌کنیم اما کمتر به روایت قصه در این خصوص پرداخته‌ایم.

به اعتقاد فایضی، نوشتن از فلسطین نیازی به اضافه کردن تخیل ندارد.

او گفت: آنچه در فلسطین می‌گذرد به خودی خود آن‌قدر جذاب و متنوع است که فقط نیاز به روایت در یک بستر هنرمندانه دارد. کاری که در کتاب هزار و چهارصد و خیلی زود، انجام شده است و امیدواریم این آغازی باشد بر ادامه این راه.

خواهر شهید سید عباس موسوی دبیر کل سابق حزب الله لبنان نیز دقایقی به‌همراه مترجم خود به صحبت با حضار پرداخت و درباره هنر مقاومت و اثر آن در جهان اظهار کرد: هنر یک سری پیامدها دارد که از ارزش بالایی برخوردارند و برترین این هنرها مبارزه است.

هدی الموسوی افزود: مبارزه و جهاد، صرفا با شمشیر نیست بلکه با کاغذ و قلم هم هست و در ماجرای زنده کردن فلسطین، می‌تواند مثل صائقه عمل کند.

وی همچنین گفت: بر ما لازم است که تمام توانایی‌مان را برای پرداختن به موضوع مقاومت به عنوان یک عقیده، انتخاب و ایمان به کار بگیریم.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم با حضور مسئولان فرهنگی و خانواده شهدا، از پوستر کتاب «هزار و چهارصد و خیلی زود» رونمایی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • منشور رسانه‌ای طی آینده‌ای نزدیک در اردبیل رونمایی می‌شود
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • داستان فلسطین آنقدر جذاب است که نیازی به تخیل ندارد
  • کتاب «نامداران موسیقی در سنندج» رونمایی شد
  • کتاب نامداران موسیقی سنندج رونمایی شد
  • دانشجویان خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد