Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@06:16:27 GMT

اهمیت ثبت ایثار و شهامت کادر درمان در مقابله با کرونا

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۷۹۱۰۴

اهمیت ثبت ایثار و شهامت کادر درمان در مقابله با کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، ‎در نشست امضای تفاهم نامه حمایت از رویداد ملی کرونا روایت، علی تاجرنیا معاون توسعه مدیریت و منابع، مسعود حبیبی معاون اجتماعی و امور مجلس، حسین کرمانپور مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نظام پزشکی ایران، به همراه محمد کیاسالار دبیر رویداد کرونا روایت و سومبات هاکوپیان بنیانگذار هاکوپیان، حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‎در ابتدا، محمد کیاسالار دبیر رویداد ملی کرونا روایت، گزارشی از اقدامات انجام شده و گردآوری آثار و توافقات انجام شده در جهت گردآوری و نمایش آثار کرونا روایت ارائه داد. سپس نماینده شرکت هاکوپیان، به فعالیت‌های حوزه مسئولیت اجتماعی هاکوپیان و به خصوص تهیه گان (لباس محافظتی) و ماسک برای مقابله با کرونا پرداخت.

در ادامه سابقه فعالیت‌های هاکوپیان برای جامعه پزشکی و کادر درمانی کشور در برگزاری مجموعه رویدادهای «شبِ پزشک» و ایجاد و اهدای جایزه دو سالانه پروفسور عدل توسط هاکوپیان به یکی از مشاهیر پزشکی ایران تشریح گردید.

در ادامه محمدرضا ظفرقندی رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، با یادآوری عدم ثبت و روایتِ مستند بسیاری از خاطرات و حماسه‌های کادر درمانی در دوران دفاع مقدس، گفت: سازمان نظام پزشکی از همان روزهای اول شروع همه گیری کرونا علاوه بر انجام اقدامات آموزشی و تلاش برای تأمین وسایل حفاظتی کادر درمان، در جهت ثبت حماسه ایثار و شهامت پزشکان و کادر درمان اهتمام داشته است و تلاش بسیار شده تا تمام ابعاد فداکاری‌ها و تلاش‌های جامعه پزشکی در صحنه‌های مختلف مواجهه و مقابله با همه گیری کووید ۱۹ ثبت و ضبط شود و برای خلق آثار ماندگار هنری در آینده به کار گرفته شود.

کد خبر 4992460

منبع: مهر

کلیدواژه: کرونا روایت محمدرضا ظفرقندی سازمان نظام پزشکی ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سیما سادات لاری کووید 19 ماسک طبی سعید نمکی سازمان نظام پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران محرم 99 هپاتیت سازمان انتقال خون ایران اهدای خون آلزایمر ایرج حریرچی کرونا روایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۹۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام کرد: مقابله با سالمندی جمعیت در کشور نیازمند عزم ملی و حضور تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور و همچنین مردم در صحنه است.

 بهمن نقی پور در دوازدهمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت ضمن تاکید بر لزوم همکاری نزدیک رسانه ملی در موضوع جوانی جمعیت و مقابله با بحران سالمندی در کشور اظهار کرد: مقابله با سالمندی جمعیت در کشور نیازمند عزم ملی و حضور تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور و همچنین مردم در صحنه است و تنها با عزم ملی می‌توان بر این بحران غلبه کرد.

وی افزود: همه ما موظف هستیم که مسئولانه به این موضوع نگاه کنیم و آن را تکلیف اخلاقی، شرعی و قانونی خود بدانیم هرکس در هر جایگاه و منصبی که هست باید وظیفه خود را در این خصوص انجام دهد و نباید کم کاری دیگران را دلیلی بر عدم تلاش خود بدانیم چرا که اگر اینگونه به موضوع نگاه نکنیم کارها درست پیش نمی‌رود و این ما هستیم که باید جلوی بحران جمعیتی در کشور خود را بگیریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اهمیت فضای مجازی در جامعه امروزی و لزوم توجه به این ظرفیت در خصوص تبلیغات جوانی جمعیت گفت: امروزه دیگر ذائقه جوانان عوض شده است و بیشتر از هر چیزی با فضای مجازی ارتباط دارند و ما نیز باید از این فضا استفاده کنیم و بحث نگرانی‌های جمعیتی و کارهایی را که باید بکنیم از طریق این رسانه مجازی به جوانان آموزش دهیم و آن‌ها را ترغیب به ازدواج، فرزندآوری و مقابله با سالمندی جمعیت کنیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سراسر کشور و به منظور تصمیم‌گیری و انجام اقدامات لازم و به موقع در خصوص بحث سالمندی کشور و نیاز جامعه به فرزندآوری و به تبع آن در وزارت بهداشت به عنوان یکی از وزارتخانه‌های کلیدی و دخیل در این خصوص و در کلیه استان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی تشکیل شده است و در دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز جلسات آن به صورت ماهانه تاکنون برگزار شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دستاورد تجمعات دانشجویان آمریکایی شفاف شدن چهره غرب است
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • اجتماع کادر درمان در حمایت از جنبش دانشجویان آمریکایی
  • عالیشاه و بیرانوند تحت نظر کادر پزشکی و غیبت 3 مصدوم؛ گزارش تمرین پرسپولیس
  • بیرانوند همچنان تحت نظر کادر پزشکی
  • برگزاری تمرین امروز پرسپولیس با ۵ مصدوم
  • روایت معلمی با عشق و ایثار فراوان
  • انتشار فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است