Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه کردستان گفت: نقش هیئات مذهبی در تربیت جامعه و ایجاد نشاط اجتماعی مهم و اثرگذار بوده و چون کار هیئات محبت و عشق به سمت اهل بیت(ع) است کار ارزشمند و مطلوبی است.

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، آیت‌الله سید محمد حسینی شاهرودی در در دیدار جمعی از مسوولان هیئات مذهبی با ایشان با تبریک اعیاد بزرگ مسلمین  اظهار کرد: هیئات مذهبی در ماههای رجب، شعبان و رمضان در تهیه و توزیع مواد بهداشتی و بسته‌های معیشتی در قالب طرح مواسات و  کمک‌های مومنانه نقش مهمی ایفا کردند که جای تقدیر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه کار هیئات مذهبی عشق و محبت به اهل بیت است، افزود: نقش هیئات مذهبی در تربیت جامعه و ایجاد نشاط اجتماعی مهم و اثرگذار بوده و چون کار هیئات محبت و عشق به سمت اهل بیت(ع) است کار ارزشمند و مطلوبی است.

وی خاطرنشان کرد: هیئات مذهبی نقش بی‌بدیلی در نشاط اجتماعی دارند و باید با ایجاد نشاط روحی و معنوی در افراد جامعه در اعیاد و مناسبت‌های شاد برنامه‌های شاد داشته باشند.

اساس برگزاری برنامه‌های مناسبتی اجرای دستور خداوند است

نماینده ولی فقیه در استان کردستان اعلام کرد: هیئات مذهبی نقش اثرگذاری در برگزاری اعیاد و شهادت‌ها دارند و اساس برگزاری چنین برنامه‌های مناسبتی اجرای دستور خداوند است که باید اجرا شود.

آیت‌الله شاهرودی همچنین بر لزوم رعایت توصیه‌های ستاد کرونا و سیاست‌های نظام اسلامی در اجرای برنامه‌های ایام محرم و صفر تاکید کرد و گفت: هیئات مذهبی در این برهه کرونایی باید با رعایت توصیه‌ها و سیاست‌های نظام اسلامی و ستاد کرونا، برنامه‌های ایام محرم، صفر و اربعین حسینی را انجام دهند.

وی اضافه کرد: کار کردن برای مردم توسط هیئات مذهبی همان ارتباط حضوری است که محبت مودت، عشق و همدلی را فراگیر می‌کند.

وی با تفسیر آیات قرآن و مصداق این آیات در شان امیر مومنان علی(ع) و بزرگداشت اعیاد به ویژه عید غدیر، از هیئات مذهبی خواست در ایام شادی اهل بیت علیهم السلام و این اعیاد مبارک موجبات نشاط معنوی در جامعه به ویژه جوانان را فراهم کنند و با رعایت اصول بهداشتی و پروتکل‌های ابلاغی فعالیت کنند.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان اعلام کرد:  وجود نعمت رهبری در جامعه اسلامی که با اقتدار تمام بزرگترین مستکبران را به خاک انداخته و آنها را رسوا کرده است یک نعمت بوده و لازم است در این برهه از زمان مطیع امر معظم‌له باشیم و بیشتر از سایرین توصیه‌ها و سیاستهای نظام اسلامی و شرائط ستاد کرونا را در برنامه‌های پیش‌رو به ویژه ایام محرم، صفر و اربعین حسینی رعایت کنیم.

آیت‌الله حسینی شاهرودی تصریح کرد: برخی شادی‌ها که با موسیقی کذایی ایجاد می‌شوند نمی‌تواند در ایجاد شادی و نشاط در فرد اثرگذار باشد و به مرور منجر به غم خواهد شد، اما شادی‌هایی که منجر به نشاط اجتماعی شوند در همین ولادت‌ها و اعیاد است که نمود می‌یابد.

وی در پایان اضافه کرد: هیئات مذهبی با پرداختن به برگزاری جشن و شادی در اعیاد و ولادت‌ها نشاط اجتماعی به وجود می‌آورند و قطعا ایجاد نشاط اجتماعی به جامعه امید و جان می‌دهد و جامعه را فعال می‌کند.

پایان پیام/2330/72

منبع: فارس

کلیدواژه: کردستان نشاط اجتماعی عشق هیئات مذهبی ایجاد نشاط اجتماعی هیئات مذهبی اهل بیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۱۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستحکم شدن جامعه هدف با دادن مشاوره دقیق و درست

حجت الاسلام علی جعفری، معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: بیش از ۷ سال  از دوره چهارم فعالیت سازمان روانشناسی به همت وزرا و نمایندگان بهداشت و علوم  می گذرد که ما  سعی کرده ایم تا بتوانیم کم و کاستی ها را جبران کنیم. به همین دلیل کلینیکی را برای به وجود آوردن  نور امید و نشان دادن  مسیر درست زندگی افتتاح کردیم تا بتوانیم در  راه فرهنگی قدم بر داریم.در کوتاه ترین زمان به کمک مسئولان ذی ربط می توانیم این کلینیک مشاوره ای را برای مددجویان  در ۳۱ استان ایجاد کرده تا بهره مند شوند.

او گفت:در کلینیک تمام موارد زیر نظر خواهند بود، زیرا از فضای کاربری می خواهیم بیرون بیاییم و بتوانیم رصد دقیق داشته باشیم و متناسب با نیاز‌های خانوده مدد جویان  زیرساخت‌های مشاوره‌ای در مناطق دورافتاده و محروم ایجاد کنیم. ما یک نهاد حمایتی هستیم که بتوانیم به تقویت و بالا بردن اعتماد به نفس مددجویان در زندگی و ایجاد اشتغال کمک کنیم.البته ناگفته نماند این خلاء وجود داشته که مجموعه مشاوره‌ای ما نیاز به یک زیرساخت و مشاوره‌ای با سطح بالاتر  و تخصصی داشت. اما حالا  مراکزی با سطح بالاتر و تخصصی در سراسر کشور یعنی تمام  استان‌ها  ایجاد کرده ایم که بالغ بر هزار مشاوره ارشد  به بالا در ادارات مشغول به فعالیت هستند.

جعفری تصریح کرد: طبق بررسی ها و تحقیقات حدود ۲۰ درصد از افراد جامعه با مشکلات روانشناختی روبرو هستند که نیازمند دریافت خدمات روانشناختی‌اند، اما به این معنا نیست که آنها اختلالات روانی دارند، چون مسائل روانشناختی همه حوزه‌های روان را پوشش می دهند.

او گفت: جامعه هدفی که ما داریم در کمیته امداد افرادی هستند که بی چون و چرا در راستای کمک به مردم می کوشند در گذشته خدمات کمیته امداد بیشتر در حوزه معیشتی بود ولی یکی از خدمات ارزشمند که در سال های اخیر شاهد تحول جدی در این حوزه هستیم، همین خدمات فرهنگی است. ما به کمک روان درمانی حتی توانستیم بسیاری از زندانیانی که حقیقت را بازگو نمی کردند تا کمکشان کنیم مسیر را هموار کردیم. می توان گفت حضور مشاوران متخصص در سراسر کشور می تواند کلید طلایی برای حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی در میان مردم باشد. 

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی ازدواج و خانواده

دیگر خبرها

  • پویایی و نشاط جامعه در گرو تعلیم و تربیت صحیح است
  • مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟
  • لزوم ایجاد کمربند سبز در اطراف شهر برای جلوگیری از حاشیه نشینی
  • نشست هیات عالی شورای وحدت برگزار شد
  • مستحکم شدن جامعه هدف با دادن مشاوره دقیق و درست
  • خانواده بافضیلت موجب تعالی جامعه می شود
  • تقویت مکتب اهل‌بیت(ع) با اجرای مناسب برنامه‌های مذهبی
  • دومین نمایشگاه انفرادی «نگاهی به خراسان شمالی» برگزار می‌شود
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • مد خوب، مد بد!