Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقازاده با بیان اینکه ناکارآمدی و ضعف مدیریت عامل فساد در جامعه است گفت: در سالهای اخیر شاهد حجم سازماندهی شده و تشکیلاتی فساد هستیم و عده ای به جان مال و منافع مردم افتاه اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، سردار سیدعلی آقازاده امروز(پنج شنبه، ۱۶ مرداد) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با بیان اینکه معیشت مهمترین اولویت امروز و یکی از برنامه های محوری مجلس است گفت: امروز نگران اتفاقات مفسده انگیز موجود در جامعه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده مردم رشت درمجلس اقتصاد، معیشت و اشتغال را مشکل اصلی مردم اعلام کرد و افزود: متاسفانه شاهد ناهنجاری های اخلاقی، اقدامی و مفاسدی هستیم که در شان جامعه اسلامی نیست.

وی با بیان اینکه ناکارآمدی و ضعف مدیریت عامل فساد در جامعه است اظهارداشت: در سال های اخیر شاهد حجم سازماندهی شده و تشکیلاتی فساد هستیم و عده ای به جان مال و منافع مردم افتاه اند.

آقازاده تاکید کرد: باید ریشه فساد را به نحوی بخشکانیم که کسی جرات ورود به عرصه های فساد را نداشته باشد و باید به جد پیگیری شود.


وی با ابراز اینکه نگران برخی مدیریت های ناکارآمد هستیم عنوان داشت: مردم باید قضاوت کنند و شاهد اهتمام لازم از سوی مدیران جهت پیگیری امور و تکریم ارباب رجوع نیستیم و ارزش های جامعه به نیکی ارج نهاده نمی شود.


نماینده مردم رشت در مجلس با اشاره به مشکلات دنباله دار موجود در استان گفت: شاهد سو مدیریت و عملکرد در حوزه مدیریتی استان هستیم و باید از مدیران انقلابی حمایت کنیم تا راه بر برخی مدیران ناکارآمد بسته شود.



وی با بیان اینکه باید منافع و ظرفیت های استان را به خوبی بشناسیم و در رسانه ای کردن، طراحی ها و برنامه ریزی ها از این فرصت ها بهره گیریم اظهارداست: کشاورزی، گردشگری و صنعت سه فرصت راهبردی و حلال مشکلات استان هستند که به درستی بهره گیری نشده اند.


آقازاده کشاورزی را فرصتی منحصر به فرد برای توسعه گیلان دانست که اگر به لحاظ علمی و عملی در حوزه اقتصاد و صنعت رشد یابد نقش اساسی و محوری در خودکفایی کشور و کاهش واردات محصولات کشاورزی دارد در غیر این صورت خسارت های جبران ناپذیری را شاهد خواهیم بود.

وی محصولات کشاورزی چون چای و برنج را میراث فرهنگی استان در حوزه کشاورزی برشمرد و گفت: اگر کشاورزی را به لحاظ تولید، فرآوری و بازرگانی توسعه ندهیم، پسرفت در این حوزه را شاهد خواهیم بود.

نماینده مردم رشت در مجلس مدیریت ضعیف در بخش کشاورزی و عدم رشد مطلوب را عامل تغییر کاربری و فروش اراضی کشاورزی دانست که امروز مورد تاراج قرار گرفته است‌.


آقازاده افزود: اگر کشاورز درآمد کافی از کشاورزی داشته باشد هیچگاه اراضی خود را که منبع درآمدش است، نمی فروشد.


وی تاکید کرد: متاسفانه برخی مسئولان در خواب هستند و نمی دانند چه می گذرد و باید از خواب بیدار شوند.


نماینده مردم رشت در مجلس گردشگری را فرصتی بی نظیر برای توسعه استان برشمرد و با بیان اینکه فرصت های کشاورزی موجب جذب گردشگر می شود اظهارداشت: تخریب کشاورزی، محیط زیست و رودخانه ها فرصت گردشگری استان را نابود می کند.

وی تاکید کرد: متاسفانه با ضعف مدیریت شاهد سرگیجه گردشگری در استان هستیم.

آقازاده با اشاره به صنعت و عقب ماندگی موجود در این حوزه تصریح کرد: در این حوزه عقب مانده ترین استان کشور هستیم و مدیریت ضعیف در ادوار مختلف عقب ماندگی استان در حوزه های مختلف را موجب شده است.


وی با بیان اینکه کمتر از ۴۰ درصد ظرفیت صنایع ما فعال است تاکید کرد: اگر از صنعتگران استان که علاقمند به اشتغال و تولید هستند حمایت شود و نقدینگی، مواد اولیه، بوروکراسی اداری، بازار فروش و عرضه را را برای آنان فراهم کنیم صنعت ما به صرفه و اقتصادی می شود.


نماینده مردم رشت در مجلس بر تامین امنیت سرمایه گذار تاکید کرد و گفت: سرمایه های جدید وارد بازار ناامن و آشفته نمی شود، زمانی در سرمایه گذاری جدید موفق خواهیم بود که از سرمایه های قبل، درست استفاده کرده باشیم تا سرمایه گذار رغبت ورود پیدا کند.


وی تاکید کرد: روند مدیریت سنتی منفی در استان وجود دارد که باید تغییر کند و به شکل مدون، علمی با نگاه مثبت و تعاملی همراه باشد.

آقازاده با بیان اینکه استان دچار ضعف های بنیادین اساسی است که در بحران کرونا خود را به وضوح نشان داد تصریح کرد: گیلان به لحاظ مراکز درمانی و بهداشتی مطابق با شاخص های کشور نبوده و از حداقل ها برخوردار است.

وی با بیان اینکه خبرنگاران چشمان بیدار جامعه هستند اذعان کرد: امنیت شغلی، بیمه، درآمد پایین از مطالبات اصلی خبرنگاران است و باید خدماتی در شان را به خبرنگاران ارائه دهیم.

نماینده مردم رشت در مجلس با اشاره به اقتدار ایران اسلامی در منطقه اظهارداشت: امروز شاهد حضور قدرتمندانه ایران در جهان هستیم و تحولی در منطقه نیست که بدون حضور ایران رقم خورد.

وی با بیان اینکه عافیت طلبی فقط مخصوص نمایندگان نیست و در لایه های مختلف بروز کرده است خاطرنشان ساخت: همین منفعت طلبی نگرانی هایی را ایجاد کرده است.

 

پایان پیام/84

منبع: شبستان

کلیدواژه: ضعف مدیریتی مقابله با فساد نماینده مردم رشت در مجلس ضعف مدیریت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۱۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، مهدی سرخوش اظهار داشت: میزان واگذاری اراضی ملی و دولتی به مساحت ۱۹ هزار و ۴۵ هکتار و به تعداد یک‌هزار و ۲۰۳ مورد به متقاضیان واگذاری زمین برای اجرای طرح‌های کشاورزی، وابسته و غیرکشاورزی در سطح کشور انجام شده است.

وی ادامه‌داد: از این میزان مساحت ۱۲ هزار و ۳۹۵ هکتار به تعداد ۹۱۷ مورد برای طرح‌های کشاورزی و وابسته به کشاورزی و تعداد ۲۸۶ مورد به مساحت ۶ هزار و ۶۵۰ هکتار برای طرح‌های تولیدی و صنعتی زمین واگذار شده است.

مدیرکل دفتر واگذاری و توسعه اراضی سازمان امور اراضی کشور افزود: سال گذشته در راستای نظارت بر اراضی واگذار شده، تعداد ۳۷ هزار و ۹۲۷ مورد بازدید توسط عوامل نظارتی انجام شده که نتیجه آن تشکیل ۲۷۸ جلسه هیأت‌های نظارت ماده ۳۳ استانی بود که سه هزار و ۱۸۹ پرونده در این جلسات مطرح و درباره تمدید قرارداد مربوطه، تعیین مهلت برای اجرای طرح، یا فسخ قرارداد و استرداد زمین و سایر تکالیف مقرر در قانون و مقررات حاکم تصمیم‌گیری شده است.

وی تصریح کرد: درباره موضوع واگذاری باتوجه به تکلیف ابلاغی سیاست‌های سازمان متبوع، برنامه تکلیفی برای استان‌ها با توجه به ظرفیت‌ها و شرایط و عملکرد استانی مشخص شده و ابلاغ خواهد شد.

سرخوش ادامه‌داد: مقرر شده استان‌ها با استفاده از ظرفیت تفاهم‌نامه منعقد شده با سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در خصوص برون‌سپاری وظایف غیرحاکمیتی سازمان پیگیری لازم را انجام دهند.

وی خاطرنشان‌کرد: در راستای رفع نقایص موجود، اصلاح دستورالعمل نظارت بر طرح‌ها به انضمام فرم‌های مربوطه و ضوابط اجرایی لایحه قانونی واگذاری و احیای اراضی در دستور کار این دفتر قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • تجمع بانوان شاهد و ایثارگر در حمایت از اجرای طرح نور توسط پلیس
  • در سال ۱۸۱۶ جهان شاهد سالی بدون تابستان بود
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذی‌ربط امکان‌پذیر است
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذیربط امکان‌پذیر است
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • پیشرفت‌های شهرداری مبارکه نتیجه تعامل موثر با شورای شهر است
  • سیگار چه بلایی بر سر پوست می‌آورد؟