Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@23:22:40 GMT

اقدام های ضربتی مانع قطعی آب تبریز شد

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۸۲۰۸۳

اقدام های ضربتی مانع قطعی آب تبریز شد

یوسف غفارزاده روز پنجشنبه با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز تبریز به مناسبت روز خبرنگار اظهار کرد: موضوع آب تبریز در حدود یک ماه گذشته به چالش تبدیل شده بود و هر کس تحلیل خود را می داد اما واقعیت این است که با پی گیری، برگزاری جلسات و تبیین موضوع با درایت نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و استاندار مشکل قطعی آب شرب تبریز برطرف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: البته اگر مردم مدیریت مصرف بیشتری انجام دهند همین پنج تا ۶ درصد صرفه جویی می تواند بخش مهمی از مشکلات آب شرب کلانشهر تبریز را برطرف کند.  

غفارزاده اظهار کرد: حفاری ۱۰ حلقه چاه و وارد مدار کردن این چاه های جدید، قطع آب بیش از یکهزار واحد ویلای اطراف شهر و صنایع که از آب شرب استفاده می کردند از جمله اقدامات ضربتی بود.

وی ادامه داد: تبدیل آب صنایع آذربایجان شرقی از شرب به صنعتی و پیش بینی برنامه های تامین آب تبریز برای سال آینده پس از ۱۰شهریور که پیک مصرف آب آذربایجان شرقی به پایان می رسد مورد توجه قرار دارد.  

مدیرعامل آب منطقه ای آذربایجان شرقی افزود: تولید آب از منابع نسبت به سال قبل ۱۵ درصد افزایش داشته ولی مصرف به خاطر کرونا و گرمای هوا ۳۷درصد افزایش دارد که مشکلات ایجاد شده در این راستا است.  

غفارزاده ادامه داد: هفت کیلومتر از مسیر آبرسانی نهند به تبریز از شوره زار عبور می کند و بر این اساس برای افزایش فشار برای برداشت آب  سال آینده ۳۰۰ لیتر بر ثانیه از این مسیر آب تامین می شود که ۲۵ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده است.  

وی افزود: در مرحله اول اجرای این طرح ۸ میلیارد تومان تامین شده و نسبت به خرید لوله های ترمیمی این مسیر نیز اقدام شده است که با تحقق افزایش ۳۰۰ لیتری آب نهند به تبریز تامین آب از این مسیر به هزار لیتر در ثانیه می رسد.  

وی اظهار کرد: حفر ۲۰ حلقه چاه برای سال آینده، جداسازی آب شرب صنایع و ویلاها نیز موجب صرفه جویی ۴۰۰ لیتر در ثانیه می شود طوری که صرفه جویی های یاد شده از منابع مذکور برای تامین آب تبریز در شرایط عادی برای سال آینده کفایت می کند.  

غفارزاده تاکید کرد: در درازمدت نیز طرح انتقال آب ارس به تبریز در حال اجرا بوده و ۳۵ کیلومتر ابتدایی آن ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد بر این اساس پنج ایستگاه پمپاژ آن نیز آماده شده است و اجرای بقیه طرح آبرسانی با نظر بانک مرکزی ایران و بررسی پیمانکار طرح در آینده نزدیک آغاز می شود.  

برچسب‌ها روز خبرنگار مصرف غیر مجاز شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روز خبرنگار مصرف غیر مجاز شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی روز خبرنگار مصرف غیر مجاز شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی آذربایجان شرقی سال آینده آب تبریز آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۲۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر راه از قطعه ششم آزادراه تبریز- ارومیه بازدید کرد

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی و معاونان وی صبح امروز جمعه به همراه استاندار آذربایجان شرقی با حضور میدانی در قطعه ششم آزادراه تبریز- ارومیه در جریان پیشرفت کار آن قرار گرفتند.

در این بازدید اعلام شد قطعه ششم آزادراه تبریز- ارومیه ۲۸ کیلومتر طول دارد که قرار است با هفت هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری ساخته شود.

قرار است ۱۶ کیلومتر از قطعه ششم آزادراه امسال افتتاح شود که ۱۲ کیلومتر آن آماده آسفالت است.

کل ۲۸ کیلومتر قطعه ششم آزادراه نیز تا پایان سال ۱۴۰۵ تکمیل و افتتاح می‌شود.

استاندار آذربایجان شرقی در این بازدید گفت: امیدوارم تا پایان دولت خبرهای خوبی در حوزه راه استان بشنویم.

مالک رحمتی افزود: قرارداد قطعات سوم و پنجم آزادراه راه تبریز- ارومیه آماده شده و نیازمند دستور وزیر محترم راه است.

وی اضافه کرد: بر اساس مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان ۵۰۰ میلیارد تومان از محل ماده ۵۶ به این طرح اختصاص یافته است.

استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نقدی نیز از محل اعتبارات سازمان برنامه و بودجه باید به این طرح اختصاص یابد که تاکنون ۱۲۰ میلیارد تومان محقق شده است.

وی یادآوری کرد: سال قبل نیز سازمان برنامه و بودجه قول داد ۲۰۰ میلیارد تومان بدهد که هنوز محقق نشده است.

رحمتی تشریح کرد: بر اساس مصوبه سفر استانی رئیس جمهور ۱۵ هزار تن قیر هم باید به طرح بدهند که اگر هشت هزار تن هم بدهند، مشکل شأن حل می‌شود.

کد خبر 6088928

دیگر خبرها

  • نخستین دلیل تصادفات آذربایجان شرقی عدم توجه به جلو است
  • اطلاعیه قطعی آب شهرک خاوران تبریز
  • افزایش ترانزیت جاده‌ای در کشور
  • وزیر راه از قطعه ششم آزادراه تبریز- ارومیه بازدید کرد
  • سفر وزیر راه و شهرسازی به تبریز
  • فردا ؛ قطعی برق درارومیه
  • احتمال قطعی آب شهرک خاوران تبریز
  • افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز | تصمیم کشور همسایه بعد از اقدام ایران
  • ارسال پیامک ذخیره سازی آب برای شهروندان تهرانی | ماجرا چیست؟
  • امسال قطعی برق برای کشاورزان نخواهیم داشت