Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان یزد با اشاره به آمادگی ۴۲۵۵ نفر برای سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی استان، از ایجاد سامانه واگذاری اراضی در استان برای اولین بار در کشور در جهت تسهیل سرمایه‌گذاری خبر داد.

«محمدرضا خلف‌باغی» امروز پنجشنبه شانزدهم مردادماه ضمن تبریک روز خبرنگار، خبرنگاران را پاسدار امنیت و آرامش در جامعه خواند و گفت: خبرنگاران در واقع موکلان مردم در نزد مسئولان برای پیگیری مطالباتشان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با بیان این که سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان یزد یک سازمان عضو محور و همچنین بهره‌بردارمحور است، اظهار کرد: این سازمان دارای چهار عضو اعم از حقیقی و حقوقی است که البته سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان به ۵۰۰ نفر از آنها به صورت پاره وقت ارجاع کار می‌دهد.

خلف‌باغی با اشاره به این که سازمان نظام مهندسی کشاورزی در ۲۶ رشته مختلف خدمات فنی و مهندسی به بهره برداران ارائه می‌دهد، افزود: خوشبختانه برای اولین بار در میان استانهای کشور با پیگیری‌هایی که انجام شد، امروز فارغ‌التحصیلان رشته محیط زیست در زمینه تهیه طرح‌های زیست محیطی و هم به عنوان مسئول HSE در واحدهای تولیدی بالای ۵۰ نفر پرسنل از سوی سازمان در واحدهای متقاضی مشغول بکار می‌شوند.

به گفته وی، در حال حاضر استان یزد به عنوان یک استان صنعتی دارای قریب سه هزار واحد تولیدی است که قطعاً قریب یک‌هزار واحد از آنها بالای ۵۰ نفر پرسنل دارند و تاکنون بنا به درخواست‌ واحدها ۲۶ نفر از فارغ التحصیلان توسط این سازمان معرفی شده‌اند.

این مسئول با بیان این که هر چند یزد، استانی برخوردار از محدودیت‌های آبی و خاکی در حوزه کشاورزی است ولی سازمان نظام مهندسی کشاورزی آن جزو پیشتازان کشوری در خیلی از حوزه‌های فعالیتی است، اظهار کرد: برای اولین بار در کشور واگذاری امور اراضی در قالب یک تفاهم‌نامه ملی به سازمان استان یزد صورت گرفته که در همین رابطه سعی شد با حذف کمیته‌های تصمیم‌گیر و الکترونیکی شدن خدمات، در پاسخگویی به متقاضیان شفاف‌سازی و تسریع شود.

وی افزود: در همین راستا نیز به محض واگذاری امور اراضی به این سازمان برای اولین بار در کشور اقدام به طرحی سامانه‌ واگذاری اراضی و تغییر کاربری اراضی در استان یزد کرده‌ و فاز نخست ان نیز راه‌اندازی شد که قرار است در هفته دولت امسال در قالب طرح‌های مورد بهره‌برداری، از آن با حضور مقامات کشوری رونمایی شود.

وی با بیان این که متوسط زمان واگذاری اراضی به طرح‌های سرمایه‌گذاری در کشور شش ماه است، حداکثر زمان ارائه درخواست تا واگذاری زمین به این طرح‌ها در استان در قالب این سامانه را تنها ۶۰ روز عنوان و ابراز امیدواری کرد که این اقدام منجر علاوه بر رفع موانع، موجب تسریع در امر سرمایه‌گذاری در بخش‌های کشاورزی شود.

خلف‌باغی گزارشی نیز از اقدامات آموزشی و رفاهی ارائه شده برای اعضا و خانواده بهره‌برداران بیان کرد و در ادامه با اشاره به رشد ۲۲۷ درصدی در تعداد صدور پروانه گلخانه‌ها و رشد ۲۳۳ درصد به لحاظ وسعت پروانه‌های بهره‌برداری، اعلام کرد: در بخش دامپروری نیز با تسهیل امور شاهد رشد ۱۳۸ درصدی بودیم.

وی خاطرنشان کرد: استان یزد در بخش کشاورزی به هیچ وجه توسعه کشت ندارد بلکه تغییر نوع کشت یا تغییر کاربری داریم به عبارتی با جایگزینی کشت‌های گلخانه‌ای به جای سنتی، از محل صرفه‌جویی آب‌های مصرفی در بخش توسعه دامپروری بهره گرفته می‌شود.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به صدور دو هزار و ۵۹۵ مجوز آماده سرمایه‌گذاری تا آخر تیرماه، گفت: علاوه بر این نیز یک هزار و ۶۶۰ طرح نیز مجوز فعالیت از سازمان کسب کرده و به دنبال تامین زمین برای استقرار واحدشان هستند به عبارتی چهار هزار و  ۲۵۵ نفر در بخش کشاورزی استان آماده سرمایه گذاری هستند که حدود ۱۰ هزار فرصت شغلی را نیز به دنبال خواهد داشت.

وی با تاکید بر این که کشاورزی جزولاینکف حیات استان صنعتی یزد است، اظهار کرد: با وجود شرایط کرونایی حاکم بر استان در سال جاری، طی چهارماه ابتدایی امسال با رشد بالایی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، شاهد صدور ۶۴۱ مجوز در بخش کشاورزی استان هستیم.

وی در مقوله مهندسی شدن تولید، گفت: استان یزد جزو چهارمین استان کشور در صدور مجوز است ولی به دلیل محدودیت‌های استانی در منابع آبی که استعلام طرح‌ها در این زمینه را زمانبر می‌کند، از نظر میانگین عملکردی صدور مجوز، استان پنجم کشور محسوب می‌شویم.

خلف‌باغی با با اشاره به افزوده شدن هشت هکتار به اراضی گلخانه‌ای استان در سال جاری، استان یزد را از نظر صدور پروانه بهره برداری کشت‌های گلخانه‌ای در جایگاه نخست کشور ذکر کرد.

وی به موضوع اشتغال اتباع خارجی در واحدهای گلخانه‌ای و دامپروری استان، گفت: سازمان نظام مهندسی کشاورزی فقط متولی ایجاد واحدهای کشاورزی است و این که ۷۰ درصد گلخانه‌های بخش مرکزی یزد در یکی از بهترین مناطق یزد واقع شده و بیشترین اشتغال آن در اختیار اتباع است، شاید به دلیل نبود آموزش‌های مهارتی یا نبود نظارت کافی دستگاه‌ها مرتبط با حوزه اشتغال باشد.

این مسئول با تاکید بر ارائه آموزش نیروهای بومی و تامین زیرساخت‌های مناسب برای کار در محیط‌هایی مانند گلخانه‌ها، گفت: یکی از مشکلات موجود در بخش کشاورزی کشورمان وجود نگاه مالکانه است به عبارتی تصور اشتباهی مبنی بر این که تولیدکننده باید صاحب آب و خاک باشد در حالی که تولیدکننده باید صاحب دانش و تخصص باشد لذا در همین راستا به ۱۵ نفر از فارغ‌التحصیلان برای اجاره گلخانه تسهیلات داده شده و امیدواریم این واحدها فارغ‌التحصیل محور شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سازمان نظام مهندسی کشاورزی واگذاری اراضی سرمايه گذاري سازمان نظام مهندسی کشاورزی برای اولین بار در کشور بخش کشاورزی واگذاری اراضی کشاورزی استان سرمایه گذاری گلخانه ای استان یزد طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۲۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در شهر تهران

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت:با راه اندازی سامانه پنجره واحد مدیریت زمین در ۱۵ استان کشور و پیگیری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران شاهد کاهش ۲۳.۱ درصدی ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها در شهر تهران بوده‌ایم.

وی افزود: پیرو دغدغه‌های مطرح شده از سوی مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۳ پیرامون پدیده زمین خواری و لزوم ساماندهی و حفاظت از اراضی حساس و آسیب پذیر کشور، در اواخر سال ۱۴۰۱ سامانه پنجره واحد مدیریت زمین به عنوان یکی از ۲۳ پروژه اولویت دار دولت الکترونیک در استان تهران رونمایی شد.

نیکوکار اشاره کرد:کاهش پرونده‌های قضایی، پیشگیری از وقوع مفاسد در حوزه اراضی و املاک کشور، مدیریت یکپارچه اراضی کشوراز طریق نظارت ماهواره ای، حل معضلات نظام الکترونیکی اراضی و املاک در حوزه مجوزات، جلوگیری از جعل استعلامات و مجوز‌ها از مزیت‌های این سامانه محسوب شده و با بهره برداری کامل از آن می‌توان به این نتایج رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • سبک زندگی اسلامی-ایرانی اولین مسئله‌ در برش استانی نقشه مهندسی کشور است
  • ثبت ۵۷۴ واحد پرورش طیور از قزوین در سامانه سماصط
  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • مدیریت بازار کالای اساسی جدی گرفته شود
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • واردات ۵۵۰۰ خودروی برقی/ اولین عرضه خودروهای برقی در روزهای آینده
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری
  • استفاده از هوش مصنوعی در پردازش تصاویر ماهواره‌ای اراضی
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در شهر تهران