Web Analytics Made Easy - Statcounter

تازه‌ترین گزارش اداره آمار اتحادیه اروپا (یورواستات) نشان می‌دهد که در سال ۲۰۱۸ در مجموع، ۷ هزار و ۴۰۰ ایرانی و ۷ هزار و ۵۰۰ افغانستانی تابعیت دائم یکی از ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا را دریافت کرده‌اند.

به گزارش عصر ایران، آلمان با اعطای تابعیت دائم به ۳ هزار و ۱۰ ایرانی بالاترین سهم (۴۱.۸٪) را در میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا داشته و پس از این کشور، سوئد با سهم ۲۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶ درصدی، هلند با سهم ۱۰.۹ درصد و بلژیک با سهم ۵ درصدی، بیشترین تابعیت دائم را به ایرانی‌ها اعطا کرده‌اند.

مردی در حال عبور از مقابل پرچم کشورهای اتحادیه اروپا/ عکس: AP

یورونیوز در این باره نوشت: ایرانی‌ها در میان اتباع ۳۰ کشوری که در سال ۲۰۱۸ بیشترین تابعیت دائم را از کشورهای عضو اتحادیه اروپا دریافت کرده‌اند در رتبه ۲۶ قرار داشته‌اند و پایین‌تر از افغانستانی‌ها (رتبه ۲۵)، پاکستانی‌ها (رتبه ۱۹)، عراقی‌ها (رتبه ۱۶) و سوری‌ها (رتبه ۸) جای گرفته‌اند.

همچنین در سال ۲۰۱۸ میلادی، در مجموع ۷ هزار و ۵۰۰ افغانستانی تبعه اتحادیه اروپا شده‌اند که ۳۴.۲ درصد آنها از آلمان، ۲۵.۶ درصد آنها از سوئد، ۱۴.۳ درصد آنها از بلژیک و ۱۰.۹ درصد آنها از هلند این تابعیت را دریافت کرده‌اند.

اتباع چهار کشور مراکش، آلبانی، ترکیه و برزیل به ترتیب بالاترین تعداد تابعیت کشورهای عضو اتحادیه اروپا را در سال ۲۰۱۸ دریافت کرده‌اند. در مجموع ۶۷ هزار و ۲۰۰ مراکشی در سال ۲۰۱۸ تابعیت یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا را کسب کرده‌اند که در این میان اسپانیا با سهم ۳۷.۷ درصدی بیشترین تعداد تابعیت را به آنها اعطا کرده است. ۴۷ هزار و ۴۰۰ آلبانیایی نیز در سال ۲۰۱۸ تبعه اتحادیه اروپا شده‌اند که بیشترین آنها با سهم ۵۱ درصدی شهروند یونان شده‌اند. بیش از نیمی از ۲۸ هزار و ۴۰۰ ترک تبارانی که تبعه اتحادیه اروپا شده‌اند نیز در آلمان سکنی گزیده‌اند و ۴۶.۱ درصد از ۲۳ هزار و ۱۰۰ برزیلی که تبعه اتحادیه اروپا شده‌اند نیز در حال حاضر شهروند ایتالیا هستند.

سفارتخانه‌های اروپایی در تهران در سال گذشته چه تعداد ویزای شنگن صادر کردند؟

۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۸ میلادی در مجموع به ۶۷۲ هزار و ۳۰۰ نفر حق تابعیت دائم اعطا کردند که این رقم در مقایسه با سال ۲۰۱۷ نزدیک به ۴ درصد کمتر بود.

نمودار دایره (در سمت چپ) نشان دهنده کشورها با بالاترین میزان اعطای تابعیت در اتحادیه اروپاست

نمودار سمت راست نیز نشان دهنده کشورهایی است مردم آن بیشتر از دیگر نقاط جهان از اروپا تابعیت گرفته‌اند

آمار: یورو استات ( اداره آمار اتحادیه اروپا)

ایتالیا با ۳۴ هزار و ۱۰۰ مورد کاهش در تعداد تابعیت اعطا شده بالاترین سهم را در این کاهش ۴ درصدی داشته و در مقابل اسپانیا با افزایش ۲۴ هزار و ۳۰۰ موردی تعداد تابعیت اعطا شده، بیشترین سهم را در جلوگیری از افزایش بیشتر این کاهش ۴ درصدی داشته است.

پنج کشور عضو اتحادیه اروپا ۷۳ درصد تابعیت‌های جدید اعطا شده در سال ۲۰۱۸ را رقم زده‌اند: آلمان (۱۱۶ هزار و ۸۰۰ مورد یا ۱۷٪) ، ایتالیا (۱۱۲ هزار و ۵۰۰ مورد یا ۱۷٪) ، فرانسه (۱۱۰ هزار مورد یا ۱۶٪) ، اسپانیا (۹۰ هزار و ۸۰۰ مورد یا ۱۴٪) و سوئد (۶۳ هزار و ۸۰۰ مورد یا ۹٪).

_______________________________________________________

بیشتر بخوانید:

*اتحادیه اروپا به دنبال سختگیری در فروش «پاسپورت‌های طلایی» *نگاهی به صنعت فروش تابعیت در جهان/ پاسپورت چند؟ *بهترین کشورهای اروپایی برای مهاجرت کاری لینک کوتاه: asriran.com/0036pq

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: اتحادیه اروپا مهاجرت حق تابعیت افغانستانی ابرانی کشورهای اروپایی کشورهای عضو اتحادیه اروپا دریافت کرده اند تعداد تابعیت درصد آنها سال ۲۰۱۸ ۷ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۲۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فشار شدید هزینه مسکن بر خانوارهای کم‌درآمد اروپایی

تحقیقات بانک مرکزی اروپا نشان می‌دهد که بیش از یک‌چهارم خانوارهای کم‌درآمد این قاره در ماه‌های آینده قادر به بازپرداخت وام‌های مسکن خود در موعد مقرر نخواهند بود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، طبق تحقیقات بانک مرکزی اروپا، افزایش نرخ‌های بهره، اجاره‌بها و هزینه‌های آب و برق موجب شده است که تعداد فزاینده‌ای از اروپایی‌های کم‌درآمد قادر به پرداخت هزینه‌های مسکن خود طی ماه‌های آینده و بازپرداخت وام‌های دریافتی نباشند. در اصل از زمانی که بانک مرکزی اروپا شروع به افزایش نرخ بهره در جولای ۲۰۲۲ کرد، هزینه‌های کلی مسکن برای مالکان واقعی ۶ درصد، اما برای وام‌دهندگان و اجاره‌کنندگان به ترتیب ۱۲ و ۹ درصد افزایش پیدا کرد. این امر از ژانویه ۲۰۲۴، ماهانه به‌طور متوسط ۷۶۵ یورو هزینه مربوط به مسکن، از جمله برای قبوض گاز، برق و آب، تعمیر و نگهداری خانه و هزینه‌های اجاره یا رهن را به خانوارها تحمیل کرد.

بحران مسکن اروپا با افزایش نرخ بهره

هزینه‌های مسکن حدود ۴۰ درصد از درآمد کل را برای مستأجران، ۳۵ درصد برای وام‌دهندگان و ۲۰ درصد برای مالکان واقعی را به خود اختصاص می‌دهد. به این ترتیب افراد کم‌درآمد مجبور هستند نیمی از حقوق خود را صرف پرداخت اجاره خانه کنند و کسانی که وام مسکن دارند با بیشترین مشکلات روبه‌رو هستند. این افراد به‌دلیل افزایش نرخ بهره با میانگین پرداخت ماهانه بیش از ۱۱۰۰ یورو یعنی بالاترین هزینه مواجه هستند.

افزایش نرخ بهره اثر خود را در بازار اجاره نیز بر جای گذاشته و افزایش هزینه‌های وام‌گیری، سرمایه‌گذاری‌های جدید را متوقف کرده است، آن هم در شرایطی که بازار اجاره از پیش با کمبود خانه‌های موجود مواجه بود و قیمت‌های خود را به همین دلیل افزایش داد.

بر اساس گزارش بانک مرکزی اروپا، اجاره‌کنندگان در ۱۱ کشور مورد بررسی به‌طور متوسط بیش از ۸۰۰ یورو اجاره پرداخت می‌کنند، در حالی که هزینه مسکن برای مالکان ۵۰۰ یورو در ماه آن هم به‌دنبال افزایش هزینه‌های نگهداری خانه و قبوض انرژی است. از میان این ۱۱ کشور نیز هزینه‌های مسکن در ایرلند با بیش از ۱۲۰۰ یورو برای دارندگان وام مسکن و ۹۰۰ یورو برای دیگران بالاترین قیمت را دارد. پس از آن نیز آلمان و اتریش در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارد و ساکنان یونان و پرتغال کمترین هزینه مسکن را پرداخت می‌کنند.

افزایش تأخیر در پرداخت‌های وام مسکن

افزایش درآمد خانوارها در اروپا تا حد زیادی افزایش هزینه‌های مسکن چند سال گذشته را جبران کرده است، با این حال پنج تا ۱۰ درصد از خانوارهای کم‌درآمد با تأخیر در پرداخت اقساط وام مسکن خود مواجه هستند و شاخص آینده‌نگر بانک مرکزی اروپا نشان می‌دهد که این شرایط برای ماه‌های آینده بدتر خواهد شد. در اصل، نسبت افراد کم‌درآمد با احتمال تأخیر سه ماهه در پرداخت قبوض آب و برق یا اجاره‌بها در اروپا، از ۱۵ به بیش از ۲۰ درصد افزایش داشته و برای تأخیر در پرداخت وام مسکن به ۳۰ درصد رسیده است.

به این ترتیب با وجود کاهش تورم در منطقه یورو انتظار می‌رود که بانک مرکزی اروپا شروع به کاهش نرخ بهره بالای تاریخی خود در ماه ژوئن کند و با افزایش امکان سرمایه‌گذاری و ایجاد انتخاب‌های گسترده‌تری از املاک در کنار تخصیص وام مسکن، تا حدودی آرامش را برای بازار املاک به ارمغان آورد و هزینه‌های اجاره را تعدیل کند.

کد خبر 747125

دیگر خبرها

  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • پارلمان اروپایی قواعد سلاح برای غیرنظامیان را تشدید کرد
  • بورل: ایران و کره شمالی، کشورهایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آن‌ها اعمال شده است
  • اتحادیه اروپا : ویزای شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس
  • اقدام قانونی علیه طرح گازی آلمان در دستورکار کمیسیون اروپا
  • آخرین تحولات اوکراین | درخواست کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • تحولات اوکراین|توقع کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • بی‌میلی اروپایی‌ها برای کمک بیشتر به اوکراین
  • فشار شدید هزینه مسکن بر خانوارهای کم‌درآمد اروپایی