Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی گفت: گازرسانی به مناطق محروم و روستاها باعث نجات ثروت ملی و منابع طبیعی می‌شود.

مرتضی محمودوند امروز ۱۶ مرداد در دیدار با مدیرعامل شرکت گاز لرستان با  تقدیر و تشکر از شرکت گاز استان توجه به مناطق محروم و روستاها را از اولویت‌های همه دستگاه‌ها به‌ویژه شرکت گاز دانست و اظهار کرد: گازرسانی به روستاها و مناطق محروم باعث جلوگیری از تخریب جنگل‌ها و مراتع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: استفاده از گاز در روستاهای محروم علاوه بر آسایش و رفاه مردم در نگهداری درختان بلوط در زاگرس  که برند بسیار ممتازی برای استان محسوب می‌شود مؤثر است.

محمودوند با بیان اینکه گازرسانی به مناطق محروم و روستاها باعث نجات ثروت ملی و منابع طبیعی می‌شود، تصریح کرد: خدمت به محرومین و مظلوم‌ترین به‌ویژه مردم لرستان که همواره مدافع سرسخت نظام هستند در تمام ابعاد یک وظیفه زیرا در گذشته در حق این افراد ظلم، ستم و اجحاف شده است.

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس گفت: امروز داشتن مقام اول بیکاری  به علت کوتاهی برخی از مسئولان زیبنده این استان نیست  و بنده به‌عنوان خادم مردم هر جا لازم باشد هزینه شویم؛ این آمادگی را در دفاع از مردم مظلوم دیارم خواهم داشت.

وی در ادامه پیگیر روند گازرسانی به روستاهای حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی شد و عنوان کرد: توجه به روستاها در بحث گازرسانی مهم و ضروری است نباید در اولویت قرار گیرد.

در ادامه این دیدار، کرم گودرزی مدیرعامل شرکت گاز لرستان گزارش عملکردی را در بحث گاز استان ارائه داد و گفت: شش‌ماهه نخست امسال علیرغم مشکلات مالی و بحث کرونا ۱۰۰ روستا در استان از نعمت گاز برخوردار می‌شوند.

وی به محور گازرسانی به روستاهای تشکن و شاهیوند چگنی اشاره کرد و گفت: این دو پروژه مشکل پیمانکار داشته که مشکل برطرف شده و با تمام توان کار گازرسانی به این روستاها را انجام می‌دهند.

وی از محمودوند نماینده مردم لرستان خواست که بحث احداث نیروگاه کلاس اف در خرم‌آباد را پیگیری کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی گازرسانی به روستا عملیات گازرسانی مناطق محروم خرم آباد شرکت گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۴۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟

دانشکده روانشناسی دانشگاه کلمبیا اخیراً مطالعه میدانی در کشور‌های مختلف انجام داده است که نتیجه آن ایجاد یک شاخص به نام «نردبان ثروت و قدرت» است که نشان می‌دهد مردم جهان بر اساس این شاخص دارای درجات مختلفی از شادی هستند.

به گزارش اطلاعات آنلاین، کشور فنلاند در چند سال اخیر همواره در بین بالاترین کشور‌های این نردبان معرفی شده است که یکی از شادترین کشور‌های جهان است و در هشت سال اخیر رتبه اول این نردبان را حفظ کرده است.

آگوست نیلسون، عضو جامعه روانشناسی این دانشگاه همراه تیمش تحقیقات مفصلی درباره این نردبان صورت داده و می‌گوید مطالعات تجربی نشان می‌دهد که مردم کشور‌های بالای این نردبان به جای قدرت و ثروت در زندگی روزمره بیشتر به خانواده و روابط شخصی فکر می‌کنند.

در سال ۲۰۲۴ کشور فنلاند برای هفتمین سال متوالی به عنوان شادترین کشور جهان در رتبه‌بندی سازمان‌های بین‌المللی قرار گرفت و مطالعات دانشگاه کلمبیا نیز همین موضوع را نشان می‌دهد که بیشتر مردم این کشور به جای رتبه‌های اداری و رسمی و مدیر شدن و رسیدن به قدرت و ثروت به زندگی روزمره خود فکر می‌کنند.

نیلسون می‌نویسد: من اخیراً رهبری گروهی از محققان کشور‌های سوئد، آمریکا و انگلیس را بر عهده داشتم و این سوالات را در بین ۱۶۰۰ نفر از بزرگسالان این کشور‌ها مطرح کردیم. مطالعه ما نشان داد که استعاره نردبان باعث می‌شود مردم بیشتر به قدرت و ثروت فکر کنند و کمتر به خانواده، دوستان و سلامت روان فکر کنند. وقتی استعاره نردبان حذف شد، مردم همچنان به پول فکر می‌کردند، اما بیشتر از نظر «امنیت مالی» به جای عباراتی مانند «ثروت»، «ثروتمند» یا «طبقه بالا».

افراد در گروه‌های شاد و هماهنگی در مقایسه با سایر گروه‌ها کمتر به قدرت و ثروت و بیشتر به اشکال گسترده‌تر رفاه مانند روابط، تعادل بین کار و زندگی و سلامت روان فکر می‌کردند. به گزارش «اطلاعات آنلاین»، تحقیقات نشان داده است که وقتی افراد خوشبختی را تعریف می‌کنند، فقط به میزان کمی به ثروت و موقعیت اشاره می‌کنند. به عبارتی ثابت شده است که پول با رفاه ارتباط مستقیم دارد، اما اثر پول ضعیف‌تر از بسیاری از عوامل شادی دیگر است، جایی که روابط اجتماعی با کیفیت خوب، قوی‌ترین اثر را دارند.

تحقیقات اخیر دانشگاه آکسفورد نشان می‌دهد که شادی در واقع باعث بهره‌وری بیشتر افراد می‌شود و مهم‌ترین عامل برای شادی در کار، تعلق خاطر است. از سوی دیگر، اعتقاد بر این است که دستمزد مهمترین عامل برای شادی در کار است، اما معلوم می‌شود که محرک بسیار ضعیف تری برای شادی در کار نسبت به تعلق خاطر است. این با پیام کلی علم شادکامی همخوانی دارد که روابط اجتماعی مهمترین عامل برای شادی افراد است.

دیگر خبرها

  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • «بسیج سازندگی» الگویی جدید از حکمرانی مردمی و خدمت بی‌منت است
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟
  • بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز
  • آغاز به کار شورا‌های همیار طبیعت خراسان رضوی
  • مستقر شدن بالگرد در لرستان برای جلوگیری از آتش‌سوزی احتمالی ضروری است
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند