Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@00:07:30 GMT

رشد ۵۰ درصدی صادرات طلای سرخ

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۸۷۲۶۷

رشد ۵۰ درصدی صادرات طلای سرخ

غلامرضا میری نایب رئیس شورای ملی زعفران در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از ثبات قیمت زعفران خبر داد و گفت: هم اکنون حداقل قیمت هر کیلو زعفران ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و حداکثر ۱۰ میلیون و ۵۰۰ تا ۱۱ میلیون تومان است.

بیشتر بخوانید

رشد ۱۵ درصدی تولید طلای سرخ در راه است

او افزود: قیمت زعفران نگین به سبب کاهش تولید و کمبود عرضه افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازار زعفران در رکود به سر می‌برد

میری از رکود حاکم بر بازار زعفران خبر داد و گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و کاهش قدرت خرید خانوار در شرایط فعلی اقتصاد، خرید زعفران جز اولویت افراد نیست.

نایب رئیس شورای ملی زعفران درباره آخرین وضعیت صادرات طلای سرخ بیان کرد: بنابر آمار‌ گمرک در تیرماه، ۱۹ تن و ۵۵۰ کیلو زعفران به بازار‌های هدف صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۰ درصد رشد داشته است، اما در ۴ ماهه ابتدای امسال میزان صادرات نسبت به مدت مشابه سال قبل به دلیل شیوع ویروس کرونا و کاهش تقاضا از سوی کشور‌های واردکننده زعفران کاهش یافته است.

او از افزایش تولید زعفران خبر داد و گفت: با توجه به افزایش سطح زیر کشت زعفران و شرایط جوی مناسب، تولید طلای سرخ نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد خواهد داشت، اما آمار و ارقام دقیقی از میزان افزایش آن نمی توان اعلام کرد.

میری در پایان تصریح کرد: تا زمانی که محصول زعفران به طور کامل برداشت نشود، نمی‌توان آمار دقیقی از میزان تولید اعلام کرد چرا که گیاه زعفران در دل زمین است و عوامل متعددی در میزان تولید دخیل است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قیمت زعفران صادرات زعفران کشت زعفران برداشت زعفران ویروس کرونا کرونا ویروس طلای سرخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۷۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر طلای جهانی عوض می‌شود؟

طلای جهانی با تمرکز بازار بر داده‌های اقتصادی ایالات‌متحده، در بازه محدودی قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، قیمت طلا امروز پنجشنبه در بازه محدودی قرار داشت زیرا سرمایه‌گذاران به داده‌های اقتصادی ایالات‌متحده برای شفافیت بیشتر در مورد مسیر نرخ بهره فدرال رزرو تمرکز کردند.

هر اونس طلا در ۲۳۱۷ دلار و سه سنت ثابت بود. رالی مارس تا آوریل، شمش را با نزدیک به ۴۰۰ دلار افزایش به بالاترین قیمت تاریخی ۲۴۳۱ دلار و ۲۹ سنت در ۱۲ آوریل رساند. هر اونس طلای آمریکا ۰.۴ درصد کاهش یافت و به ۲۳۲۹ دلار آمریکا رسید.

سرمایه‌گذاران منتظر داده‌های تولید ناخالص داخلی سه ماهه اول ایالات‌متحده هستند که منتشر می‌شود و گزارش هزینه‌های مصرف شخصی ماه مارس در روز جمعه هستند.

اظهارات اخیر مقامات فدرال رزرو به عدم ضرورت کاهش نرخ بهره اشاره دارد. معامله‌گران اکنون انتظار دارند که اولین کاهش نرخ بهره فدرال رزرو به احتمال زیاد در سپتامبر رخ دهد. نرخ‌های بهره بالاتر جذابیت نگهداری طلای بدون بازده را کاهش می‌دهد.

طبق گزارش رویترز، در بازار سایر فلزات ارزشمند، نقره با ۰.۱ درصد افزایش به ۲۷.۱۹ دلار در هر اونس رسید، پلاتین ۰.۱ درصد افزایش یافت و به ۹۰۳ دلار و ۲۰ سنت رسید، در حالی که پالادیوم ۰.۵ درصد کاهش یافت و به ۹۹۵ دلار و ۷۶ سنت رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • کاهش ۱۰ درصدی میزان حوادث ناشی از کار در سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۳۵ درصدی بارگیری راه آهن لرستان در نخستین ماه سال
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • مسیر طلای جهانی عوض می‌شود؟
  • افزایش ۵ درصدی میزان مصرف گاز در زنجان
  • صادرات طلای سرخ به ۴۰۰ تن می‌رسد
  • افزایش ۱۷برابری خرید شمش طلا در مرکز مبادله
  • دو اثر مهم عرضه در بورس کالا برای طلای سرخ
  • افزایش ۲۷ درصدی میزان بارندگی‌ها در استان یزد