Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس ادعای کمیسیون اقتصادی مجلس حدود ۲۰ میلیون نفر از دهک‌های بالای درامدی مشمول دریافت سهام عدالت شده‌اند، این درحالی است که وزارت اقتصاد برای ارائه سهام عدالت به ۲۰ میلیون نفر جامانده حقیقی این سهام مقاومت می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بررسی های انجام شده توسط وزارت رفاه که اخیرا جزئیات آن در قالب یک گزارش توسط معاون این وزارت خانه در کمیسیون اقتصادی مجلس ارائه شد نشان‌ می‌دهد، از دهک درامدی اول تا دهک دهم در سال 85 مشمول دریافت سهام عدالت شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر این اساس 80 درصد از دهک اول درامدی سهام عدالت در اختیار دارند و متاسفانه 20 درصد این دهک که مستحق دریافت سهام عدالت هستند از دریافت آن جامانده‌اند.

همچنین 60 درصد دهک دهم درامدی نیز سهام عدالت دریافت کرده‌اند که به تبع نباید افراد حاضر در این دهک جز مشمولان سهام عدالت باشند. این آمار نشان می‌دهد، توزع سهام عدالت عادلانه نبوده است چرا که بر خلاف قانون توزیع سهام عدالت به جای شش دهک اول در 10 دهک انجام شده است.

به گفته طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس، علت اصلی این موضوع  نیز به عدم وجود پایگاههای دقیق اطلاعاتی در زمان توزیع سهام عدالت بازمیگردد که این رویه باید اصلاح شود. در آن دوره سهام عدالت به صورت قشری توزیع شد و بر این اساس کلیه کارمندان، بازنشستگان و... مشمول سهام عدالت شدند، این درحالی است در هر قشری افراد از دهک اول تا دهم وجود دارد.

متاسفانه این نقص در توزیع سهام عدالت وجود دارد و با ارائه سهام عدالت به جاماندگان تلاش میشود تا قدری توزیع سهام عادلانه تر باشد.

از سوی دیگر به گفته محمد رضا پورابراهیمی، حدود 20 میلیون نفر در سال 1385 واجد دریافت سهام عدالت نبوده اند، در واقع  با توجه به آنکه جزء دهکهای پایین درامدی نبوده‌اند سهام عدالت دریافت کرده‌اند. از سوی دیگر حدود 20 میلیون نفر جزو دهک های پایین درامدی بوده‌اند اما از دریافت سهام عدالت جامانده‌اند.

به گزارش تسنیم، چندی قبل وزیر اقتصاد گفته بود سهام عدالت به شش دهک پایین درامدی توزیع شده است اما حالا تحقیقات وزارت رفاه نشان می‌دهد، توزیع سهام عدالت به صورت ناعادلانه انجام شده و تقریبا نیمی از دریافت کنندگان این سهام مستحق دریافت نبوده‌اند.

بر این اساس وزارت اقتصاد برای ارائه سهام عدالت به 20 میلیون نفر جامانده حقیقی این سهام مقاومت می‌کند بایستی درخصوص مشمولان دهک دهمی یا ثروتمندِ  سهام عدالت شفاف سازی کند.

انتهای پیام/ا

منبع: دانا

کلیدواژه: دریافت سهام عدالت توزیع سهام عدالت سهام عدالت میلیون نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۷۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر اقتصاد: استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم بازیان سرپرست سازمان خصوصی سازی امروز در آئین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی اظهار کرد: امروز آئین واگذاری دو باشگاه بزرگ فوتبال ایران یعنی استقلال و پرسپولیس پیرو تلاش‌های صورت گرفته طی ۲ دهه است.

وی افزود: امروز به طور رسمی واگذاری دو باشگاه فوتبال از دولت به بخش خصوصی اعلام می‌شود و امیدوار هستیم که ۵ اردیبهشت سرآغاز دوره شکوفایی و پیشرفت در ورزش ایران باشد.

معاون وزیر اقتصاد ادامه داد: در این مرحله از برگزاری مزایده که به صورت شفاف در فرابورس برگزار شد، در یک عرضه عمومی و با تأمل و نظارت سهام دو تیم واگذار شد. در این دوره از واگذاری بعد از برگزاری ۸ بار مزایده بالاخره وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی سازی با نمایندگی از مجموعه دولت در امر این واگذاری در تعامل نزدیک با وزارت ورزش و در یک نگاه همگام و همه جانبه در یک بازه زمانی ۲ ماهه، به ثمر رساند.

وی یادآور شد: در گام اول پذیرش این دو باشگاه در بازار فرابورس ایران ۱۰ درصد از سهام این باشگاه‌ها به مردم واگذار شده بود. اگر این اتفاق نمی‌افتاد شاید به این زودی توان واگذاری این دو تیم را نداشتیم.

بازیان افزود: در سال جهش تولید با مشارکت مردم و تأکیدات رهبری بر زمینه سازی مشارکت همه جانبه مردم در اقتصاد، سازمان خصوصی سازی توانست در طلیعه سال ۱۴۰۳ این امر مهم و مورد تاکید ریاست جمهور، هیأت دولت و وزارت ورزش و اقتصاد در عرضه سهام دو تیم فوتبال تهرانی را به سرانجام برساند. در واقع واگذاری سهام عمده دولت که اعلان اراده حداکثری دولت در واگذاری تصدی گری های دولت در اول سال است.

معاون وزیر اقتصاد تصریح کرد: سوم اردیبهشت ماه مزایده در بازار فرابورس برگزار و دو کنسرسیوم پتروشیمی و بانکی تشکیل شد؛ در نهایت هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس داوطلبی خود را برای خرید باشگاه استقلال اعلام کرد و در حال حاضر ۸۵ درصد سهام این باشگاه متعلق به این هلدینگ است.

وی گفت: کنسرسیوم دوم هم کنسرسیوم بانکی با حضور بانک شهر، بانک تجارت، بانک ملت، بانک رفاه و بانک اقتصاد نوین برگزار شد.

بازیان اظهار کرد: در نهایت دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را به دو کنسرسیوم بانکی و پتروشیمی واگذار کردیم.

کد خبر 6087419 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • خبر مهم درباره واریز سود سهام عدالت | جیب دارندگان سهام عدالت پرپول می‌شود
  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید
  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید | یک راه بسیار ساده برای دریافت سود سهام عدالت
  • با اصلاح اطلاعات حساب بانکی خود سود سهام عدالت را دریافت کنید
  • جزئیات دریافت و توزیع قرآن و ادعیه در طرح ملی نورباران
  • خبر خوش وزیر برای سرخابی ها | دستور پرداخت حق پخش رسید
  • اقتصاد فوتبال ایران رونق می‌گیرد؟
  • معاون وزیر اقتصاد: استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند
  • سهامداران عدالت بخوانند؛ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • سهامداران عدالت بخوانند/ تغییرات در واریز سود سهام؟