Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-29@17:27:04 GMT

درمان‌های خانگی برای رهایی از کمردرد

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۸۸۶۸۲

صراط: امروزه کمردرد یکی از شایع‌ترین امراض میان مردم است. همگام با شهری شدن و تغییر سبک زندگی انسان‌ها به دلیل پیشرفت فناوری، کمردرد نیز به یکی از بیماری‌های مزمن و رایج در میان مردم تبدیل شده است. با این حال، می‌تواند با رعایت چند روش ساده در طول روز موجب تسکین کمردرد شد.

در این گزارش سه عادت روزانه را که می‌تواند برای افراد در کنترل کمردرد مفید باشد، معرفی می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حفظ حالت درست در زمان نشستن

مرکز ملی سلامت انگلیس توصیه می‌کند در زمان نشستن حتماً حالت درست را رعایت کنید. برای آنکه درد کمر کمتری را تجربه کنید اطمینان یابید زمانی که می‌نشینید زانوهایتان اندکی پایین‌تر از لگن قرار گیرد.

همچنین به یاد داشته باشید زمانی که پشت میز در حال انجام کار هستید، پاهایتان را دراز نکنید، زیرا این کار باعث بهم خوردن حالت استاندارد نشستن می‌شود همچنین صفحه نمایش رایانه نیز باید مستقیما و به اندازه یک دست از شما فاصله داشته باشد. بهترین حالت این است که صفحه نمایش به صورت کاملا مستقیم با سطح دید شما قرار داشته باشد.

در زمانی که پشت میز کار می‌نشینید اطمینان یابید هر زمان که تغییری در وضعیت نشستن شما ایجاد شد، بتوانید به راحتی وضعیت سایر وسایل مانند رایانه را با آن مطابقت و تغییر دهید همچنین هر یک ساعت که پشت میز نشستید، برای چند دقیقه از جای خود برخیزید و قدم بزنید.

حرکات کششی

ماندن طولانی مدت در یک مکان چه شما ایستاده باشید، چه نشسته یا خوابیده، برای کمردردتان مناسب نیست. بهترین حالت برای تسکین کمردرد در این حالت، انجام حرکات کششی است.

برای انجام حرکات کششی مناسب بر روی زمین یا صندلی بنشینید و پاهایتان را رو به جلو صاف کنید. خود را به سمت جلو خم کنید و بکوشید با دست، پاهایتان را لمس کنید. این حرکت را برای ۳۰ ثانیه انجام دهید و سپس خود را صاف کنید.


انجام ورزش روزانه

تحقیقات نشان داده است انجام ورزش‌های استقامتی روزانه می‌تواند به میزان بالایی خطر ابتلا به کمردرد را در افراد کاهش دهد.

سازمان جهانی بهداشت به مردم توصیه می‌کند برای سلامت جسمانی روزانه ورزش کنند. این سازمان به افراد بالغ ۱۸ تا ۶۴ سال پیشنهاد می‌کند دستکم ۱۵۰ دقیقه در طول هفته فعالیت‌های هوازی متوسط تا سنگین انجام دهند. هر بار ورزش هوازی باید دستکم ده دقیقه به طور بیانجامد.

انجام ورزش مستمر می‌تواند با کاهش وزن افراد، فشار بر ستون فقرات را کاهش دهد همچنین ورزش می‌تواند با تقویت عضلات کمر، از شدت گرفتن کمردرد در فرد جلوگیری کند.


منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: کمر درد نشستن حرکات کششی ورزش روزانه ورزش درمان خانگی کمر درد صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۸۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در هوای بهاری چطور ورزش کنیم؟

ایسنا/کرمانشاه یک متخصص پزشکی ورزشی به ورزشکارانی که در فصل بهار، طبیعت را برای انجام تمرینات ورزشی خود انتخاب می کنند، توصیه‌هایی ارائه کرد.

دکتر مصطفی اکبری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به ناپایداری آب و هوا در فصل بهار، اظهار کرد: در این فصل عموما هنگام صبح و عصر هوا خنک و در میانه روز هوا گرم است و گاهی نیز ناگهان با هوای بارانی و رگبار بهاری مواجه می شویم، لذا طبیعتا کسانی که ورزش در طبیعت را در برنامه روزانه خود قرار داده اند، در چنین شرایط آب و هوایی حتما باید نکاتی را مورد توجه قرار دهند. 

این متخصص پزشکی ورزشی تصریح کرد: زمانی که ورزشکار از خواب بیدار می شود، تا حدود نیم‌ ساعت پس از بیدار شدن باید از شروع ورزش پرهیز کند تا بدنش به ناگهان با یک تنش مواجه نشود و کم کم برای شروع ورزش آماده شود. 

وی با بیان اینکه ورزشکاران بهتر است که پیش از ورزش از خوردن صبحانه اجتناب کنند، عنوان کرد: اگر ورزشکار بخواهد صبحانه میل کند، باید تا چند ساعت صبر کند تا صبحانه‌ای که خورده کم کم هضم شود و بعد از آن ورزش کند، لذا بهتر است پیش از ورزش صبحانه صرف نکند. 

اکبری تاکید کرد: برای اینکه ورزشکار حین ورزش با افت قند و یا انرژی بدن  مواجه نشود، توصیه می کنیم که حتما مقداری عسل داخل بطری آب خود بریزد و پیش از شروع ورزش، حین ورزش و بعد از ورزش مدام از آن به صورت جرعه جرعه بنوشد تا انرژی بدنش را  تامین کند. 

وی در ادامه درپاسخ به این سوال که بهترین زمان برای انجام تمرینات ورزشی صبح است یا ظهر، اظهار کرد: برای برخی از رشته های ورزشی مانند پیاده روی، دوچرخه سواری و کوهپیمایی و کوهنوردی که در دل طبیعت انجام می شود، توصیه می کنیم که حتما ورزشکاران صبح را برای ورزش انتخاب کنند و از مناظر طبیعی و انرژی مثبتی که طبیعت به  آنها منتقل می کند، استفاده کنند. 

این متخصص آسیب های ورزشی یادآورشد: هرچند که ورزش در هنگام صبح را توصیه می کنیم، اما با توجه به اینکه نسل جدید اکثرا صبح ها دیر از خواب بیدار می شوند، لذا توصیه می کنیم برای اینکه سلامتی‌شان حفظ شود حتما عصرها به انجام تمرینات ورزشی بپردازند. 

وی در ادامه در رابطه با نوع پوشش ورزشکاران در تمرینات ورزشی در هوای بهاری هم گفت: باتوجه به اینکه هوا در این فصل متغیر است، ورزشکاران حتما چند لباس نخی به همراه خود داشته باشند و اگر حین تمرین دمای بدنشان بالا رفت از لباس های خود کم کنند، اما در صورتی که بخواهند توقف کنند و استراحت داشته باشند، باتوجه به اینکه بدنشان بتدریج سرد می شود و احتمال می رود که بیمار شوند، حتما لباس های خود را هنگام توقف افزایش دهند. 

اکبری اضافه کرد: اگر ورزشکار پس از انجام تمرینات برای مدت کوتاهی قصد توقف و استراحت داشت، حتما عرق بدن و صورت خود را خشک کند، زیرا زمانی که نسیم خنک بهاری به عرق او می خورد، زمینه بروز سردردها و برخی بیماریهای دیگر را در او ایجاد می کند. 

وی تاکید کرد: همچنین باتوجه به اینکه در این فصل ممکن است به یکباره هوا بارانی شود، بنابراین حتما ورزشکاران روپوشی از جنس پلاستیک و نایلون به همراه داشته باشند و زمان بارندگی آن را بپوشند تا بدنشان خیس نشود. 

به گفته این متخصص پزشکی ورزشی، ورزشکارانی که به صورت منظم ورزش می کنند،  حتما بدن خود را به شرایط آب و هوایی متعادل مانند فصل بهار عادت دهند، چراکه به گفته پیامبر اکرم(ص) سرمای هوای بهار برای بدن مفید است و البته در کنار آن باید رژیم غذایی مناسب همراه با ویتامین «سی» را هم داشته باشند. 

وی در پایان عنوان کرد: ورزش کردن در طبیعت باعث آزاد شدن هورمون های دوپامین و سرتونین در بدن فرد ورزشکار می شود و او را تا پایان روز سرحال، شاد و با نشاط نگاه می دارد، بنابراین به همه مردم توصیه می شود که در فصل بهار از هوای لطیف بهاری و چشم انداز زیبای طبیعت استفاده کنند و در دل طبیعت با کمترین هزینه، ورزش کنند.  

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • راهکارهای خانگی برای درمان معده‌دردهای خفیف
  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • 17 درمان سریع خانگی التهاب معده
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • درمان‌های طبیعی و خانگی که به کاهش معده‌ درد کمک می‌کند
  • حالت تهوع بعد از ورزش چه دلایلی دارد ؟
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • در هوای بهاری چطور ورزش کنیم؟