Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، کامیل کریمیان شامگاه پنجشنبه در نشست با خبرنگاران شهرستان سقز با بیان اینکه نقد برای اصلاح کاستی‌هاست، اظهار داشت: خبرنگاران غیر از مصحلت عموم، به چیزی نمی‌اندیشد و همواره برای اصلاح امور از نقدهای خبرنگاران استفاده کرده‌ام ولی نقد بایستی سازنده باشد گرچه، گاهی مطالب انتقادآمیز، جنبه تخریب داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با عنوان اینکه، پیگیری مسائل و رصد مشکلات جزء گزارشگری پیگیرانه و رسالت‌های خبری است، تصریح کرد: خبرنگاری با مچ گیری متفاوت است و حب و بغض شخصی را با کار حرفه‌ای دخالت نمی‌دهد.

کریمیان در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر اهمیت قائل شدن مسئولان استان برای شهرستان سقز، بیان کرد: فرودگاه سقز در سال ۹۵ به عنوان یک پروژه خاتمه یافته خارج از دستور قرار گرفت که به همت استاندار و مسئولان وقت، دو بار به پروژه اعتبار تزریق شد.

وی عنوان کرد: دیروز رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان در بازدید از پروژه‌های شهرستان اعتبار قابل توجهی اختصاص داد که ۱۱ میلیارد تومان اعتبار آن برای جاده سه کیلومتری جایگزین در حوزه فرودگاه سقز بود.

کریمیان ادامه داد: به دلیل عزم مصمم دولت جهت بهره برداری از پروژه فرودگاه سقز تا ۱۴۰۰ هر هفته جلسات ویژه‌ای با حضور و پیگیری استاندار در سنندج برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در حوزه تخصیص آب هم برای اولین بار اقدامات اساسی توسط استاندار به ثمر نشسته است که به مرور این تخصیص عملیاتی می‌گردد.

مدیر خانه مطبوعات سقز هم خبرنگاران را سفیران فرهنگی و ارتباطی جامعه توصیف کرد که در جامعه اطلاعاتی به دنبال افزایش آگاهی و دانایی مخاطبان هستند.

فردین مصطفایی اظهار داشت: در راستای ساماندهی عضویت خبرنگاران در خانه مطبوعات استان، تاکنون ۲۱ نفر خبرنگار سقزی عضو این تشکل هستند که عضویت ۶ نفر هم در دست پیگیری و بررسی است.

وی همچنین اظهار داشت: در آستانه روز خبرنگار وبینار چالش‌های روزنامه داری و روزنامه نگاری در کردستان توسط عضو خانه مطبوعات سقز در بستر اینستاگرام برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه گاهاً از خبرنگاران شکایاتی مطرح می‌شود بر تشکیل شورای حل اختلاف متشکل از صاحبان فن روزنامه نگاری تاکید کرد.

در این نشست، خبرنگاران پیرامون نظارت بیشتر فرمانداری بر شورا و شهرداری و اصناف بر بازار، افزایش نزاع‌های خیابانی، تسریع در اتمام پروژه‌های نیمه تمام، بومی گزینی در استخدام‌ها، تغییرات مدیریتی، بالا رفتن آستانه تحمل مدیران، جلوگیری از زمین خواری و افزایش کرایه منزل بحث و بررسی کردند.

کد خبر 4992951

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرستان سقز روز خبرنگار خانه مطبوعات ویروس کرونا شیراز بوشهر روز خبرنگار شیوع کرونا عید سعید قربان گرگان قزوین شهرکرد ماه محرم کمک مومنانه بیرجند ستاد ملی مقابله با کرونا عید غدیر خم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۸۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افغانستان حقابه را می دهد؟

تین نیوز

یک نماینده مجلس گفت: اکنون بخشی از آب رودخانه هیرمند منحرف می شود و در مسیر طبیعی رود ادامه مسیر نمی دهد بنابراین می طلبد دستگاه های متولی به این موضوع ورود و مسیرهای طبیعی انتقال آب هیرمند را تقویت کنند تا آب بیشتری به حوضه سیستان منتقل شود.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، محمد سرگزی درباره تامین آب در حوزه سیستان و بلوچستان اظهار داشت: ما در این حوزه ۲ بحث داریم یکی اینکه تامین آب شرب حتما باید از منابع داخلی تامین شود به همین دلیل پروژه هایی برای تامین آب شرب پایدار برای یک میلیون نفر جمعیت شمال استان سیستان و بلوچستان از چاه های تهلاب، دشت هامون، هرمک و بندان شروع شد. قرار بود این پروژه ها تا آذرماه ۱۴۰۲ به پایان رسیده و عملیاتی شود اما متاسفانه این اتفاق نیفتاد ولی در هر حال بارندگی رخ داد و میزانی هم آب از هیرمند وارد و فرصتی داده شد که پروژه ای را که باید در آذر ماه به اتمام می رسید سریع تر نهایی شود.

سرگزی افزود: پروژه دوم انتقال آب از تهلاب در شرق زاهدان است که براساس آن ۵۰ میلیون متر مکعب آب به زاهدان و شهرهای منطقه سیستان منتقل می شود. این پروژه هم توسط قرارگاه خاتم اجرایی و بودجه ای هم در مجلس برای این موضوع پیش بینی شده و پروژه سوم هم انتقال آب از دریای عمان است.

وی در ادامه درباره حقابه هیرمند تصریح کرد: به موجب معاهده ۱۳۵۲؛ افغانستان مکلف است در سال هایی که بارندگی نرمال است ۸۳۰ میلیون متر مکعب آب را به ایران تحویل دهد، در ۲ هفته اخیر بارندگی های خوبی در حوضه آبریز هیرمند بوقوع پیوست و اکنون آب خیلی خوبی وجود دارد اما متاسفانه با انفعال دستگاه های متولی از جمله کمیساریای آب هیرمند و وزارت امور خارجه حقابه را دریافت نکردیم.

وی ادامه داد: اکنون بخشی از آب رودخانه هیرمند منحرف می شود و در مسیر طبیعی رود ادامه مسیر نمی دهد بنابراین می طلبد دستگاه های متولی به این موضوع ورود جدی پیدا کنند و مسیرهای طبیعی انتقال آب هیرمند را تقویت کنند تا آب بیشتری به حوضه سیستان منتقل شود.

نماینده مردم زابل، زهک، هیرمند، نیمروز و هامون ماهیت سد کمال خان را ایجاد انحراف در مسیر آب عنوان کرد و گفت: طی سال گذشته آب از هیرمند وارد ایران شده اما دریچه های آب فقط می توانند ۳۰۰ متر مکعب بر ثانیه به سمت رودخانه هدایت کند در صورتی که حجم سیلاب ۲ هزار متر مکعب بر ثانیه است و مابه التفاوت این آب به مسیرهای دیگر منحرف می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • قدرت نفوذ رسانه در بازتاب اعتراضات آمریکا و اروپا نمایان شد
  • رسانه پردازی جلوی حکومت دیکتاتورها را می گیرد
  • ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان
  • افغانستان حقابه را می دهد؟
  • اصلاح شیوه آبیاری نخیلات آب‌پخش نیازمند اجماع استانی است
  • اصحاب رسانه به جای «اعتبار» برای اصفهان مطالبه «اختیار» کنند/همه چیز درباره پروژه انتقال آب، اتباع و فرونشست
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • رسانه‌ها چهره خبیث رژیم صهیونیستی را به جهانیان نشان می‌دهند
  • اقدامات خوب رسانه و هوشیاری مانع از تحقق اهداف دشمن می‌شود
  • اتمام عملیات باند شرقی کیلومتر ۷۴ تا ۷۷ رینگ حفاظتی شهر اصفهان